Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gauche caviar

0 bejegyzést írt és 1442 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka alkalom, amikor profik mérik össze erejüket a jogi pr-küzdelmekben; most pont egy ilyen eset bontakozik ki a szemünk előtt. A magyar televíziózás egyik legismertebb, legtapasztaltabb arca és a második számú országos kereskedelmi televízió (korábbi munkahelye) nyitott frontot…..
gauche caviar 2011.08.04 21:48:12
@HgGina: hogy te mindig mindenhova képes vagy odafosni a szarságaidat amiben te vagy a világ legkeményebb, legokosabb, legkreatívabb istenfasza és mindig mindenhol van valami zsidó/komcsi/cigány/tolvaj/akármifaszom aki neked olyan rosszat tett, de te mint a népmesei hős mindig túljártál az eszén (bár akkor nem tom miért rinyálsz, hogy szopod a faszt).
szóval a meséidet meg konfabulációdat inkább egy kockásfüzetbe jegyezd le, mint bele a magyar internetbe.
gauche caviar 2011.08.04 21:49:57
@Nyers Fa: nem beteges, csak a sok kommentelő csőcselék azt hiszik, hogy most majd ők állnak a pénisz finomabbik végén.
csak mivel ostobák is, így nem tudják, hogy a magukfajta kripliket az irányító hatalom mindig feláldozza és eldobja, mint a használt wc-papírt.
Mandiner blog Apoliticus 2011.07.25 07:01:00
  Az elmúlt néhány hónapban talán szándékosan is, de távol tartottam magam a nagypolitika történéseitől: a híreket csak futva olvastam át, tévét nem néztem és offline sajtóterméket is csak nagy ritkán vettem a kezembe. Ellenben a blogvilág különböző szereplőit a…..
Carlton Cuse és Damon Lindelof hatalmas üdvrivalgás közepette lépett színpadra a Comic Con-on, egy évvel sorozatuk, a Lost sok vihart kavart fináléját követően. Már maga a belépő sem volt mindennapos - Cuse birodalmi rohamosztagosnak öltözve, Lindelof egy Dharma-kezeslábasban…..
gauche caviar 2011.07.24 19:24:08
@Tompó: de hogy valaki mindig bekommentel egy ilyet... lécci valaki egy hangalámondást tegyen már fel hozzá, mert nem tudok olvasni. Ugyan az írás a legfontosabb kommunikációs formanyelv, de én nem sajátítottam el. Tudok ellenben csomózással, rovásírással, és füstjelekkel kommunikálni. Esetleg valaki felrakhatna egy füstjeles feliratot is, lehetőleg cheyenne dialektusban..
Egy hónap kellett hozzá, hogy az NGM naiv, háromlépcsős dohánydrágító javaslata hamvába haljon.Kedvenc alkotmánybíró-jelöltünk, Balsai édes óvatlansággal (vagy magabiztos nemtörődömséggel?) kikotyogta, hogy egészséges, és bizony rendszeres edzésben lévő gyanakvásunk most…..
Egy még lehet véletlen.Kettő már egy picit gyanús.Na de 11?!Mindez a tegnapi Magyar Közlönyből.Nem más ez amúgy, mint Ausztrália és Óceánia apraja. Wiki-táblázat:A fenti adatok mellé egy kis plusz infó. Még március közepén olvastam Tuvaluról a Greenfo cikkét:"A…..
gauche caviar 2011.05.27 12:03:39
@medvetoka: (a vastagbőr nem az észérvekről és a valahova eljutásról szól, hanem csak egy kocsmaasztalnál történő instant-bölcsességek nagy és vehemens bemondásáról. Ami nekem azért meglepő, mert alapvetően a srácok nagyon passzentul utána néznek dolgoknak, anyagot gyűjtenek. Csak aztán a következtetéseik olyanok néha ami bizonyos informáltság fölött már *köhöm* érdekesek. De ez szerintem teljesen okés egy blognál, ahol személyes vélemények jelennek meg.
A törzsközönség viszont amúgy sem a táblázatok összehasonlításáért jár ide, meg hogy konstruktívan megvitasson és rávilágítson összefüggésekre, hanem csak hogy jól beírja, hogy mocskos buzik, büdös cigányok, rohadt orbán, geci komcsik, a mi pénzünkből, ez ilyen ország, stb. Nekik ennyi elegendő is. Beböffentenek, aztán mennek vissza ahonnan jöttek. Ez itt így működik, nem kell rajta felháborodni. Ez ilyen :)
gauche caviar 2011.05.27 13:42:05
@laspalmas: és úgy érzed, hogy ez a leglényegesebb az egész történetben...?

Egyébként, lettek volna inkább valóságsó sztárok, az sokkal tisztességesebb indok lenne egy ilyen utazáshoz.
Én nem emlékszem olyanra, hogy miniszter megjelent volna demonstráción - mondta a tűzoltók szakszervezetének vezetője az Index videóbeszámolójában arról, hogy Pintér Sándor tegnap este odament az ellene tüntetőkhöz, és beszélt hozzájuk. Árok Kornél téved. Igaz, 16 évet kell…..
gauche caviar 2011.05.07 15:38:10
@Tallono: hát azért az megnyugtat, hogy a zsigeri gyűlölködő szélsőjobbal szimpatizálóknál még mindig fényévekkel több ész van az általad balibnek nevezett térfélen.
Röfögsz itt mert most innen várod a moslékod, aztán majd ezekre is ugyanúgy fogsz hőbörögni amikor nem lesz visszafoglalva Erdély 2015-re, a polgárháború nem akaródzik kitörni és ugyanúgy a lottyad paradicsomot kapod a pénzedért a hazai őstermelőtől.
Na röfi, csituljál.
gauche caviar 2011.05.07 15:39:21
@soproni1: inkább az az érdekes, hogy 15 éve Orbánék a Bokros-csomag elleni ész nélküli populista lázadozással nyertek komplett választást, most meg a Bokrosi reformokat, megszorításokat megszégyenítő megvágásba kezdenek, mindezt rezzenéstelen arccal.
muhahahha
gauche caviar 2011.05.07 15:40:47
@TaTa86.: már az egyezségkötés előtt mondták Szima Jucinak hogy nem bölcs dolog politikai pártokkal összebútorozni egy szakszervezet nevében, mert ez kizárólag a politikai pártnak jó (a szakszervezetbe ugye nem csak jobbik-fanok tartoznak) de ő csak azért is.
Szóval ha anno megcumizta a Juci, akkor azt csak magának köszönheti.
A hazai valóságshow-iparban valahogy minden második szereplőről kiderül, hogy homo- fétis- leszbi- vagy mezei, duplaanálos pornóban szerepelt, esetleg escortozott (ez a prostitúcióra használt eufemizmus ebben az iparágban), amit a forgatókönyvnek megfelelően körömszakadtáig tagad,…..
gauche caviar 2011.05.05 15:57:56
Egészen hihetetlen, de nem törlődött le "véletlenül" a térfigyelő kamera felvétele, és korrekt módon 24 órával az események után nyilvánosságra hozta a rendőrség. Ugye emlékszünk, két verzió született arról, hogy mi történt kedd este Gyöngyöspatán: V1:…..
gauche caviar 2011.04.28 00:55:18
mit is látok? egy részeg náci karlendítve, az éjszaka közepén ordítozva odapisál az utcába. Mindezt egy olyan szituációban ahol pattanásig feszült a helyzet (az egyik csapat fejében olaszliszka és vona gábor duruzsol, a másik fejében meg a vadászpuskás sorozatgyilkosok és derék vezetőik) és sanszos, hogy pontosan tisztában volt azzal még így bebaszva is, hogy kurvára ott és azt csinálja amit a "csak békésen akarunk egymás mellett élni" szózatába nem fér bele.
Úgyhogy kb annyi van, hogy Alex megkapta azt amit kiprovokált, csak nem hitte, hogy megkaphatja.
Egy hangyafasznyi hősiesség sincs ebben az egészben.

Most persze nem írja meg a mandíner, se Zero, hogy talán semmi megdöbbentő nincs abban, hogy ha épp mindenféle fasiszták masírozgatnak a gyerekeid közelében, akkor nem vagy humorodnál és csökken a toleranciaszint az ilyen kis Alex-féle pajkosságokra.
Nem bizony, Zero csak zavartan próbálja terelni a témát az ilyen tarr bélázással, meg hú de gyorsak, stb. Nem férne bele a vastagbőr "bölcsességébe" hogy elismerje: gecire logikus dolgok történtek itt, amikbe kurvára nem érdemes ideológiákat meg nagy bölcsességeket belemagyarázni. Aki keresi a bajt, az olykor meg is találja.
Ettől még kár hogy megverték az arcokat. Csak épp nincs min döbbenni, meg okoskodni, hogy fhhúúú, ugye megmondtuk hogy ezek ilyenek.
Mielőtt beszélnél, gondolkozz el: Te mit csinálnál ha egy horda cigány sertepertélne a lakóhelyed környékén, a gyerekeid körül, és úton útfélen azt harsognák, hogy megdöglötök magyarok? Mindezt úgy, hogy nemrég kaptak el mondjuk egy sorozatgyilkos bandát aki fehér magyar gyereket lőtt arcon sörétes puskával?
Mindezt úgy, hogy nem olvasol egész nap internetet, anyukád nem fizette neked az egyetemet, hanem csak ott vagy a nyomorban, a semmi közepén, körülötted gyűlölnek a bőrszíned miatt, végletekig hiszterizálták a helyzetet, hónapok óta rettegésben alszol és akkor jön valami baromarcú...
De persze Zero azt sem tudja elképzelni, hogy valaki attól mert cigány, még lehet kajak ártatlan is, és bizony retteghet teljesen őszintén. Bár Zero gyakran azt sem képes elképzelni, hogy attól mert az egyik cigány szar arc, attól még nem minden cigány szar arc, hogy a cigányok is - megdöbbentő módon - nem egy óriási egységes tömb, ahol minden tag egyként érez és gondol, viselkedik. Az túl bonyesz lenne, nem fér bele a vastagbőr imidzsbe.

na mindegy is, hiszen mindenki aki nem tapsikol itt a fasisztáknak, az már egyből a késelős cigánymaffiózók védelmezője, támogatja a tyúklopást.
Hiszen a világ fekete meg fehér.
gauche caviar 2011.04.28 00:56:36
@Pozor Vlak: a nyugalom senkinek sem érdeke. alapvetően sem megoldást kerestek, csak lehetőségeket. eléggé egyértelműen ugyanazt a franchise-t viszik, mint szalontán, szikszón, stb.
Aztakurva, a retardált légpisztoly csak elsül, ha muszáj. VV Béci, akiről VV Olivér kiverése után már mindenki elkönyvelte, hogy agyonvág mindenkit, és csak a döntőben lehet neki ellenfele VV Alekosz képében, naszóval a Rácz tesók utolsó képviselője elvérzett VV Jerzy-vel…..
Vajon melyek a világ legnehezebb nyelvei? Objektív mérce hiányában is érdemes időre-időre eljátszani a kérdéssel. Ha az olvasó által tanult nyelv netán közéjük esik, akkor megnyugodhat, hogy nem véletlenül nincs könnyű dolga, ellentétes esetben pedig azzal vigasztalhatja…..
gauche caviar 2011.04.17 15:28:29
Dr. Lázár László nem bízott semmit a véletlenre. Mielőtt hetedikként beköltözött volna a ValóVilág luxusbörtönébe, utánanézett versenytársainak: kifélék, mifélék, mit lehet tudni róluk? Az Alekoszról, Éváról, Olivérről, Gigiről és Béciről összegyűjtött…..
Nemrég az LMP Vörösmarty téri tüntetését fikázva fejtette ki álláspontját az alkotmányozásról a Fidesz független blogközössége, a Mandiner. Véleményük alulról rezonál a Fidesz felvilágosult abszolutista gondolatfoszlányaira, amelyek a párt kisnemesi hűbérrendszerében…..
A ma esti Tétben ismét előkerült az, ami a következő években feltehetően még sokszor téma lesz: meg lehet-e majd változtatni a Fidesz-KDNP által most elfogadni készülő új alkotmányt egy esetleges kormányváltás után. Kétharmadot kell hozzá szerezni – mondta rezignáltan…..
gauche caviar 2011.04.13 23:57:40
@freehckr: "csak pár tucat egykori munkásőr nyugdíjas chartás lézeng Budapest egyes közterein"
ja, meg 30.000 pártsemleges sajtószabadságos, 50.000 szakszervezetis, rendőrök, tűzoltók, orvosok, mind stratégiai munkakörökből.
persze, nincs itt semmi, ugye.
Talán nem csak a Magyar Nemzetből kéne tájékozódni, akik szerint ma gyönyörű napsütés volt, 27 fok....
gauche caviar 2011.04.14 01:15:27
@bariga: speciel pont erről szól a post, hogy nem technikailag érdekes, hogy meglehet-e csinálni, hanem a demokratikus berendezkedéshez fűződő viszony, a közös szabályokban való hit.
tehát akár a fidesz marad 2014. után, akár valaki reseteli az egészet, ez a dolog már el lett baszva amikor a fidesz csakazértis pártalkotmányt erőszakol az egész országra.

@freehckr: tudom, hogy csábító meg ingyen van, de szerintem nem kell minden kommentre válaszolnod, elvész a lényeg.
Gyöngyöspata után Hajdúhadházra gördült a cirkusz, 2 hétig most meglesz mindenkinek a téma. Két hét után pedig minden visszatér a régi kerékvágásba, a maga az alapprobléma nem lesz megoldva, és lehet, hogy nem is lehet megoldani. 1. A településen a betörések, lopások,…..
gauche caviar 2011.04.14 00:38:03
@zero: Előre bocsátom: azért oké, hogy a Vastagbőr egy kvázi jobbos troll-tanya, tele kocsmai igazságok beböfögésével, de Téged azért kevésbé demagógnak olvastalak eddig.

"Mi a büntetés abban, ha polgárőrök járőröznek? De komolyan ... hogy nem tudnak elmenni lopni? Vagy mi?"
Jajj Béláim, ne adjuk már a hülyét.. vagy adjuk, csak akkor ne akarjunk férfiasnak látszani. Több videón is pontosan látható, hogy ezek a 'polgárőrök' provokáltak, keresték a lehetőséget, hogy egy cigány ne vegye a poént és beléjük kössön.
De szerinted baltával, fokossal meg ostorral alakzatban masírozni az tök hétköznapi? Szeretnéd ha a hobbi telked végében egyszer csak megjelenne 20 nagydarab cigány baltákkal, és mikor kérded, hogy miújság, akkor közlik, hogy csak a fehérbőrű embereket akarják megvédeni, mert úgy hallották, helyzet van. eldobnád a mojitódat azt hsizem.

"Történt ilyesmi már?
Viszont a magyar lakosok rettegnek mindennap, hogy melyik cigány "agyában pattan el a vér és csap a szemed közé a kisbaltával"
És történt már olyan a faluban, hogy elpattant egy cigány agya és csak úgy fejbe csapta az első szembejövőt, aztán hazament, hogy megkavarja a rántást?
Azért intelligensebb vagy te annál, hogy pontosan tudd ez nem egy konkrét esetről szól hanem a helyzetben rejlő veszélyről.

"Milyen szabadágjogok vannak felfüggesztve, mesélj!"
Akkor eszerint szerinted ot tminden teljesen rendben van, minden jó úgy ahogy zajlik.
Érted, ez is egy válasz a kérdésre, hogy elfogadhatónak tartod-e az ott zajló dolgokat.
Csak akkor fasznak akarsz te a felvilágosult ember szerepében tetszelegni miközben osztod itt a lázár janikat meg schmitt palikat?

"LOL, ilyet nem is írtam, ezt kurvára benézted!"
Fuhh. Nem kicsit csalódtam benned. Ennyi lennél öregem, hogy telepofával képes vagy egy ilyennek örvendezni? Rejszolni is kimész ilyenkor a budira?

"Ha jól tudom, a települések nagy részén van és működik polgárőrség. Mindenhol fel van függesztve a jogállam?
Ez a polgárőrség mi mást csin.ál konkrétan, mint a többi 9999 polgárőrség? Ha jól tudom, akkor járőröznek, csak kicsit jobb hatékonysággal, mint a többi. De ha tudsz valamit, nyugodtan írd meg"
Lásd a nol-os linket erről a fene nagy "hatékonyságról".
(egyébként nem a polgárőrséget szervezték újra, hanem csak odamentek cirkuszolni. És ez szerinted egy fenntartható állapot? mi lesz amikor megunják és hazamennek? Vagy szereztek forrásokat a polgárőrség fenntartásáthoz? Ha tudsz valamit, írd meg!

"A polgárőrség törvényen kívüli?"
És a polgárőrök a fehér bőrű lakosoknak is beszólnak, hogy ne nézzél, megdöglesz, stb?
Ezt mindig is bírtam az ilyen jobbos trógerekben, hogy élvezni akarják a jogállam adta előnyöket, de más jogaira már szarnak. Aztán amikor erre rákérdeznek, akkor jönnek és adják itt a hülyét.
De gondolom szerinted a jobbik meg a pribékjei itt most egy teljesen törvényes, semmilyen elemében nem kifogásolható megoldást találtak egy probléma megoldására?
gauche caviar 2011.04.14 00:44:05
@zero: "Lehet Angliában az a sok pakisztáni, indiai meg egyéb népség dolgozik ..."
Nem olyan nehéz azért értelmezni, hogy ahol probléma van, ott a rossz körülmények okozzák a problémát, nem az, hogy ki dolgozik és ki nem?
Amúgy, szerinted észak-borsod tömve van jobbnál jobb munkalehetőségekkel, csak válogatni kell a melók között? Vagy hova menjen dolgozni valaki a romatelepről ahonnan naponta egy busz ha indul? Nyilván csak magának köszönheti, meg nem akarja eléggé...
Mert a munkahely az egy olyan dolog, hogy csak le kell szedni a fáról.

"Érdekes, Budapest tele van kínaival, de semmi gond sincs velük, nem kell polgárőrséget szervezni a kínaiak lakta utcákba ....vaj' mi lehet ennek az oka?"
Talán az első kigooglezott tanulmányból elolvashatod, hogy a kínaiak követik el a legdurvább mészárolós gyilkosságokat, csak ezekkel azért nem foglalkozol, mert nem fehéreket ölnek hanem egymást.
Bár kicsit furcsának találom, hogy pl a kínaiak által intézett konténerszámra behozott vám- és adócsalásokat nem tekinted bűnnek. Nyilván a tyúklopás nagyobb bűn, mint egy 200 milliós tornacipőszállítmány.
gauche caviar 2011.04.14 00:55:50
@zero: "És ki miatt nincsenek ilyenek? Gondolom a többségi társadalom miatt, vagyis miattunk"
Nyilván azért nincsenek mert nem akarják eléggé. Pedig hát a borsodi romatelepről egyenes út vezet a médiasuliig, csak nem akarják eléggé. Ugyan itt van egy 10 milliós ország aminek a lakosság 80%-a teljesen csöcsön van és csóró, mint a szar mert kurvára lófax lehetőségek vannak az országban, de hát vegyük csak elő a romákat, és ugyanazért a hibákért amikért a magyarok is szopnak, őket állítsuk csak pellengérre.
Elvégre, egy cigány alkoholista mégiscsak nagyobb bűn, mint mondjuk egy fehér. Ha egy cigánynak nincs munkája, akkor az nagyobb bűn meg szégyen, mintha ugyanezt egy elbaszott fehér lúzer hozza össze.

És hát igen, nyilván a cigányok tehetnek arról, hogy észak-kelet mo a legleszakadtabb terület, mert a cigányok tehetnek arról, hogy egy totálisan irreális gazdasági struktura omlott össze a tervgazdaság megszűnésével, nyilván a cigók tehetnek arról, hogy 0, azaz 0 infrastruktura fejlesztés volt kelet felé, ahová a megszűnt piacok miatt nem is vezet semmi. Bizonyára járkáltál már Salgótarján melletti falvak közötti utakon, bizonyára tudod, hogy kb 50 km/h-val lehet menni maximum. Az egyetemekről a fiatalok húznak el külföldre (már ha használható diplomájuk van egyáltalán). Nem is értem miért nem tolonganak a nagybefektetők meg a multicégek egy ilyen munkaerő paradicsomba, ahol se utak, se szakképzettség, se semmi.
De nyilván az árok kaszálásra lehetne egzisztenciát építeni. Meg felvenni a lakáshitelt egy kunyhóra.

És persze, hogy a társadalomnak semmi szerepe nincs abban, hogy azt az országrészt kb magára hagyta, mind gazdaságilag, mind közbiztonság szempontjából.
A társadalomnak szintén semmi szerepe nincs abban, hogy a postban is prímán megjelenő hangulatkeltés miatt egy roma bármihez is akar kezdeni, alapból az előítéletekkel indul.
De ezt is ugye maguknak köszönhetik a cigányok.
Hiszen ha az egyik cigány lop, akkor a másik ne csodálkozzon ha azonnal rajta lesz a biztonsági őr a közértben. Téged gondolom nem zavarna ha csak azért kapnál megkülönböztetett figyelmet, apeh ellenőrzést, médiatánácsos idézést, akármit, mert te vagy a vastagbőr egyik szerzője. Hiszen ezekre a bloggerekre nem árt odafigyelni, mert ugyan vannak köztük rendesek is, de hát sosem lehet tudni.

De szerintem te meg sem próbálod egyszer empatikusan szemlélni a kérdést, azonnal el akarod dönteni magadban, a kérdést, lehetőleg érzelmi alapon.
  Nem is olyan régen még azt írtuk az LMP-ről: a párt olyan, mint a hajnali húgymerevség – tulajdonképpen egész kellemes, de túl sok értelme nincs. Kénytelenek vagyunk revideálni nézetünket, mert most már kifejezetten kurva kellemetlen jelenségnek tartjuk a magyar…..
Most már tényleg kijár egy vállveregetés a Országos Magyar Vadászati Védegyletnek, a kormányváltást követően tényleg nagyot húztak. Felkérték Semjén Zsoltot elnöknek. Így nem kell holmi lóti-futi lobbistákat fizetni, hiszen maga az Elnök úr / Miniszterelnök-helyettes úr…..
gauche caviar 2011.04.11 12:09:07
@devisionhun: szerintem te azt az apró momentumot nem értetetd/vetetd számításba, hogy különbség van vadgazdálkodás és vadásztatás között.
kontrollálni a szaporulatot egy dolog és egy egészen más dolog hajtani a vadat a fizető vendégek elé, akik sokszor olyan csatak pityókásak, hogy fogni kell a könyöküket, hogy jó irányba álljon a puska (ismered a sztorit biztos az olasz vadászról aki olyan ügyesen akarta elővenni a puskáját a toyota hiluxból az anyósülésen keresztül, hogy arcon lőtte saját magát).

szóval itt szó nincs vadgazdálkodásról csak arról, hogy az úri passzióból vadászó gazdasági elit a saját óhaja szerint kívánja alakítani a köztulajdont.
gauche caviar 2011.04.11 12:11:19
@Transylvanianmixedgrill: szerencsére a magyarnak eléggé gyorsan ürül a rövidtávú memóriája, így sosem keveredik önellentmondásokba :)
  Ezernyi helyen elsütötték (a Hírszerző, a hvg.hu és a Vastagbőr jut így hirtelen az eszembe) Lázár János beszéde kapcsán a kocsmai politizálás talán legfőbb alapigazságát: a politikus nem dolgozik, politikusnak lenni nem munka. Ha a politikai…..
Subba Lakossági Harc 2011.04.08 21:25:00
Esküszöm kellene már valami ingyenes tanfolyam a munkanélküli központokban a helyes kamerakezelésre.  Egy jó felvételnél fontos például a gyors reakció, hogy a balhé kezdetekor már rögzítsen, ne rángassa a kamerát, ne térjen ki a fókuszból, mindig a témán legyen a…..
Vastagbőr A hűség jutalma 2011.04.09 13:05:00
"a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér." Lázár definíciója alapján Papp Dániel sokat ér. Munkájának is megvan az eredménye:…..
gauche caviar 2011.04.09 14:27:04
@Mike36: Nurridin megmondta a frankót :)
"Nurrddin 2011.04.09. 14:16:04
tudom, nem vagyok demokrata (számomra ez szitokszó) de én szemrebbenés nélkül bányába küldeném, mindazokkal akik védik vagy mentegetik

az mtv meg olyan amilyennek ismerjük, és "szeretjük"...
aki ezen meglepődik, az valahol máshol volt az elmúlt 60 évben, nem itt "

tehát amit beszélnek CB-ről az kész tény, az meg hogy hamisítják az MTV híreit, az nem ügy. :))
gauche caviar 2011.04.09 14:29:27
@Goompah: aha. persze.
na, osztán miért érdekes CB pedofíliája abból a szempontból, hogy mit mond az Alkotmányról?
vagy az mindegy, a lényeg a karaktergyilkosság?
gauche caviar 2011.04.09 14:31:20
@Ironfist: "Erre azzal szoktak védekezni, hogy a népirtás nem évül el. Ja, akkor mennyivel is tartoznak nekünk a mongolok, meg a törökök?"
és a honfoglaló magyarokat akkor hol fogják elítélni?
öregem, ilyen ésszel, fegyver nélkül is...
Horkheimer, Adorno, Habermas és a többiek  Nem tehetek róla: egyre türelmetlenebb vagyok és erősödnek bennem az előítéletek az elmúlt hónapok hazai politikai vitáit látva, ahol a jogos kritikák és értelmes viták helyét egyre inkább átveszi a szélmalmokkal folytatott…..
Bajusz Ferenc rendőr őrnagynak a töke biza' tele lett, billentyűzetet ragadott és levelet írt, fel a lehető legmagasabb szintre, Orbán miniszterelnök úrnak. A Facebookon közzé is tette:   "Tisztelt" Miniszterelnök Úr ! Jó lenne ha felébredne és kicsit körbenézne,…..
gauche caviar 2011.04.08 16:05:15
@Secnir: de a gyurcsány volt a legnagyobb geci a világon, ugye?
és ezzel nem relativizálni akarom gyurcsány tevékenységét, csak remélem tanulunk abból, hogy miközben ész nélkül megy a fröcsögés és keressük az újabb szuperlatívuszokat amiben ki lehet fejezni az aktuális figura iránti ellenszenvünket, legközelebb talán már gondolunk arra is, hogy simán jön egy nála mérföldekkel nagyobb geci.

tessék, lehet élvezni a kétharmadot.
Most már tényleg itt az ideje, hogy egy külön listára gyűjtsük össze a legkeményebb politikai performanszokat, alibiakciókat a Societas-tól a Fidelitas-ig. Tényleg csak pár felejthetetlen pillanat, ami bevillan az elmúlt évekből: A Fidelitas vízgereblyézése. A Munkáspárt…..
gauche caviar 2011.04.05 10:55:19
@zero: a hatékony megoldás nem az egy nagy erőmű ellát mindent, hanem a decentralizált energiatermelés, hogy legyen akár házilag is elkészíthető (helyi anyagokból, nem kínából származó!) napkollektor a tetőn, meg napfényből működő vízmelegítő, szélkerék, passzív szigetelés, stb.
mert a legtöbb energiát nem az irodaház meg a metró-villamos emészti, hanem a lakóházak. és az így megmaradó energiaigényt már igenis lehet fedezni atomerőműveknél kisebb/kevesebb forrásból is.

@Nűnű: jól van, örvendetes ez a nyíltszíni vallomás, tök megható.
gauche caviar 2011.04.05 11:00:35
@Seduxen: első lépésben mondjuk gáztározó meg gázártámogatás helyett szigetelést és energiahatékonyságot javító fejlesztéseket lehetne csinálni.
persze akkor nem az állami újraelosztás tenyeréből enne pár millió ember... az meg kinek lenne jó, ugye...
gauche caviar 2011.04.05 11:01:55
@luf!: azért egy, a jövőben megépülő energiaforrás nem lehet alternatíva a jelenben :) sztem erre gondolt Zero. viszont vannak olyan stuffok a jelenben amik már a közeljövőben lehetnek alternatívák.