Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bkri

1 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mellébeszélés ideje lejárt, az egyenes kieséses szakasz következik a németországi világbajnokságon. 16.15-kor Finnország–Csehország és Svédország–Dánia, 20.15-kor Oroszország–Kanada és Svájc–Németország negyeddöntők lesznek. A győztesek az…..
bkri 2010.05.21 06:53:01
@spiler: Látom te egy extra okos és hozzáértő szakember vagy. Az ilyennel le sem állok vitatkozni. Felesleges. Kicsit látni kéne a tényeket. Egy "egyetemi" csapat a világ "egyik" legjobb válogatottja ellen. Ez igen... Nagy eredmény volt. Az persze tény, hogy SZÁNALMAS, hogy ennyire nem veszik komolyan sem a vezetők, sem a játékosok ezeket a vb-ket.
bkri 2010.05.21 06:56:51
@priest_: Így van, csalódtam. És tudod miben? Abban ahogyan nem veszik komolyan sem a vezetők, sem a játékosok (különösképp azokra gondolok akik el sem jöttek, hogy segítsenek a többieken, a Hazájukon) ezeket a VB-ket. Ebben nagyot csalódtam... :( Majd jövőre! ADDIG IS: GO CANADA!!!!!!!!GO!!!!!!!! Mert hát kanadai drukker vagyok, ha nem baj. Remélem ez itt azért nem baj.
Lassan véget ér a németországi A csoportos világbajnokság első, egyben utolsó előtti szünnapja. Megfeleződött a mezőny, már csak nyolc csapat van versenyben, kettő meglepetésre maradt versenyben: Dánia és Németország. Szlovákia egymás után harmadszor nem tudott a…..
Németország az utolsó középdöntőmeccsén kiharcolta a negyeddöntőt, a tavalyi 15. hely után ez komoly sikernek számít. Hiába nézett ki ígéretesen a megfiatalított szlovák válogatott a csoporttalálkozókon, és állt helyt például az oroszokkal szemben is, a középdöntőben…..
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
bkri 2010.03.19 17:06:24
Na most ezt így felkapni... Azt nem tudom , hoyg akit most én belinkelek van-e valamilyen posztja a fityeszben, de ha igen neki is gyorsan el kellene húzni onnan.

Tehát az "úriember" a fityesz oldalról:

www.youtube.com/watch?v=25WxWE5Le5w

Hangsúlyozom,igazán nem tudom van-e posztja a pártban, de folyton ott látom a "forró leves" közelében, ezért gondoltam... Itt gondolom tudják egy páran a megoldást.
Négy kétesélyes mérkőzés következik a vancouveri olimpia negyeddöntőiben, a hazaiaknak egyszerűen muszáj legyőzniük az oroszokat, más kérdés, nem biztos, hogy sikerül nekik. Fogadni egy összecsapás végkimenetelére sem mernénk, az USA–Svájcot is beleértve.…..
Jégkorong Kanada–Svájc 3-2 2010.02.19 05:59:00
Megvan az olimpiai jégkorongtorna első nagy meglepetése, Svájc elvett egy pontot a házigazdától. Az egy lehetett volna kettő is, a büntetőlövések azonban a kanadaiaknak jöttek össze jobban. Ehhez képest sokáig úgy tűnt, sima lesz minden, Heatleyék támadtak és lőttek…..
Jégkorong Kanada–Finnország 3-4 2009.05.04 23:06:54
Kanada mégsem verhetetlen, az előzetesen kevésbé esélyesnek gondolt finnek alaposan zavarba hozták a végső siker első számú várományosát. Salmeláék már a nyolcadik percre elhúztak két góllal, vezettek 3-1-re is. Dany Heatley két találatával hozták egálra a meccset a…..
A Britain's Got Talent című szigetországi tehetségkutatóban feltünt skót szűzlány, Susan Boyle olyan médiahisztériát indított el, amire az elmúlt években nem nagyon volt példa. A múlt hét szombaton bemutatkozott 47 éves tehetség hangja valóban kiváló, és meglepően…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
A képviselői vagyonbevallások kapcsán sokakban felmerül a kérdés, mit csinált Gyurcsány Ferenc azzal a cirka 115 millió forinttal, amit tavaly keresett? Persze mondhatnánk, Izom Tibor bölcs szavait idézve: Közöd? Köcsög!De, ha már egyszer kötelezően nyilvánosságra hozzák…..
Nem kérdés, a jobb – az ezen a világbajnokságon különb formában játszó – válogatott jutott elsőként a világbajnokság döntőjébe. A 4-0 után sok vita nem lehet.Az első harmadban többet ütöttek kapura a finnek, de nem azért, mert offenzívebben játszottak, hanem…..
Mi nem tudjuk, csak sejtjük. És ez nem mindig szokott bejönni, bár a divízió 1-es vb szapporói csoportjának feljutóját eltaláltuk. Igaz, nem tipp volt az, csak a remény és a vágy kifejeződése. Ez a poszt pusztán azért íródott, hogy olvasóink bekommentelhessék a magukét.…..
Nem sokan számíthattak rá, hogy a svájciak kilenc ponttal, veretlenül masíroznak be a középdöntőbe. Ők szállították a legnagyobb pozitív meglepetést. A szlovákok meg a legnagyobb negatívat. Ma estétől már középdöntőket játszanak. Svájc–Svédország 4-2 A…..
Megszületett a vb eddigi legnagyobb meglepetése, nehéz helyzetbe hozták magukat a szlovákok. Bővültek a keretek, jön Koivu, Nabokov, Plekanec, Budaj és sokan mások. Svájc–Fehéroroszország 2-1Négy új, az NHL-ből érkezett játékosa nem adott nagy lendületet…..
Jelentősen erősödik az amúgy sem gyenge fehérorosz válogatott. A fenntartott négy helyre érkezik Szalej, Grabovszki és a Kosztyicin fivérek. A svájciak ellen már bármelyikük pályára léphet, ez csak Curt Fraseren múlik.A korábban a Dinamo Moszkvában és a Dinamo Minszkben…..
Pillanatokon belül kezdődik az A csoportos világbajnokság, minimum 2010-ig ez az utolsó, amelyet a magyar válogatott nélkül játszanak. Izgalmakra így is lehet számítani. Az előzmények alapján kézenfekvő, két csapat kiemelkedik a mezőnyből. Csakhogy a fejlemények a legritkább…..
BK fotó, videó 2007.06.06 10:51:00
 70/320-30-69..