Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fibra

24 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik leglátványosabb felvonulás Londonban a "Polgármester" Ünnepe.A Tower-től indulva végigvonulva a Fleet streeten (Sweeney Todd) érintve a St. Paul katedrálist, egy nagy kört leírva végigvonul London színe-java. Iskolák, Állami intézmények, Katonai egységek, Lordok,…..
2010. november. London. British Múzeum...Már 2010 elején bereklámozták az Egyiptomi Holtak könyve kiállítást. Én erről a gyerekkori tanulmányok halvány emlékein kívül, csak a Múmia című filmekből hallottam. A film látványos és figyelemfelkeltő, így óriási kiváncsisággal…..
Hagyd el ezt az országot, ha megteheted. Ha nincs se kutyád, se macskád, a férjed/feleséged is elkeseredett, jót akarsz a gyerekednek, akkor hagyd itt ezt a szar országot. Már régóta érik bennem az ellenszenv ezzel az országgal, de mára betelt a pohár. Itt minden szar és amíg egy…..
Kedves Fesztiválozók Köszönjük, hogy olyan sokan eljöttetek és hogy mindenki hazavitte a saját töklámpását. A 2009-es. első Töklámpás fesztivál nyertese:         Kérlek hívd meg külföldi barátaidat is, az oldal angol…..
Fibra 2010.08.31 23:52:52
Szia

@Töklámpás:

Szeretném folytatni a megkezdett fesztivált és ennek érdekében beszélnék veletek. Ez egy számomra kedves "ünnep" és szeretnék belőle nyugati mintára egy komolyabb fesztivált összehozni. (nem anyagi okok miatt)

Kérlek keressetek meg emailben v telefonon (visszahívlak)
Kis Victor - 06-70-379-1224
victor@fibra.org
Chelsea Flower Show 2010 Europa legnagyobb, legrégebbi, legrangosabb kertészeti kiállítása Londonban. A rendezvény a Királyi Veterán kórház (Royal Hospital) kertjében kerül megrendezésre minden év május végén, június elején. Érzésem szerint minden…..
Hampton Court VIII. Henrik rezidenciája. Igazából nem Ő építette, hanem Wolsey Kardinális (rossz nyelvek szerint a királytól lopott pénzen), de szegény ráfázott, mert annyira tetszett a királynak (és hallotta a pusmogásokat) hogy "rábeszélte" a kardinálist az…..
Fibra Kalandjai Windsor és Eton 2010.06.05 00:45:00
Ez a legnagyobb jelenleg is használlatban levő palota a világban. Lehet befizetett túrával is menni, de szerintem 2 óra kevés erre a falura. Mi a helyi vonttal mentünk Paddingtonról 11Ł -os retúrjeggyel. (a neten állítólag olcsóbb, ha pontosan tudod mikor fogsz menni) Menetidő :…..
Fibra Kalandjai London 2 2010.06.03 16:44:00
Na, Újra Londonban. Még Mindig europa központja, szerintem minden tekintetben. A  kirándulás legfőbb célja a Chelsea Flower Show 2010-es eseményének megtekintése volt, de ha már Londonban jár az ember nem hagyhat ki semmmit. Jártunk Windsor-ban, Hampton Court-ben, Eton-ban,…..
Fibra Kalandjai AutósMozi 2010.05.24 00:23:33
Meglepetten vettem észre, hogy a Mogyoródi AutósMozi újra működik. Fiatal koromban szinte naponta jártunk filmet nézni és mindig óriási volt a tömeg. Ma elmentem csak a régi feeling kedvéért, a mozi mint régen, de a tömeg elmaradt. Nincs pénz reklámra, pedig ez mindig is egy jó…..
Ha valaki szeretne olcsóbban telefonálni, akkor itt egy kedvező alkalom- percdíj : 12,40ft/perc- havidíj : 2,000ft/hó- Flottatagok hívása INGYNES (család, barát, kolléga - bárki aki csatlakozik)- havidíj 100%-ban lebeszélhető- Tagsági díj : 6,000ft/év- Számhordozás…..
Az 1800-as években Meiji Japán császár egyszer ezt mondta a globalizációs próbálkozásokra válaszul : Ezt a szerződést nem kötöm meg, mert nem szolgálja a Japán nép érdekeit.Jó lenne, ha ezt a kijelentést a magyar politikusok is magukévá tennék, azzal az egyszerű…..
Itt a tél és az ismerettségi kör elkezdett vitaminokat és étrendkiegészítőket vásárolgatni. Az emberi tudatlanság olykor nagyon megdöbbentő. A ketteskék okozzák a legnagyobb meglepetéseket (sajnos a saját családomban is) negatív értelemben. Az internet korában élünk, a tudás…..
A magyar utazási irodák kinálatában elég olcsón lehet Gerlitzen-i síutakat találni. A szállástól általában ne várjunk sokat (legalábbis az olcsóbb utaknál), de annak is örülni kell, hogy meleg van a szállodákban. Aki már volt ausztriában síelni az tudja, hogy az osztrákok…..
Valahol bogarásztam a neten és láttam egy hirdetést miszerint a Hal a Tortán c. TV2-es műsorban a heti nyerteseknek adott Kerámia Késeket 25% kedvezménnyel adják ( a készlet erejéig).A lényeg : rendelésnél írd be a megjegyzés rovatba : bioinfoAz A88 a forgalmazó, de a reklámot nem…..
Fibra Kalandjai Párizs 2009.12.19 01:20:00
Párizs - Élmény és Kaland Idáig talán 8x voltam Párizsban és meg kell mondanom, hogy egyre jobban tetszik. A kilencvenes évek végén voltam 3-4 alkalommal munkaügyben, utána már csak családosan. Eleinte nagyon megrázó volt a színesbőrű lakosság aránya (10-ből 6 ember az…..
Rodosz Repülős utazás volt, transzferrel a szállodáig. Mi az óvárosban kaptunk szállást, ha egyenesen előre mentem, akkor  sziklás hullámveréses szörfös tengerpartra jutottam, ha jobbra, akkor kavicsos, homokos családi part fogadott. Csak egy földnyelv választja el…..
Autóval Párizsból hazafelé szánj rá 2 napot. Hangulatos folyóparti város, belső vizi utakkal és látványos épületekkel. Szállásnak itt az Etap Hotelt nem ajánlom, mert nagyon lekattant, de mivel automata rendszere van, így ha éjjel érkezel és van bankkártyád akkor meg tudsz…..
Részemről egyszer és soha többet. Lehet, hogy én voltam negatiív, de valahogy minden el volt szarva abban a 4 napban. Átutazóban voltunk Normandiába, és ha már erre járunk nézzük meg a belgák és az unió fővárosát. Talán az volt a gond, hogy a navi a német határnál megadta…..
Mont Saint Michel - Normandia Az Autós bolyongás Normandia partvidékén egy tökéletes túra a természet szerelmeseinek. Mi a Belga határtól csorogtunk lefelé és csodálatos partvidékeket és tájakat láttunk. (Sajnos szinte mindenhol fizetősek az utak, hidak, ami nem túl vonzó,…..
Fibra Kalandjai London 2009.12.04 23:48:00
London - kedvencem Az Egyesült Királyság fővárosa a kedvencem. Már 5x jártam, közel 40 napot eltöltve, de minden alkalommal találok valami újat, érdekeset. Tapasztalataim szerint a világ fővárosa. 1991-től napjainkig pár évente visszamegyek nosztalgiázni, de mindig van…..
Colostrum - Nina's Life Hát már megint a Ninas Life terméke : Colostrum vagyis előtej. Ez az a csodaszer ami a szülést követő első 24 órában termelődik az anyatejben, tartalmazza az újszülött számára fontos összes nyomelemet, immunglobulint, laktoferrint,…..
Omega 3 - a Nina's Life termékei közül Januárban megismerkedtem a Nina's Life étrenkiegészítőkkel. Kardiologusnál járva kénytelen-kelletlen fel kellett ismernem azt a tényt, hogy az életkor emelkedésével egyre jobban kell vigyázni az egsézségünkre. A kedves…..
Cellulóz Szigetelés - DrTherm.huNa, végre kijavították a házon a szigetelési hibákat. A vagyonokért elhehelyeztt közetgyapot szigetelésről a hőkamerás felvételek alapján kiderült, hogy 1, az ácsok szar munkát végeztek (mint hallom ez 99%-ban így van, mert ugye a melós szarik…..
Fibra Kalandjai Róma 2009.12.04 12:40:00
2008 november Irány Roma Ez az út 1 napra sikeredett kocsival, háztól-házig kb 1500km. Ami érdekes : Az olasz autópályákon nem nagyon irják ki, hogy a fővárosuk merre is található. Igaz a látottak alapján én sem lennék büszke rá. (ne menj Rómába novemberben)Szállás…..
Fibra Kalandjai Madrid és Toledo 2009.12.04 11:48:00
2009. november. Irány Madrid és Toledo. Repülővel menetrend szerinti érkezés Madridba az esti órákban. Kis bolyongás után megtalálva a Metró (Igen, egy kultúrált városban a reptérre elmegy a Metró - érdemes lenne a Budapesti vezetésnek ezen is elgondolkoznia) ahol automata…..