Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NetMiniszterelnök

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zsűri összeülésével véget ért a Média Hungária és a hetivalasz.hu  kampányversenyének első fordulója. A Legyél Te Magyarország NetMiniszterelnöke című pályázat írásos pályamunkájában a jelentkezők bemutatták programjukat, valamint napjaink Magyarországáról és a…..
 Január 15.-én megnevezzük a tíz NetMiniszterelnök jelöltet!Boldog Karácsonyt Kívánunk! ..
Az elmúlt napokban több kérés érkezett, hogy NetMiniszterenök keres kampánycsapatot, vagy kampány tagot, vagy csapatok keresnek NetMiniszterelnök jelöltet! Légyszíves írjatok az info@legyelte.hu-ra szívesen összehozom a jelentkezőket! Ne feledjétek, január második felében, vége…..
Kérlek ezt a bejegyzést olvasd végig. Lapalján pedig a letöltésre váró anyagok találhatóakOnline kampányversenyen indul vállalkozó kedvű fiatalok számára, akik szeretik az internetet, az on-line közösségeket, a közösségépítést.Pályázati leadási…..
Hétfőn 16-18 óra között mindenkit szerettel várunk az ELTE Társadalomtudományi Kar  Bolyai termében! Ma reggel pár olyan kérdés jutott az eszembe amit érdemesnek tartok feltenni. Fontos letöltések itt: www.slideshare.net/netminiszterelnokSzívesen elküldöm az anyagokat pdf…..
Ez a verseny arról szól, hogy megtanuld, hogyan kampányolj, és érjél el sok embert az ingyenes online eszközök használatával. Ha közösséget szeretnél építeni, vagy a már meglévő közösségedet szeretnéd ismerté tenni, vagy Te magad szeretnél a figyelem középpontjába…..