Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fikuszkukisz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendkívüli jelentőségű sajtóközleményt adott ki ma a Gépjármű Márkakereskedők Országos szövetsége: 2013. július 2-án a GÉMOSZ és az NGM  egy sajtótájékoztató keretében közös megállapodást írt alá, amely a foglalkoztatás bővülését és a feketegazdaság…..
fikuszkukisz 2013.07.11 23:11:06
@Zoltan Éliás: az a 4000 (?)überfasza szakember újabb olyan ezrektől veszi el a munkát, akik a válság ellenére legálisan próbálnak boldogulni.
Van haszna, ha balesetes videókat nézeget az ember. Bevallom, én szoktam, még motorozás előtt is. Hogy miért? Hogy ne legyek hülye. Jól látható ezeken, hogy milyen tipikus hibákat szoktak véteni. Én is hibáztam már sokszor, egyszer meg is fizettem érte: azt hittem, megadják a…..
fikuszkukisz 2013.01.02 13:59:12
@rugoman: hétköznapokon robogóval közlekedő motorosként mondom : szerintem nincs igazad.
(Legközelebb, ha megrendeled a pizzádat, feltétlenül kösd ki, hogy 500 ccm - nél kisebb mocival nem hozhatják, saját érdekükben.)
Szereted a szépet és gyűjtő vagy? Úgy érzed, hogy a magyar technika csak egy jó Jawa tartállyal érvényesülhet igazán? Hiszed, hogy bőrrojt nélkül nincs motorozás? Tudod, hogy a pont az új szóköz és az sms meg az ilyenek buziság? Kell egy menő motor, amiről a hozzáértők…..
Az Árpád-hídra hajtottam fel épp, a buszsávból soroltam át a száguldó autók közé. Félig már lecsavartam a gázmarkolatot a kormányról, de nem bírta tovább a kezem, be kellett látnom: a Gulliver ennyit tud. A sebmérő mutatója ekkor a hetvenegyen táncolt. Még mindig közel…..
fikuszkukisz 2011.11.29 09:49:20
@stofilol: szia, minden piacon (usa, japán, európa) máshogy hívták, de akárhogy is, ez egy 250-es spacy. Igen, van 125-ös spacy is, az az igazi csemege, ui. az billenőlámpás. Amúgy ha precízek akarunk lenni, akkor ez itt egy Honda CH 250-es.
fikuszkukisz 2011.11.29 12:54:45
@diplomatuka: Mirek Motors a Budafoki úton. Az én Spacymet (több "robogószerviz" után - ők tették rendbe (ez most reklám?).
„Nem minden arany, ami fénylik” - akartam a címet adni, aztán eszembe jutott egy jobb, a „Szopás Baloccóban”, de végül nem vitt egyikre se rá a lélek. Olyan csodás volt ez az egész meghívás, hogy idióta címmel nem akartam elrontani az emlékét. Meg unprofi…..
Csikós Zsoltinak, a 4./b.-ből valóra vált az álma. Illetve nem is volt ez neki álma, mert annyira elérhetetlennek tűnt a dolog, hogy már abba belefáradt, ha egyáltalán rágondolt. De az élet – mint tudjuk - nagy rendező, valahogy úgy hozta a sors, hogy elé gördített egy…..