Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smilan1

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire gondol a költő, igaz? Ha nem disznóvágásból, akkor biztos a hentestől jöttek az alapanyagok, de megnyugtatok mindenkit, véráldozatot egyáltalán nem követelt ez a sütés-főzés. Térjünk rá a részletekre!..
smilan1 2020.04.05 11:33:18
@Boar.: Nem haromevesekkel, hanem ketto! Persze a varosiadas hatasara a "divat" valtozik. Pont ahogy nyugodtan valtozhat a toltemeny. lehet akar novenyi eredetu is. Akarmelyik valtozat lehet jo, vagy rossz, de ez nem attol fugg, hogy kerult-e allat bele vagy sem. Ja, biztos nem azert talaltak ki, de a nagytobbseg igy van vele. 10-bol 9 nem tudja elkepzelni, hogy olyan hust egyen amibe beletolja a villat es jon a piros leve. Jo a bontas, foleg, ha a desznyo nem brazil szojan, antibiotikumon, meg B-12-on none fel. Az kb olyan mint az orokelet a Doomban. "Megeszed, izlik", de tudod a vegen, hogy szart se kaptal. Tisztelet minden gazdanak, aki nem igy csinalja, de sajnos ritka.
Közeledik az új őrület, az agydoppingNemrégiben röppent fel a hír, hogy az olimpia közeledtével nem árt a versenysportban egy újfajta doppingra figyelni, terjedőben van ugyanis a neurostimuláció. Erről a technikáról korábban csak a szuperkatonák létrehozására tett erőfeszítésekkel kapcsolatban…..
smilan1 2016.03.23 12:25:20
@Mr. Neutron: TDCS eseteben akar 24 oraig is tarthat a "hatas", de nagyon intenziven a kovetkezo egy oraban 100%-ra. Illetve van hosszu tavu hatasa is, de ahhoz rendszeresen kell hasznalni (20 perc heti 4-5szor) . Hatranya, hogy otthoni hasznalatat latom egyedul megoldottnak es kell 5 perc a beuzemelesehez, illetve teljes nyugi amig hasznalod.

CES: akarhol -akarmikor hasznalhato -kivetel vezetes + ahol intenziven mozognod kell-, fulhallgato takarja a fuled amire csiptetve van a kabel, igy tomegkozlekedesen, illetve szamitogep-telefon mellett se logsz ki a tobbiek kozul. Azonnal hat, de nem hosszutavon. Meeting illetve edzes, meccs elott jo, kicsit atprogramoz.

DE egyik sem tesz csodat. Ha valaki teljesiteni akar a maximuman -tok mindegy sportban, vagy irodaban- akkor ez kb 1/10, amit tehet, vehet.
Mindenkinek van pár storyja az éjszakából, hogy akadnak össze képzetlen, képzettebb, vagy hordában vonuló arcok pár pillantás, vagy keresetlen szót követően és okoznak akár komolyabb fizikai sérüléseket. A támadó és áldozat kilététől függetlenül minden képzett…..
Tetszik, nem tetszik, a magyar konyha alapételei : a húsleves, a pörkölt és a rántott hús.:-) Ezeket illik tudni. Ezekből már építkezhetsz a többi étel felé. A leírás itt is hosszú, maga a panírozás nem, mert igyekszem a praktikákat, jellegzetességeket is számbavenni, illetve…..
Nem gondoltam volna, hogy valaha kommersz szénsavas üdítőkről fogok írni ezen a blogon, de azért ez a hír, amikor a világ egyik legkomolyabb boros- és kóstolópohár-gyártója a világ legismertebb üdítőjéhez készít poharat. De jó ez? És kinek?[Update: P.E. szakszerű…..
A fejsérülésekkel kapcsolatos cikkben tárgyaltakon túl a másik legnagyobb probléma a sporton belül a játék a súllyal. A sportolók a bemérlegelés előtt komoly fogyasztásba kezdenek, ami gyakran teljes élelem és víz-megvonással is jár. A főbb eszközök a szauna, búvár- vagy…..
Buchinger Iván ma este Dublinban a The Helix-ben vívja könnyűsúlyú címmérkőzését Stevie Ray ellen. Buki és ellenfele is sikeresen bemért tegnap a bunyóra, így az októberben Buki sérülése miatt elmaradt küzdelem útjában immár nem áll semmi akadály. Azt hiszem, hogy…..
smilan1 2014.01.01 00:13:18
smilan1 2011.01.28 13:13:00
Olvasóink tudhatják, hogy nem esünk zavarba, ha evés-ivásról van szó, és éhezni-szomjazni sem szoktunk. Baszkföldön azonban az evésért, bizonyos értelemben, meg kell dolgozni. Szóval nem egyszerű, véreim, nem egyszerű! De azért megoldható :)   A posztot - teljes…..
Bianka egy bejegyzéssel lentebbi kérdésfelvetésével kapcsolatban nekem határozott véleményem van: nem viselek sem szőrmét, sem pedig bőrt (mielőtt valaki megkérdezi: húst sem nagyon eszem), éppen ezért borzasztóan elrettentett a lenti Roberto Cavalli mókusszőr táska. Ami pedig…..
Az OurFashion blog is csatlakozott a Johnny Walker és a Diageo '1 millió lépés az ittas vezetés ellen' nevű kezdeményezéséhez. Így holnap, azaz szeptember 16.-án 5 órakor gyülekezünk a Liszt Ferenc téren Jáksó Lászlóval, Für Anikóval, Piringer Patríciával és a Burzsuj…..
Az alábbi leírás szigorúan az én meglátásom, véleményem alapján íródott a mostanában kijövőmagyaroknak! (értelem szeruen a kalandoroknak szól, au-pair-nek, bentlakásos vendéglátósoknak, szakmunkásoknak ez az írás túlnyomó részben értelmetlen) Az alábbi írás az én egy…..