Regisztráció Blogot indítok
Adatok
videki_pesti

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1888. Fridtjof Nansen norvég felfedező csapatával Grönlandon. Nansen nemcsak sarkkutató, hanem oceanográfus, diplomata, nagykövet, fotográfus, feltaláló és gyorskorcsolyázó is volt egy személyben. 1888-89-es grönlandi, majd 1893-96-os északi sarkvidéki expedícióinak köszönhetően emelkedett Norvégia…..
no emisszió Panda és Góliát 2013.01.03 11:25:26
Túlragozni vagy túlértékelni, de alábecsülni sem szeretném azt a meglepő hírt, miszerint az angol Top Gear című tekintélyes, befolyásos autós szaklap az új Fiat Panda 4x4-et tüntette ki a Top Gear Awards a 2012-es év szabadidőjárműve díjjal. A döntőbizottság indoklása…..
videki_pesti 2013.01.03 22:26:45
@Wilson: Azért nem ennyire fekete-fehér a kérdésre a válasz...
Tény, hogy a Top Gear olyan, amilyen. A Panda kitüntetése akár egyszerű vicc is lehet.
De nem árt néhány dolgot figyelembe venni, mielőtt egy valódi terepjáróval (Toyota Land Cruiser, Mercedes G, Landrover, stb), vagy ezek leszármazottaival, a SUV-okkal próblájuk szembeállítani, és azt kimondani, a Panda rossz. Ha lehet, hasonlítsunk mindent a maga kategóriájához., abban nézzük azt, mire és hogyan lehet használni. A Panda nem státuszszimbólum, hanem egy eszköz. Egy SUV kontra Fiat Panda elmélkedés kb. olyan, mint a menzai "inkább szürke, mint fehér tányér", meg egy Hollóházi ünnepi készlet hasonlítgatása. Ha éhes az ember, az előzőből is jól esik a rizseshús. Ha meg nem a kaja, hanem a körítés a lényeg, jöhet "A PORCELÁN".
Egyébként már az első generációs Pandából is készült 4x4-es, és meg kell kérdezni a vidéki olaszokat a Pandáról, akik sáros gumicsízmával taposták a gázt a faluból fel a hegyre. A városban meg nem illetődnem meg, ha egérluknyi hely maradt a parkolásra. Rá kell keresni a neten néhány igazi Panda 4x4 videókra, Nem olyan rossz az...

Félreértések elkerülése végett, azért, ha a nyaralás azt jelenti, hogy a két kiskorú mellé még a szörföt is be kell pakolni az Adriára menet, miközben mögöttünk kacsázik a lakókocsi, vagy a yacht, én sem egy Panda méretben gondolkodnék. De csak akkor!

Egyébként is, ha nyaralni megy valaki, akkor fürdőgatya, törölköző, papucs és teli buksza kell csak, ez meg elfélr egy Yaris-ban is, nem? ;o)))
A hétvégén nagy családi összejövetelt tartottunk a képen látható encián(fa) (Solanum rantonetii) árnyékában, melynek hatalmas méreteihez képest kicsi edény ad otthont. Ez némileg ellentmondásban áll a növénycsalád igényeivel, hiszen azt gondolnám, hogy a burgonya, a…..
Nász-napló Első bejegyzés 2007.06.13 00:06:42
Nos, ide írok valamit... Most ezt úgyis csak tesztnek szánom, de ha jól műxik, lehet, hogy áttérek ide. ..