Regisztráció Blogot indítok
Adatok
videki_pesti

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
no emisszió Panda és Góliát 2013.01.03 11:25:26
Túlragozni vagy túlértékelni, de alábecsülni sem szeretném azt a meglepő hírt, miszerint az angol Top Gear című tekintélyes, befolyásos autós szaklap az új Fiat Panda 4x4-et tüntette ki a Top Gear Awards a 2012-es év szabadidőjárműve díjjal. A döntőbizottság indoklása…..
videki_pesti 2013.01.03 22:26:45
@Wilson: Azért nem ennyire fekete-fehér a kérdésre a válasz...
Tény, hogy a Top Gear olyan, amilyen. A Panda kitüntetése akár egyszerű vicc is lehet.
De nem árt néhány dolgot figyelembe venni, mielőtt egy valódi terepjáróval (Toyota Land Cruiser, Mercedes G, Landrover, stb), vagy ezek leszármazottaival, a SUV-okkal próblájuk szembeállítani, és azt kimondani, a Panda rossz. Ha lehet, hasonlítsunk mindent a maga kategóriájához., abban nézzük azt, mire és hogyan lehet használni. A Panda nem státuszszimbólum, hanem egy eszköz. Egy SUV kontra Fiat Panda elmélkedés kb. olyan, mint a menzai "inkább szürke, mint fehér tányér", meg egy Hollóházi ünnepi készlet hasonlítgatása. Ha éhes az ember, az előzőből is jól esik a rizseshús. Ha meg nem a kaja, hanem a körítés a lényeg, jöhet "A PORCELÁN".
Egyébként már az első generációs Pandából is készült 4x4-es, és meg kell kérdezni a vidéki olaszokat a Pandáról, akik sáros gumicsízmával taposták a gázt a faluból fel a hegyre. A városban meg nem illetődnem meg, ha egérluknyi hely maradt a parkolásra. Rá kell keresni a neten néhány igazi Panda 4x4 videókra, Nem olyan rossz az...

Félreértések elkerülése végett, azért, ha a nyaralás azt jelenti, hogy a két kiskorú mellé még a szörföt is be kell pakolni az Adriára menet, miközben mögöttünk kacsázik a lakókocsi, vagy a yacht, én sem egy Panda méretben gondolkodnék. De csak akkor!

Egyébként is, ha nyaralni megy valaki, akkor fürdőgatya, törölköző, papucs és teli buksza kell csak, ez meg elfélr egy Yaris-ban is, nem? ;o)))
A hétvégén nagy családi összejövetelt tartottunk a képen látható encián(fa) (Solanum rantonetii) árnyékában, melynek hatalmas méreteihez képest kicsi edény ad otthont. Ez némileg ellentmondásban áll a növénycsalád igényeivel, hiszen azt gondolnám, hogy a burgonya, a…..
Nász-napló Első bejegyzés 2007.06.13 00:06:42
Nos, ide írok valamit... Most ezt úgyis csak tesztnek szánom, de ha jól műxik, lehet, hogy áttérek ide. ..