Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xray

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai bejegyzésemnek, akár a "Hogyan főzzünk fényből valamit?" címet is adhattam volna, ugyanis tényleg alig néhány alaphozzávaló szükséges csak a most következő leveshez. A menta számíthat talán kicsit extrábbnak - nem biztos, hogy mindenki tart otthon - de nekem, mint a török…..
Xray 2015.07.21 18:02:04
@Peetee: Ez pont az a recept, amit elszúrni sem igen lehet minimális főzési érzékkel. :)
A pohár megadja az arányokat. Ezzel akár többszörözheted is az adagokat, értelem szerűen a többi összetevő hozzá igazításával.
Lesz amilyen lesz. Max kiposztolod! :D
Xray 2015.07.21 18:30:42
@l3v1: És a szakállas "konyhatündéreket" miért diszkrimináljuk itt kérem szépen? ;)

EZ egy egyszerű recept. Akár kezdőknek is. Nem kell betojni, neki kell állni, csinálni.

Ismertem már burgonya krém leves receptet, ami villámgyors, egyszerű de ugyanakkor jó is. Az expressz változatban burgonya por, minimális fokhagymás rántásra felöntve, közepes sűrűségre, leveskocka bele, só, fehér-bors, épp csak megbuggyantva, tálaláskor olívával bolondítva, a végén bőséges kísérő ízlés szerint: menta, petrezselyem, de akár tejszínnel is lehet mélyíteni, pirított zsemle kocka.
Ez utóbbival vigyázni, mert kirántja az összes "folyadékot" a levesből ha korán bele van téve.
Ez így kb. 5 perc az előkészítés belefér közben (petrezselyem aprítás, ha frissből van, fagyasztott aprítottnál még ez se kell, stb.)
Még 1: ezzel a férfi is csodákra képes, ha épp éhezik a család és anya kidőlt. ;-)
Rendes alapanyagokkal persze 1 kategória ugrás, ez alap...
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Kínzó kérdés 2011.08.17 15:15:00
Csak alkalmilag lettünk Subba. Vajon ki az a negyedik ikszet taposó, szponzor-logós Minivel szlalomversenyre járó jóbarát, aki - jobb egyben a fiával - egy egész napos masszív italozás után átgázolt a képen látható - szerencsére épp üres - sátron a versenyautójával, a…..
Érdekes egybeesés, hogy míg a jelek szerint a AXA nyugdíjpénztárának magyar tagjai nem kaptak 13 év befizetéséből szinte semmi hozamot, a francia cég rekordnyereséget termelt: Négyszeresére növelte első féléves nyereségét Európa második legnagyobb biztosítótársasága, a…..
Xray 2011.08.06 11:59:32
Az alábbi történet akár a Brazil című film egyik epizódja is lehetne. Ha valaki bekerül az APEH rendszerében, még ha vissza is éltek az adatával, szinte lehetetlen pozitívan kijönni a helyzetből.Tisztelt Zugügyvéd,   Az lenne a problémám, hogy 2008 júliusában…..
Nem a legelső, nem a legerősebb, nem a legszebb, nem a leggyorsabb. Ezeken kívül még számos szuperlatívusz nem illeti meg. Egyvalamiben viszont várhatóan verhetetlen lesz. Az EV-neo a Honda első villanyhajtású cargo robogója: A legjobb áron kínálja egy prémium világmárka magas és…..
Belsőség Dróton dzsal a petró! 2010.09.18 23:21:51
230 kilónyi akku volt alattam, benne 16 kilowattórányi töltés. Középmotor, hátsókerék-hajtás, bivaly nyomaték, 800 forintos tankolás, mi kell még? Egy jó navi! Vélemények az azonos című írásunkról...