Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harry Popper

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először hallottam a Massdropról, elég érdekesnek tűnt. Aztán kicsit gondolkoztam rajta, és lassan elfogyott belőlem az érdeklődés a "módszer" iránt és inkább az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy nem csak a kínaik hamisítanak. Hanem némi plusz profitért akár maga a gyártó is - a saját…..
Harry Popper 2019.04.30 07:29:10
en.wikipedia.org/wiki/Massdrop

Kb annyi, hogy vásárlókat gyűjt egy adott termékre, majd az összejött igényekkel elmegy a gyártóhoz, a nagy tétel miatt kedvezményt kér plusz adott esetben saját brandelt verziót. Gyártó jól jár, mert egyszerre nagyobb tételt tud eladni különösebb plusz (marketing) kölktség nélkül, Dropnak marad haszna az árrésen, a vésérló meg olcsón kap cuccot. Semmi szuperbonyolult dolog:)
Alig néhány nappal a bejelentés után már kikerült a sold out tábla az Amazonra a Kindle oldalán. A sima, 139 dollárba kerülő csak wifis változat és a 3G-vel felszerelt, 189 dollárba kerülő modell is elfogyott. A tájékoztatás szerint a most feladott rendeléseket már csak…..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
Southern Music Nem stoner!!!!! 2009.02.23 18:46:19
 Nem stoner! Ám magyarok és nagyon jók. Sajnálatos módon Makó Dávid és a zenekar útja ketté vált. Előre közlöm, hogy ezzel kapcsolatos és a tagokat érintő negatív kommentek azonnal moderálva lesznek...
Southern Music Első lépés 2009.02.21 10:08:00
Elindult a blog. Azért hívtam életre, hogy közkincsé tehessem számomra mit jelent az, hogy southern zene. Sok előadórol lesz szó a bluestól egészen a metálig...
Miért írok róluk? Mert hazajöttem és a popper öcsém nyújtja a cd-t hogy szarrá hallgatta és de jó. És bevillant egy csomó emlék ami a zenekarhoz köthető, leginkább abból az időből amikor olyan kis pöcsös voltam mint az öcsém, 15 éves. Ezt a cd-t egy üveggyári koncerten…..
Harry Popper 2009.01.14 14:49:05
Alant következik Stöcki "Közveszélyes Munkakerülő" Kolléga csodálatos képriportja a kínaiak nagy szemfényvesztéséről.Az előzményeket – amiben azon magyarázkodnék, hogy valójában normális emberekkel vagyok körülvéve – kihagyva hadd kezdjem a sztorit a…..