Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fazzoletti

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jacques-Henri Lartigue, pontosabban Jacques Henri Charles Auguste Lartigue, 1894-ben született fotgráfus, aki mai szemmel is nézve, a fotóművészet egyik legkiemelkedőbb alakja, spontán beállításaival, 'képkivágásaival', degas-i magasságokba emelte a műfajt Lényeg a lényeg hogy…..
Most, hogy már megint majdnem bukik az 0rbán, kihirdették az újabb triplabóvlit, a Jobbik pedig már lassan 70%-os népszerűségen áll a teljes népesség körében - úgy tűnik, a csodálatos Fideszke újabb zseniálisat húzott. Persze az ellendrukkerek hangosak és meggyőzőek. Persze,…..
fazzoletti 2015.03.23 13:07:40
@Ma Baker: És ahol se étterem, se pláza? Vagy van étterem, de elbaszni való pénz nincs? Lásd rövid szösszenetem fentebb...
SZEMlélek Figyelmeztető lövések 2015.01.08 21:27:58
Egy szerkesztőségben ülve töltöm el a napjaim nagy részét, ezért nem csupán felkavart a francia vérengzés híre, de szó szerint együtt is érzek a meggyilkolt kollégákkal. A történteknél nem kevésbé fájdalmasabb, ahogyan igen sokan reagálnak a szörnyű tettre, illetve annak kiváltó okára. A kialakuló…..
fazzoletti 2015.01.11 10:38:07
Az újév sem hozta meg a háború végét. Az ardenneki offenzíva láthatóan megrekedt, ám Hitlernek esze ágában sem volt beismerni a kudarcot, inkább további támadásokat indított. Több mint három hétbe telt, mire az amerikaiak visszafoglalták a december közepe óta elveszített területeket.....
Rábukkantunk Győr legmenőbb házára. Medence, francia-szalon, karibi hangulat és szerencsét hozó, potencianövelő hatású aranyelefántok. Sokszínű pompa, luxus és pózolás. Itt ki van téve a csizma az asztalra. Fut a szekér Nyugaton. Az ország motorja már Európában…..
Több weboldal is megosztotta az alábbi videót, ilyen vagy hasonló szöveggel: Egyelőre csak a kínai tescóban készítik így télen, amikor nem terem meg még a fóliában sem a káposzta és a saláta. Kicsit durva, hogy hol tart a mai világ, már zöldségeket is képesek vagyunk…..
Fonyód fideszes polgármestere eddig főként forradalmian újszerű kampányvideójával vetette észre magát: Komolyabb probléma, hogy Hídvégi József polgármester láthatóan egyáltalán nem szégyelli, hogy tavaly a 18 éves fiát két mutyi-trafikhoz juttatták. (Hídvégi Bence, a…..
fazzoletti 2014.09.30 08:23:50
@Conchobar: Ugye viccelsz? 18 évesen csakis érett kereskedő lehet, és egy polgármester apának kutya-kötelessége a gyerek segge alá tolni a mutyizott trafikot? Ez komoly?
Korábbi bejegyzésem okán, amelyben ritka fotókat kerestem a magyar mozik és filmgyártás múltjából, most összeszedtem a magyar film 100 évének általam legszebbnek tartott színésznőit. A némafilm-korszaktól a mai napig az általam legvonzóbbnak tartott művésznőket tartalmazza a…..
Amikor meghallottuk, hogy a Wizz végre repülni kezdi Lisszabont, kellemes borzongás futott végig a tagjainkon. Mert az a város nemcsak egy hely, ami rajta van a látni kell típusú listákon. Ez az a város, ahová úgy érkezünk meg már az első alkalommal is, mintha sosem mentünk volna…..
A Heti Hetes, amiben a nemrég meghalt Bajor Imre az egyik legnagyobb tévés sikerét aratta, méltóképpen szeretne a színészre emlékezni. Ezért meghívták legkedvesebb kollégáit, többek között a jelenleg is a műsorban szereplő Gálvölgyi Jánost és Farkasházy Tivadart, de…..
fazzoletti 2014.08.12 14:28:24
@városjáró: csökög...
Pedig a HVG riporternője megkérdezi Galambos Istvántól az MTVA vezérigazgató-helyettesétől, hogy akkor mi is a helyzet a Kossuth-díj-szabállyal, de csak elnéző mosolyt kap cserébe. Kommentárt nem fűzünk a dologhoz, mert minek.   ..
Nem poénkodunk, sőt kegyeletet sem sértünk, inkább csak dühösek vagyunk, de meglehetősen: a köztévé M1 nevű kormányszócsövén csatornáján ma este 19:30-kor leadott Híradójába volt idő a kormány tankönyvprogramjának dicsérgetésére, az ellenzék baszogatására két…..
fazzoletti 2014.08.07 07:16:11
@Steppenwolf: Szégyelld magad.... Undorító féreg vagy....
Egy tanult barátom, ha meglátta Draskovics Tibort, élete fontos történeteként mindig elmesélte egy professzora alábbi intelmét: "Kollégák, maguk közül egyszer néhányan vezetők lesznek az államigazgatásban, és dönteniük kell két jelölt közül. Az egyik középszerű, de…..
fazzoletti 2014.07.03 18:02:03
@OkoskaTo:rp: Ez annyira tipikus. Dolgoznál te is köztisztviselőként és viselnéd el a magadfajta barmok alázását, másképp látnád a világot. Ne fáradj a válasszal, gondolom mi lesz az.
200 négyzetméteres ingatlan, 4800 négyzetméteres telek, mindez 3,5 millióért – nehéz elhinni, de van ilyen Magyarországon. Az Otthontérkép kínálatában megkerestük az ország legalacsonyabb négyzetméteráron árult házait, mindegyik 100 négyzetméternél nagyobb és mindegyik…..
Állami alkalmazott vagyok egy minisztériumban. Közalkalmazotti bértáblába betonbiztosan besorolva. Mint eddig minden rendszerben a történelem során, ez biztos öregkort, nyugdíjat, esetleg szolgálati lakást és ruhapénzt jelent, jelentett. A munkaidő kötött, váratlan fordulatok…..
Papírforma-interjúnak indult, durva újságírói felsülés, politikusi megdicsőülés lett belőle: sose gondoltuk volna, hogy Kálmán Olga egyszer majd Schiffer András bokáját nyaldossa. Pedig a zöld csávó csak korrekten elmondta, milyen kérdéseket tart fontosnak, amikor pedig a mást…..
Tudom, hogy ezzel most nem leszek népszerű Mesterházy Attila körében.Meghallgattam, hogy reagált a "miniszterelnök-jelölt" a súlyos választási vereségre. Úgy tett, mintha valami elháríthatatlan természeti katasztrófa okozta volna ezt az eredményt. Vagy valami tőle teljesen…..
Bob Smethurst 36 évet töltött mások kukáinak kiürítésével. Munkája közben Nagy-Britannia egyik legjobb első világháborús képgyűjteményét hozta össze, pusztán azzal, hogy kivette őket a hulladékok közül. Meglátása szerint az 1970-es években nőtt meg a megsárgult…..
1957. január 23-án született Hlagyvik Gábor, a Rába ETO egykori védőjátékosa...
A nap videója, mely egyszerűen annyira csodálatos, hogy már hamadszorra nézzük meg egymás után, Kálmán Olga Deutsch Tamás-interjúja. Ha bárki azt gondolta, hogy a politika mocskos és unalmas, sőt esetleg még tévéjétől is megvált, mert nincs benne semmi izgalmas, annak…..