Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsek HUN

11 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy hajrá után végetért a pontvadászat játéksorozat és megszületett az első három dobogós játékosunk: Első helyezett: Majomka - 15190 pont Második helyezett: Vuxyhun - 8757 pont Harmadik helyezett: XATAHUN - 7349 pont Gratulálunk mindhárom dobogósnak és minden…..
Dzsek HUN 2007.10.15 19:47:54
Rögtön két értékelés is olvasható, elsőként az ausztráliai hivatalos Xbox (OXM) magazin értékelése melyben a maximálisan adható 10/10-es pontszámot adta annak ellenére hogy a cikkben megjegyzik idézném: "A Halo 3 grafikailag hasonlóan néz ki mint a Halo 2, csak…..
Dzsek HUN 2007.09.28 08:23:34
Sosem voltam Halo-fan. Nekem ez az első Halo, amivel ténylegesen is játszok. Emlékszem még az Xbox startja utánni nyáleregetésemre, amikor egy ujságban olvastam a Haloról. De PS-em volt és így reménytelen válallkozásnak tartottam. De most, itt az Xboxom, itt a Halo 3-am.
A menü, a zene már árasztja magából a monumentalitást, a nagyságot. Jó pontnak tartom, hogy alapból választható a Legendary szint, legalább nem kell végigszenvedni a Heroic után mégegyszer ezt a szintet is, hanem egyből nekivághatunk megmenteni a Galaxisunk. Bár, én Normálba játszottam ki a játékot, mert egyszerűen, kezdő Halo-s létemre, a Heroic szint, egy orrvérzés volt. Naggyon kemény, nem bírtam...viszont a Normal túl könnyű lett. Sajnos a kezdő játékosoknak nem sikerült belőniük a nehézségi szintet: a Normál túl könnyű, a Heroic már túl nehéz... sajnálom érte, mert így végiglehet futni a történeten 5-6 óra alatt, ami szerintem egy ilyen játéknál, ami meghatározza az Xbox 360 játékkínálatának elejét, és ezután következő gamákat, felháborító. Az még ok, hogy a MOHA 5 pályás, egy könnyed délutáni háború, de ez... Nem értem, miért lett ilyen rövid. No sebaj, a coop mindenért kárpotól, Legendaryn, 4 jóképességű játékossal, hatalmas. Jönnek a Gruntok, Elitek meg minden szir-szar, te meg csak lősz és lősz és dobálasz gránátot és megint lősz, ugrálsz, egyszóval hihetelen feeling. Coopba, Legendary alatt semmikép sem érdemes nekivágni a játéknak !
A grafika meseszép, nem összehasonlítható a Gearssel, és az UT-vel sem, mivel más stilus a kettő: itt élénk színek, végeláthatatlan pályák, csillogó vizek. Ott viszont sötét hangulat, vér minden mennyiségben, húscafatok, eső, vihar... Ám még ígysem mondhatjuk hogy Halo 2 HD-ben, nem hiszem hogy az Xbox Classic ilyen nagyfelbontású textúrákat kezelt volna: egyszer álljatok meg és nézzétek meg a talaj/padló/fű részletességét... az animációK aprólékossága, a szinkornszinészek nűanszai mind-mind érzékeltetik a Master Chief-életérzést: TE mented meg a világot, TE vagy a hős, TE VAGY A MASTER CHIEF !
Nagyon átjön ez a hangulat, hihetlen érzés.
Igazából nem hasonlít a többi FPS-hez, valahogy teljesen más mindközül...és ez nemcsak a futorisztikus fegyvereknek köszönhető, hanem valami megfoghatatlan, megfogalmazhatatlan valaminek, ami kiemeli a tucatjátékok közül. Én magam sem tudom mi ez, mégis érezni.
A multi, a multi... egészen más tészta, arról is lehetne egy terjedelmesebb cikket írni...
Nem mindennapi diplomatikus lépés volt a válasz a Microsoft-Bungie páros részéről hogy a Halo 3-ban megnyitható Halo 3 achievements pontokat a hivatalos megjelenés napjáig kizárta az Xbox Live hálózatából, így aki pontokat szeretne feltölteni azokat a következő felirat várja:…..
A tegnapi nap már felröppentek a hírek miszerint az angliai Argos kiskereskedői hálózat egy adminisztrációs hiba miatt megkezdte a Halo 3 árusítását egy héttel korábban a hivatalos megjelenés előtt. Majd a tegnapi nap erre válaszként egy microsoft képviselőtől olyan…..
Az amerikai régióban a Wal-mart és a Toys R Us után a Circuit City üzletlánc szórólapján is feltünt egy 50 dolláros árcsökkentés az Xbox 360 prémium csomag esetében. Lejjebb ment az Elite rendszer és a Core csomag ára is 30 illetve 20 dolláral. Európai bejelentésről egyenlőre…..
Az Epic Games hivatalosan is bejelentette hogy a Gears of War pc verzióhoz készült extra tartalmak melyek az új multiplayer pályák, játékmódok és szingli pályák pc exklúzívak maradnak és nem érkezik belőlük letölthető kiegészítő az Xbox Live piactérre. A kifogás az hogy a…..
Capcom - Devil May Cry. Egy legenda születhett újjá, immár a Drágaságunkon, mivel a Microsoft elhozta nekünk ezt a kiváló címet. De még mielőtt belevágnék a kiadott videók elemzésébe, röppenjünk vissza az időbe, úgy 2001 vége, 2002 év elejére. Ekkor jelent meg úgyanis, a…..
Nah, végre valami jó kis taktikai FPS: aki már játszott a Battlefield PC-és verziójával, tudja miről beszélek. Aki nem, annak itt egy kis ízelítő: adott most ugyebár a Quake Univerzum, ami már önmagába is nagyon penge, abban az időben járunk, amikor is a Stroggok megtámadják a…..
Íme a LucasArts legújabb TPS nézetű lövöldözőskéje, amiben talán a legfontosabb fegyver, ez a 2090-ben feltalált, a föld alakját befolyásoló gránát. Vele kedvünk szerint formálhatjuk a talajt: magaslatok eléréséhez, ellenfeleink likvidálásához, általában a továbbjutáshoz…..
Újabb videó látott napvilágot a játékból, igaz csak kamerával van felvéve, de nem olyan vészes a minősége: a videót látva nagyon God of War szagú az egész single rész, brutalitását, grafikáját és környezetét tekintve is. De szerintem mégsem az egyjátékos mód az, amiben a…..
PC-n aratott anno, most érkezik Xbox 360-ra a HL2 bővített kiadása. Tartalmazza az alapjátékot, az Episode 1-2-őt ami más személyen keresztül mutatja be a főhös kalandját, a Team Fortress 2 nevű, cel-shading (rajzfilmszerű megjelenítés) multi-mókát, valamint a kifejezetten…..
John Woo és Chow Yun-Fat közös munkája mindig is sikert hozott, a rendező mégis a Hard Boiled című filmjére a legbüszkébb, és most itt a folytatása, egy videójátékban: a főhős Tequila  nyomozó (Chow Yun-Fat) aki  sajátos módszerekkel küzd a hongkongi alvilág ellen…..
Gears of War Overlord előzetes 2007.07.13 10:00:00
Alapos játéktesztelés, körbekérdezgetés, és megfontolás után neki esem ennek a játéknak. A megkérdezett tesztalanyok: gambitneo, Viktor86HUN, Morpheus HUN. Az ő véleményükre is kitérek később, igen fontos momentumokat tudtam meg tőlük, más szemszög, más vélemény. Talán a…..
Felkerült a Piactérre egy új Two Worlds videó, tele ingame jelenetekkel, bepillantást nyerhetünk a környezetbe, a harcrendszerbe és végre a varázslatokat is megmutatták. Igéretek szerint a Vistás PC-sek és a Xbox Liveosok együtt vághatnak kalandba, meglátjuk milyen sikerrel.…..
"Üdvözöllek bennetek drága véreim, a sötétség eme percén, amikor is, az Éjszaka Teremtménye az Úr. Mert eljött a perc, a Sötétség Perce, az óra, amikor a Nap, a vérvörös Nap lenyugodott, s elkezdődött a Földi Pokol... megint. Jönnek, hallom őket. Minden éjjel,…..
Dzsek HUN 2007.07.01 14:30:08
nah, én se írok mégegyszer ilyen sz@r játékról ;) Megtanultam a leckét drumi :D
Egy újabb cikk, egy újab játék. Nos ez nem igaz. A játék amiről most írok, a mi kis kedvenc Gearsünk, szívünk csücske. Napról napra játszuk, már nem is számolom az órákat. Éjszakába nyúló, végtelen hent: de mi lehet az oka, hogy ez a töménytelen vér, húscafat és…..
Játékosok, fegyverek készenlétben. Stop. Új Gears of War Multiplayer Achievementsek érkeztek. Stop.Adatátvitel vége...A tegnapi nap folyamán ha betetted a Gears of War lemezed észrevehetted hogy újabb frissítés érkezett a játékhoz. A frissítés nyolc új achievements-el bővítette…..
Gears of War Shadowrun előzetes 2007.06.13 19:10:00
Hogyan feküdjek neki ennek a cikknek? Hát nem tudom. Bevezetőt írni talán a legnehezebb, mert ez az a rész, ami felkelti az olvasó érdeklődését, kiváncsiságát. Nah, ez pont jó ide. Shadowrun. Hát azt eszik vagy iszák kezicsókolóm? Nos, legjobb tudomásom szerint játszák, talán…..