Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Mojo

0 bejegyzést írt és 322 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BEKIÁLTÁS Gyerekek a kampányban 2014.10.11 15:30:05
A morált emlegetve illő lenne megvitatni a gyerekek szépség-, táncdal- és sportversenyeken médialátványosságként való szerepeltetését is. „A gyerekekkel nem kampányolunk!” ügybe még csütörtökön futottam bele. Az Echo TV Visszhang című műsorának 11. perce táján…..
Balfasz Magyarok Fillérbaszás 2014.10.10 09:09:41
Nincs a kedves olvasónak valami ismerőse, aki megcsinálná helyettem ezt a blogbejegyzést a szaré’hugyé’? Mai témánk, hogy miért nem áldozunk a minőségre, avagy a balfasz magyarok fillérbaszása. A múltkor azon gondolkoztam, hogy összeállok pár haverral, és indítunk egy…..
A Heti Válasz pornóellenes publicisztikája lehivatkozott egy cikket, ami a pornó pozitív hatásairól szólt. És nem tűnt fel nekik... A valasz.hu-n tegnap délelőtt megjelent egy cikk, amelynek mondanivalója lényegében: a szexuális tartalmak rosszak, bűncselekményekre…..
Lassan nyilvánosságra kellene kerülnie a jövő évi költségvetésnek, azonban Lázár módosító indítványának köszönhetően erre nagy valószínűséggel csak október végén kerül sor, amikor már bőven lezajlott az önkormányzati választás. Nem véletlen a nagy titkolózás:…..
Sandro Miller fotós és John Malkovich lazulgattak a stúdióban és így hívtak életre több ikonikus fotográfiát: Sandro Miller, Philippe Halsman / Salvador Dalí (1954) Sandro Miller, Bert Stern / Marilyn in Pink Roses (from The Last Session, 1962) Sandro Miller, Dorothea Lange /…..
„Ha észreveszik, hatalmas szabadságot kaptak. Már nem az érdemjegyeik alapján fognak osztályozódni, hanem aszerint, hogyan tudják használni a szabadságukat!” – ezek voltak az első mondataim, amiket egyetemistaként beleírtam a jegyzetfüzetembe. Pedig nem is ’90-ben voltam elsős…..
Baukó "VV, néha BB3 castingoló" Éva kint járt a Szigeten a Blikkel, és pompás kis videóriportot rittyentett a kalandról, ami abban merült ki, hogy szelfizett sokat, sok hullarészeg külföldivel, akik közül legalább kettő meg akarta csöcsörészni, az egyik meg egy kifordult…..
Mr. Mojo 2014.08.15 12:22:15
@sixx: Jajj, nem akartalak megbántani nulla ember. Elnézést, ha elevenbe tapintottam, legalább volt hozzászólás ez alatt a fos ömlengésed alatt is. Véged van, nyomorék, mehetsz segédmunkásnak, bár az ilyen kis puhácska homokosokat nem igazán veszik fel talicskázni. Mindegy, hiszen biztosan találsz szponzort magadnak, tudod, neked való munka, ahol térdelhetsz és szophatsz. Építő jelleggel írtam, hogy ne szomorkodj, csicska. Amúgy ezt a faszkalapozást, ha gondolod személyesen is megbeszélhetjük, takony.
Pedig a HVG riporternője megkérdezi Galambos Istvántól az MTVA vezérigazgató-helyettesétől, hogy akkor mi is a helyzet a Kossuth-díj-szabállyal, de csak elnéző mosolyt kap cserébe. Kommentárt nem fűzünk a dologhoz, mert minek.   ..
Rendkívül érdekes jelenségre figyeltem fel, amikor megpróbáltam hozzászólni az MNO-n. Elmagyaráztam volna szegény, értetlenkedő kormánypárti szavazóknak, miért is jelenik meg mostanában annyi, a kormánnyal szemben kritikus cikk az oldalon. Erőfeszítéseimet viszont nem…..
Újabb különkiadás, egyértelműsítő szándékkal (elnézést mindenkitől: nem a megfelelő művel kezdtem SzSZP művészetét bemutató sorozatunkat).Szentmihályi Szabó Péter: Nyers fohász a kommunizmushoz   Hol késel, kommunizmus, boldogságom, tiszta szerelmem? Boldogságunk,…..
Fú, zsepit készítsétek be, mert ez a szép búcsú a beteg kutyustól nagyon meg fogja facsarni az arcotokat. Tehát Ő Dukey és az ő utolsó napja a Földön: Legszebb búcsú.      ..
Mr. Mojo 2014.07.16 09:57:38
@parazita666: Köszönöm szavaidat, nagyszerű volt, és mindet aranyba kellene önteni. És továbbá köszönöm "pavor nocturnus", "Anonym User", (akinek ugyan zavar a szándékos írniképtelensége", de még "abc józsinak" is (akinek kivételesen nem orbán jutott eszébe...). Külön köszönöm "Xezs", és "Tehetséges ugandai buzi" párbeszédét, nagyon felvidítottak. Namármost a képsorozaton látható kutyuska megdöglött, de ki nem szarja le? Normális emberek háztartásában előfordul az ilyesmi, mert hát a kutyák nem élnek örökké, sőt, nem élnek tovább az embernél sem. A cicák is. Amikor megtörtént hasonló eset, hogy megdöglött valamilyen háziállatom, akkor sírtam 2 napot, szomorkodtam, aztán kaptam másikat. Mert ez a normális. Feltétlenül nem az, hogy ravatalt építünk egy háziállatnak. Csak manapság, a beteges kétlábúaknál, akik emberi kapcsolatok és gyermek híján egy négylábú társra vágynak. Mert az szeret "feltétlenül". Mert az a lényeg, hogy így legyen, hogy szeressen, akkor is, ha néha megrugdosod, ha büdös vagy, ha kiabálsz is vele. "Mert az jobb, mint egy ember". Nem. Nálad jobb. Ha így éled ki a szeretetedet, akkor beteg szar vagy. Szarok erre a kutyára, megdöglött, hidd el a kiscsalád holnap már másikat szerzett. Mert ez csak egy kutya. Egy házőrző. Nem is alkalmas másra, csak a bezombúlt faszok agyában, akik ettől a dögtől várnak szeretetet. "Feltétel nélkül". Lenne gyereked, hülye, éreznéd a különbséget.
Az ugye megvan, hogy csóriknak éppen azt adagolja Kim, hogy miután ronggyá verték Amerikát, Japánt és Kínát, a portugálok ellen fogják játszani a mindent eldöntő meccset:  A tévében is ez megy: Mondjuk ez kapásból hazugság, mert ellenünk fogják. Független média, ugyan…..
Mr. Mojo 2014.07.15 07:43:06
@abc józsi: Szar lehet esténként úgy lefeküdni, hogy állandóan be kell nézegetned az ágyad alá, nincs-e ott a zorbánviktor. Baszom, te beteg vagy, öcsém. Az asszonyod örülhet, amikor baszás közben is orbánozol. Te vagy Móriczka, akinek mindenről AZ jut eszébe? Minden posztnál örömmel látom, hogy rögtön elkezded nyomni a politikát. Te lenni hülye, bazmeg?
Ez a bátor újságírói kiállás?   A HVG.hu átlépett egy határt. Mert lehet és kell is egy demokráciában kritikával illetni a Miniszterelnökséget vezető minisztert. Lehet újságírói véleményként akár patás ördögnek is beállítani, sőt le kell leplezni -  ha vannak -…..
Mr. Mojo 2014.06.12 12:35:18
@recommented: Hülye vagy, lelkem. Mennyiben ronwerberi kommunikáció egy ilyen aljas dologra való reagálás, vagy esetleg a védekezés bántó, tudom, furcsa, hogy index címlapra kerülhetett, az ilyen korcsok még ezt a szélsőliberális oldalt is gyengének és jobboldalinak találják, mint te. Egy kis blog felhábordiik, az ronwerberi, de amikor egy hivatalosan kiadott média ilyen jellemtelenül célozgat, az nem az. Valami eltolódott a pici kobakodban.
Mr. Mojo 2014.06.12 12:56:22
@recommented: Ó, jajj, ez a mézes - mázos okoskodás, ez a b verziója a trolloknak. Vagy "kurvaanyézol", vagy, én nagyon toleráns vagyok a te náci jellemeddel szemben. Egyéb a tarisznyában? Nagyon fontos volt a francia idézet a "stílusról", ezt a hatalmas modorosságot már meg sem tudtad volna koronázni mással. Nem a stílus maga az ember, hanem a mondanivalója. Tudod, amivel szemben érveket nem tudsz mondani, csak további fölényeskedéssel arcoskodni. Amennyiben te kaptál volna ilyen választ nyilvánvalóan fejet hajtasz, hiszen nem egy barom vagy, aki a szavaimra nem tudott reakciót adni, csak ezt a nyomorék makogást.
A híres detroiti autógyárak bezárása és a jelzáloghitelek bebukása miatt 2009 óta százezrek hagyták el az egykor 1,85 milliós iparvárost.  A természet szép lassan visszafoglal mindent. Durvadurva ..
Mr. Mojo 2014.06.06 19:16:44
@Kakimaki0123456789: Brühühüüü, itt aztán katasztrófa történt... Szerintem kussolni kellene, ha már a többség megszavazta. Te csak egy szar kisebbség vagy, Isten hozott a valóságban, köpet.
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Van kurázsi ezekben a norvégokban. Ilyen könnyed mozdulattal nem vágta még senki szájon Lézer Dzsonnit visszakézből: aszongya minden kifizetést felfüggesztünk, csak azt nem amit kérni méltóztattál. Oszt'jónapot.  Lehet nagy tanakodás most a Kossuth tér mellett felállított,…..
DopeManTV Célpontban a Hír TV! 2014.05.01 16:17:36
Na, így néz ki egy vágatlan Hír tévés interjú, amit az imént készítettek velem a városligeti MSZP majálison. A Fidesz csatornán úgyis csak rommá vágva nézheted...;) ..
Subba Ki Ő? 2014.04.17 17:17:28
Tegnap volt 125 éves. ..
Mr. Mojo 2014.04.19 08:00:53
Nincs vita, a poptörénet legzavarbaejtőbb, legszórakoztatóbb zenekara. Zenekara? Bocsánat, mégsem. Inkább zenés akciószínház, a popzene totalitárius kutatómérnök-osztálya, ahol a dolgozók egyformán idéznek Hitlertől, Göbbelstől, Marcel Duchamptól, Mick Jaggertől, Freddy…..
Mr. Mojo 2014.04.18 06:19:02
@kézműves étcsokinyuszi: :) A "That total age"-n van ötágú csillag is, lehet, hogy ez mentett meg Téged. :) Sommerville, haha, a homoskin. :) És Mo-Do. Lám, nem csak én öregszem, és nem csak én járok feketében a mai napig. :)
Mr. Mojo 2014.04.18 06:20:29
@komplikato: "A kopaszokat szokás összemosni mindennel, ..."
Agysebészekkel pl. biztos nem." Agysebészekkel az agitpropos embereket sem szokás összemosni ugye, neked pedig léted alapja ez a viselkedés.
Az internetes szavazás lehetőséget adna arra, hogy a külképviseleti szavazásnál méltányosabb költségekkel járó választójogot biztosítsunk a külföldön élő magyar állampolgároknak. De vajon könnyebb adni-venni az internetes szavazatokat? És nem csak egy kivételezett rétegnek kedvez az internetes…..