Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ixxorn

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2003-2004, Krakkó-Szentendre-Budapest. 30 éves vagyok. Krakkóba eljutni komoly szívás, mert Besztercebánya után a Tátrában kanyarog az út, és ha beragadsz egy kamionsor mögé, akkor így jártál. Végig sűrű a köd, szemerkél az eső, és miután kifogyott az ablakmosó, a lapátok…..
ixxorn 2014.10.20 14:32:40
7. Na ez a ház tényleg menő helyen van És még saját kertje is van. Mondjuk ezt belefotózott srácot nem értem. (Kösz Laci!) 6. Olvasás hete van az első kerületben? Vagy miért próbálja minden hirdető olvasó emberrel elhitetni, hogy kuckós a lakás. Az átadómegoldás…..
ixxorn 2014.03.25 14:13:38
@dark future: Gunyhó. Nyilván ezt rántotta fel, hogy Gyuláék ne fázzanak amikor jönnek télire a berekbe.
Van egy olyan hírünk, amit nem árt fenntartásokkal kezelni, mert egy, a mi Story magazinunknak megfelelő hitelességű amerikai lap hozta le: a True Detective készítői Brad Pittet akarják a második évadra, és Brad Pitt is akarja, hogy a True Detective második évadában…..
ixxorn 2014.03.16 10:44:39
@Dave_bloghu: Woody és Harrelson szinte mindig együtt játszanak. Hirtelen nem is jut eszembe olyan film amiben csak az egyik játszott.
Egy kínai kisgyerek, akinek szülei korábban megengedték, hogy régi könyveket tépegessen, most a család összes megtakarított pénzét tépte miszlikbe, amit egy dobozban talált otthon az ágyuk alatt. A 4 éves kisfiú anyukájával, Liu Fannal volt otthon Xi'anban, Shaanxi…..
  Az egyik legegyszerűbb, mégis legelgondolkodtatóbb infografika, amit láttam, pedig jó pár százon túl vagyok. Félelmetes az egyszerűsége, és az is, mennyi mindent megértet. A statisztikai adatok ugyan britek, de nagyon meglepne, ha nálunk az adatok ennél szebb képet…..
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
A bejegyzés címe talán meredek, de közel sem áll annyira távol a valóságtól, mint amennyire első olvasatra tűnik. Az első sikertörténet a lopásokkal kapcsolatos: Megnőtt tavaly az autólopások száma: míg 2009 óta rendre évi hatezer járművet vittek el, addig az elmúlt…..
Ki a franc az a Chloë Sevigny? Lehet nem mindenki ismeri, vagy nem mindenkinek ugrik be, miszerint Cloë az egyik legbevállalósabb, legőrültebb csaj jelenleg a filmiparban. Hogy miért? Az alábbi 5+1 jelenet talán elég magyarázat lesz a kétkedőknek.  Előbb nézzünk egy gyors önéletrajzot.  Cloë a 17.…..
Peter Thiel, a PayPal megalapítója és a Facebook első befektetője mindig őrült ötletekkel áll elő, most éppen egy „törvényen kívüli” vízi államot álmodott nemzetközi vizekre, nem messze San Francisco partjaitól. A vízi államban nem lenne szociális rendszer és…..
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Közgép-sztori a második Orbán-kormány legkellemetlenebb, legveszélyesebb témája lehet. Amikor legutóbb, két hónappal ezelőtt írtam róla, még csak az volt világos: a Fidesznek dolgoznia kell azon, hogy elhárítsa az ellenzéki támadásokat. Mára…..
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
ixxorn 2011.04.05 10:13:42
Kegyelmes Főispán Úr, Kedves Uram, Bátyám, Drága Lajos! A minap vettem kezembe nékem írott elektrónikus leveled, melyben családunk hogyléte felől érdeklődöl. Az alábbiakban van szerencsém egynémely szóban tájékoztatni Méltóságodat azon fejleményekről, melyek szűkebb…..
ixxorn 2011.03.10 07:01:06
A Tohoku Shinkansen-vonal meghosszabbításának decemberi átadásakor sem volt éppen zavarmentes a forgalom, és ugyanez igaz a Hayabusa expressz bevezetése miatt módosított menetrend életbelépésének napjára is. Ezúttal azonban tényleg az utasok voltak a hunyók. Rögtön az első…..
Több mint 17 ezer ember halála árán épült meg a világ legészakibb, 100 ezer főnél több lakossal rendelkező nagyvárosa: Norilszk. A Föld leggazdagabb nyersanyaglelőhelye felett épült település a világ legszennyezettebb, leghidegebb, legélhetetlenebb, legéletveszélyesebb,…..
Vágó István a nagy „túladagolási” akció után most saját kutatást folytatott. A népszerű tévés minden kétséget kizáróan tudja bizonyítani a homeopátiás gyógyszerek áltudományos voltát! „Azzal érvel a sok homeopata sarlatán, hogy nem placebo, amit…..
Nem teljesen amatőr próbálkozást látnak – ezek az Armstead Snow Motors vállalat hómobil-prototípusai. Először egy Fordson traktorra szerelve (ami, ugye, T-Ford alkatrészekből készült), aztán egy nagyobb, Chevrolet személyautóra építve láthatjuk a működését. …..
ixxorn 2011.03.01 09:12:15
Tanulni, tanulni, tanulni - hangzott minden évnyitói beszédben a lenini dörgedelem az igazgatónő szájából, de azt hiszem nem ugyanarra gondolta a mester, mint amit a kanadai Lowe Roche ügynökség kreatívjai. Ők egy szemtelenül egyszerű, mégis provokatív plakátot készítettek az…..
ixxorn 2011.02.27 15:00:03
Nem teljesen tiszta nekem, hogy az általam nem igazán ismert Hyperakt ügynökség megrendelésre vagy önszorgalomból, proaktívan készítette-e az Adobenak ezt a Photoshopot népszerűsítő filmecskét, de a végeredmény szempontjából tulajdonképpen mindegy is. A lényeg, hogy tele van…..
Automatából pénzt felvenni ma már természetes dolog, mint ahogy egy üdítőt vagy egy csokit vásárolni is, de BKV jegyet is csak azért furcsa, mert többnyire szinte lehetetlen őket működésre bírni. Ennél azonban sokkal furább dolgokat is árulnak a világ különböző pontjain…..
ixxorn 2011.02.27 14:57:58
addict Zenére jobb a szex? 2010.10.29 10:53:00
Egy csöpögős, leginkább a szoftpornó filmekben megszokott, túljátszott jelenettel indul, de aztán egy váratlan fordulatot vesz a Studio Bussels rádióállomás humoros reklámja, amiből kiderül, mi köze van a zenének az igazán jó szexhez. A világért sem akarom lelőni a poént,…..
ixxorn 2011.02.27 14:39:51
:)
Feltételezett ügyfél: Akadémiai KiadóFeltételezett brief:Sziasztok!Szeretnénk egy kicsit felpörgetni a nagyszótár eladásokat (tudom-tudom, ki vesz manapság nyomtatott szótárat, de ez van, ki vannak nyomtatva és foglalják a helyet a raktárban, szal lépni kell). Ezzel kapcsolatban…..
ixxorn 2011.02.27 14:38:36
Lehet annál semmitmondóbb szlogent találni egy egyelektronikai bolthálózatnak, mint hogy Hülye azért nem vagyok? Hogy lehet, arra a Currys & PC World Megastore áruházlánc a bizonyíték, ami a Galaxis legnagyobb áruházlánca szlogennel hirdeti magát. Az, hogy ez végül mégsem…..
ixxorn 2011.02.27 14:38:01
Úgy látszik fogyóban van az egykori B kategóriás mozihősök pénze, különösen azoké, akik nem kerültek be az Expendables-be. Jean Claude Van Damme a Sony Pictures,  Chuck Norris a cseh T-Mobile kedvéért vállalt el egy-egy reklámszerepet, most pedig a színészi játékot…..
ixxorn 2011.02.27 14:35:05
LOL