Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mostfigyelj

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emberek… ez hihetetlen.Tudom, hogy szerettek a kommentekben fikázni engem vagy mást. Tudom, hogy jó dolog a net anonimitásában kiengedni a gőzt. Letízévesezni azt, akit szarnak tartotok.De az igazán feltűnhetne, hogy egy elmebeteg írásait olvassátok! Természetesen nem…..
A konteóblog (hasonlóan a magára valamit is adó versenytársaihoz) az ismeretterjesztés és az egészséges paranoia kialakításának nemes célkitűzésein túl a közfeladatok ellátásának nehéz terheit is részben magára vállalja. Mai (kicsit rendhagyó, rövid és soron kívüli)…..
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
Keressük azokat akiket hozzánk hasonló módon, becsaptak és megkárosítottak. Nevezettek Budapesten a Vörösmarty téren rendezett karácsonyi vásáron árultak üvegtárgyakat, kézműves termékeket. Az általuk árusított termékeket a beszállítóknak és a bedolgozóknak nem…..
Mostfigyelj 2010.02.11 10:07:54
A The Big Bang Theory (nálunk: Agymenők) végén a készítő Chuck Lorre néha betesz egy ún. vanity card nevű feliratot, amire mindenféle érdekes dolgokat közöl a nézőkkel. A hétfői rész végén ez a szöveg várta az érdeklődőket (klikkre nagyobb): A szövegben azt taglalja…..
Mostfigyelj 2010.02.10 12:56:00
Hadd meséljem el tegnap esti élményemet. Voltaképp színdarabkritikusnak állok, ahogy elregélem Önöknek, Nektek, hogy mit tapasztaltam tegnap este az Újszínházban. Korábban a Még egyszer hátulról című nagyon szórakoztató, de befejezésében szánnivaló (napokig azt hittem, hogy…..
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
Tamás karácsonyra vásárolt, azonnal meghibásodott Xbox-konzolját nem javította a Microsoft, mert két azonosító nem egyezett rajta. Vajon mit csinálhattak vele az Auchanban? Segítségeteket szeretném kérni, illetve tanácsot, hogy esetemet miként tudnám "közszemlére"…..
András dolgozott már élelmiszerboltban, de talán más is kiszúrta volna, hogy péntek délután nem pénztárosok álltak a kipufogógázról ismert, Allee-beli szupermarketben a kasszák mögött. Mondjuk sajnos nem politológusok, csak eladók, de a szervezés akkor is punkos hangulatú az…..
Mostfigyelj 2010.02.08 14:08:37
Helfrici megértő - "a műanyag viszont kicsit cipős lesz, de ahol fát vágnak, ott hullik a forgács" - mi viszont egy kicsit azért összevonjuk a homlokpáncélunkat. Tudjuk persze, hogy kajára állni önmagában nem bűn, New York-i galériákban ilyesmikből életművet lehet…..
Mostfigyelj 2010.02.08 14:05:50