Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Damien12

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Igazság szerint én teljesen biztosra vettem, hogy a mechanikus villamos mérőórák eltűnésével (digitális átállás) megszűnik a villanyóra mágnesezés kapcsán felröppent botrányszagú, maffiagyanús fogyasztóterrorizálás és állami jóváhagyással folytatott kopasztás.…..
Damien12 2012.02.16 07:04:11
@spirik:
Amennyiben lehetséges: El tudnád nekem valahogy küldeni ennek a villanyórának a kapcsolási rajzát? Mert akkor tudnám értelmezni a kapcsolást és annak a LED-nek a működését el tudnám itt mondani, hogy pontosan mi meg hogyan is működteti. Hangsúlyozom, csak ha lehetséges.
Damien12 2012.02.26 16:06:00
@spirik: Értem.
Közben csináltam vele fáziskimaradásos mérést. Először 2 majd 1 fázis maradt ki. Nekem csak ekkor villant fel a mágneses befolyásolást jelző LED, de akkor világított is szépen. Ezek szerint a mágneses befolyásolást jelző LED tulajdonképpen a fáziskimaradás esetén villan fel ennél a villanyóránál? Méréseim szerint igen. Az egyfázisú változatnál nem tudom.
Damien12 2012.03.06 21:43:35
@Make Valamit:
Megnéztem a linket. A linkben szereplő villanyóra (nem a fentebbi) a lengyel leírás szerint érzékeli a mágneses teret és némelyik rögzíti is, hogy ilyen történt de a digitális villanyórák teljes mértékben nem érzékenyek sem a neodímium sem az erős elektromágnesre. Ezt méréseim igazolták, hogy a digitális villanyóra nem érzékeny a mágneses térre, így mágneses befolyásolást sem lehet rajta végezni.
Nagyszerű, világviszonylatban is versenyképes fejlesztést vezetett be a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei ZRt.: utalványra adják a faszozást. Ez megkönnyíti mindazon vendégek dolgát, akik bizonytalanok abban, hogy hová is kellene elhúzniuk. A remek, értéknövelt szolgáltatásra…..
A Homár hétzáró tanulsága: Soha ne adjanak át szállításra törékeny csomagot úgy, hogy nem nézetik meg a szállító cég munkatársával a sértetlen tartalmat! Zoltán nem ezzel a módszerrel egy összetört kijelzőjű iPhone boldogtalan tulajdonosa lett: Januárban feladtam egy…..