Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MOKShee

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Szép régi világ: a posta 2009.02.11 19:30:00
Megint szerencsém volt ajánlott küldemény átadása végett sorban állni negyven percet (de lehet, hogy negyvenöt volt). Eredetileg már tegnap este el akartam menni a hivatalosított papírárúért a nagy szürke házba, de láttam, hogy nem lehet beférni (kilóg a sor a sorbanállós…..
Csodás romantikus filmet lehetne csinálni annak a borítéknak a történetéből, ami 2007 novemberében indult el az Adria partjáról, hogy 2009 februárjának elején végre elérjen új gazdájához Magyarországra. Merre járhatott közben? Hol dekkolhatott? Voltak-e társai, úti barátok,…..
 Gr3g* küldte be az alábbi ügyeskedést, amivel magam is találkoztam már valamelyik kínai gyorsbüfében, csak sajnos nem emlékszem, melyikben.BME diákként többször ettem a Karinthy Frigyes út és Egry József út sarkán található kínai étteremben (Ruyi kínai büfé), de eddig…..
Jól indult a mai napom, útban a munkahelyem felé összefutottam egy bácsival, aki először be akart fordulni balra záróvonalon át szemből abba az egyirányú utácba, ahonnan én jöttem kifelé, majd miután kb. fél percig gondolkodott a járdasziget előtt, hogy most akkor mi legyen,…..
autózz! Egy kis autós fizika 2008.08.26 07:15:00
AjTb visszaültet minket az iskolapadba, hogy az alant részletezett feladványát együtt oldjuk meg. A megoldást is elolvashatjátok a tovább gombra kattintva. Kis játékra invitálnék mindenkit. Tudom, rég volt a fizikaóra a gimiben, épp ezért lehet érdemes egy picit az agyat…..
autózz! Fényévekre... 2008.08.25 07:10:00
Így hétfő reggel talán kicsit nagy falat lesz Jacopo Belbo írása, de miközben a kávét kortyolgatjátok, érdemes elgondolkodni mondanivalóján és a miérteken.  Régóta olvasom ezt a blogot, sokat tanultam az itt leírt esetekből mind az emberi pszichét, mind pedig a…..
Endréék egy savanyú gyorséttermi kalanddal gazdagodtak Bécsben a halott tengeri állatokat terjesztő Nordseeben. Mindegyikőjüket lehúzták a számlán kamu tételekkel és még vissza is rosszul adtak. A hely tulajdonosa szerint csak visszakapják a magyarok, amit másokkal csinálnak: Az…..
Irodaházban vagy áruházban dolgozó rabszolgák kedvelt szórakozása elképzelni, mekkorát kaszálnak az illetékesek az italautomatákon. Nekem voltak automatás haverjaim, akik egy darab géppel már olyan jól ellustultak, hogy külön embert vettek föl a pénz kiürítésére, kettőből…..
azbeszt Édes, drága könyveink 2008.07.09 11:10:00
Első fokozatú könyvbuzi vagyok, azóta olvasom és gyűjtöm a könyveket, amióta csak a betűket ismerem. A nyolcvanas évek vége óta vásárolom saját magam a könyveimet, de különösebb emlékeim nem maradtak arról, mennyibe is kerültek akkoriban. Természetesen az árakat le tudom…..
Nem győzöm elégszer elmondani, és ez még ki is van függesztve, hogy pénztáról való távozás előtt ellenőrizzük, amit kaptunk. De persze vannak olyan esetek is, amikor erre nincs már idő. Viszont számomra egyszerűen nonszensz, hogy amikor a kedves pénztáros elront valamit, akkor…..
"Többször megtörtént, hogy egy korábbi bírság fotóját hosszabb idő elteltével újradátumozva ismét csatolták egy bírsághoz" a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.-nél - derül ki a mai Blikkből. A Homár több mint 3 éve dokumentálja a hasonló bűncselekményekre…..
 – Kedves nézőink, rendkívüli híradással jelentkezünk. Ma délután a budapesti Erzsébet téren földönkívüliek szálltak földre, s hatalmas pusztítást vittek végbe a környéken. A rendőrség nagy erőkkel a helyszínre vonult, hogy viperákkal és tonfákkal megverje…..
MOKShee 2008.06.08 18:08:43
TheElf küldte be az alábbi levelet témaindítónak. A garancia és jótállás sajátos értelmezése nagyon is jellemző szűk kis hazánkra, sajnos a több tízmilliós új építésű ingatlanok esetében is simán lerázzák magukról az ilyenfajta kötelezettséget az építtetők, főleg,…..
Hogy valami tartósabb játék is legyen mára, álljon itt Toto92 találata, az Indestructo Tank AE. A cím ismerős lehet, hiszen az első és a második részről már írtunk, az AE pedig az Anniversary Edition rövidítése, szóval könnyű összerakni, hogy az első Indestructo Tank jubileumi…..
Fejlett khm fogyasztóvédelmi technikákat sajátíthat el, akinek van feles negyedórája. A Homár nem érti, hogy kerülhetett adásba a 25 éve falhoz állított kanálhajlítás, amikor 4-5 éve mindent letartoltak a kortárs angol csalók bűvészek. Az emberek átbillentésének ősi…..
 A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor meghirdettük (az akkor még az újságunkkal együtt UFi nevet viselő) blogunkon az UFiklán megalakulását a Travian nevű online stratégiai játék gyors szerverén. A klán aztán szépen gyarapodott (ma is élünk és virulunk, az s3-on…..
Mit tehet naiv autókölcsönző, akit elmeszeletek mert nem volt virtuális autópályamatricája? A Homár még nem hallott olyan autókölcsönzőről, ahol nem egész évre előre fizetnék ki ezt a díjat, így elég fura az alábbi szituáció:Januarban autot kocsonoztem a ferihegyi repteren…..
Vagy a szerviz frissíti ritkán a készülék árlistáját, vagy a nyilvántartásban állt meg az idő, de egy használt 3310-es cserekészülékért sokszoros árat kérni bizony arc-és páncélpirító húzás. Ért egy nem kis sérelem az Europark Vodafone üzletében és gondoltam megosztom…..
A pesti modoros illegális plakátmatricázók akcióját láttuk már karácsonykor, és Bogi fotója szerint humorérzékük azóta sem javult drasztikusan: ha nem látszana jól mer nem tudtam rendesen lefotozni, a kis sargaban ez all: ...a tojással játszanom könnyebb, mint visszasírni…..
Egy magánterületet védő drótkötél ölt meg egy motorost. Nem akarok prejudikálni, nem állítom a körülmények pontos ismerete nélkül, hogy a derékmagasságban kifeszített huzal által okozott tragédiáért egyértelműen a terület gazdája a felelős, de őszintén szólva, nehezen…..
Egy kedves olvasónk újabb összeesküvéselméletre hívta fel a Homár figyelmét. Téli ablakmosó ugye elvileg fagyálló, mert elég vicces lenne, ha menet közben fagyna rá a szélvédőre. Levélírónk pedig épp ilyen esetekre lett figyelmes és környezetében is többen jelezték, hogy…..
RianNApló Szolgáltatói Nonszensz 2007.12.18 22:45:00
UPC Direct, avagy hogyan NE szolgáltassunkElőzményként leírnám, hogy munkámból kifolyólag találkoztam az esettel, egy személynek hat ügyfélszáma van a UPC Direct-nél, ami ugye nem kevés, így mint viszonylag jelentős előfizető, némi rugalmasságot lehetne elvárni a…..