Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saringer

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Művészet vagy horror? 2010.05.12 14:25:00
Alapvetően nagy rajongója vagyok a dark, gót művészetnek és életérzésnek, még az is belefér legtöbbször, hogy gyerekeket keverjenek bele egy-egy ilyen horrorisztikusnak tűnő kezdeményezésbe, mert értem én, hogy a gyermeki ártatlansággal szembeállított kontraszt miatt ütősebb…..
Camilla Fuchs illusztrátor, méghozzá szerintem igencsak jó. Camilla Fuchs tapétatervező, méghozzá szerintem igencsak tehetséges. Oldalán, aki szeretne, megnézheti a mesekönyv illusztrációit - engem kicsit a már legendás és komoly rajongótáborral rendelkező Csókolom, Pókmajom-ra…..
Herceg jön értük fehér lovon. Mi van???... Édes kisleányok Nem nehéz a tökéletes férfira várni, amikor szerencsétlen kislányok Hófehérke meséjén nőnek fel, ahelyett, hogy pl. arról értekeznének az anyukák esténként, az ágyuk mellett ülve, mennyit kellett szegény…..
Napi MaszturbáláSokk Nyelés 2010.05.06 03:00:00
Találós kérdés: Lassan kérődzik és asztalnál ül? Nos?Helen eszik... Helen vs. Teddy rovatunk következik: Helen táplálkozik Már vasárnap este azon gondolkodik, mit egyen a következő hét péntekjén. Fél hűtőszekrényt az asztalra pakolja, hogy ne kelljen felkelni a…..
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
Napi MaszturbáláSokk Puncifotó 2010.05.03 03:00:00
Teddy az utolsó pillanatban begurította a kamera elé...Ez van. Ennyivel kell beérnetek...
Napi MaszturbáláSokk Gigolo 2010.04.30 03:00:00
Pénzéhes történet Fedelike nevű olvasónktól. Köszönjük Fedelike! Vendégkufirc rovatunk következik:  Buliban voltunk a csajokkal és nekem nagyon megtetszett egy srác. Tudod olyan tipikus macsó kinézetű volt, magas, kisportolt, kreolos bőrű. Nem ám cigány, mielőtt…..
Saringer 2010.04.30 17:04:46
@szájhőscincér: Úgy gondolom, hogy az íróknál jellemző időszakos stílusváltás. Helen indult egy kitárulkozós ösvényen, ami átment szarkazmusba, majd szókimondó szexualitásba. Nem csodálkoznék azon, ha jövő héten filozófiai eszmefuttatásokkal találkoznék. Szerintem ez az egész blog egy nagyon jól felépített marketing, amibe bárki, bárhol csatlakozhat vagy lemorzsolódhat. Pompásan oldotta meg Helen azt, hogy variálja az olvasótáborát. Ezzel elérte, hogy nem lett beskatulyázva. Két éve még szentimentális, tavaly fanyar, idén szexista. Tökéletes ahhoz, hogy több emberhez elérjen. Ehhez adottság kell. Nem hiába hívták meg fiatal leányzóként nagy öregek irodalmi estjére, mint felfedezettet.
Saringer 2010.04.30 19:05:11
@úriparaszt: Az a szerencse, hogy nem látszik ezen a blogon, különben nem jönnék ide gyakran.Elnézést kedves Helen.:-)

@Hirmondo Helen: :-)

@szájhőscincér: Nem olvasómaximalizálást jelent, hanem sokszínűséget. Változatos hozzáállású kommenteket. Itt nem az zajlik, hogy "így szeretünk, úgy szeretünk", hanem van ellentábor is. Pontosan ez a szép ebben. Nagyobb elismerés negatív kritikát kapni, mert ebből látszik, hogy azt is érdekli, akinek amúgy nem tetszik.
hogyvolt Sogun 1x08 2010.04.30 12:00:00
Este van, Andzsin és Mariko kísérettel sétálnak Izu fővárosában, Misimában. Az angol idegesen röhögcsél. Egy teaházba mennek ami szép eufemizmus a luxusbordélyra. Toranaga szama ajándéka ez, új hatamotójának. Na meg némi önérdek is. Figyelmeztetés Ominak ki is a fő…..
Saringer 2010.04.30 16:05:44
Gyerekszoba Motringnómok 2010.04.30 14:47:00
Tekerve, csavarva, ha a helyzet megkívánja, cipőtől a sapkecig felöltöztetve készülnek ezek az apró motringfigurák, káprázatos mennyiségben és féleségben. Beléjük szeretni, gondolom, egy pillanat műve lehet, én magam azonban még hősiesen ellenállok.Bár az az Agy, meg kell,…..
Napi MaszturbáláSokk Geci kutya 2010.04.27 03:00:00
Kutya rágta szét a gecivel teli kotont... Helen szivatása rovatunk következik: Első komoly pasimmal a kapcsolatunk kezdeti stádiumában még óvszerrel védekeztünk. Sok időt töltöttem náluk, és rendszerint dugással segítettünk az idő gyors múlásában. A használt gumikat…..
Táska a méteren aluliaknak is jár, ebben egyet kell értsen velem minden rendes, becsületes designfüggő szülő. Amikor aztán méter fölé nő, akkor meg saját maga is követelni fogja, hogy neki is legyen valami tatyója, amiben az oviba viheti a kisebb és nagyobb,…..
Napi MaszturbáláSokk Szopizmus 2010.04.26 03:00:00
 Kedves Mindenki!Fél év alatt ez a blog a nulláról a csillagos egekbe tornázta fel magát. Ez Nektek köszönhető. Szóval köszönöm. Nem, ez még nem a Letészem a lantot fejezet, aki erre várt, annak most lehet bazdmegelni és hülye picsázni.;-) Az elmúlt pár hónapban tűntek el…..
Borcsa lányom születése előtt rettenetesen sokat agyaltam azon, hogy nekem egy kerekes kiságy kellene. Mert akkor mindenhová tudnám magammal gurítani a csajt, hogy állandóan szem előtt legyen. Sajnos csak a tervezés és keresgélés fázisáig jutottam, pedig amikor megvételre nem…..
Saringer 2010.04.26 10:30:41
Nevének elhallgatását kérő blogger barátunktól kaptunk egy pikáns történetet. Köszönjük kedves Névtelen Hős!Vendégkufirc rovatunk következik: Szombat este 'kártyázni' voltam, ki tudja milyen megfontolásból egy kotongumit is betettem az irattárcámba,még gondoltam is:…..
Saringer 2010.04.23 09:22:51
Saringer 2010.04.23 21:55:35
@ITteddy: Helen nem takarít a tárcádban? Pedig azt hittem gyakran jár oda.:-)
Megnyílt az első budapesti nonprofit kerékpárkölcsönző Óbudán. A Kelly’s és Caprine bringákat meghökkentően olcsón, 200 forintos bérleti díjjal lehet egy teljes napra elvinni. A Berguson Kerékpárbolt és az Óbudai Önkormányzat azzal a céllal hozta össze az egyetlen…..
Gyerekszoba Hajdan volt kisdiákok 2010.04.22 14:40:00
Ma, úgy tűnik, íróasztalos napunk van. Előbb felhasznalo írt egy modern darabról, most viszont időutazásra invitállak Benneteket. Mégpedig egy kicsit vissza a múltba.Hajdan volt kisdiákokat idéznek ugyanis a Lipper csodálatosan megmunkált, fából készült, minőségi íróasztalai.…..
Napi MaszturbáláSokk Zaklatás 2010.04.21 03:00:00
Első randi végeztével mondtam neki, hogy részemről nem oké ez a kapcsolat. Nem hatotta meg... Helen szivatása rovatunk következik: Kedves és közvetlen volt, viszont olyan vízenyős tekintettel nézett rám és furcsa mozgással vonaglott mellettem, hogy képtelen voltam…..
Saringer 2010.04.21 16:00:40
@díva naíva: Úgy veszem észre, hogy Kegyed sokszor volt domináns szerepben egy kapcsolatban, és nem éppen nyerte el a tetszését. Viszont ha jobban szeretné, ha a férfi vállalja fel Ön mellett az uralkodó szerepet, akkor nem értem, miért viselkedik Kegyed dominánsként. Szerintem egy idő után kissé megterhelő lenne tetszelegni a lent szerepében, amikor Ön alapjában véve királynő típus.
Saringer 2010.04.21 16:17:09
@díva naíva: Eddig nem a párkapcsolatról beszélt? Mivel én úgy vettem észre, hogy a férfi-női viszonyról kezdett itt kibontakozni közöttünk a párbeszéd.
Egyedülállóként valóban mi vagyunk a döntéshozók. Ki más is lehetne.
Saringer 2010.04.21 16:49:40
@díva naíva: Van igazság abban, amit Kegyed mond. Manapság a férfiak ellustultak, és nem szeretnek harcolni a nőért. Olyanok, mint a gyermekek. Noszogatni kell őket, ha valamit is el akar érni velük a nő.
Gyerekszoba Memória a szemnek 2010.04.21 09:47:00
A memória játékok körülbelül bármilyen korosztálynak jók és általában szeretik a gyerekek, sőt, azt kell mondanom, hogy a felnőttek is. Legalábbis én újra megszerettem amióta a lányok miatt igen sűrűn forog a kezemben megint. A memóriás választék nagy, de nem túl…..
Pillanatra azt hittem, hogy a vécén ülök... Nagyon ciki ez a történet, gondoltam megosztom Veletek, hogy derüljetek rajta. Van az az állapot, amikor még álmodsz, de a kezed már beleér a bilibe. Gyakorlatilag én is ezen az álom-ébrenlét mezsgyén haladtam, és pechemre sikerült…..
Az őrülök-meg-de-rögtön jutott eszembe ezeket az órákat nézve, ugyanis az itt látható összes darabnál muszáj volt hangos sóhajtozásba és látványos olvadozásba kezdenem. Mert tündériek és gyönyörűségesek és elbűvölőek és egyediek, a sziluettesek pedig egyenesen…..
Strandon férfival flörtölni kész kaland... Női szemmel nézve a Kigyúrt Állat tűnik legjobb takarónak. Rendszerint két csontkollekció haverjával érkezik, akik balról-jobbról állnak mellette, így szemléltetve a középső kan látványos méreteit. (Ez utóbbi megjegyzés sok…..
Saringer 2010.04.15 13:49:03
@Hirmondo Helen: Nem, ezt így nem mondanám, viszont a fűszeres csibeszárnyat szeretem.:-)
Gyerekszoba Építsünk autót! 2010.04.15 09:31:00
Apák és fiaik kedvencei az autóépítős műsorok, különben is magasabb riszpektje van a kézzel készített guruló csodáknak, mint a futószalagról legördülőkének. És ha apa és fia otthon, együtt, kéz a kézben építhetik meg a kölök első verdáját, az nemcsak…..
Fáradt férjet szexre csábítani nehéz eset... Helen szivatása rovatunk következik: Vadító piros miniszoknyát vásároltam magamnak. Na, gondoltam, mire a Kedves munkából hazaér, én is szexibe bújok. Tűsarkú cipő, fekete top, bal oldalra fésült haj copfba fogva. Mint egy…..
Gyerekszoba Mágneses fakockák 2010.04.12 18:59:00
Környezetbarát játékot láthattunk már a Gyerekszobán, szépen megmunkált fából valót is, legutóbb ma délután. Ez a trópusi fából készült építőjáték azonban tud még valamit, amit a fajátékok közül igen kevesen: a testek belsejébe helyezett mágnessel kapcsolhatók…..
Shana barátunk részletezte nekünk életének első szexuális élményét. Köszönjük Shana!Vendégkufirc rovatunk következik: Egyedül voltunk a házban, a szüleim már Svédországban éltek. Nagyon hideg volt, egy kis hősugárzó zúgott, annyira volt elég, hogy ne lássuk a…..