Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katie

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne próbáljátok ki... Soundtrack: Castagno Claudia - Nyuszitánc..
Katie 2008.01.06 01:06:56
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Ahogy olvastam igencsak kiakasztottátok a fix.tv szerverét ;)De nem gond. Zsombor (a tegnapi műsorvezető) feltöltötte az egész műsort a Level Up honlapjára.De feltöltöttem én is youtube-ra négy részletben, itt az első, a videó alatti kis ikont nyomva továbbléphettek a következő…..
Nem tudom, ezt most illik-e ide beraknom, aki írta, és ezt most olvassa, ne vegye személyes sértésnek.Amerika titkos hadműveletei:egy hiba van FreddyD!amikkor a bush mongya hogy harcolnia kell van rajt sisak de amikor mongya hogy nem kap sisakot már nincs ssisakHa már itt vagyok, és még…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
Rossz PC játékok sorozat iwiw 2007.08.17 13:11:00
A nagy érdeklődésre való tekintettel fenn vagyok.Az első aki megkérdezi mit írjon be a keresőbe nem lesz visszajelölve ;)..
Katie 2007.08.20 02:03:26
  Itt az évadnyitó videó, megint szembesültünk azzal, hogy a forgalmazók szeretik hülyének nézni a vásárlót, és a játék készítői szívtelen alakok... Az új intró az én művem, de a zenét Balázs küldte nekem, amit még egyszer itt is megköszönök.A két másik…..
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..
Pár napra hazajöttem,mielőtt megint indulik az új nyaralásba, gondolom picit felélesztem a blogot.Folyamatosan kapok képeket, tippeket, ezért beraknék egy párat.Do0m nevű kommentelő megint talált egy frankó EVM borítót, ennél most már tényleg igaz, hogy 2 játék az egyben.;)Ezen…..
Na jó, tényleg nem akartam semmilyen hírt a mai Stella nappal kapcsolatban, de mivel az utóbbi napokban kaptam már legalább két tucat e-mailt hogy "ugye készülsz valamivel?", ez az egyetlen módja, hogy ne jöjjön több. ;) Igaz várhatnék holnapig, de talán akkor olyanok…..
Lassan tényleg lehetne csinálni egy Rossz PC játék-borítók sorozatot...Józsefnek köszönet a képért, ha nektek is van hasonló gyöngyszem, küldjétek el nekem :)..
  Nos itt az idő. 971 kép érkezett, van aki 4 perccel éjfél előtt küldött még. Mit mondjak, nehéz volt. Annyi kép jött, hogy a videóba se tudott minden jó kép bejutni. Már így is túl hosszú volt a videó. Itt lehet minden képet…..