Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zyra

27 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy az emberlánya, bár mindennap belekukkant a blogjába, mégsem születik újabb bejegyzés. Egyszerűen nem megy. Lelki és fizikai oka is volt....meg volt olyan is, amikor inkább perzselő őrültségben vettem részt Vajon hányan ábrándoznak őrültségnek tűnő…..
...szeretném nézni - ahogyan ajkaid a szavakat formálják,szeretnék vétkezni - kiütni a hétköznapi normát;szádat érinteni......lágyan....remegve.......testem s lelkem bûnben égveebben vétkes;akarja a "bûnt" - melybe ajkaid csábítanáks a lopott perceket, az édes ízeket…..
Zyra 2013.06.13 12:08:47
Vannak dolgok, amiket nem lehet megtenni elméletben. Csak gyakorlat létezik.   Elméletben már léptem, belevágtam, nekiindultam, mégis egy helyben toporgok.     ....megtettem gyakorlatban az első lépést. Egy ígéretet tenni és remélni egy…..
Azt hiszed, a szeretet másokkal kapcsolatos élmény.Elég, ha téged, őt, titeket, őket szereted. Magamat is szeretned kell.... DE Önmagad szeretetét nem téveszd össze az önzéssel, a hiúsággal és az egoizmussal....... ha önmagaddal rossz viszonyban vagy (1óráig,napig,hétig...),…..
A mesénk folyamán ültem,s egy új érzést fütyültem.Halkan belemártottam a szívemés figyelrem,hogyan, milyen........éreztem,hogy forr,elsodor;hogy van szép mélye de van komor;hogy néhol sekély - máshol egészen mély,mégis egy csillogó rejtély.Láttam amint hegynek felfelé folyik…..
Csendes este volt - magam maradtam s az ég sötét felhõit néztem az ablakon át.....Néma lett minden - vihar elõtti csend,a szél az ágakról pár levelet lecsent...................Rád gondoltam....................a cseppek már kopogtak s a szívembe borzasztó,furcsa érzést loptak, az…..
Szükségem van Rád,Csendnek a Hangra;Rád vár s Veled szállkedvem a magasba...Magyarázz! Mesélj!Háborodj fel néha!Kuncogj! Nevetgélj!de ne maradj néma.Törd meg a csendetmi most körülvesz,mint Szó a Csendbenaz élet - Te lehetsz!Kiabálj! Nevess!-ha a némaság hallgat-én vagyok a…..
 ....ha az élet oly múlandó,lehet - e a szerelem örökké tomboló...?Nem tudom akarsz - e még úgy, mint az első…..
...törvény?Mikor felnyíló ajkaidból átsugárzik az erõS,mint lezúduló lavina fut szívemben a vágyAkkor érzem igazán az érzést, mit oly régéreztem már: Szeretlek!Nap mint nap Rólad álmodom,vágyom az újjabb találkozásras a pillanatra mikor egyszerremondhatjuk: Soha nem…..
...az élet egy nagy kirakós játék;mindenki csak keres, míg összeáll a kép.Mindenki egy kis darabka,Te is, én is látszunk rajta.......a Sors - a dobozon a kép;ha kirakod akkor lesz kész.Ez a dolgod amíg csak élsz,hogy részed legyen az egész..........minden darab egy Ember;számuk ,…..
...kívül van a Vágy - belül a Félelem,kívül a Remény - belül a Reménytelen,kívül szeretnek - belül utálnak, kívül hívnak engem - belül várnak,kívül Fény van - belül Sötét ragyog,kívül van Mindenki - belül csak én vagyok...... ..
....csak ezek a hajnalok maradtak........Amikor egyedül de mégsem magamban,se nem aludva, se nem ébren,kicsit szomorúan de mosolyogva,semmit sem tudva és sokmindent megjárva,nem akarva azt gondolni:"Vajon mit csinálhat?" .......- külön élet ez - Titokban sem átjárható,…..
Hagyd múlni, mi múlni akar,így fog újat hozni Neked.Bármit hoz is, bárhogy zavar,a réginél csak jobb lehet.Jobb lesz - hisz már tudod -a régi hogy lehetette volna jobb.Ne búsulj ha megy egy Barát.ha elhagy egy nagy Szerelem;hisz viszi összes búját-baját,de otthagyja mi kedves…..
- féktelen érzelem önti el a lelkem -Akarom!- de kimondani nem merem - Álmaimban képek:MÚLT JELEN JÖVÕREMÉNYEKFélek, mert élek - talán tévedek.INDULATOKVÁGYAKtombolnak bennem, melyek "mérgezik" testem s a lelkem.Látom ami látható - értem mi megérthetõ.....s ha mégsem…..
Csodálom a mélységet,mintha fényjáték lenne;Keresem tekinteted,hogy lássam magam benne.Még mindig érzem csókodatmegpihenni ajkamon,tetsed heves fényét,elillanni combomon..... ..
Szeretnék ellopni az évbõl egy napot;csak Érted - csak Neked és magamnak.Szeretném érzeni a tavasz illatát,a nyári szellõ simogatását,az õsz bágyadt sugarát,a tél jeges fuvallatát...Egyetlen nappá duzzadt percben csak Érted, cak Veled.Szeretném érzeni arcod melegét,Veled lenni…..
...azt hiszem itt az ideje a búcsúzásnak,Te és én immár Barátként megyünk tovább,csak a boldog percek emléke jelzi,hogy itt voltál....ezek az emlékek apró gyöngyszemek,,elyek bennem élnek, melyet örökké hordozok.Élnek amíg élek - halnak ha meghalok....de amíg én élekl -…..
...vágyom Rád - s ez a vágy vadul perzsel,izgalmam nõ - minden eltetlt perccel,Szemed csillog - szád lágyan rebben,sóhajod felkorbácsoljka lelkem..........zsibbadt tagjaimmal ölellek szorosan,arcom hirteken vad lángra lobban,vállamat válladnak feszítem,ágyákod lassan enyémmel…..
...nem tudom hogyan szeresselek még?!Adtam vulkánból kitörõ tüzes szenvedélyt,hûvös-hideg szépségként hódításra vágyó szép reményt,próbáltam szólni szép szavakkal - rímeked adni s tiszta hangokat,leírni versem Neked, hogy édes csendjükkel is kifejezzem magam,kínáltam…..
...helytelenül szemléltem magam, minden elmúló pillanatban.Helytelenül vártam Rád - görcsösen,szorongva,türelmetlen - én oktalan.Bizalmat tápláltam minden tárgyhoz melyet megérintett puha ujjad,bizalmat tápláltam irántad is, pedig nem maradt semmi ami utat mutatna…..
Egy szép napon "belé botlottam",Rámnézett és megfogta a kezem,szemembe nézett és kisfiúsan rám nevetett.- hirtelen nem tudtam mit tegyek - ...ott állt mellettem - indulásra készen,majd lassan átölelt...közelebb hajolt.......és megcsókolt......Az elsõ csók mit Tõle…..
Külön indultunk és mégis találkoztunk.Egymásba rohantunk,mint kispatak és folyó.Együtt dogog szívünk s veri a ritmust,Boldogság ritmusát - jövõ emlék dalát.Tiéd a jövõ - enyém a múlt......összeköt minket az ég és a föld....Zsenge a lényed az enyém megélt,olyanok vagyunk…..
...hogy mikor történt már "nem tudom" de,hogy megtörtént - jól tudom.Lábaim remegtek, hangom elcsuklott de érzetem - a szerelem hatalom........nem akartam mást - csak Őt,a Férfit aki "megalkotja" a Nőt.S eljött az a csodálatos éj.melyen valami ÉLT...........hogy…..
Menekülni a Semmibe.Menekülni elõled....ez az amit tenni szeretnék,csak menni - menni s nem nézni szét.....Menekülni az újabb csalódás elõl.Menekülni a szánó pillantások elõl....elbújni egy olyan helyen ahol senki sem ismer....Menekülni az ismeretlenbe.Menekülni még mindig…..
...mindenkinek vannak. Néha jók, néha rosszak... néha azt kívánod, hogy elfelejtsd őket, néha ráébredsz, hogy túlszárnyaltad őket. Néha úgy érzed, végre valóra válnak... és néhányuknak csak rémálmok jutnak. De nem számít, miről álmodsz, mikor eljő a reggel, a valóság…..