Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdriEnn

1505 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei év kicsit más mint a többi, ugyanis újra ápolom a "szerelemprojektem" az Enntrance-t és megosztom Veletek is éppen milyen szépségekért rajongok :-) Kezdjük most a sort egy csodás natúrkozmetikummal, amiről korábban már többször is meséltem Nektek a blogon ITT , ITT és ITT is. A lelkesedésem…..
Enntrance Hair Wonder 2017.12.14 19:55:09
A cicánk számára ültetett macskafű, épp Luca napjára kelt ki, nos ha ez nem véletlen :D (btw a ciccen hozzá se szagol... :-) Imádom az élénk zöld színét és a friss hatását a lakásban, mint ahogy újabban az alábbi szuper sampont és balzsamot is.  Nem igazán használtam még organikus sampont korábban,…..
Enntrance Enn's five favorites 2017.11.27 18:42:52
Alapvetően nem ragaszkodom tárgyakhoz, mégis van időnként egy- egy darab, ami kedves számomra. Jöjjön most 5 szépség, amit mindenképp szeretnék veletek megosztani. Varga Judit - Dekor.Álom könyv Kezdeném rögtön az első és legfontosabb darabbal, ami különösen közel áll a szívemhez, mert egy olyan…..
Enntrance Beauty from the US 2017.11.08 20:20:23
Megszületett! A poszt ami váratott magára egy keveset, DE már itt :-) Az elmúlt napok igen csak sűrűre sikeredtek. Sok munka, de sok utazás is szerencsére :-)  Az őszi kaliforniai látogatás nem telhetett el úgy, hogy nem lesek be egy "igazi amerikai" Sephorába. Persze nem is én lettem volna, ha nem…..
A legutóbbi posztomban már megpendítettem Nektek, hogy hamarosan hosszabb útnak nézek elébe, nos pénteken San Francisco felé vesszük az irányt. Még nem jártam más kontinensen, így különösen izgatott vagyok. Nem hittem volna, hogy Amerika lesz az első, pláne azt nem, hogy egy ilyen különleges és…..
Enntrance Back on (autumn) track 2017.08.31 18:12:52
Pontban az ősz kezdetére újra teljes bevetéssel itt, ahol érkezik sok-sok újdonság, új tartalom. Túltengek ötletileg, így a nyár leköszöntével, szóval stay tuned! :-) Elsöpört az év eleje mint egy hurrikán. Jelenleg is rengeteg dolog készül, kisebb-NAGYOBB utazások, amire még nem is sikerült…..
Enntrance Projekt Showroom beauty 2017.05.21 12:04:26
A Projekt Showroom mint, ahogy sokan már tudjátok, illetve ITT a blogon is olvashattatok róla egy olyan időszakos bolt, üzlet, amely minden alkalommal más koncepción alapszik. Ezúttal nagy örömömre ismét beauty került középpontba, ahol csodásabbnál - csodásabb többek között rengeteg! magyar termékre…..
Enntrance Wishlist May 2017.05.04 09:31:54
Annyi-annyi csodás új termék érkezik a beauty polcokra, hogy csak kapkodom a fejem. Készítettem hát egy újabb wishlistet a teljesség igénye nélkül... Hamarosan érkezik a csapó II. is ;-) Most azonban nézzük, hogy mik kerültek fel listámra most:  1. Mario Badescu Drying Lotion - A legjobb! instant…..
Sosem voltam a nagy "lakkozós" lány..., nem is leszek már azt hiszem. Ennek több oka is van. Többel között azért, mert nem voltam olyan szerencsés, hogy pl. Édesanyám csodás körmeit örököljem. Nyilván a manikűrözés ennek ellenére is érdekelt, de komolyabban sosem hozott lázba. A sok helyen látott,…..
Enntrance Spring essentials 2017.03.16 10:25:44
Annyira csodás érzés, hogy újra gyakrabban süt a nap, minden pillanatot kiélvezek mostanság. Hogy beköszöntött a tavasz (kopogok...) egyre inkább átalakítom, tavasziasítom a beauty repertoárom is. A jelenlegi abszolút kedvenceim pedig: Guerlain Mon Parfüm - Régóta imádom a Guerlain termékeket,…..
Enntrance Classic Black 2017.03.10 08:42:40
A jelenlegi arcápolási rutinomban eluralkodott a tisztítás, hámlasztás és persze a kényeztetés is (blush) :-) Éppen ebből kifolyólag lessétek a kedvenc "kis feketéimet" mostanság :-) 1. Mádara Cellular Repair - Épp a napokban jártam a Mádara egy szuper klassz eseményén, ahol véééégre meglestem a…..
Enntrance Wishlist February 2017.02.24 07:52:53
Yepp! Egyértelműen szükségem van néhány újdonságra beauty terén! <3 Hogy mikre például? Lessétek: 1. Susanne Kaufmann Fürdőolaj - Olyan régóta figyelem már Susanne Kaufmann szuper natúr, high-end termékeit, hogy már bőven megérett a dolog egy vásárlásra. Elképesztően csodásak a termékek már…..
Enntrance In love with nature... 2017.02.11 21:39:45
 Azt hiszem a február az a hónap, amikor a leginkább hiányolni kezdem a "zöldet". Annyira várom, hogy a természet újra új életre kelljen és élénkebb színekbe boruljon. Ezen gondolatok kapcsán született a lenti összeállítás, ahol gyönyörű bőr párosul a csodás természettel.  Némi energia a hamarosan…..
Enntrance Soft facecare 2017.01.26 11:28:46
Január = zimankó, legalábbis a 2017-es év januárja erősen ezt a tendenciát mutatja. Nézzük a jó oldalt, végre lehet befagyott tavakon korcsolyázni :-) A csípős hidegtől komoly megpróbáltatásokon megy keresztül a bőrünk. Nem csak a testápolásra kell extrémen figyelni ez idő tájt, de az arcápolásra…..
Enntrance Blue obsession 2016.12.14 22:12:58
Enn's five helyett, ma jöjjön rendhagyóan Enn's three. :-) Kedvencekből decemberben kicsit sincs hiány. Jöjjön három igazán intenzív beauty szerelem.  Vichy Slow Age nappali arckrém:  Azt hiszem ez lesz az arckrém, amibe a legváratlanabb formában hihetetlen rövid idő alatt beleszerettem. A krémmel…..
Enntrance Festive mood 2016.12.04 22:14:22
Ha Ünnepek kapcsán színekre kell asszociálnom az elsők között az arany, a rózsaarany, fehér és bordó színek jutnak eszembe. Az ominózus karácsonyi hangulat pedig nemrég kerített hatalmába. A közelgő Ünnep pedig arra ad okot, hogy megmutassak nektek két csodás dolgot, ami szintén megdobogtatta…..
Enntrance Glasses + winter mood 2016.11.27 20:04:07
Advent első vasárnapjának alkalmából jöjjön ma egy inspirációs kiadás "ünnepi" hangulatban. Tudni kell rólam, hogy imádom a szemüvegeket ( rendelkezem is egy - egy darabbal :D), amit Zsanna barátnőm, aki optikus csak még inkább erősít bennem :-) Nincs ez a szeretet másként a téllel sem. Egy…..
Enntrance Green love 2016.11.25 21:52:25
Mostanában gondolok egyet és elugrom délután egy vödör festékért és ripsz-ropsz zöldre festem a lakás egyik falát. :-) Mondhatnám azt is, hogy "Green is the new white", nu de azért még nem teljesen. A zöld azonban belopta magát a szívembe, tagadhatatlan. Nem csak a hálószobámban, hanem a…..
Enntrance "Beauty" menu 2016.11.08 21:21:46
Vannak az esős, hideg napok, amikor csak egy élénk rúzs, egy jó szempillaspirál, egy kis olvasnivaló és egy új klasszikus szépség segíti elütni igazán az időt. November Te drága..., reméljük azért még a szebbik oldalad is előveszed 2016-ban is... Melyek azok az újdonságok, amik tényleg belopták…..
Enntrance Lavera szeánsz 2016.11.06 16:31:15
Ha hideg idő, akkor forró tea, meleg fürdő, test és lélek kényeztetése. Ilyenkor különösen szeretek hosszú-hosszú perceket a fürdőben tölteni és kényeztetni a bőröm. Az arcbőrömnek minden évszakban jár ez a kényeztetés, a testemre azonban, töredelmesen bevallom, hogy a hűvösebb időben fordítok több…..
Enntrance Zarkoperfumes 2016.10.06 07:12:15
Az illat emlékeztet, érzéseket vált ki, elgondolkodtat. Csodás dolog ami körbeveszi a mindennapi életünk. Mutattam Nektek anno egy kívánságlistámon egy parfümöt, ami a Pink molécule névre hallgat. Az illat egy lenyűgöző dán illatháztól származik, ami nem más mint a Zarkoparfume, ami egyben az…..
Enntrance Smokey eyes light look 2016.09.24 14:33:28
Smokey eyes munkahelyre? Simán bevállalnám, de csak abban a formában ahogy itt lent láthatják. Nem szeretem a mesterkélt, eltúlzott, harsány sminkeket a mindennapokban. Legyen finom, minimalista, emelje ki a természetes szépséget, passzoljon nyilván az öltözékhez, kedvhez és mindenképp legyen benne…..
Alapvetően nem vagyok a beauty kollaborációk megszállottja, DE van idén egy együttműködés ami miatt eléggé be vagyok sózva. Ez pedig nem más mint az Esteé Lauder x Victoria Beckham együttműködésből született mini kollekció. Te jó ég!! Egyszerűen nem találok szavakat... Az "Chilean sunset" névre…..
Enntrance New in September 2016.09.18 17:38:52
Rég nem meséltem Nektek milyen újdonságok is kerültek a beauty polcomra. Jöjjön ma egy top 3, amit mostanság a legtöbbet használok.  1. Maybelline Master Precise Curvy - Mindenki aki eddig hadilábon állt a szemhéjtusokkal, most fellélegezhet. Nem kell már százezerszer lemosni egy-egy félresikerült…..
Enntrance Autumn hydration 2016.09.03 08:26:44
Pehely könnyű, selymes és mélyen hidratál, ez a Vagheggi Phytocosmetici ReHydra arckrém. Ha megjelenik a föld felett hajnalban egy varázslatos, fátyolszerű páraréteg az ősz már biztosan nincs messze. Ezt a csodát pedig a múlt héten szinte minden reggel figyelhettem a vonatról. Csodás... Emellett…..