Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HSG

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben feltett kérdés természetesen nem merül fel mindennapos munkám során, mert a legtöbb konyha, amivel dolgozom inkább helyhiányban szenved. Ebből következően inkább az a kérdés menjünk-e plafonig vagy sem. Én most mégis azt szeretném megmutatni, hogy nem kell feltétlenül, mindig, és kötelezően…..
Élet és halál. Rák és kórház. Orvos és beteg. A köztük zajló kommunikáció mint az életmentés vagy a pusztítás fegyvere.   Sajátélmények és pszichológiai összefüggések.   Amit még soha nem mondtunk el. Amit már ezerszer elmondtunk. Most 59 percen keresztül csak velünk.   Balázs és Tomi  ..
A Másfélmillió lépés Magyarországon-ról szóló cikksorozatunk első és második részéből megtudhattuk, hogyan született a sorozat ötlete, hogyan folyt a két évig tartó előkészítő munka, és hogy milyen felszereléssel forgattak, illetve túráztak a csapat…..
(Avagy hova süllyed amit nem tart fenn a közösség)Volt egyszer egy ember, aki néhány barátjával kitalálta, hogy építsenek egy hajót, amellyel elvihetnek másokat, hogy megmutassák a tengert. Mindenkinek tetszett az ötlet, hiszen mind ismerték a tengert és mind szerették volna…..
A tacskó, akiről a mese szól, egészen különleges kutya. Valamikor nagyon régen született egy füzetlapon. A füzetlap csíkos volt, és a második padsor jobb szélén hevert. A tacskó születése fölött gyerekfejek hajoltak össze, figyeltek nagyon. Ősz volt, álmos eső dobolt az…..