Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cipollina

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Living Planet Index jelentése szerint ha nem figyel oda az emberiség, akkor 2020-ra a gerinces vadállatok 2/3-a kipusztul.   A vadon élő állatok környezetére is erős hatással van az emberi tevékenység, ami egyre agresszívabb és destruktívabb hatást gyakorol a természetre és a…..
Cipollina 2016.11.07 09:31:43
@Atika!!!: Itt a pont! :-D :-D :-D
Cipollina 2016.11.07 09:33:11
@karandash: "A túlszaporodott afrikai és ázsiai emberek radikális ritkítása megmenthetne pár száz állatfajt. De erről beszélni nem szabad. "

Pontosan! Hiába égető probléma, a nyomorult polkorrektség a tudományra is szájkosarat tesz. :-(
Cipollina 2016.11.07 11:13:24
@erkölcsi hulla: na ott Afrikában is prímán látszik az, hogy milyen károkat okoz a fehér ember beavatkozása az ökoszisztémába. :-(((( A 10 gyerek akkor kellett, amikor ebből max. 1-2 élte meg a felnőttkort. Aztán jött a fehérember a gyógyszerekkel, tápszerekkel, élelmiszersegélyekkel, és most már akár 8-9 is megéli a felnőttkort. De a benszülöttek nem álltak le a gyerekgyártással.... Óriási a népességrobbanás, és az élelmiszersegélyek továbbra is mennek Afrikába. Ahelyett, hogy fogamzásgátlást vinnének oda. :-(
Forgács István írása.  * Továbbra sem beszél szinte senki sem azzal az őszinteséggel cigányügyben, amivel pedig kellene, miközben az elmúlt évek, a mostani idők, és következő esztendők számos fontos kérdése és döntése szinte csakis a hazai cigány közösségekhez…..
Cipollina 2014.12.16 17:34:50
@Pupu Blogja: Miféle felkészült tanárokra gondolsz...? Olyanokra, akiknek meg van kötve a kezed, és nem fegyelmezhetnek, nem lehetnek szigorúak, mert akkor őket csapják ki...???

Tessék, friss harmatos cikk:
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/egy_8_eves_fiu_terrorizalja_osztalytarsait/2410487/

Nem tudnak mit kezdeni az agresszív, másokat veszélyeztető cpurdéval! ABszolút egyetértek a szülőkkel, akik kollektíve nem fogják iskolába vinni a gyerekeiket addig, amíg ezt a Mauglit el nem távolítják onnan!

A gyerekeinek NEM kísérleti nyulak!
Cipollina 2014.12.16 18:37:20
@Cipollina: Ugyanerről írt az ORIGO, az ottani cikk alól egy ütős komment:

" FELVILÁGOSÍTÁS!
Kedves Honfitársaim!
Felhívom a figyelmüket arra, hogy minden gyermeket megillett a nyugodt oktatáshoz, tanuláshoz , szellemi fejlődéshez való jog.
Egyik gyermek, tanuló joga nem terjeszkedhet túl egy másik tanuló, de leginkább nem egy egész tanulóközösség jogán.
Ha egy korlátoltan belátóképes, alul szocializált, viselkedészavaros cigányt raknak az iskola valamelyik osztályába és ezáltal sérülnek a magyar etnikumú diákok nyugodt oktatáshoz, tanuláshoz, szellemi fejlődéshez való jogai, akkor JOGSÉRTÉS TÖRTÉNIK!
Ezt a súlyos JOGSÉRTÉST, (alapjog sértést) nem írhatja felül semmiféle szegregáció elleni törekvés vagy integrációs program, vagy kísérlet.
MIÉRT?
Azért mert gyermekeink, a magyar gyermekek nem kísérleti alanyai és elszenvedői a cigány integrációnak!
Erre egyetlen magyar családot sem lehet kényszeríteni!

A magyar etnikumnak joga van ahhoz, hogy gyermekeit saját etnikai, történelmi eredetközösségébe taníttassa és biztonságban tudja!

Az adott oktatási intézménynek kötelező saját maga által kiadott és nyilvánosságra hozott "HÁZIRENDJÉT" , az iskolai magatartásra vonatkozó előírásait, fegyelmi vonatkozásait és szankciórendszerét következetesen betartani és betartatni.
Ezt a "HÁZIRENDET" minden szülőnek, aki gyermekét iskolába íratja tudomásul kell vegye és gyermekét ezek szerint kell az iskola felé szocializálnia.
Ha az oktatási intézmény képtelen biztosítani a gyermekek nyugodt tanuláshoz való jogát és ennek érdekében intézkedés az igazgató részéről nem történik, akkor a tankerületi igazgatóhoz, utána az "Oktatási Jogok Biztosának" hivatalához kell fordulni. De a szülők összefogva "pertársaságot is létrehozhatnak" , annak érdekében, hogy biztosítsák gyermekeik tanuláshoz való alapvető jogát.
Ezt a jogot, amit fentebb írtam egyetlen egy korlátoltan belátóképes , viselkedészavaros cigánypurdénak sincs joga megsérteni.

Ha ezen a területen nem lesz lényegi áttörés akkor azt a magyar szülők ki fogják követelni!
Akkor majd remélhetően minden magyar megtölti az ország tereit és utcáit, mert a gyermekeinkről van szó, a legdrágább kincsünkről és a magyar jövőről.
Aki ezt a jogot kétségbe vonja, az ki kell dobni a magyar közéletből!

A fentieket igazságtartalmát vitassa, aki tudja és képes rá!"
Már az önkormányzati választások előtt többen megírták, hogy a KSH takarékossági okokból (hivatalosan „emberi erőforrás-hatékonyság és költségtakarékosság”) csak novemberben hozta nyilvánosságra átfogó szegénységi és kirekesztettségi statisztikáit. A…..
Cipollina 2014.12.03 21:42:51
@nandras01: Sunyi liberális propaganda! Nem véletlenül nincs a leírásban konkrét helyszín! Mert így lehet névtelenül, aljasul vagdalkozni, és rágalmazni.

Undorító!
Tomcat már megint telefon-betyárkodott ...  megnézték, hogy "elég-e néhány kamu telefonhívás ahhoz, hogy "felelős" politikusok országos sajtótájékoztatót hívjanak össze és bármilyen pánikkeltő rémhírt tényként közöljenek a lakossággal?"…..
Cipollina 2011.03.13 21:48:35
@Joe84: Igen, ez az, ami a józan gondolkodású embereket felháborítja. :-(

Sehol nincsenek az úgynevezett jogvédők, TASZ, meg a többi ingyenélő dísztársulat, mikor ÉVEK ÓTA félelemben tartották az idős magyarokat ott Gyöngyöspatán! Meg az ország számos településén...
Ők nem számítanak, mert "csak magyarok"...????

:-(
A Magyar Rádió tegnap délutáni Jelenlét és a Roma közélet műsorában, című műsorában hangzott el egy 10 perces riport Gyöngyöspatáról, ebből szemezgetünk mondatokat. A helyi cigány vezetők felajánlották, hogy együtt vonulnának a Gárdával, de ezt a Gárdisták…..
Cipollina 2011.03.14 10:28:32
Ez volt már?

hevesitukor.hu/lakatos_004.html

" A saját udvarunkon kövekkel dobálnak meg bennünket szórakozásból. Betörik az ablakainkat, a redőnyöket szétverik, majd jókat kacarászva elszaladnak. Nincs már semmi az udvaron, a kertben, ami mozdítható, már mindent elloptak. Most már bejönnek a házainkba, és onnan lopnak. Aki rajtakapja őket, annak Isten irgalmazzon. Az utcán világos nappal sem vagyunk biztonságban. Kisiskolás cigánygyerekek szó nélkül belénk kötnek, leköpnek, trágárul beszélnek, és szidalmaznak bennünket. Ha visszamerünk szólni, akkor jönnek a szülők falkába verődve, akik a tettlegességtől sem riadnak vissza. Aki nem akar verést, inkább tűri a megaláztatást.

Elmennénk innen, de hová? Mindenhol ott vannak, és folytatódik tovább minden. A lakások egyébként is eladhatatlanok. Ha véletlenül idetéved egy vevő: ja, hogy vannak cigányok? Köszönjük, akkor még ingyen sem kell. Ami itt folyik az szörnyű."

No comment.
  A brit közszolgálati tévén volt egy sorozat, amelyet abszolúte prime time-on kívül, valamikor délelőtt tíz felé adtak, címe Szentek és Gazemberek (Saints and Scoundrels). Benne önfeláldozó, betegeket ápoló apácát, súlyos értelmi fogyatékkal élő gyerekre vigyázó…..
Nagyon különös, hogy a legváltozatosabb kérdésekben rendkívül gyorsan és hevesen reagáló hazai cigány érdek-képviseleti szervezetek nem csaptak le Orbán Viktor azon víziójára, hogy 15 évre szállítsák le a tankötelezettség korhatárát.Az iskolalátogatáshoz kötött családi…..
Cipollina 2011.03.06 19:01:30
@Bankrator:
" Kennedy elnöknek anno a Nemzeti Gárdát kellett kivezényelni hogy a "nigger" tanulók egyáltalán bemehessenek a közös iskolába "

Nálunk meg a Magyar Gárdát kéne kivezényelni, hogy hajlandóak legyenek ELMENNI az iskolába...

Nem látod a különbséget...????
Engedtessék meg, hogy idézzek Szabó Márton a Kopint-Tárki vezető kutatójának nyilatkozatából. (Azoknak idéznék, akik bevásárolni járnak, és finoman fogalmazva megdöbbentek az utóbbi hetek elszállt árain...): "A kutató cáfolta azt az állítást, hogy eddig drasztikus…..
Cipollina 2011.02.28 17:31:35
@bucek: A Hofernél 0,65 EUR a cukor. Billaban 0,79.
Full extrás űr WC-k jönnek Budapestre - kommentálta a Pénzcentrum a Fővárosi Csatornázási Művek közleményét és én se tudnám szebben, megfogalmazni mi látható a képeken. Na de lássuk mit is üzen az FCSM! Az egész apropóját az adja, hogy 2010-től ismét a ők üzemeltetik a…..
  Bőven érte kritika okkal vagy épp ok nélkül a kormányt, a közvéleménykutatások eredményein azonban mindez nem sokat változtatott az elmúlt hónapokban, tulajdonképpen tavasz óta nem történt drámai változás az erőviszonyokban. Éppen ezért erős a késztetés, hogy…..
Cipollina 2011.02.01 15:21:36
@is: Abban a 2.6-ban (vagy 3.6-ban) benne van Mága Zoltán két gyereke, meg a többi asszimilálódott (rendes dolgozó) cigány család 1-2, max 3 gyereke is!
Az említett probléma, a 14 évesen szülni kezdő, és 28 évesen 6-8 gyerekkel, és már egy unokával is "büszkélkedő" családoknál van. Ott, ahol már a nagyszülőt se látták munkába menni.... És ebben a szegmensben van a legtöbb gyerek. :-(((((
Cipollina 2011.02.01 15:23:53
@Cipollina:

nol.hu/belfold/20110125-benyujtjak_a_szamlat_az_iskolakerulesert

" A gyermekek utáni támogatásra sokan csupán mint megszerezhető jövedelemre tekintenek, ezt jelezheti, hogy míg a kilencvenes években hat-hét gyermek született a szegény sorsú családokban, ma kilenc-tizenegy gyermekes családokat is gondoznak."
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
Az időpont ismét a kilencvenes évek közepe, főbb szerepekben pedig a Crash Test Dummies, a Die Prinzen és a Nightcrawlers.Crash Test Dummies: Mmm Mmm Mmm MmmA Crash Test Dummies műfaji besorolásával a mai napig bajban vagyunk. Általában rockzenei szaklapok foglalatoskodtak velük, ám…..
Októberben 10 napon belül volt szerencsém 4-4 napot Prágában és Brüsszelben eltölteni, és az ottani tömegközlekedést használni. Hát igen, ég és föld ... Az új fővárosi közgyűlés lassan neki fog állni a BKV 2011-es jegy és bérletárairól szóló döntésnek, és…..
Cipollina 2010.11.17 12:48:38
@zero: Itt van a bécsi tarifarendszer:

www.wienerlinien.at/wl/ep/channelView.do/channelId/-17005/pageTypeId/9083

Szingli jegy 1,80 - tetszés szerinti átszállásra érvényes, időkorlát nincs, de csak egy irányba jó (tehát oda-vissza nem mehetsz)
Napijegy: kétféle van, a shopping (8-20-ig érvényes) 4,60 EUR, a 24 órás 5,70.

Ott is olcsóbb a tömegközl. mint Bp-en.
  Végtelenül szomorú, hogy megint elölről kell kezdeni mindent.   Újra neki kell veselkedni, és megint meg kell próbálni elmagyarázni, hogy mik azok a gondolatok, mi az a megközelítés, amellyel talán sikerülhetne tiszta képet kapni a jelenlegi és jövőbeni…..
Cipollina 2010.11.10 10:53:18
@severinus: Nagyon remélem, hogy nem lesz ez így mindig. Vagy ha így folytatódik, akkor a Jobbik további erősödése várható. De látom, te is hasonlóan vélekedsz.

Már most is késő van, de talán még lehet valamit tenni...

Pozitívumként értékelem, hogy FI a sok tabutémán belül is übertabunak :-) számító fogamzásgátlást is szóba hozta.
Az úgynevezett jogvédők ennek hallatán genocídiumot vizionálnak. :-((( Pedig nincs más megoldás, ezt valahogyan propagálni kell. Nem mehet sokáig, egyszerűen felborul a szociális rendszer, ha a legreménytelenebb gazdasági helyzetben lévő cigányok családonként 5-6 gyereket (vagy még többet) "varrnak a nyakunkba". MErt bizony nekünk kell eltartani őket. :-( De egy idő után bedől a rendszer. És akkor mi lesz...?
Cipollina 2010.11.10 19:50:23
@neccharisnyás útonálló: Csak azok a fránya arányok, ugyebár.... :-)
Cipollina 2010.11.10 19:58:42
@neccharisnyás útonálló:

Pl. ilyen cigány rendőrt ismersz?

888.blogter.hu/442106/rendorpuja
Nem is oly régen, az országgyűlési képviselői választások előtt még Vona Gábor elnök azt jósolta, hogy kétharmados többséget szereznek a parlamentben. Volt ennek a jóslatnak egy szelídített változata is, amely szerint a magyarok kétharmada Jobbikos, csak még nem tud róla. Ezt…..
A 2010. évi önkormányzati választásra az OVB-nél nyilvántartásukat kérő jelölő szervezetek listája. RODOSZ, MACIFÉSZ, LIBERÁLISOK, SMSDEMOKRATÁK ....   Az SMS Demokrata Párt például jelentkezőket keres, 1000 forint regisztrációs díj fejében jelentkezhet…..
Cipollina 2010.08.10 20:18:59
@Marcellusca: osztódással szaporodnak. :-D
Mekcsey rendőrkutya története a feljelentettek szemszögéből, a NOL-ról. Videóval. "Csoportos garázdasággal és hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítanak hét helybeli férfit, akiket később a gyöngyösi kapitányságra állítottak elő. A parancsnoki kivizsgálás a…..
Cipollina 2010.08.07 20:53:30
@ketroot: a NOL törzskomcsikommentelőket érdemes megjegyezni, és azonnal szkippelni. :-D
Libertymuc, spartacus, persze erlauer, most hirtelen nem jut eszembe több eminens hülye. :-DDD
Cipollina 2010.08.07 20:55:08
@Sííva: a következő verzióban az igazmondó cigány majd kitalálja, hogy a kutyánál szamurájkard is vót. :-DDDDD
Sárdobáló A Jobbik zsenialitása 2010.07.15 07:00:00
A tegnapelőtt botrányt kavart eset, hogy a Jobbik szelektív táplálással próbálja kitenyészteni a "színtiszta magyar" fajt, valójában komoly politikai manőverként is értelmezhető. Maga az akció mit eredményezhet az árvíz által sújtott faluban? Az…..
Cipollina 2010.07.15 13:35:06
@gazsenka: Tehát ha nekem nem jár segély, akkor az ugyanúgy diszkrimináció, igaz?
Cipollina 2010.07.15 13:36:17
@gazsenka: B+, amikor rendet akarnak, akkor megfélemlítő a gárdistaruha, ha meg osztanak valamit, akkor NEM????

LOL
Megmondom őszintén, nem igazán vágom, hogy ki volt az az okos, aki kitalálta, hogy a 20 ezer forint értékhatár alatti lopások ügyét a jegyzők elintézik. Mit gondoltak, hogyan oldják meg a jegyzők? Ha a kedves delikvens egy hét alatt 3 különböző városban, 3 különböző boltban…..
Cipollina 2010.07.13 18:26:51
@Énbagoly: Igen, ez a szomorú valóság ma falun. :-(((((