Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeeTm

0 bejegyzést írt és 1707 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2017-ben Magyarországon semmi sincs lejjebb, mint a BMW-sség. A 45-ös bicepsz mellé hordott X6-ok. A matt fóliás, rokiparkolós Gran Coupék. A Soltvadkerten szilikonmellel mosatott, kínai xenonos, angel eye-os E36-ok. A facebookos alkatrészcsoportokban analfabétaként feladott hirdetések a kertvégi…..
Imádom, hogy az ilyen ultraolcsó TV boxokat is mindig olyan tévékkel reklámozzák, amilyet átlag ember még csak ismeretterjesztő filmben látott, és a pénztárcája akkor is remegve kucorgott a zsebében. A Nexbox új kütyüje egy már jól ismert hardvercsomagot vonultat fel új kiadásban, és elég olcsón,…..
BeeTm 2016.09.07 16:00:54
Nekem ilyen Beelink van airmouse-zal, innen is rendeltem: www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_193367.html
és teljesen meg vagyok vele elégedve,LAN-on akadásmentesen tudja a 1080p felbontást a 10/100 LAN-portján keresztül úgy,hogy a külső HDD a routerre van rádugva.
...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég átlagos erő és már jól érezzük magunkat. És hát...izé...rossz hangja van a négyhengeres E30-nak? Télleg? ..
2014-ben én voltam a világ legrosszabb versenydatsun-bloggere. Viszont versenyautóztam, amennyit bírtam. Csak írni nem győztem. Illetve győzni sem győztem. De majdnem! És sokszor. Mert a Hangyász elég menő. Bár nincs kész. Íme 2014 összefoglalva. És még alig van május! A…..
BeeTm 2015.05.11 10:59:09
@Nínó Karotta: Azért az asszonnyal is foglalkozzál néha! :o)
Belsőség Erre vertük mind 2015.01.22 21:56:33
A nyálunkat. Nem titok: a BMW csúcshibridjének sikerült megakasztania a szerkesztőség mindennapjait. Az i8 előtt tesztautó még nem váltott ki ilyen nagy érdeklődést a kollektívából és közvetlen környezetéből. Ezt nem én mondom, hanem a veteránok. Van mifelénk egy eufémizmus…..
BeeTm 2015.01.23 07:52:22
Az autó, amiről szó van, 1999-ben született. Akkor talán a legfrissebb Windows már lejátszotta a relatíve fiatal MP3-as formátumot, a profi digitális fényképezők pedig a 2 megapixelt karcolták, bár ilyet még Magyarországon élő ember nemigen látott. Én akkoriban még filmes…..
Bizony, ahogy a Nincs kettő négy nélkül című klasszikusban hallhattuk. Természetesen mindenki tudja, hogy fontos a tisztálkodás, általában tartja is magát hozzá az ember. Különben úgy járunk, mint szegény, öreg Jonathan, aki Trinityhez intézte a következő szavakat:, amikor a…..
Egy éve ugyan már írtunk a sajátosan négycsillagos Hotel Bellevue-ről, de naiv ügyfél azt nem vette észre, vagy csak új esélyt akart adni nekik. Nem egészen erre gondolt. Komoly logisztikai kihívást jelentett a hotel személyzetének már a recepcióban megjelenés becsekkoláskor és…..
BeeTm 2013.02.13 15:26:53
@atpijkamo: Akkor azt ajánlom,menj Dunántúlra halászcsárdába vagy egy vendégházhoz halászlét enni,ugyanis ott tésztával eszik!
BeeTm 2013.02.13 15:48:48
@atpijkamo: Hja,Balaton az más kategória,de ha elvetődsz mondjuk Szekszárdra vagy Bajára, ott tuti tésztával kapod.
Egy sárga latex búslakodóba öltözött férfi kutat perverz homoerotikus lihegéssel egy másik, pajkos arcú férfit egy nagy épületben – meglepő, de ez nem Zs-kategóriás melegpornó bevezetője, hanem egy reklám, méghozzá a világ egyik vezető gumigyártójáé, a Bridgestone-é. A…..
Az újévi poszt végén ott váltunk el egymástól, hogy a sikeres futóműállítás után a Hangyász egy kurva hangos, kissé ideges és darabos, de alapvetően vezethető, menetbiztos autónak bizonyult. Aztán jött a csend. Én tüdőbajos lettem átmenetileg, aztán magamra borítottam…..
BeeTm 2013.01.23 09:29:54
Igen, mégsem vagyok teljesen hülye, nem képzelgek letűnt korok gépeiről. Pár hónapja a sörözőben szóba kerültek a szörnyűséges kétütemű versenymotorok, akkor próbáltam elmagyarázni a srácoknak, hogy olvastam valami régi angol dögről, amit a világverő német versenymotorok…..
BeeTm 2013.01.08 16:56:14
Ezúttal két, igencsak furcsán tuningolt Opel lesz terítéken. Fellépő, légbeömlők. Hotvílsz. Kerékjáratok is tisztességesen kiszélesítve. Csak tudnám, minek. A sofőroldalon sem jobb a helyzet. Ez a másik delikvens rosszabbul járt. Nem tudom, a palackok mi célt…..
Guerlain Chicheritnek sikerült(?) megcsinálnia a világ első raliautós hátraszaltóját, ami Monstertruck-show-k esetében ugyan már évek óta ismert elem, de ez mégis más. Ha valaki nem hallott volna róla még eddig, a francia fiatalember raliversenyző és profi síző (ráadásul…..
Mai éves összefoglalónk kommentposztja...
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
Adott hát egy velem együtt 1,1 tonnás, 47:53 súlyelosztású versenyautó, aminek jár a motorja, van hangja. Erről szólt a múlt heti videó. Mindez azt jelenti, hogy Powered Áki (azon kívül, hogy összeszerelt egy hiányos, össze nem illő alkatrészekből álló, leírás nélküli…..
Nincs elég betű ahhoz, hogy leírjam, hogy mennyire örültem annak, ami a múlt héten történt. Ezért inkább összebarkácsoltam egy videót. Így legalább te is hallhatod a hangját (bár még tömítetlen, csak odapöttyözött kipufogókkal). És láthatod, hogyan fest most; alulról,…..
BeeTm 2012.11.14 16:40:45
@Nínó Karotta: .....és akkor most hogyan tovább?
Mert a videóból nem derül ki. :)
A múltkor, amikor Pista kitette a facebookra a régi Az autó (a mai Autó-motor elődje) újságokat, amiket árultam, páran szóvá tették, hogy miért nem írtam meg a korábbiakat is, nekik kellett volna az adagból, de nem nézik állandóan a Vaterát. Hát akkor, most írok, mert…..
BeeTm 2012.11.10 20:08:12
@Csikós Zsolt: turbórágós gyüjteményed nincs véletlenül? :)
Az Égéstér 37. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
BeeTm 2012.10.11 22:09:44
Jajj,de csúnya! Bordó pötty 2012.10.03 13:51:32
X-Tomi találta mobilén ezt a Puntot. Igen, az olaszok még mindig élen járnak tuningban. A vaskereszt odavaló. Stimmel mind stílusában, mind helyileg. Lekszász, és érdekes ívek. A beltér fullfull gyári, a kerekek is. És ott van a.. VARÁZSLATOS KRÓM M3 TÜKÖR!..
BeeTm 2012.10.04 10:31:58
@biker_kolee: Tükörlapot nyomkodni?
Az milyen má'? :DDDDD
Naiv ügyfél súlyosan benézte, hogy a Vaterán vásárolt fényképezőgépére még lesz 3 év garancia. Egy év ugyan lett volna, de minthogy számlát nem kap magánszemélytől, a hajára kenheti azt is: A történetem sajnálatos kimenetele részben saját naivságomnak tudható be,…..
A döbbenettől nem nagyon tudok mit hozzáfűzni - talán csak annyit, hogy ezek egyszerre hülyék és félelmetes hősök a semmiért, a másodpercekért. Dekadens, mégis felemelő, önpusztító, mégis csodálatos. Az Egyesült Királyságban nem csak az Isle of Man TT létezik: számos egyéb…..
BeeTm 2012.08.22 13:36:48
BeeTm 2012.08.23 09:23:53
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
Először csak magasabb lesz a vizsgadíj, bizonyos esetekben az eddigi duplája. Mindenkinek elment az esze? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Tudjuk, Amerikában, különösen Kaliforniában egészen megdöbbentő dolgokkal lehet találkozni. Mivel az ember számít az ilyesmire, nem kellett öt percenként repülősó után nyúlni, de azért voltak dolgok, amiktől egy pillanatra megmerevedett a tekintetem.  Gyönyrű, mesterien…..