Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blitz!

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illat: élesztő, citrus, ananász Hab: lágy, szép Szín: mustáros-narancsos opál  A 'majmos' Hop Rider sorozat harmadik darabja egy búza ale. Olyan sokat a session IPA és a vörös után már nem vártam tőle. Ehhez képest meglepett a karakteresen németes savanykás búza, az élesztő és a citrusos komlózás…..
:::Juci világa::: SAL 2013.08.29 17:36:52
A SAL egy új, aranyos kis hely a Galamb utcában, közvetlenül a Március 15. tér mellett. Fehér, egyszerű dekor, rusztikus részletek, napi leves, saláták, smoothie-k - ha az embernek akad fél órája két bármi más között, akkor itt ideális körülmények között töltheti el.…..
Futballsznob Fasiszta Torna Club? 2013.08.26 19:31:18
Először is van egy hipnotikus gifünk az ultrákat szugeráló Kubatovról, aztán konstatáljuk a rideg valóság, hogy Csatáry ügyben mindenki megbukott. Kubatov Gáborral az történt, hogy klubelnöki kötelezettségeinek kényszerű gyakorlása közben a drapéria másik oldalán…..
Blitz! 2013.08.27 15:00:35
@csárli hárper:
Mivel szerencsére még szólásszabadság van Magyarországon is, nyugotan meg lehet emlékezni bárkiről.

A wikiről:
"Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy „a szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek […], hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják […] a lakosság bármely részét”."

Az alpári jelzőidet meg dugd fel oda, ahova jól esik..
A Sróf pubról nemrég hallottam én is először, viszont az elhelyezkedésére már nem lehet panasz, hiszen a Kertész utcában amúgy is van már jó hely. Beérkezve több lehetőség közül is választhatunk: terasz, alul, vagy galéria? Odaföntről a kilátás igen jó, egyrészt…..
Roger Waters Pink Floyd-basszusgitáros-énekes decemberben, az ENSZ-ben beszélt a palesztin emberek ellen Izrael állam által elkövetett bűntényekről, most pedig egy interjúban nyilatkozta azt, hogy nyílt levélben szólítja fel zenésztársait a közel-keleti ország teljes…..
Blitz! 2013.03.22 13:41:03
@gabcigirl:
Szerintem meg neked kellene kicsit jobban tájékozódnod. Izrael évtizedek óta képtelen lezárni ezt a konfliktust, és nagyon úgy tűnik, hogy nem is akarja. Elszigetelve, jóformán gettóban tart egy másik népet, sőt fokozatosan, telepek építésével veszi el annak életterét.
De itt most nem is szeretnék ebbe belemenni.

Waters fellépése az ügyben azért örömteli, mert hátha többen veszik le a szemellenzőt, és veszik észre, mi is folyik valójában a Közel-Keleten.
Azt írja a Mandiner szerzője, hogy a FIFA döntése, amely alapján az Izrael elleni meccsen történtek után Románia ellen zárt kapuk mögött kell játszanunk, kollektív bűnössé kiált ki bennünket, „márpedig a márciusi mérkőzésről való kitiltás a teljes magyarság ellen…..
Blitz! 2013.01.14 13:41:12
Már biztos többen is olvasták, de biztos nem mindenki (persze nem is kötelező):

szollosigyorgy.web4.hu/cikk/mocskos-zsidozok-mocskos-zsidozok

Mi a legszebb az egész ügyben:

- Talán a feljelentés miatti intézkedés (nekem valmiért a besúgók jutnak eszembe)
Mert kérem szépen, nem az Izraeli Labdarúgó Szövetség tette meg! Miért??
Azért mert néhány csúnyát kiabáló szarházi miatt nem rohannak kisírt szemekkel és reszkető lábakkal a FIFA-hoz.
Blitz! 2013.01.14 14:46:59
@Kandeláber:
Nem volt ellenőr, lévén ez egy "barátságos" meccs.
"Ellenkezőleg: érzi a bekiabálások ordenáréságát, s még akkor is kötelességének érezte a bocsánatkérést, ha barátságos meccsen nincsen ellenőr, aki hivatalos jelentésével eljárást indíthatna egy mérkőzést rendező nemzeti szövetség ellen, s még akkor is, ha Izrael nagykövete személyesen köszönte meg a meccs után az MLSZ erőfeszítéseit a sportszerű keretek kialakítására, miközben nem tett panaszt a történtek miatt. (Az izraeli szövetségi is válaszolt, s abban a levélben sem volt semmiféle tiltakozás vagy szemrehányás.)"

Az a baj, hogy akik aznap este a zsidókat szidalmazták, a legprimitívebb példányok közé tartoznak. A mezei radikális, vagy a legtöbb jobbikos szavazó nem ilyen. Közönséges gyalázkodásban normális ember nem lelheti örömét.
És igazad ven, ez egy sportesemény volt és nem a Likud tartott nagygyűlést. Én is szolidáris vagyok a palesztinokkal, sőt még Irán elleni szankciókat elítálem, de ezt megtehetem békés nézőként; bár a stadionon kívül talán erre sok más helyszín alkalmasabb.
Gondolom, nemcsak nekem unalmas a hétfői Gyöngyösi-beszédet követő hiszti, mely valami olyasmiről szól, hogy rekesszük ki azokat, akik megpróbálnak kirekeszteni bennünket azért, mert mi kirekesztjük őket a mi kirekesztésünkért (és lehet folytatni...). A beszédről nincs mit…..
Blitz! 2012.12.03 00:14:55
@Namir:
Ha levennék az erősen torzító PC szemüveget a teli torokból nácizó jóemberek, akkor egyből világos lenne, hogy nincs itt semmiféle fasiszta veszély.
Neked igazad van, abban amit leírtál, de vigyázz, még a végén megkapod a "náci" jelzőt :)
Folyékony Kenyér Becsekkolás 2012.10.27 12:51:19
Új szintre lép a pesti csehsör-mánia. Az elmúlt évben egyre több kis cseh söröző jelent meg a pesti kocsmatérképen, amit csak üdvözölni tudunk. Végül is, ha Prágában elfér több ezer, akkor nálunk pár száz simán megnyithat, nem? Eddig ezek a sörözők – PivoI, PivoII,…..
Sokszor szidjuk itt a Budapest Butikon a női ruhák kínálatát. Pedig a férfiak vannak csak igazán nehéz helyzetben, ha mondjuk nem kritikán aluli minőségű, sárkányos-koponyás-feliratos pólókban és seggkilógatós, tapadós nadrágokban akarnak járni. Shitgun nevű kommentelőnk…..
B-oldal TOP10 Tony Scott film EVÖR 2012.08.20 14:49:00
Bizonyára már mindenki olvasta a szörnyű hírt, miszerint Tony Scott, a híres brit filmrendező, producer 68 éves korában úgy döntött, hogy leveti magát egy hídról. Szomorú, de fogalmunk sem lehet, mi van a háttérben, hiszen a rendező - úgy tűnt - ereje teljében volt, több…..
addict Te kondiznál Auschwitzban? 2012.01.04 09:30:00
Óriási felháborodást váltott ki egy dubai edzőterem Facebook-os reklámkampánya, melyben képi illusztrációként a hírhedt lengyel haláltábort, Auschwitzot használták. A fotón a következő szlogen volt olvasható: „Ints búcsút a kalóriáknak!” A képet pár…..
Blitz! 2012.01.04 16:13:48
@newtehen:

:D
Blitz! 2012.01.04 16:29:06
@Páneurópai Harci Kos:

Talán jót akart írni, de mégsem az lett belőle. Másképp is írhatta volna, de nem tette, szerintem szándékosan, mert így is gondolja.
De magánügy, mindenki azt gondol, amit akar.

Igen, igazad van. sok embert telepítettek be, volt keveredés bőven (nálunk és sok egyéb országban is). Sokan tényleg nem rendelkeznek a szükséges történelmi ismeretekkel, de hát ezért kell tanulni, tanulni, tanulni... :)
 A civil szervezetek és demokratikus ellenzéki pártok közös tüntetése az Operaház előtt. Benn az épületben közben a kormányzópártok az új alkotmányt ünneplik.   ..
Tegnap, akárha egy jól összehangolt inváziós terv szerint működnének, egy délutáni órán belül két ivó nyitott meg a VII. kerületi Kazinczy utcában és ráadásul mind a kettő szlovák kézműves söröket árul!Még a Főzdefeszt embertelen sorai között is feltűnő volt a…..
Benéztem én ezt a téglalap fazont. Illetve vagy benéztem, vagy csak korán kezdtem el óbégatni, hogy jön, jön, mert hogy feltűnt a hollywoodi filmekben, és akkor mindjárt azt vizionálom, hogy három hónap múlva megjelenik a győrújbaráti fagyizóban is. A trendek azonban lassan, igen…..
Gondolj valami jó nagy marhaságra. Nem, még nagyobbra. Olyasmire, amiben karakterek egyáltalán nincsenek, sztori szintén, és a címe az IDDQD-törzsközénségen kívüli populáció max. 1 százalékának mond bármit is. Oké, segítek:  Bizony, az Atari 1979-es ősklasszikus…..
Tegnap már utaltunk rá, ma azonban valósággá vált, hogy 2011-ben végre nem csak a drogbotrányai miatt lesz aktuális Amy Winehouse, hanem zenei teljesítményt is fel fog tudni nekünk mutatni, ugyanis ő lesz az idei Sziget egyik headlinere. Ezzel persze nincs vége a listának:…..
A minap egy rejtélyes sörbuliról megmaradt, ám csodás hordókat kellett kiinnunk -  hiába, nehéz a sörblogger élete. Azt hiszem derekasan helytálltunk, sőt irigyek sem voltunk, pl. minden arra kószáló hölgynek elárultuk a jelszót, amire a Szimplakert hátsó traktátusában…..
Blitz! 2011.02.18 17:21:55
@TonyCaviar:
Kóstoltad is már? Ha igen, akkor minőségben hova lehet elhelyezni a hazai piacon kapható vodkákkal szemben?

Következő alkalommal azért teszek vele egy próbát :)
IDDQD Heti retro: Worms 2011.01.27 14:00:00
1996, Kandó kolesz, 302-es szoba. A falakon már kicsit kifakult képek meztelen nőkről (még az előző nemzedékek ragasztották ki őket), a plafonon egy lábnyom (ez már a mi művünk volt), a fiókokban megnevezhetetlen állagú és eredetű kajamaradékok. Egyetlen pc van a szobában,…..