Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibu1

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hagyományos borotválkozásban az is jó, hogy az ember viszonylag kis összegeket költve is kielégítheti konzumösztöneit, kiélheti kütyümániáját. Pont így és ezeknek tettem én is eleget, amikor célra tartva betértem a Crabtree & Evelynhez a Pesti Barnabásba...
Minden vészhelyzet során figyelembe kell vennünk a saját biztonságunkat, beleértve a lakás, ház védelmét is. Vannak különböző aktív megoldások, mint a fegyverhasználat, egy termetesebb kutya a ház körül stb., de ebben a posztban most a passzív biztonsági lehetőségeket…..
Tibu1 2012.10.28 19:32:19
@Martin Blake:

Parádés válasz a youtube link.....

Olvasom a blogod egy ideje, és szerintem mindenképpen hiánypótló ( legalábbis magyar nyelven, hiszen rengeteg
perepper oldal van angolul.)
Csak egy javaslat, szerintem az ide tévedt érdeklődőknek
érdemes lenne pár olyan link ahol akár magyarul, akár angolul hozzáférhetne további információkhoz.
( csak példa végett, itthon a késportal egyes topikjai erről szólnak, a buschraft.co.hu-n több aspektusban téma a túlélés, de a nethírlap.hu fegyverek alcím alatt is
van pár idevágó oldal.

a túlélés,
Pamacs és penge Ha jő a hő 2012.07.07 12:12:00
Bevallom, az utóbbi egy-másfél évben teljesen hűtlen lettem a Prorasóhoz. Ma azonban, ebben a melegben borotválkozáshoz készülődve rájöttem, hogy igazából semmi máshoz nincs kedvem, és előszedtem a szortimentet (na jó, a balzsamot azért hagytam). Előkészítésképp jól…..
A biztonsági borotvák világában viszonylag ritkán érkezik igazi újdonság. Ez szerencsére nem az olyan jellegű marketingfejlesztések terepe, ahol a készülékeket egy-két évente új színben és csekély változtatásokkal dobják piacra, csak hogy érezzük: lemaradunk, ha nem nem az…..
Tibu1 2012.03.23 08:29:24
@GBL: +1

A DE penge ott kezdődik, és ott is végződik. A többi
maszatolás ( csak, hogy píszín fogalmazzak)
Így hirtelen nem is tudom, francia termék tesztje jelent-e meg már a PésP-n. Mindegy is, egy biztos: ha eddig nem, akkor most majd fog, ugyanis három szappanmárka is itt sorakozik előttem. A „3M”, azaz a Monsavon, Maison du barbier és Martin de Candre alkotta gall triumvirátusból…..
Tibu1 2012.01.30 16:05:43
Pamacs és penge Szintipop 2012.01.25 12:08:00
Külföldön dolgoztam jó két hetet (már A hét bloggere interjút sem láttam élőben), s persze nem jöttem üres kézzel. Valahol ugyanis ott vigyorgott rám ez a SuperMax készlet. A sörte rikítóan fehér színű szálai messziről sikították, hogy nem, mi nem vagyunk természetesek,…..
Pamacs és penge No sufni 2011.11.12 20:19:00
Nemrég már bemutattam egy olvasóm édesapjának pamacstartó állványra kiötlött, zseniálisan überegyszerű gettómegoldását, most pedig egy másik hűséges PésP rajongó küldött hírt egy, a barátai által készített szépséges faállványról és -konzolról. A…..
 Vessetek meg, én bizony szeretem az elefántcsontot. Azt is tudtam, hogy előbb-utóbb találok majd olyan, használatra megfelelő állapotban lévő régi borotvakést, amelynek ebből készült nyele van. Ez sikerült is – sőt, nem is akármilyen hal akadt a horogra. Tudom persze,…..