Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nets

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ValóVilág HogyVolt Kastapuszta 2023.02.07 22:41:55
Nets 2023.02.12 05:20:41
@Forgalmista: Nem hiszem, ez a gyökér nem gondolom hogy kimerné őt vinni.

Lissza vagy Ákos a legesélyesebb szerintem. Egy-egy nagyobb fordulat esetén Reni vagy akár Kriszti, de mindkettő kiszolgálja a maga módján, nincs különösebb oka kidobni őket (az ő fejével).

Lissza ellen Márió (a nagy "haverja") és az szól, hogy fsik hogy nőgyűlölő elnyomónak lesz beállítva, vagy ezt fogják erőltetni vele szemben.

Ákosra nagyobb esélyt látok jelenleg, de az biztos, hogy a piros kendővel megfogja próbálni megmentetni magát.
Nets 2023.02.12 15:53:38
A piros kendőt én is rosszul tudtam, azt hittem másról is le lehet szedetni. Ha Renit hívja ki emiatt, nem fogja másra tenni, szóval maximum visszamegy a csávó pirossal.

Nem hiszem viszont továbbra sem, hogy az ő szemével komolyabb ellenfelet merne vinni. Ráadásul ha visszamenne, nem lesz ki szpja és kit kúrjon, még ha 2 hét is marad csak. Azért az egójának fontos eleme, hogy ezeket a lányokat kedve szerint használhatja. Melinára nem látok sok esélyt jelenleg.

Kár hogy ő így is félelemből hoz döntéseket, védtelennek érzi magát és mivel elmart maga mellől szinte mindenkit, egyedül van.

Ákost sosem tartotta semmire, csak +1 ember volt a csapatban. Számtalanszor mutatta a döntéseivel, hogy valójában nem jelent neki semmit, ezt már akkor is mondtam hogy nem hiába érzi magát szrul, még ha sokat is hisztizik.

Teljesen kifordult a viselkedése, nyoma sincs annak a keménységnek, ami eddig jellemző volt. Lehet változni, visszább venni, de ez olyan mértékű fordulás, ami még taktikázásként is hülyeség, mert annyira átlátszó kamu az egész mindenkinek. A pofavágások is hirtelen elmaradnak, angyali tekintettel van nézve barnikára is. Jelenleg az egyetlen reménysugara, hogy a jelet még rá tette, volt benne annyi. De az is nehezen lett kiizzadva, most pedig mindenben alá fog menni neki, hogy ne őt vigye.

Ebből látszik ki erősített kit, Danival merte felvállalni az igazi énjét. Ehhez viszont az kellett, hogy teljesen elnyomja őt, leszívja és rá akaszkodjon. Bocs aki szereti, de ez a helyzet.

Erről a tanyahétről mit gondoltok, milyen volt? Szerintem elég unalmas, ennél az volt rosszabb amikor futkározniuk kellett a csengőkért és szivatták őket.

Az se volt jó ötlet hogy párosba lettek szedve, jobban működött eddig ha nagyobb csapatokban voltak. Vagy legalább a párosokat lehetett volna cserélgetni közben.
ValóVilág HogyVolt Nyuszomuszo83 2023.01.26 17:58:40
Nets 2023.01.30 03:38:14
@Impavidus: ha ezt Barna mondja Melinának, az is frappáns?

Hogy a műsor adott mélységekben van, nem jelenti hogy a nézőknek is ott kell tapicskolni.

Semmi humoros nem volt ebben, tök mindegy milyen féreg embernek van mondva.
Nets 2023.01.30 04:00:10
@K_Attila: "a nézői kommenteket mindenki önigazolásra használja"

Igen, de azt gondolom érthető miért. Egy olyan játékban, ahol kulcsfontosságú kint mit gondolnak rólad, 2 hónapja nem sok infót tudva azt fogja az ember szemezgetni, hogy mibe tud kapaszkodni, vagy pillanatok alatt ronccsá válna.

Teljesen más ha a kinti életben kapsz egy ilyet mondjuk egy kollégádtól, amin van időd rágódni, agyalni, fontolgatni. Még ha először rosszul is esik - jobb esetben - van egy stabil érzelmi, mentális állapot és kellő idő, ami engedi megemészteni a kapott dolgokat.

Vagy más ha idegenektől össze-vissza úgy, hogy fogalmad sincs melyik része a többség, melyik bántás, trollkodás, melyik kerül be csak hogy teszteljen, miközben folyamatosan a gyengeségeidre építenek a szerkesztők.

Nekem se tetszett hogyan reagáltak egyesek - pl. Melina, hogy ő rosszat nem kapott - de nem érzem reálisnak, hogy ezeket normálisan tudják kezelni ilyen körülmények között, miközben bent egymást zabálják mint a hiénák.

A különböző kiakadások, megtörések is visszavezethetőek erre. Másrészről berögzült szokásokat, viselkedéseket nem lehet hetek alatt elhagyni.

A játék után lehet ezen már rágódni rendesen, dolgozni vele, ha van annyi esze valakinek, és erre volt példa is az évadok során. Nem mint pl. Piros, aki próbálja végighaknizni amit lehet és nulla önreflexióval, gondolkodás nélkül elmondja ugyanazokat az ostobaságokat mint amiket bent.
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Merci és Mó saját kútfőből, teljesen önszántukból olyan feladattal áll elő, mely sokkal érdekesebb, mint eddig bármi, amit a villában csináltak 3 hónap alatt, azaz szerepet cserélnek. Mó konstans nyávogással ugrálja körbe Mercikét, aki mentális egyszerűségéből eredő minden elemi ösztönét legyőzve…..
Nets 2021.02.20 13:51:15
Szó volt már többször a tömény unalomról, de hozzá kell tennem, hogy a szerkesztés nagyon sokszor mérföldekkel lerontja az anyagokat. Túl vannak húzva, nem izgalmas részeket raknak össze, bevágják a játékosok 20-30 másodperces "értékeléseit", amik nem érnek semmit, főleg hogy ugyanazt mondják el amit látunk és sok esetben amit ki is mondanak már akkor. Tehát ismétlődő lesz, száraz, unalmas, párszor sikerült csak ezeket jól tálalni (pl. mikor rönátó féltékenykedett).

----------

A másik egy kérdés lenne, kíváncsi vagyok milyen véleményen vagytok. Az idei évad mottója leginkább a megúszás lett végül: azért valamennyire lejött nekik bent, hogy nem jó ha megosztó vagy, mert kizuhansz brutális számokkal. Így marad a semmilyenség, a megjátszás - nem hiába annyira visszafogott és békés dániel úr a párbaj előtt.

Mennyire szimpatizálnátok egy olyan játékossal, aki nem alpári módon generálja a konfliktust, kihasználja mások gyengeségeit? Mennyire zuhanna ki egyből egy képzeletbeli párbajon?

1-2 példa:

- ismerjük a féltékenykedéseket, ezekre ez a személy építene. A féltékeny személyek párjához 1-2x odamenne, annak ellenére hogy eltiltottak tőlük mindenkit (mint ahogy Moh-t Virágtól), de ezek semmitérő beszélgetések lennének egy "mi a helyzet?" és "szép időnk van", vagy "éhes vagyok" tartalommal. A lényege az lenne, hogy a féltékeny urak lássák hogy ott sündörögnek és kitörjön ez az énjük. Ezeket viccesen lereagálná az érintett ember, ha támadnának

- Balhés emberek megviccelése. Pl. dani párnája alá az egyik csajszi bugyiját rakni, és persze nem mondani meg hogy mi voltunk. Vagy a párja párnája alá férfi alsógatyát. Ha bárkire rátámad, akkor megvédeni azt a személyt, de nem mondva meg neki hogy ki volt az

A figurát egy Robi-féle normális emberként képzeljük el, szóval nem egy suttyó, csak erősen taktikázik.
Gyásszal indítunk, pontosabban a top 6 buli indul azzal, mert én speciel egy erős kávéval és két szál jóféle cigarettával rúgtam be az ajtót ma reggel is. A falra felkerül Merci színes fotója a top 6 játékos közé, míg a Virágról készült fekete fehér kópiát az alsó, vagyis a már kiesett játékosok…..
Nets 2021.02.17 01:54:28
@mozambikizombi: Saját magának kreálta ezt az ostoba szerepet, hogy ártatlannak tűnjön abban a környezetben, amiben van. Biztos a való életben is ezt a maszkot hordja, természetesnek hatóan hozza. Nem gonosz, az is valószínű hogy önbizalomhiányos, de a fő mozgatóereje a figyelemhiány, és annak kielégítését bármilyen hisztivel és szrkavarással vállalja. Ha épp úgy érez, akkor bárki talpa alatt 1 mp alatt szétégeti a talajt a háta mögött ingerből, nem képes ezt irányítani a problémái miatt (jóhiszemű vagyok).

Röhejes a feladásán rugózni, mintha bármi presztízse lenne ennek a játéknak. Abszolút nem érdekel, de attól még hisztis manipulátor a nagyon átlátszó kategóriából. Egyébként az ostobaság mellett ez az egyetlen karakter, amit el tud játszani ha poénkodnak és helyzetjátékot játszanak/színészkednek egymással bent, minden mást elröhög és béna benne. Azért, mert ért az érzelmi zsaroláshoz, a bűntudatkeltéshez és az önsajnáltatáshoz, tud miből meríteni. Milliószor már megkapta ezekkel az eszközökkel az élete során azt, amit akart.

A fődíjat egyikőjük sem igazán érdemli meg, azt szerintem elmondhatjuk
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, Ármándó végre előkerült önkéntes száműzetéséből, szóval mindenki megnyugodhat, nem az Exatlonba castingolták be. És a Kék Osztriga bárba se. Ma is én vagyok és ha igazak a hírek, akkor már csak két hét van vissza az idei Ápoltak viadalából,…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak. Akik hozzám hasonlóan Tom Brady rajongók, azok velem együtt élik most a sporttörténelmet és gondolom hasonlóan boldogok, mint én. Ráadásul hétfőn illegálisan szaunázni is voltunk egy wellnessben, amit csak a mi kis csapatunknak nyitottak ki,…..
Nets 2021.02.09 17:00:33
@MsIreneAdler: Az anyuka előtt nem fogják bántani. Privátban zajlanak ezek, hogy ne tudjanak az áldozatok senkihez fordulni - fokozatosan elmarják őket a barátoktól, családtól, saját magától. Most tele volt ez a privát terület kamerákkal és így belenézhettünk mi is.

Ha valóban ilyen kapcsolatai voltak Frunak és a jelenlegi érzései is igaziak, akkor egy mérgező mintában élt mindig is a párkapcsolatok terén, teljesen máshogy látja a világot. Neki ez a normális, és ezt nehéz megérteni egy kívülállónak. Az "ilyen egy igazi férfi" és "megérdemeltem" között ingázik, fals hitben és reményben, miközben számára ilyen a szerelem.

Neki kéne azokat az okokot feltárnia, hogy mi miatt ragadt ebbe a mintába, miért ez vonzza, miért ilyen kapcsolatokba zárul be. Hosszú évek munkája fájdalmas úttal, nem mindenki mer szembenézni magával.
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
Nets 2021.02.08 12:23:50
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Látszik hogy szrik az egészbe, unja már magát nagyon. Ha azt gondolja hogy van esélye megnyerni (az ő fejében biztos ez van), akkor szerinte ez majd segíti?

Nem is kellett volna futnia, elég lett volna séta vagy lassú kocogás, simán meglett volna neki. Merci is kifulladt pár kör után, Vivi is csak aprókat ugrálgatott. Egyszerűen nem volt kedve hozzá és ráfogta az ízületeire - mikor análba nyomja, akkor nem félti őket, ne aggódjatok.
Na jó, valljuk be ez így egy ordas nagy clickbait, nemhogy a jelen szériának, valószínűleg magának a műsornak sem létezett soha semmilyen dicsősége de ha az ápoltak kellően hatásvadász címekkel kapták a róluk szóló híreket akkor engedtessék meg ugyanez nekünk is. Ám ha már szóba került, az esetleges…..
Nets 2021.02.07 10:45:36
@VV Erőlegény: A 0 meglepetéssel annyiban nem értek egyet, hogy olyat még nem láttam hasonló műsorokban, hogy 10 mp alatt lerendeznek egy jelrakást. Oké, hogy voltak eddig is rövidebb érvek, de utána ott kellett maradnia kicsit és a műsorvezető kérdezgetett, nem visszamentek a helyükre unott pofával, legyünk már túl rajta hozzáállással. Ez mi? Maga a csatorna se veszi komolyan az egészet, csak időhúzásnak érződik így. Akkor szórjanak ki mindenkit és jöjjön egyből a döntő, ha ennyire tesznek rá.

Nincsenek értelmes feladatok, nincsenek érdemi ingerek (insta számokkal drámázunk...), nem tudnak mit felhozni egymás ellen. Hetekkel ezelőtti esetekre utalnak vissza, mert nem történik semmi.

Persze a játékosok sem taktikáznak, csak úsznak az árral, engedik őket elvonulni, tököt vakarásznak, élvezik az ingyen létet. Benne van a casting gyengesége is bőven, az elején is csak az volt érdekes, hogy kiszórjuk a selejtet minél gyorsabban és ezután is ez határozza meg a sorrendet, ezért kiszámítható. A nézőknek kellett a casting hibáit javítani, csak műsort is kellene készíteni.

Elfáradt teljesen a széria, de 5 év után még így is a legjobb évad, igaz ez annak köszönhető, hogy az előzőek még siralmasabbak voltak.
Nets 2021.02.07 11:31:53
@Cérnahuszár adraconis.0.01: Ez mindenkinél szerintem így van, vagy legalábbis a többségnél. Azért akar egyedül lenni az ember, mert kicsit helyrerakná a gondolait, megélné az érzéseit, összerakná magában mik történtek. Teljesen természetesen reakció, semmi gond nincs vele.

Van is egy jó kis hely erre, nyugiszobának hívják. Ahogy az elmúlt 10 évadban többször történt is, van hogy külön szólnak egymásnak a lakók, hogy most szeretnének egyedül lenni, kicsit agyalni, ezt tiszteletben is szokták tartani. Na most amiatt sírást imitálni az ágyukon elég feltűnően, hogy valaki viccelődött a súlyával, miközben ő lépten-nyomon ledagadtozza magát és a konkrét eset előtt is úgy fogalmazott, hogy 20 kilót hízott, az nem ide tartozik szerintem, hanem a hisztizés kategóriába.

De rendben, szólt Bének hogy hagyja, aki nem tette - el lehet menni még ezután is másik helységbe, ugyanúgy megmondani hogy most tényleg szeretne egyedül lenni, mindenki hagyja, ehelyett az ágyon maradt és inkább káromkodott, feltűnően kikelve magából.

Valamiért pont azután, hogy megkapta a nézők kommentjeit, amiben benne volt, hogy nyissa ki a száját jobban. Már a sokadik véletlen nála.

Nincs esélye megnyerni, de azért lehet róla beszélni.
Nets 2021.02.07 11:33:32
@mozambikizombi: Ezzel így egyetértek, én nem mondtam hogy Bé szent vagy ne lenne paraszt, csak hogy ez a konkrét eset hiszti volt.
Helló és halló minden kedves, kevésbé kedves és a nekik címzett kommentekre egyáltalán nem reagáló olvasónak! Vasárnap van, párbaj utáni nihil, ilyenkor szoktak a legnagyobb semmik történni. Tematikus hét nincs, kutyapicsázás nincs, mindenki le van nyugodva és/vagy sokkot van kapva a tegnapi…..
Nets 2021.02.02 14:55:21
@Cérnahuszár adraconis.0.01: "Milyen érdekes volt hogy a nézők megszavazták ki a legpazarlóbb, de a másnapi bejátszóban (azaz ma ) már látható hogy virágot büntizik érte...."

Maguk között is választottak, mondta Anikó is az adás elején ha jól emlékszem.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak! Ahogy már tegnap mondtam is, ma társaságban nézzük a VV-t, olyanokkal, akik tudják hogy mi ez, de nem láttak egyetlen percet sem az évadból. Igen Ármándó, van közöttük lány. Live HV-zok, mondom rá a telefonomra az okosságot, aztán ebből…..
Nets 2021.01.31 10:16:27
@Krétagarbó: Megpróbálta ezt a pár percet a nem túl erős színészi játékával letudni, aztán menni sírni. Tipikus kirakatember, mindig a tökéletességet kell sugározni. Ki a tök örül annak, hogy kiesik és veszít valamiben? Még hozé is megjegyezte, hogy ilyet még nem látott.

Aki szerint meg rönátó jobb mint a 36 milla, az vagy orbitálisat kamuzik, vagy végtelenül ostoba.
Olyan korán vége van a legtöbb "tematikus" hétnek, hogy rendszerint lemaradok róluk, ami a hogyvoltírást illeti, így retrospektíve csak annyit fűznék hozzá, hogy meglepetésként ért Zsolt gazda személye, én azt hittem erre a szerepre is Sztropacsek Gusztávot delegálja majd a szerkesztőség. Az idei…..
Tart még a gazda-hét, ez egyre nagyobb fájdalmat okoz minden lakónak. Főleg Mercikének, akinek az élet fáj eléggé önmagában is, kínjait pedig csak tovább fokozza a koránkelés. Azaz fokozná, mert baszik ő fölkelni, vannak elegen a többiek hogy megoldják a műanyag tehén megfejését, meg hogy jól arcon…..
Nets 2021.01.30 13:19:04
@SelyemSonkaPini: Kövi Fűrész filmbe jó ötlet lesz :D
Nets 2021.01.30 14:17:45
@cavanagh: Ez már kering 1-2 helyen, de bizonyítékot nem láttam még rá, hogy tényleg ő írta volna. Szerintem ez csak egy random komment, amit felkaptak és becímkéztek.

Az anyukája normálisan nyilatkozott többször is, nem fröcsögött, korrekt volt. A nagyija valószínűleg a tévékapcsolót sem tudja tökéletesen kezelni, nemhogy kommenteket írni VV-s csoportokba.
Ancsa köszönt minket a 74. összefoglaló elején. Azt kell mondjam, ma nagyon egyben van: jó a smink, jó a séró és ez a lehetetlen anyagú felső is jól áll neki. Hozzá képest Virdzsó és Merdzsó eléggé le vannak rongyolódva, nem tesz jót nekik a Gazda-Hét. Azzal kezdünk, hogy a két jobb sorsra érdemes a…..
Nets 2021.01.28 09:12:11
@Krétagarbó: Kellett hozzá azért, hogy minden fröcsögő senkiházi ki lett takarítva a nézők által, így az emberileg értelmesebbek maradtak

Elég csak Mercire gondolni, aki lehet nem okos, de azután a darálás után amiket rönátóéktól kapott, ott volt Fru mellett és támogatta amikor egyedül maradt. Fordítva soha nem lett volna ilyen, minden másodpercét megkeserítették volna
A szemfülesebbek bizonyára észrevették, hogy ez a poszt egy teljes napot késett, a még szemfülesebbek pedig azt is, hogy valamilyen oknál fogva az összes Facebook posztunk eltűnt. Az összeesküvés-elméletek rajongóit szeretném ezúton is megnyugtatni, a két esemény között összefüggés ugyanis nincs,…..
Nets 2021.01.27 12:15:06
@Cérnahuszár invexo: Ezzel nem lenne semmi baj, főleg ha valós az önbizalomhiánya is. Nekem még 1 emberrel is zavaró lenne együtt élni (aki nem a párom), nemhogy ennyivel, mert kell a saját tér. Nem a félrevonulás a gond, hanem hogy közben úgy viselkedett mintha az ételt is meg kell rágnia a többieknek mielőtt a szájába veszi, vagy a torkán akadna. Nem egy önálló képet adott magáról, hanem egy tévelygő kislányét, ezért is tartották bent a leggyengébbnek sokszor.
Nets 2021.01.27 14:55:52
@Rrami: Nem mondta mi miatt?
O bella ciao, bella ciao, bella ciao , ciao, ciao, Fálki nem tűnt el, se nem távozott angolosan, se semmi ilyesmi, egyszerűen annyi történt, hogy a posztíróknak is vannak olyan napjaik, amikor nincs erre 3-4 órájuk/poszt. Meg ugye hétvége is volt, meg főcsoportdöntő és épp A nagy pénzrablást is…..
Nets 2021.01.26 20:00:39
@PYT: Sokan mondták, hogy "csak" otthonról hozott minta amit produkált, de ezekből is látszik, hogy van gond a toronyban bőven. Megértem amúgy hogy nagyon rossz lehet olyanokat olvasni magáról amiket kap, nem kívánom senkinek, de azt se, hogy elnyomjanak egy másik embert és kedvére szétalázzák, ahogy ő tette.

Ha nem gondolná magát istennek és lenne egy kis sütnivalója, akkor rég próbálna minél előbb a feledésbe merülni, nem égni a körülötte lévő tűzörvényben.
Nets 2021.01.26 20:20:11
@PYT: köszi :))

@silvermansarah: már feltöltötték netre is: rtl.hu/rtlklub/fokusz/vv-renato-meglepodott-azon-amit-64-nap-utan-talalt-a-telefonjan

Csak egy rövid összefoglalója a vele történteknek
Nets 2021.01.26 21:04:22
@PYT: még 2-3 anyag simán elférne, ha nem műsorvezetői performanszokat kellene nézni (nem azokra az anyagokra gondolok, amiket az adások előtt szívnak)
Tídididí-dididí. A mai poszt érkezése vágányzár miatt várhatóan fél napot késik. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért vállalatunk semmilyen felelősséget nem vállal, szíves elnézésüket és türelmüket ezúton is köszönjük...
Nets 2021.01.25 10:12:04
@Magentax: Itt amúgy poénkodni próbált, csak nagyon szrul, aminek az egyik oka az, hogy folyamatosan az ő mocskát takarítják és nem csinál semmit. A Frura való féltékenység egyébként megint a kontrolláló kapcsolatot mutatja, mikor az elnyomott próbálja utánozni az elnyomót, hogy ezzel is imponáljon neki.

Ezen kívül egyetértek, virgács és töki teljesen máshogy látják a helyzetet, de ez ugye (hogy Vanda kedvenc szavával éljek) ismerős másoktól. Nekem egyébként szórakoztató mennyire futkároznak a lőcserdőben és hiszik azt, hogy ők az istenek, ezzel maguk alatt vágva fát. Eljön majd az idejük úgyis, legalább nagyobb koppanás lesz.

Egy kérdés: a Bé-töki kapcsolat szerintetek milyen konkrét eseményeknél gyengült meg? Többen írtátok, hogy Bé érzi, hogy ki kell mögüle jönnie, de miket láthatott bent, amik alapján ezt gondolja?

Nem emlékszem hogy mutattak volna az öfikben erre utaló jeleket - abba tudunk kapaszkodni, hogy egyrészt virgáccsal elszakadnak a többiektől, másrészt Bének nem tetszik valószínűleg, hogy milyen alfának gondolja magát töki. 1-2 összeszólalkozás még, illetve nyilván féltékeny Moh-ra és kerüli, de szólni hozzá már nem mer. Cserébe Bét elkezdte farigcsálni kicsit, aki pedig már óvatosan viszonyul hozzá.
Peti ismét bemindenezett állapotban fogad minket, ennek állít emléket a bejegyzés végi galéria ám előtte nézzük hogyan telt az ápoltak utolsó "tanulós" napja. Minden bizonnyal a tetőfokára hágott már a fáradtság és a stressz a benti mostoha körülmények miatt, így egy kis meditációs foglalkozás várja…..
Nets 2021.01.24 13:39:15
@kozi001: Érdekes volt Bé döntése, biztosan tudta hogy egy tüskét rak daniba és lesz valamilyen következménye.

Ha taktikát feltételezek, akkor elég jó húzás arra, hogy kicsit megingassa a gyenge pontjain keresztül. A "vitánál" látott reakciója is erre utal, inkább hagyta hogy kitombolja magát a srác, amolyan kiváró módon, hogy magát rombolja.

Az egyértelműen látszik, hogy nagyon zavarja hogy milyen alfának gondolja magát töki és hogy sokan anno szintén vezérnek mondták. Neki és Virágnak is köszönhetően, de jóval kevesebb időt töltenek együtt mint az elején.

Aztán lehet csak szimplán tényleg a nagy arányú győzelem miatt tette elé Moh-t és nem volt egyéb gondolat mögötte, a kisebb kirohanását pedig egyszerűen nem értette hirtelen, főleg hogy 2 nap után hozta fel. Tegyük hozzá, hogy töki pedig Moh-ra féltékeny brutálisan; amiatt is mert ilyen aránnyal visszament, és amiatt is mert Bével elég jóban lettek.
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
Nets 2021.01.22 15:11:43
@Brigante: Ha netán meg is próbálkozna velük, egy idő után mindenképp unalmasnak fogja találni.

A szikrákat amikről írtok, ő a Dani-félékkel érzi, mert van egy alacsony önbecsülése és azt érzi ők tudják összerakni az életét, irányítani azt. Ők tudják mire van szüksége és ezáltal lényegében könyörög az alárendelt szerepért. Először ugye arra kéne rájönnie majd, hogy ne mástól függjön, hanem saját döntéseket hozzon, hisz magától függ a boldogsága/elégedettsége, de ez egy hosszú út.

A másik része viszont, hogy egy ilyen VV-s szereplés után sok normális pasi nem fogja körültáncolni, főleg hogy a későbbiekben is influenszerkedéssel kapcsolatos céljai vannak, ami alapból taszító.
Nets 2021.01.22 16:56:14
@silvermansarah: Szerintem pontosan tudja mit akar, és az a jelenlegi kényelmi zóna. Se szex, se csók, az neki már egy érzelmesebb, mélyebb kapcsolatot sugároz (azok alapján amiket eddig mondott), viszont ez a bármikor odamehetek ölelkezni, bújni, van ott valaki aki megerősítést és figyelmet ad, miközben akkor rakja félre amikor csak kedve támad.

Mintha egy pulcsi lenne, amit elrak ha nem fázik, viszont ha kellene egy kis melegedés, akkor előveszi a szekrény mélyéről. Mindenképp kihasználja Mörcit, csak azért ez egy másik kategória, mint amit a két jómadár csinált.

Az igazán korrekt az lenne Mútól, ha minden érintkezést megszakítana Mörcivel, hisz tudja hogy a lány többet akar (akit egyébként sokkal inkább az egó vezérel, mint az érzelmek), de ez az amit nem akar elengedni. Persze így kívülről könnyebb mondani, mint 0-24-ben összezárva kerülgetni a másikat.