Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marós

0 bejegyzést írt és 376 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vhailor és Agent Ungur sorozata   Az alábbiakban sorozatunk talán legvitatottabb tételeit fogjuk közzé tenni. A célunk azonban nem negatív érzelmek keltése, hanem annak megértetése, mi az egyik fő oka az irracionálisnak tűnő szlovák magyarfóbiának. Alaptételünk,…..
  A kettős állampolgárság nem alapvető emberi jog és nem európai elv, méltatlankodik Bauer Tamás az ÉS-ben annak kapcsán, hogy merészeltünk fiktív tiltakozó levelet közzétenni sokan mások és az ő nevében Tamás Aladárné jogaiért. Hozzáteszi, hogy a szabad…..
Pandacsöki nevű kommentelőnk vette észre a TV2 óriási hibáját a ma reggeli Mokkában (ezúton is köszönjük neki). Az olasz hajószerencsétlenségről szóló riportjukban (00:38 percnél) bemutatnak egy felvételt, miközben az hangzik el, hogy "a Costa Concordia belülről a…..
Egyetlen év alatt 400 százalékkal nőttek a regensburgi PG Gmbh. bevételei, miután piacra dobta a BlackTrail nevű termékét. A limitált szériás, csúcstechnológiás kerékpárral a német cég betört az amerikai piacra, és Németország legnagyobb kereskedői is bevették kínálatukba…..
  Szerencsejáték Zrt.: mit keres az állam a drogkereskedelemben? – teszi fel a kérdést a Kapitalizmus.hu szerzője. Az oldal szerzői persze minden nap feltehetik ezt a kérdést, hiszen a téma tetszőlegesen folytatható az állam létének totális tagadásáig, az anarchistából…..
  Szóval az úgy volt, hogy a kormánypártok szemmel láthatólag megbolondultak, erre fel az LMP megszervezte történetének második értelmes akcióját: képviselői és aktivistái odaláncolták magukat a parlamenti parkoló egyik bejáratához, illetve egy másik helyszínen az…..
Mandiner blog Ajándék 2011.12.23 14:01:00
(Az LMP történetének második értelmes akciójáról később részletesebb tudósítással jelentkezünk.) ..
  Meghitt családi körben ünnepelte 85. születésnapját Fidel Castro, Kuba nyugdíjas diktátora a héten. Köszöntsük őt Csoóri Sándor veretes soraival!  Biztos szép számmal akadtak olyanok is, akik Fidel Castro színre lépésében szintén a megtestesült új diktátort…..
Kikapott, kirúgták, kikapott, kinevezték, kikapott, meggyanúsították, előzetesbe helyezték, kikapott, kirúgták, kinevezték, szabadlábra helyezték, távozott.  A lila-fehéreknél furcsa börleszk vette kezdetét idén nyáron, avagy: itt mindenki hülye?! Hajtás után a…..
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
„Nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen. Én spanyol vagy olasz csapatban játszanék szívesen, csak azért nem mennék el Törökországba, hogy ne legyenek anyagi gondjaim.” (Dzsudzsák 2010-ben, via Markoferko)   Nem is ment…..
  „Liptai Claudia azt állította, elhunyt édesanyja rokkantkártyája a napellenzőről akkor esett a műszerfalra, amikor terepjárójának ajtaját becsukta, egyébként pedig vett is aznap parkolójegyet. Ezt azonban a rendőrségen nem tudta bemutatni. A Liptai által használt…..
  Amit Lázár János mondott, azt a többség így gondolja. Főleg a férfiak. Aztán ebbe halnak bele idejekorán, a versenyzésbe és abba, hogy azt hiszik, nem elég értékes emberek, ha nincs elég pénzük. Ez a magyar férfiak egyik legnagyobb problémája. Ezt kimondani…..
A TV2 Champions League részlegének korábbi 80 százalékos leépítése után, kedden felmondtak Hajdú B. Istvánnak is, ezzel is folytatva az adó költségeinek radikális csökkentését. Hajdú B.-től azért válik meg a TV2, mert a kommentátor nem vállalta a csatorna új feltételeit.…..
  Miután Zulik kollegával együtt oszlopos tagjai vagyunk az Akik szerelmesek Gyurcsány Ferencbe, és életükben legalább egyszer vásároltak Élet és Irodalmat nevű Facebook-csoportnak, természetesen ott volt a helyünk a volt miniszterelnök pénteki évértékelőjén.   Az…..
marós 2011.02.21 06:46:49
Az ATV reggeli műsorában, a Jamben beszélgetett Szomszéd Orsolya (Nézőpont Intézet) és Ceglédi Zoltán (Republikon Intézet) Orbán Viktor évértékelő és "programadó" parlamenti beszédéről.- Hallottunk-e konkrétumokat a miniszterelnöktől?- Mit jelent a…..
   Szent-Iványi István, ljubljanai nagykövet, aki a lassan épülő diktatúrában/tekintélyuralmi rendszerben/orbánfasizmusban is megőrizhette nagyköveti pozícióját (jelezzük, nincs egyedül), olyat nyilatkozott a tegnapi Magyar Nemzetben (a médiatörvény kapcsán is), ami…..
  Mióta a közelgő orbánfasizmus előszele kiszorította a köztévé főműsoridejéből, Juszt László az ATV-n viszi tovább a Magánbeszélgetést és A TV ügyvédjét. Előbbi műsorában másfél hete Tamás Gáspár Miklós volt a vendége, s ott hangzott el a…..
  Leminősítette Magyarországot a Moody's. Durván hangzik, igaz? Hogy még egy lapáttal rá is tegyen a félelemkórus, azt is hangsúlyozzák, hogy alig kerültük csak el a bóvli kategóriát. Amikor államkötvényeinkkel már csak gyerekeink játszhatnak, ők is szigorú szigorú…..
„Másként illatozik a széna a szerelmeseknek, és másként a lónak.”(Orbán Viktor)  A miniszterelnök már a Nemzeti Együttműködés előtti időkben, 2002-ben megmondta leszögezte, hogy másként illatozik a széna a szerelmeseknek, és másként a lónak.…..
  Utoljára februárban tartottunk Konzíliumot, akkor határon túli vendégeinkkel hazáról és nemzetről beszélgettünk (beszámoló itt, videó itt). Szinte napra pontosan két évvel az első Konzílium után, 2010. november 18-án, 18 órától ismét összejövünk a…..
  Először is, egy jóízű ásítás.   Aztán: megszámlálhatatlan alkalommal foglalkoztunk mi már Magyarország nemzetközi megítélésével, sajtójával, különös tekintettel a két évtized alatt szépen kicsiszolódott riadóláncra a budapesti intellektuálisoktól a berlini…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
  Nem kisdolog miatt kértek eltávot a bokorba, mint Cool Hand Luke. Nem gázoltak át egy trópusi dzsungelen, mint Pillangó. Nem szimuláltak mint a Profi. Nem bontották ki a falat Rita Hayworth mögött, mint Tim Robbins a Remény Rabjaiban. Nem párologtak a fűtőcsövön, mint…..
  Napok óta izzik a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár el-/átnevezéséről szóló vita, amit a Nemzeti Konzervatív Történetkutató Alapítvány javaslata indított el. Szőcs Géza „a könyvtár búcsúzzon el Szabó Ervin nevétől!” állásfoglalásával kitűnő…..