Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feri_redface

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2008-ban találkoztam először a jelenséggel: egy déli kis nyaralóhely főterén egy szál magában állt egy kissrác, háromnegyedes vászongatyában, teljesen tudatában (amúgy nem létező) maszkulinumának mind a 16 évével, és az aktuális slágert hallgatta kihangosítva a mobilján,…..
Subba WTF: SZOPCSI 2010.03.11 11:30:00
A videóban szereplő kishölgy különleges tudással került a műsorba, csukott szemmel is felismeri, hogy éppen kit szop. <csend> ..
feri_redface 2010.03.11 14:10:00
Kivel mással kezdhetnénk a sort, mint Brian Jones-szal, a Rolling Stones első gitárosával? 1969-ben találták meg a medencéjébe fulladva, a vizsgálatok szerint az évek óta tartó folyamatos bulizástól legyengült szervezete és az emiatt kialakult, egyre súlyosbodó asztmája volt a…..
A születésnapon kapni kell, nem adni, de tényleg ne igyunk bele akárkinek az italába, mert csúnya vége lesz.Csak azt idd meg amit előtted töltenek ki! - mondja a mondás, ami biztos nem is így hangzik de a lényeg ugyanaz. Tizenkilencedik születésnapomon a főváros egyik legkedveltebb…..
   Meg fogod hágni azt a szent Asszonyt.Jahve fallosza nadrágodban lapul!És fiút fogsz nemzeni, kinek neve Jákob lesz.Golyóállú Jákob, Butters.S az elveszi az Szent kendernövény virágából kipattanó hermafrodita Herminát tenmagad női mását..Kettejük frigyéből…..
feri_redface 2009.12.04 10:37:01
SP 12/06: http://sp.hoff.hu/episodes/index.php?pS=12     Példaképünk...