Adatok
pAnna
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Ez a délutáni falatka, vagy zsúrkaja, vagy nem is tudom, mi csak azért készült el, mert jól hangzott a neve. Viszont lehetőleg ne fűtési szezonba sütögessünk Piadina-t, mert ez is egy kelt tészta, és sokan nem bírják a hihetetlen olajszagot – szellőztetés…..
pAnna
2010.05.05 16:50:55
Érdekelne,hogy ért-e valaki a cikk írói közül a piadina sütéshez,mivel ellentét van a dologban.Nem kell az olajszagot szellőztetni,mivel nem olajban sül,élesztő nem kell hozzá,így nem kelt tészta,60 dkg.lisztből hogy lehet 12 darabot sütni?Nekem 50dkg-ból 6-7 piadina méretű darab sikerül. Kevés víz kell a formázhatóság miatt,tejjel helyettesítve keményebb,száraz fehérborral aromásabb lesz.Sütés közben a keletkezett hólyagot villával ki kell szúrni,hogy csökkentsük a belseje sütését,kivül ropogós marad,belül puha.Bocs a komment de nem bírtam ki.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz