Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mezítlábasfellebbezés

42 bejegyzést írt és 279 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid közvélemény-kutatásom eredményeként 100%ban kijelenthetem, hogy ma görénynap van. Mi is a görénynap? Amikor valami napkitörés miatt mindenki, aki körülvesz, indokolatlanul nagy faszfej, olyan, amibe szívesen belerúgnál. Lássuk az én listámat. Bejött egy ügyfél…..
ezérttartittezazország How to... 2012.11.28 15:37:55
A legfontosabb feladat, ha egy nagy hivatal része szeretnél lenni még egy ideig (amíg nem fizeted ki az adósságaidat, és rázódsz helyre úgy ánblokk, illetve amíg nem szeded össze magad annyira, hogy válts), hogy egyáltalán nem szabad kitűnni. Mi mind egyéniségek vagyunk - ezt…..
ezérttartittezazország Bulizunk 2012.11.16 12:28:37
Házibuli van ám egy kollégánál, afféle éves csapatépítő azon kiválasztottak számára, akik a bizalom körébe tartoznak annál az adott embernél, aki a másodfok egyik osztályvezetője. A nagy-nagy-nagy körúton is túl, számomra az már a halál fasza, nem megyek addig, hacsak…..
Az aláíratás sem megy egyszerűen.  Újként még sokat kell tanulnom az indokolatlan személyeskedő protokollról, ahol az iratokban bizonyos szavaknak dőlt betűvel kell megjelennie, különben nem írják alá, stb. Naivan azt gondoltam, hogy úgy fog ez is menni, mint korábban…..
Minden hivatalnak központi figurái, minden titkok tudói az iktatóban ülő nénik. Nálunk három ilyen is van, nem értem miért, hiszen mindenki maga címezi a borítékjait és a hivatali dolgozók maguk mennek a leveleik után, amikor grátiszba a nénik szépen megkérik őket, hogy ha már…..
Azt nem tudom, hogy a sünik szeretnek-e fürdeni, de azt remélem, hogy azt a fogkefét utána nem használja orálisan a gazdi. :-) Forrás: indavideo..
Laci318 a Twitteren hívta fel a figyelmem az alábbi linkre:http://modernvintageclassic.com/sunnies/  És milyen jól tette! Elsősorban régi, vagy mondjuk úgy, retró órákat árulnak – olyasmi ez, mint autóban a youngtimer; egy szép állapotban megmaradt Golf II, vagy ha Poljot,…..
Hello Tibi!A téma a földön hever, most végre meg is írtam. Az Öregasszony, de A Nyugdíjas is lehet a címe. Nem tudom, van-e a témakörből és elfér-e, remélem, hogy igen:)üdvNorbert K -Tudom Anci, tudom. Én se tudok aludni, igen, éjszaka többször is felkeltem, 6 óránál…..
mezítlábasfellebbezés 2011.07.07 23:59:15
@Mirko: azt hiszem, tudom, kiről beszélsz, engem is tanított az a prof. Alacsony, borzolt ősz hajú csávó. Hát igen, szereti a "cinosz cajokat", él és virul, úgy tudom :)
Mert semmi közötök nincsen ahhoz, hogy elvetetem-e a nem kívánt gyerekem, vagy nem.  Ezért utálom ezeket a jobboskeresztény álszent senkiket. Mert azt hiszik Istent játszhatnak, és holmi kereszténynek hitt, valójában totálisan elbutított, Bibliával köszönőviszonyban sem…..
mezítlábasfellebbezés 2011.05.12 21:26:19
@szekertabor: azt hiszem válaszoltam is oda, ha nem nyelte el a blogmotor...
mezítlábasfellebbezés 2011.06.09 17:54:47
@Auver Doser: teljesen egyetértek a magzati korban kimutatható maradandó sérüléssel született gyerekkel kapcsolatban a véleményeddel. Ti. hogy ha már tudjuk, hogy baj van, talán "mindenkinek jobb" úgy, ha meg sem születik. Ez persze támadható álláspont nagyon is, de felelőtlenségnek tartom azt, hogy egy sérült gyerek megszülése és gondozása még minimum két egészséges ember életét teszi/teheti tönkre.
Ma pedig már azt olvastam, hogy az EUnak sem tetszik a kampány, vissza is követelhetik a rá felhasznált uniós támogatást. www.origo.hu/itthon/20110608-nincs-osszhangban-az-europai-unio-progress-programjanak-szabalyaival-az-abbol.html
Ennek azért örülök!
mezítlábasfellebbezés 2011.06.09 17:55:48
@Auver Doser: ja, és sok örömet kívánok a "meglehetős" (:D:D:D:D) terhességedhez!
Lefelé zötykölődtem a hegyről a gyámoltalanul prüszkölő Ikarus-szal, közben figyeltem az út mentén elsuhanó villákat, illetve később odarondított kockára álmodott panelházakat. Feltűnt, hogy milyen sokan vannak – férfiak -, akik sietősen, kezükben virággal igyekeznek…..
mezítlábasfellebbezés 2011.04.04 21:23:50
@Szexofon: lehet, hogy ezért vagytok még 10 év után is együtt???
(bocsánat a késői reagálásért... :S)
Mi vagyunk a tökös gyerekek, én azt mondom! Olvastam igen, én is a híreket, láttam fészbúkon is, satöbbi és igen, engem is elkeserítenek. De elővettem a szerintem még távoli Levédiában génjeimbe íródott ősi magyar humort, és úgy döntöttem, szarok bele a világba és inkább…..
Csipp... csepp... akkor nekikezdek.Az őszi indulásra tervezett struktúránk teljes egészében készen van.Elsőként azt mutatom meg, a terveink szerint hogyan fog festeni egy hétköznap a majdani gyermek-, ifjúsági és családi csatornán. Amit a táblázatról…..
Budapest KáVé NER in practice 2011.01.26 08:00:00
Mosolyogva, jókedvűen egy szép napon, zeneszó és meleg tea mellett... kiírtam magam a nyugdíjrendszerből. Az indokaim, politikai beállítottságom és egyebek kihagyásával hadd mutassam be, amint a számomra csak törikönyvben létező "Kádári összekacsintást" a…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
mezítlábasfellebbezés 2011.01.10 12:30:44
Szia Gergő!
Egy elég jelentős és érzékeny rétegről, a kamaszokról szeretnék pár szót szólni, mert velük senki nem foglalkozik mostanság.
Én, mint az ifjúság egy tagja pl. emlékszem egy olyan húsz perces minisorozatra, amelyben Szacsvay László apát játszott, kamasz gyereke volt és az ő vallásos szemüvegén keresztül ismerhettünk meg kamaszdolgokat+a rá adott részben vallásos, de részben világi magyarázatot is. Ilyen kábé jó lenne. Mondom ezt azért, mert engem a hideg kiráz az ájtatoskodó vallásosaktól, a Kossuthot pl. veszekedést felvállalva kapcsolom ki szó nélkül bárhol is legyek, ha vasárnap 10kor megkezdődik a miseközvetítés. Brrrrrrr. Viszont az a sorozat még számomra is emészthetően közvetített. Szóval valami _arany középút_ kellene!

Aztán jöhetnek a fiataloknak szóló műsorok dögivel! (Pl. Szívek szállodája!-mert nem csak leporolandók vannak, hanem újkoriak is, újkori értékközvetítésekkel)

Egy jó tanács: a kamaszok visítva rohannak el, ha azon kapnak bárkit is, hogy direkt oktatni, nevelni akarják őket. "Jó szóval oktasd, játszani is engedd". Úgyhogy az olyanokat alapból javaslom elkerülni, mint a Csellengők. Max. akkor van helye, ha nem csak az jön le belőle, hogy a hálátlan kamasz nem értékelte szülei erőfeszítését... hanem az is, hogy a szülő mit baszott el, amiért az a gyerek otthagyta.

És a sport! Annyiféle sportág van: mutassatok be egyet-egyet kedvcsinálóként. És nem csak az olyan kommerszeket, mint a foci, hanem pl. capoeira! Az "ifjúság" ugyanis nem mozog. Keltsétek föl az érdeklődésüket a sport, mozgás iránt. Tesióra alapból fúj, erre még én is emlékszem. Mutassatok alternatívákat, pl. csak táncok közül százféle van (hiphop, jazzbalett, társas-versenytánc, street, stb.). Jusson az eszükbe, hogy "hmmm, ezt ki szeretném próbálni".
Tekintsünk most el annak minősítésétől, hogy hol és kitől származó írást találtam. Karafiáth Orsolya a művészpasasokról értekezik itt. Erről nekem is eszembe jutott pár gondolat, na nem úgy, mint a téma nagy szakértője, hanem mint "ilyennel már találkozó" ember.…..
mezítlábasfellebbezés 2011.01.06 18:20:41
@L. D.: igaz-igaz... a beidegződés teszi biztos :)
mezítlábasfellebbezés 2011.01.06 18:22:31
@L. D.: ki is javítottam, köszi!
zoli voltam Popgerilla 2010.12.12 10:55:00
Néha felbuzog bennem a vágy, hogy militáns szabadcsapatokkal állítsam helyre a szanaszét baszott rakenroll régi fényét.Kicsiben kezdenénk: az X-faktor döntőjén (amit már tutira a kalapos bumbi nyer meg) ott állnánk az első sorban, és akcióznánk. Vastüdő Nikolász produkciói…..
Az Aviva-díj kiállítása láttán lehangoltan állapítottam meg, hogy a magyar és nemzetközi kurátorokra olyan hatással van a grafikonművészet, mint a milliárdosfeleségre a Louis Vuitton. Ennek a korszaknak persze vége lesz, amit az is jelez, hogy a világ kiállítótermeiben azért…..
mezítlábasfellebbezés 2010.12.10 10:38:55
Ez nagyon jóóó! A szotyi különösen tetszik!
@purga: a kortársnak pont ez a lényege. Reagál a környezetére, te pedig a műre reagálsz. Pont ez volt a forradalmi benne: hogy nem csak bemutat, mint pl. a Mona Lisa, amit konstatálsz, hogy "szép", hanem a befogadóban kérdéseket, képzettársításokat alakít ki. És a befogadó reakciójával _együtt_ válik művészetté, nem önmagában (zanzásítva). Szóval a szotyinál megvan a lehetőséged, hogy hozzányúlj, azt alakíthasd ki belőle, amit akarsz, amit benned ébreszt (vö. a képen: "gangbang"-felirat:) - benne ezt ébresztette) Ilyet kéne Mo-n is!
mezítlábasfellebbezés 2010.12.10 10:43:36
Blogmotor benyelte a kommentem :(
Szval mégegyszer:
Nagyon tetszik, különösen a szotyi!
@purga: A kortársnak pont ilyennek kell lennie: reagál a környezetére, és gondolatokat, kérdéseket ébreszt viszonzásként. Egy Mona Lisára pl. azt mondod "szép" és tovább mész. De a szotyihoz lehajolhatsz, játszhatsz vele, kirakhatsz valamit (vö: gangbang-felirat vmelyik képen:). A modern művek a befogadóval _együtt_ adják az igazi művészeti értéket. Ilyet Mo-ra is!
mezítlábasfellebbezés 2010.12.10 11:33:34
@purga: a Duchamp-féle wc csészés akcióra gondolsz (amit kitiltottak a kiállításról 1917-ben)?
A Gödörről lemaradtam sajnos :( Hátha lesz még...
Hirtelen felindulásból elkövetett erőteljes bazmeg.  Hurrá, végre minden a helyén van, halad előre. Ahogy olvastam, immáron semmi nem akadályozza meg, hogy egy újabb bőrt lerántsanak rólam. Kezdjük is el:Havonta most 7ezer körül kapnak tőlem, ami a nyugdíjszámlámra…..
mezítlábasfellebbezés 2010.11.25 09:59:15
@bagamoyo: nekem tegnap este fagyott le végleg a mosoly az arcomról. Konkrétan kiveszik a zsebemből azt, ami az enyém, ami engem illet. Ennek fényében a fenti bejegyzésem sem olyan vicces már...
Tegnap kivételesen megnéztük az m1-Estét (csak az jön neten), azt az agymosó dumát, amit M.Gy. mondott... Visszaemlékeztem a régi törióráimra, amikor a tanár példákat hozott a kommunista propagandára, mert egy az egyben azt a hangulatot idézte az a mantrázás...
Talán igaza van Török Gábornak: ez még mindig a demokrácia, hiszen amíg választások vannak és egy ilyen poszt megírható, addig nem beszélhetünk diktatúráról. Ez azonban már nem az a minőségű demokrácia, amiben jól érzem magam.A Magyar Köztársaságban lehet személyre…..
mezítlábasfellebbezés 2010.11.17 09:53:32