Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geekthink

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem nincs olyan "top 10 szex fantázia" oldal ahol ne jelenjen meg a többes szex valamilyen formában. Hármasozás extra nővel vagy férfival, négyesezés, párcsere, orgia, gruppen és még sorolhatnám. Lehet szégyellni, lehet felvállalni, de minden férfi és nő agyában megfordult már ez. Amikor a…..
geekthink 2016.10.16 18:44:46
Azért egyáltalán nem biztos, hogy annyira túl van fújva az a lufi. Ez a cikk árnyalja a képet:

index.hu/gazdasag/2016/05/13/airbnb_betiltasa_berlinben_nagyvarosi_lakashiany/

"A lakáshiányban sokkal nagyobb szerepe lehet annak, hogy a világ menő nagyvárosaiban sokkal többen akarnak élni, mint amennyi lakás van, és a rendszer nem képes felzárkózni az igényekhez.

Röviden arról van szó, hogy felgyorsult az évszázadok óta tartó urbanizációs folyamat, és a következő évtizedekben soha nem tapasztalt mennyiségű ember fog városokban születni, illetve odaáramlani: 2050-re az emberiség kétharmada városlakó lesz."
Ezúttal Thaiföldre, pontosabban Phuketre invitállak Titeket egy egynapos fakultatív kirándulásra, melynek keretében ellátogatunk többek között az 1974-ben készült James Bond film,  „Az aranypisztolyos férfi” ikonikus forgatási helyszínére is. Ja, hogy nem láttátok a filmet?…..
Persze nem teljesen, mert még vannak akik használják, és ugye a gyűjtőknél is fellelhető jó pár készülék ami üzemképes, de hivatalosan halottnak tekinthetők ezek a formátumok. A lista természetesen nem teljes, csak a legnépszerűbbeket tartalmazza. Nézzük nagyjából…..
geekthink 2014.10.07 16:03:03
@turoslecso75:

Vinyl-t hallgatni nem sznobizmus:

"A zenehallgatók jó része szívesen emlékszik vissza a bakelitekre, a meleg analóg hangzásra. Az igazság azonban az, hogy a „melegséget” pont az adja, hogy rossz..."

logout.hu/cikk/a_zene_hallgatasa_es_az_evtizedes_megszokasaink/felvezetes.html

És igen, 1210 mkII, Ortofon Concorde, DJM-600 :)
Nekem is hiányoznak...
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
Alapvetően ez egy autós blog, de ha valaki gépi hajtás nélkül megy igazán keményet, akkor helye van, kijár a tisztelet. Ezen a videón Danny Hart, a huszonhárom éves downhill-ikon mutatja meg, hogy milyen az, amikor versenyre készül. Igen, ez csak egy edzőkör, de már a pálya elején…..
TComment Ennél már nincs lejjebb 2014.02.19 06:15:00
Látott mostanában baleset-megelőzési plakátot vagy reklámfilmet? Szörnyülködjünk együtt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
geekthink 2014.02.19 08:49:30
@papptibi: Én azt nem értem miért nincsenek a cikkben a külföldi példák megemlítve? Hiszen az évek alatt rengeteg jó anyagot linkeltetek már.
Nincsenek jó példák. Ha idetéved egy döntéshozó - amire volt már példa többször is - akkor csak azt látja, hogy panaszkodtok és talán úgy zárja magában a cikket, hogy mindezt ok nélkül teszitek.

Legyen jó példa is: www.dailymail.co.uk/news/article-2535685/Please-Ive-got-boy-Devastating-freeze-frame-video-shows-father-begging-speeding-driver-slow-horrific-accident.html
geekthink 2014.02.19 08:54:38
@geekthink: Két szóban: nincs kontraszt.
Önök emlékeznek az első sebességgel kapcsolatos élményükre? Arra, amikor először irányítottak egy gépet, és mentek gyorsabban, mint arra két lábon képesek lettek volna? Jól tippelek, ha azt mondom, hogy ez egy biciklihez köthető? Van, aki megunja, és motorra ül, más autóba…..
geekthink 2014.02.05 16:38:26
Belsőség Így neveld a gyereked! 2014.01.23 13:42:30
Paul Walker halála elég sok dologra rádöbbentett. Például arra, hogy öreg vagyok. Vagyis nem, mert a Sipos úr öreg, én egyszerűen csak nem vagyok fiatal. Pedig  tudom mi a swag meg a yolo, használtam már hashtaget és még legózom is, de múltkor egy mondatomat úgy kezdtem: a mai…..
geekthink 2014.01.23 15:11:07
Shaker Run (Rázós Futam)

A komplett film itt:
www.youtube.com/watch?v=t91ORCyov0s (angolul)
www.youtube.com/watch?v=ev0I4QKhZjo (magyarul)

Gyerekkoromban moziban láttam, akkor hallottam először V8 hangot. Nagyon furcsa furcsa volt a sok szoci autó "zörgése" után. Azóta is imádom hallgatni.

A film története, khm - nem túl összetett, de a hangulatát nagyon eltalálták.
Pista és Bandi fejből nyomja, de egy hozzám hasonló, memória nélküli ember elveszett lenne Frankfurtban puska nélkül, amit hébe-hóba előhúz a zsebéből, megnézni, hogy a stand, ami mellett épp elhalad kissé kómásan, tartalmaz-e újdonságot. Én már otthon, vasárnap megírtam a…..
geekthink 2013.09.13 10:15:00
@Csikós Zsolt: Én nyáron vettem egy XZ-2-t, másnap vissza is vittem. Gyönyörű színei vannak, nagyon jól használhatók a manuális funkciói, csak éppen nem működik az autofókusza - szerintem használhatatlan. Végül egy Sony SLT-A58 -at vettem az árából és nem bántam meg, annak ellenére, hogy eredetileg a nyaraláshoz kerestem valamit. RX-100 nálam is játszott, de drága, SLR-em még nem volt és a kanyarban már ott az RX-100 Mk II...

XZ-2 fókusz hibáról:
artsdiary.co.nz/focus.html
www.dpreview.com/forums/post/50858482
Nem tudom, melyik igazából a nagyobb dolog. A) végigvezetni egy bármit, mondjuk akár a fiam összecsukható rollerét Lord March kastélya előtt, bő 50 ezer lelkesen fotózó és videózó néző sorfala között (óvatos becslés, hiszen kb. 200 ezren voltak idén a Festival of Speeden,…..
Mike Burroughs egy olyan srác, aki magasról tesz a szabályokra és a normákra, akit valószínűleg hidegen hagy a mások - és főleg az irigyek - kritikája. Mike Burroughs éli világát odaát és meglehetősen költséghatékony módon szórakoztatja magát: rozsdás dolgokból csinál…..
geekthink 2013.06.28 10:54:02
Bárcsak minden ilyen flottul menne! Először kiszivárog, majd tegnap rinyálunk, hogy jöhetne már igazán, most meg megjelenik a Keep, a Google gyors jegyzetkészítést lehetővé tevő alkalmazása. Segítségével háromféleképpen rögzítjük gondolatainkat, bepötyöghetjük…..
Ilyenbe ülteted a gyerekeidet... Ennyire régi autóval öngyilkosság járni, az első kátyúban kettétörik... Hát, még ilyet, ezeknél előbb megy péppé az utastér, mint hogy elgörbülne volna az ütköző... Ilyen, és ehhez hasonló feddésekből nem keveset kap a…..
Belsőség Opel Adam és Nissan Z-k 2012.12.19 20:31:15
Valójában most iszonyatosan szentimentális kéne, hogy legyek, mert mégis csak az utolsó idei adást látják itt alant. Tíz epizód, ennyi fért most bele, de a jó hír az, hogy a tervek szerint lesz még sok. Nagyon sok. Ráadásul már márciusban kezdünk, ha minden jól megy. Így már…..
Vágjunk a közepébe: a villanyautó ma még maximális luxuscikk. Drága és korlátozott mértékben használható, amelyik nem az, abba embert ne ültessünk, mert kínlódni fog. Városi-elővárosi ingázáshoz remek, de igazából az a szomorú, hogy a technika mai állása szerint már…..
geekthink 2012.12.14 09:41:13
Majdnem kinyírta a fekvőrendőr a motoros rendőrt: még nézni is rossz, ahogy a gép megpattan, majd a hátsó kerék a levegőbe emelkedik. A Mexikó városban felvett videón a kormányőrség alakulata látható: szinte hihetetlen, hogy emeli ki a farát a konvojt vezető gép, majd…..
geekthink 2012.12.06 11:20:00
@ön itt áll: egyetértek. Nekem is az jött le, hogy egy normális motorral valószínűleg simán megúszta volna.
(CBR-rel kerültem már hasonló helyzetbe - mindössze egy apró ugratás lett a vége, pedig az sem épp terepmotor.)
Tessék, hát ez volt a mai műsor. Winkler amúgy nagy jóstehetség (vagy csak megérezte a vesztét), mert amikor elindult a szerkesztőségből a Komondor-forgatásra még meg is jegyezte, hogy csak ezzel ne akadjak el, mert nincs az a traktoros, aki ezt kihúzza. Szerencsére telefonkönyve…..
geekthink 2012.11.22 17:26:59
@bono92: Köszi a meghívást.
Én úgy tudtam, hogy létszámlimit van, számomra meglepő azt hallani, hogy nem vagytok/vagyunk elegen.
Szívesen elmegyek, ha ezzel hozzá tudok tenni valamit a műsor sikeréhez.

A kritikám nem nektek - a közönségnek - szólt. Én valószínűleg pont ugyanúgy ülnék ott ahogy ti.
Az elkészült adásban viszont az egész nagyon mesterségesnek hat, nem jön át a jó hangulat sajnos. Úgy tudom nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel.

Kritizálni könnyű, a megoldást pedig én sem tudom - nem értek hozzá.
Annyit jegyeznék meg, (ismét a Top-Gear-hez hasonlítva) hogy nem emeli ki a "színpadot" a nézőtérből a világítás. Sejtem, hogy nem egy stúdióhoz hasonlatosak a körülmények, de én játszanék egy kicsit a fényekkel például, hátha segít.
Biztosan létezik megoldás arra, hogy a kész műsorban ne tűnjön végül kényszeredettnek az egész.
Tudom, hogy rettenetesen elkéstem ezzel, de sajnos az automata upload és a blog.hu nem állnak szóba egymással. Valami piti kölcsön körüli viszály, nem tudom, nem akartam beleavatkozni. Ami viszont biztos, hogy szerdán Komment Kedd videó. Aww yeah. ..
Most bánom csak igazán, hogy ellógtam a gépelésórákat annak idején. Ha nekem 16 éve azt mondja valaki a Külkeren, hogy gyakorold rendesen az asdf-jklé-t, büdös kölyök, vagy nem fogod győzni a tempót, amivel Powered Áki a Nissan 350Z-motoros Datsun Z-det építi, biztos hozzávágok…..
geekthink 2012.10.24 13:53:40
A 2012-es Tour de France győztes országúti kerékpárját, a Pinarello Dogma 2-t új szerepkörben mutatja be Martyn Ashton új videója. A lassan 40-hez közeledő brit triálos számára lehet, hogy már unalmasak az ugrásokra optimalizált kerékpárok, ezért vette kölcsön a Bradley…..
geekthink 2012.10.14 13:11:19
Július 12-től szeptember 12-ig szünetel a parlamenti ....hopp, majdnem munkát írtam, de ez azért erősen túlzás lenne, szóval maradjunk annyiban, hogy ülésezés. Bár ez sem fedi teljesen a valóságot, mert nem mindenki ül, valaki kivonul, vagy egyszerűen be sem megy. De jobb nem jut…..
geekthink 2012.08.29 13:07:36
@Horizont: Hú de felhúztál ezzel a szöveggel....

Teljesen egyetértek @Jani haverja véleményével, pedig én (még) itt élek. A magyarok többsége birka. Nem gondolkodik és nem veszi kezébe a sorsát - ez tény.

A saját szavaiddal támasztottad ezt alá:
"Aki beikszelte a Fideszt, mert úgy gondolta elege volt a szocikból arra most tüzet okádnak, hogy mi a francnak adtatok 2/3 -ot nekik, most egyétek amit főztetek. De szerencsétlen honnan tudta volna a fülke magányában, hogy hányan szavaznak ugyanúgy mint ő?Ráadásul ő lett igazán becsapva, mert neki (sem) ezt ígérte a Fidesz! "

A többség olyan pártra szavazott aminek nem volt programja. Szeretném még egyszer kiemelni ennek a jelentőségét: biankó felhatalmazást adtak egy olyan pártnak, aki semmilyen konkrétumot nem mondott arról, hogy mit fog csinálni. Arra sem vették a fáradtságot, hogy beleolvassanak a pártok programjaiba. Az elvárható abszolút minimumot sem tették meg azért, hogy a saját jövőjükről tájékozottan döntsenek.

(Ide tartozik még: én elgondolkoztam azon, hogy a szavazást egy rövid tesztnek kéne megelőznie a pártok programjából összeállított kérdésekből. Aki azt sem tudja mire ad felhatalmazást az ne adhasson. Persze ehhez nem ártana, ha lenne a pártoknak programja...)
geekthink 2012.08.29 13:35:24
@Seduxen (már NEM dr.): Valóban nincs olyan jogszabály ami a program betartására kötelezné a pártokat.
Sőt sajnos a program megléte sem kötelező. Ha a pártoknak kötelező lenne programot írni, a választóknak pedig elolvasni azt szavazás előtt, az már önmagában kimozdíthatná a választók egy részét a tespedtségből. Ettől még lehetne egy oldalas "minden jobb lesz, ha ránk szavazol" típusú programot írni, de a többivel való összehasonlítás után kilógna a lóláb.

Visszatérve a valósághoz:
Minimális tájékozódásra elegendő lett volna már az a pár oldal ami a választások alatt elérhető volt. Számon kérni nem lehet, de következtetéseket levonni belőle, és picit tájékozottabban dönteni igen.
A MotoSafe egy pár univerzális füldugóból és két pár cserélhető szűrőből áll. A speciális szűrők biztosítják az optimális védelmet, miközben hallhatja a környezetét, a motorját és könnyedén kommunikálhat.A szűrőben lévő nyitott csatornák biztosítják, hogy ne…..