Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hujeakikommentel

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szigorúan ellenőrzi a rendőrség a bringásokat Budapesten, adta ki közleményében a BRFK. A szervek ellenőrzik azt, hogy vannak-e lámpáink, macskaszemünk, és hogy nem tekerünk-e részegen, esetleg bódult állapotban. A pontosság kedvéért változatlan formában közüléjük a…..
Kell néhány hét "Együtt-lét" éjjel nappal. - ez akár a Kossuth tériek jelmondata is lehetett volna őszödi beszéd idején, letehették volna vele az azóta népszokássá nemesült tüntetések alapkövét. Visszaköszön a múlt, felidéződnek emlékek, és bizony felröhög…..
hujeakikommentel 2011.04.02 21:35:47
@fedkvas: ez a skótszoknyás dolog jó sztori, csak nem igaz, 16 sz. végén már hordták (a plédes verziót)
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
Ha földönkívüli csillagászok életre alkalmas exoplanéták után kutatnak, akkor elképzelhető, hogy naprendszerünk csalódást okozna nekik - a külső régiókban található nagy mennyiségű por miatt ugyanis messziről az összes bolygó kivehetetlenné válik, kivéve a…..
A közelmúlt egyik váratlan fordulata volt, amikor az Apple platformját elkezdték játékplatformként is méricskélni. Két oka lehetett ennek: egyrészt az almás cég az iPhone-on és az iPod touchon keresztül már belekóstolt ebbe a világba, ráadásul most már tényleg annyian…..
 Grafológia. De szép szó. Jól hangzik. Tudományos. Azt hinnénk a név mindent kifejez. Mint amikor a haverodat "szotyinak" hívod. Azt hinnénk, hogy mindent elárul. Pedig jelen esetben a mi szotyola barátunk magfizikával foglalkozik. Van ugyanis az áltudomány amit…..
hujeakikommentel 2010.08.17 09:42:03
@EvilHedgehog: ehh, hagyd, wmikire kar az energia, tenyleg.
Döbbenten olvastam a minap, hogy a kendertüntetéseken többször hisztiző KDNP-s Rétvári Bencének és baráti körének nagyon fontos a Sziget, mert leginkább már csak amiatt jönnek hozzánk drogozni a külföldi fiatalok. Szerencséjük, hogy nálunk sokféle drogot relatíve olcsón…..
hujeakikommentel 2010.08.16 11:18:09
@Titan: te ezt most vagy nagyon nem gondoltad vegig, vagy valami megbicsaklott kozben ott belul, ha nem latod a lenyegi kulonbseget a kozott, hogy egy felnott spanglizik vagy gyereket basz.

egyebkent az magaban, h van legalis drog tenyleg nem erv. viszont az alkohol esetben van klassz tortenelmi tapasztalatunk a tiltassal kapcsolatban: epic fail. hu.wikipedia.org/wiki/Szesztilalom
hujeakikommentel 2010.08.16 11:19:52
@Sátán meg a Jocó: ezzel arra céloz a szerző, hogy az alkohol is drog.
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
hujeakikommentel 2010.08.09 11:54:49
@mertcsak: most nem bántásból, de az Emese az egyik legszarabb kommersz tinglitangli számuk. imho, persze
hujeakikommentel 2010.08.09 13:17:23
@mertcsak: az egy feldolgozás, és szerintem kb. pont annyit tud, mint a film, amiben volt: egyszer jót röhögsz rajta.
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Van néhány szó az angolban, melyek kiejtéséből az idők során elveszett a /t/ hang, de írásban a mai napig megjelenik bennük. Néhány évszázaddal ezelőttig általános volt a /t/ ejtése a címben…..
hujeakikommentel 2010.08.09 12:01:06
@Mikrobi: szerencsére az élet ennél bonyolultabb, még ikesigeileg is.

- Mit csinál ott bent, gróf úr?
- Éppen szarom.