Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ampelmann

0 bejegyzést írt és 631 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem sok hiányzott. Carlito már látta a pálmaliget végét, utána a tisztást, annak másik oldalán pedig a földutat, amin ott hevert a banánüléses biciklije. Két méteren múlhatott, gondolta utólag, a hotel feletti domboldalon üldögélve, a bőgőmajmok üvöltözését hallgatva,…..
ampelmann 2015.04.04 11:24:48
A gyerekek szeretnek a szabadban lenni és a kertben játszani. Ha adunk nekik valami jó elfoglaltságot, vagy kerti játékot, akkor talán letesznek a veteményes "kigazolásáról" (csak addig, amíg meg tudják különböztetni a gazokat a zöldségektől...) és én is kényelmesen pihenhetek a nyugágyban...
ampelmann 2015.03.13 09:32:52
@ymel: Te sem sokat másztál fára erdőben gyerekként.... :)
Egy brit infografika landolt szerkesztőségi emailjeink között. Ami azonnal megosztotta a társaságot. Az egyik oldal szerint marhaság, ha összesen 370 ezer autót lopnak el, kizárt, hogy olyanok legyenek a top ötben, mint az RS4, meg a BMW M3. Egyszerűen nem jön ki a matek. Aztán van,…..
ampelmann 2015.03.02 13:48:16
@Körömcsiga: mondjuk azért érdemes megnézni, hogy Angliából melyik szomszédos országba viheted ki a kocsit úgy hogy ott pikkpakk szétkapják...
Nézzük a térképet és láthatjuk a megfejtést... :)
Szóval nem kellett sokat várni, Dárdai megkapta az első pofonokat a magyar sajtótól. Illetve, helyesebben csak egyetlen személytől Hegyi Ivántól, a Népszabadság labdarúgó tótumfaktumától. Kezdte egy könnyed sallerrel: "Dárdai az utolérhetetlen", ironizált az első cikk címe.…..
Bárkivel beszélgetek mostanában az órákról, amikor szóba jön a Swatch márka, általában mindenkinek ugyanaz a reakciója: "Igen, emlékszem, a 90-es évek elején mindenki meg volt őrülve a Swatchokért." Majd rögtön utána megkérdezik, hogy létezik-e a márka, vagy hogy a Swatch…..
ampelmann 2015.02.06 09:46:01
@victorcreed: és megéri egy fapadossal is kirepülni csak emiatt ugye...?? Én egy kenyérpirítót kérnék!
ampelmann 2015.02.06 09:47:40
@Butabi: nekem egy Balatonon talált swatch órám van. Találtam kb 2002-ben. Nem hordtam kb 10 évig. Nyáron elemet cseréltettem benne, 2000 FT, + 1500 bőrszíj. Hibátlan most is!
Inkább mint a Fossil meg DG, TH, stb órák...
Az egészséges és jó reggeli ismerve, hogy nem telít el, folyamatos energiát biztosít a következő étkezésig, az anyagcserét a megfelelő szinten tartja, elősegíti a normális bélműködést. Általánosan elfogadott nézet, hogy a legfontosabb étkezés a reggeli, magam is ezt vallom,…..
ampelmann 2015.01.30 12:40:34
@spinat: fagyott pacal sörrel
Csorgatjuk a nyálunkat a szebbnél-szebb női cosplayerekre, együtt ülnek velünk a lelátókon a nagy tornákon, de NEKIK már nem tudunk szurkolni. Ha elkezdünk beszélni arról, hogy miért nincsenek női eSportolók, csak megy az egymásra mutogatás. Márpedig egyelőre nincsenek - a…..
ampelmann 2014.05.29 09:21:03
@Kopó: ahogy a trafik is :))))
Sok fontos küldetést fogalmaztunk meg magunknak, amikor elindítottuk az Otthontérképet. A lakáskeresés egy újfajta szemlélete, a hiteles és hasznos adatok közkincsé tétele mellett az egyik legfontosabb célunknak azt tartjuk, hogy segítsük az eladókat a minél esztétikusabb (így…..
ampelmann 2014.05.23 09:59:26
@5perc: pedig csak az objektív "csal"
  Komolyan valami átok ül a környék utcáin. Környék alatt Belső-Erzsébetvárost értem, amit lehet Zsidónegyednek, meg Bulinegyednek is nevezni, de nyugodtan hívhatnánk Burkolhatatlannegyednek is. Talán a talajadottságok ilyen különlegesek? Mint a vízlepergető anyag a cseppeket,…..
Dubajról legtöbbünknek minden bizonnyal a jólét, a gazdagság és a fényűzés jut eszébe. Hatalmas felhőkarcolók, mesterségesen épített sziget, minden utcasarkon luxusautók, százmilliós járművekből álló rendőrségi flották. Az igazság azonban az, hogy 2009-ben az Egyesült…..
A négy évvel ezelőtt nagy sikert arató A mi éveink - Magyarország számokban 2002-2010 című összeállításban már szó esett arról, hogy az OECD-országok közül a magyar munkavállalókat sújtja az egyik legnagyobb adóterhelés, ráadásul az Orbán Viktor által 2005-ben még…..
Az Alkotmánybíróság jóváhagyta a „győztes kompenzáció” intézményét és ezzel a választási eredményt, amely részben a választók akaratából, részben azonban az új választási rendszernek köszönhető módon lett olyan amilyen. Érdemes nemzetközi összehasonlításban is…..
ampelmann 2014.05.06 09:07:29
Fotó: Magyar Kerékpárosklub  Aki nagyon akart, már Bubira pattanhatott, hiszen a 4-es metró átadásának egyik kísérő programja volt a bérbringák kipróbálása, ha másképp nem, legalább szemrevételezéssel és a dokkolókban a közösségi bérbringára üléssel. Viszont akad,…..
ampelmann 2014.04.17 13:02:40
@jahaha: gondolom lesz időkorlát mikor meddig tudod kivenni a bringákat. Dublinban pl este 10 után nem tudod kivenni, és reggel csak 5-től lehet.
Amúgy első fél óra valóban ingyenes legyen, ami sok az az éves díj. Bár szerintem ebben benne van a "városi morál" ami megnöveli a biciklikre kötötött casco díját...
A tegnapi választást a Fidesz a világ minden választási rendszerében megnyerte volna. Nagyon komoly többsége lenne a korábbi magyar rendszerben is, és a tisztán arányos rendszereket leszámítva minden vegyes szisztémában övé lenne az abszolút többség. Olyan demokratikus…..
ampelmann 2014.04.07 16:34:51
@Balt: 2002-ben Fidesz darabszámra több szavazatot kapott mégsem ő alakított kormányt. Ilyen volt és ilyen most a redszer.

@Akitlosz: hagyjuk már ezt. Ki nem szarja le mi van Svájcban?

@unionista: aha, tehát tavares és a többi gennyláda haverod mi?
ampelmann 2014.04.07 16:51:53
@Balt: ezen átsiklottam, bocsi :)
  A szír forgatókönyv? Ukrajnában már nem csupán tüntetnek. Ukrajnában Szíriához hasonlóan amerikai-orosz csata zajlik. Az ilyen exportált nagyhatalmi vetélkedések sajátosságaként pedig a helyi társadalom élete, vagyona és politikai lehetőségei pusztulnak. Ukrajnában…..
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
ampelmann 2014.01.30 15:10:42
@goldenhind: abból nem lesz felhasználható szerv...
Ha igazak a pletykák Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes bimbózó románcáról, hát egy akadály most biztosan elhárulni látszik a beteljesülés elől. A Bors információi szerint Vadai és férje, E. József útjai különválnak, akár már ősszel kimondhatja a bíróság a válásukat. A…..
ampelmann 2013.09.11 10:24:27
Tavaly nyáron jártam Dublinban - tömegközlekedéssel. Volt szerencsém kipróbálni szinte minden járművüket, szóval érdeklődve olvastam, hogy nagy átalakulások elé néz a rendszer. Az 1,2 millió lakosú ír fővárosban nincs metró, van viszont agglomerációt bekötő HÉV-ük, a…..
Mondhatnánk úgyis, ez a magyar vágta, de nem tesszük. A Harper's Bazaar amerikai verziójában jelent meg ez az anyag, Terry Richardson fotózta. (Ilyet is tud ugye...). Michael Kors, Belstaff, Carolina Herrera, Burberry Prosum, hogy néhány márkát említsünk. Hogy tetszik Barbi ebben a…..
ampelmann 2012.09.24 20:45:27
q
Egészen furcsa dolgot fedeztek fel az Átrium Mozi felújításakor: beázást találtak, miközben egy hónapja nem is esett. Addig nyomoztak, míg rábukkantak egy csapóajtóra, amely alatt szerencsére nem a jegyszedő nénik által büntetésből ide toloncolt perecmorzsálók csontvázai…..
Gyurcsány Ferenc egyhetes éhségsztrájkba kezdett a Kossuth téren. Az első nap reggel megkukkantottuk, mi a helyzet. Képriport. Termosz, Stephen Hawking-könyv, tesco-szatyor és egy jó vérnyomásmérés - így is kell. Molnár Csaba, betartva a hierarchikus viszonyokat, a mester…..
Szerintünk egy álruhás TEK-es. Civilként elbújt a nép közé.  ..
ampelmann 2012.09.07 16:33:24
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..