Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MSammer6

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell okvetetlenkedni, hogy nyáron nem is használták a kéményt, a lényeg, hogy rend és tisztaság legyen. Örüljenek, hogy nem havonta jönnek. Sőt, éjjel is jöhetnének. A lényeg, a rezsicsökkentéssel 44%-kal leapadt a bevételük, úgyhogy duplázzák az…..
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
MSammer6 2010.07.25 23:37:03
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
MSammer6 2010.07.13 14:25:37
@horas: szerintem Müller attól klasszis, hogy nem tekeredik a labdára. Ha nincs az a rohadt sárga, lehet, hogy német-holland döntő lett volna...
MSammer6 2010.07.13 14:26:29
Afrika utolsó hírmondója vs. Bradley and Sons Co...
MSammer6 2010.06.26 21:59:26
@raja ram: Szerintem se volt tizi, bár csak a második lassítástól lettem okosabb...
  Miközben a miniszterelnök emberei olyat adtak a forintnak, mint amilyeneket Kiss Ernő dandártábornok és party animal szokott a józanságnak, miközben Lendvai Ildikó az MSZP ideális államfőjelöltjeként gyakorlatilag Szindbádot nevezte meg, teljesen elsiklottunk…..
Az NST stábja szeretné megragadni az alkalmat, hogy megköszönje Rafa Benítez eddigi munkásságát. A spanyol "sikeredző" ügyködését felölelő, gyümölcsöző hat év során a Liverpool FC kettő darab komoly trófeát szerzett, a 2005-ös Bajnokok Ligája serleget, valamint a…..
A Barcelonát két alaptulajdonság jellemzi: a labdabirtoklás, és a letámadás. Ez a kettő persze szorosan összefügg. Labda nélkül borzalmas csapat vagyunk, tulajdonképpen katasztrofális. Éppen ezért, nekünk mindig szükségünk van a labdára – mondta Guardiola a BL-döntő…..
Bendegúz nem tartozott a jó gyerekek közé. Pedig rossz gyerek nincs, csak nagyszájú, eleven, csibész, akinek nehéz lekötni a figyelmét, akit nehéz fegyelmezni, motiválni. Az óvónők eleinte csak annak örültek, hogy alkalmanként volt egy-egy óra, amikor Bendegúzt és barátait…..
MSammer6 2010.03.17 11:05:26
@zsakfos : természetesen mindíg van kiskapu, és nálunk mindenki meg is keresi. Ebben az esetben talán nem baj, de lehet, hogy mégse szerencsés, mert ez már a prostituálódás első lépése... ma csak kicsit hazudunk, holnap meg nagyobbat? Nem vagyok jogász, de számomra feloldhatatlan ellentmondásokkal terhes ez a helyzet. Tanultam 5 évig, aztán elmentem egy rahedli pénzért még egy tanfolyamra, meg még egyre, meg még egyre, és most megint kiderült, hogy alkalmatlan vagyok. De csak október 10-ig, utána majd az új kormány eldönti. Muszáj lesz neki, mert joghézag keletkezik...
Szerintem az nem esélyegyenlőség, amikor a jobbaktól elvesszük a kiemelkedés lehetőségét. Az hogy a gyekőc jár-e különórára, nem pénzkérdés, nem 70-80 ezer forintokról beszélünk. (Sokkal nehezebb az ügy, ha el kell jönnöd a munkahelyről előbb, hogy sportolni tudd vinni.) Persze, aki nem akarja, az nem fogja kifizetni... Kivételek persze mindíg vannak, de én úgy tapasztaltam, hogy ezek az esetek meg szoktak oldódni, a gyerkőc javára.
MSammer6 2010.03.17 12:36:35
@zsakfos : Japán a háború elvesztése után 2 stratégiailag fontos területet jelölt meg, az egyik az oktatás színvonalának emelése volt. Asszem bejött nekik. 10 ezer forint valóban komoly összeg, tudom hogy van ilyen is. Tatán 2500 ft vagy 1600 ft a havi tagdíj a kicsiknek, attól függ mire járnak, és Pesten is tudok 4000 ft körüli díjakról. Vannak profitorientált vállalkozások, és vannak nonprofit szervezetek, sportegyesületek a piacon. A tenisz pl. hagyományosan drága, de ettől még, ha valaki tehetséges, megtalálják a módját, hogy sportolhasson. Persze az lenne az ideális, ha mindenki, ügyes és ügyetlen is részt tudna venni a foglalkozásokon, csak akkor az ügyesek szenvednének hátrányt, vagy az edzőnek foglalkozásvezetőnek kellene nagyon felkészültnek lennie, hogy differenciáltan tudjon foglalkozni a gyerekekkel egy foglalkozás keretein belül. Nem lehetetlen, de nagyon nehéz, és minden edzésre előre kell készülni nagyon aprólékosan. Ezért vannak szinte lehetetlen helyzetben az ovónők ott ahol 30 gyerekkel kell boldogulniuk. Nagyon nagyon nehéz minőségi munkát végezni így, erre több pénzt kellene fordítani, több óvodát kellene építeni, fenntartani és normális csoportlétszámokat kialakítani.... messzire vezetnek ezek a dolgok, sok minden rosszul működik. Szerintem ezzel a rendelettel tovább rontanak a dolgokon.
MSammer6 2010.03.17 23:15:29
@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!):
Már megbocsáss de nem nagyon értelek. Ki bántott? Tudod hányóvóbácsi dolgozik Budapesten, vagy az országban?
Számtalan példával tudom bizonyítani, mennyit jelent egy következetes pedagógus, egy jó edző, még olyan gyerekeknek is, akik normális családban nevelkednek. Nem akarok senkinek sem a helyébe lépni - az óriási felelősség - de nem hiszem, hogy edző ehet valaki anélkül, hogy példát mutat. Ez a hitelesség egyik legfontosabb kritériuma.
Amúgy egész jól le tudom írni a nevemet, végülis mégiscsak két diplomám van, nem szoktam káromkodni, és mondok neked valami érdekeset, amikor a 90-es években még aktív voltam, nálunk edzésen sem káromkodott soha senki, tudniillik azt aki ilyenre vetemedett, az edző hazazavarta.... Mindenki a saját portáján tart rendet, normális szülő nem járatja analfabétához a gyerekét. Normális szülő focizik a gyerekével délutánonként a parkban. Normális edző nem dolgozik suk sükölő kollégákkal, ahol én dolgozom, ott csak diplomás emberek vannak. (Bár ez kétségtelenül nem jelent már annyit manapság, mint mondjuk 10-15 éve) Te gondolom utálod a focit, nem probléma, kinek a pap, kinek a papné... (mindenesetre én még irodalmi díjat is nyertem, úgyhogy peched van... ) Csak azt nem értem, minek írtad ide, amit írtál, mi motivált? Bántani akartál? Sikerült. Bántva érezted magad? Miért? Ez a rendelet árt a kézilabdának, a kosárlabdának, az rsg-nek, a rockynak, és még sorolhatnám... Ha van gyermeked, esetleg több, ahogy nekem, szembesültél, nap mint nap szembesülsz azzal, hogy két-, vagy három-, vagy négyfelé kell szakadnod, mert a családodnak mindent meg akarsz adni, és azért, ha lehet, magadnak is. És kidolgozod a beled, hogy ne kelljen soha azt mondanod, kisfiam, nekün kerre nincs pénzünk, aztán rohansz az egyikért az iskolába, vagy a másikért az óvodába. Én nem tudom, hogyan fogom a kisebbiket még ovi után valahová elvinni, hogy focizhasson. Talán majd fizetek valakinek, vagy megkérem az anyóst, vagy majd kalákában megszervezzük a többi szülővel; ma te viszel négyet, holnap én, szerdán majd a harmadik... Nem elméletileg szar ez így, hanem minden napomat elb@ssza...Ha nem taníthatok többet focit, hát sebaj, valahogy kibírom, majd 2 órával több jut a családra, de hogy a gyerekemtől elvegyék, amit szeret, azt nehezen nyelem le. A magadfajták általában kívülről okosak. Gratulálok.
A héten rendezett olasz-magyar utánpótlás selejtező, és az oroszok elleni barátságos meccs kapcsán most újra a világbajnokságon túlra tekintünk. Mivel jómagam csak fél éve nézem, látom közelebbről a labdarúgó utánpótlás-nevelést, elöljárómhoz, a Baráti Bőrlabda FC…..
MSammer6 2010.03.08 20:32:47
@Althedokan: Kint sok pénz van a fociban, nálunk ez már nem igaz. Nem tudom, mennyit keres egy orvos, de azt tudom, hogy van olyan NB1-es futballista, aki nettó 100 körül visz haza. Nyilván minden fiatal játékos külföldre akar igazolni, ha ilyenek itthon a lehetőségek. Talán ez nem is baj, lehet, hogy ez a járható út nálunk is, akárcsak a szerbeknél vagy cseheknél, hogy az ászok topligákban játszanak, és aki tud az megy utánuk.
Nem dolgoztam felnőttekkel az első osztályban, csak fizikai teszteket csináltam, de nem azt tapasztaltam, hogy lusták vagy munkakerülők lennének. A játékos mindíg azt teszi, amit az edzője kér...
MSammer6 2010.03.09 13:53:43
@capor_: Az én gyerkőcömnek heti egy van sajnos...
MSammer6 2010.03.09 14:01:47
@capor_: Az én gyerkőcömnek heti 1 van sajnos...

@anonim222 [semleges néző]: Futóteljesítményben nem, vagy alig (5-8%) maradnak el az olasz vagy német első osztály színvonalától. (lehet, hogy hihetetlen, de a számok nem hazudnak). A különbség inkább a gondolkodásgyorsaságban, a technikai képzettségben van. Egy topjátékos már akkor tudja, mit fog kezdeni a labdával, amikor az még csak felé jön. Nálunk nem olyan a bajnokság irama, hogy ezt kikényszerítse. Persze lehet fejleszteni ezeket a képességeket, és néhány helyen már teszik is, ezért juthatott odáig az U20-as csapat, ameddig.
... apám büszke rá, hogy ezeket ő mind látta és átélte és nem gondolta volna, hogy 2010. februárjában, amikor 80 éves lesz, születik erről az átlagos történetről egy írás, egy blog születésnapja alkalmából.1938 Azzal kezdődött, hogy apám a bátyja kinőtt cipőjében ment…..
MSammer6 2010.02.22 22:28:34
Elképesztő düh dolgozik bennem, és bizony vissza kell fognom magam, amikor véleményt formálok. De muszáj megkérdeznem, hogy milyen befektető az, amely mindenféle garancia, pénz nélkül kirúgatta Mészöly Gézát? Kik ezek az emberek? És hogyan jönnek ehhez? És egyáltalán miként…..
Rubint Réka szerint Gáspár Győző a legnagyobb király - Gáspár Győző ügyes, mert okosan vezeti a birkákat, míg Rubint igazat mond és tisztelni való - tudtuk meg, miután megnyitottuk jó barátunk, a google első találatát, melyet a legnagyobb király kereső-kifejezésre dobott. A…..