Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dvorcsakl

0 bejegyzést írt és 355 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
A vízhordás nemes feladatnak tűnik a sportban, de hálátlan a vízhordó szempontjából. Jelenthet felvezető, szélárnyékoló, segítő csapattársat, aki hórukkfiguraként untermannkodik egy bringás körversenyen. Ám ismerkedjünk meg a vízhordás valóban altruista oldalával! Nők a…..
Örülök a hidegnek! A tavalyi Yours Truly-n jó kemény fagyok voltak. Azóta is mindenki emlegeti, hogy milyen jó is volt. Az idén csak rajtunk-rajtatok múlik, hogy lesz-e olyan jó a hangulat, mint tavaly. (Lesz!) Január 25-én a 25 vagy 50 km-t teljesítsétek bárhol is, érezzétek jól…..
Valahol a legtöbb futó meg akar felelni a saját maga által A FUTÓról kialalkított képnek. És a legtöbbünkben van valami kép, hogy hogyan is kell kinézni egy futónak.  Mik azok, amik szükségesek, hogy úgy érezzem, tényleg úgy nézek ki, mint egy igazi, menő, nagybetűs…..
Varga Dönci már jópár posztot írt nekünk, íme egy újabb érdekes helyszínen futott maratoni. Jó szórakozást hozzá! - - - Valami tényleg furcsa lehet a fejemben, mert amikor tavaly ősszel egy új, egy napja ismert barátom mondta, hogy ő jövő nyáron marathont fog futni…..
dvorcsakl 2014.07.08 06:39:26
Ahogy az első részben februárban írtam, január végén kidobtam egy adag futocuccot, mert már mosás után is érződött rajtuk az a kellemetlen szag. Fő problémám a téli időszakban főleg az, hogy a reggeli futások után a futócucc bekerül a táskámba és napközben nincs…..
dvorcsakl 2014.06.19 12:20:29
@BGy: nem zsilett, hanem más márka, de dettó! speciel a hiperszuper imádott hiperwarm pro combat nike alaoltozom emiatt lesz cserés.
A múltkori posztban írtam, hogy a komolyan készülök a március végi Senior VB-re. Január 1-jétől a felkészülés szerves része lett az új, egészséges étrend. Soha nem mélyedtem el a táplálkozástudományban és fogalmam sem volt, mi fán terem az egészséges táplálkozás. Mivel…..
Teljesen objektív és független tesztünk következik a Nike+ Sportwatch GPS-ről. Szuflavéder, aki futóként állítom, hogy nincs feltétlen oda a Nike sportszerekért (úgy kellett lebeszélnem egy Nike vs Kalenji összehasonlító tesztről), tavaly karácsonyra vásárolt magának egy Nike+…..
Ma este a MindeFutás Egyetemének második előadása kezdődik, ahol két, szószoros értelemben véve profi atlétát ismerhetünk meg: Papp Kriszta sokszoros magyar bajnok, az elmúlt 5 évben NIKE félmaraton női győztese, Káldy Zoli (Kriszta jelenlegi edzője) eredményeit…..
Ahogyan angelday már hírt adott róla, szombaton a szerkesztőség többsége tiszteletét tette a Naszály Trail terepfutó (?) versenyen. Szuflavéder Nagyúr és Szasza sem mai motorosok, más pályán játszanak – síkon is és terepen is. Egy ilyen nehézségű pálya talán nekik meg sem…..
dvorcsakl 2013.11.28 20:26:55
@rrroka: adjak hozzá kék gyári adidas szögeskulcsot?
A hétvége nagy eseménye volt a siófoki félmaraton, hagyományosan szuper PB pálya. Minden adottsága megvan az eseménynek ahhoz, hogy jó idővel zárjuk az aszfaltos szezont. Általában metsző hideg van, és a pálya olyan sík, akár egy ping-pong asztalitenisz asztal. A versenyajánlót…..
A "Fut a Csepel"-re előre neveztem, de még úgyis, hogy a rajt előtt másfél órával érkeztem, közel 40 percet álltam sorban, hogy magamra tűzhessem a chip-es rajtszámot. Kezdetnek elég bosszantó dolog volt. Folyamatosan érkeztek a régi ismerősök, illetve az első "Fut a Csepel"…..
dvorcsakl 2013.10.01 20:54:49
@Szuflavéder: gyerekek nem voltak hajlandoak felkelni, pedig direkt csak 3 sort ittam pentek este...
Tegnap felhívtam az első "Fut a Csepel" első három helyezettjét, mert kíváncsi voltam melyik évben volt pontosan az első. A helyes évszám 1982, ekkor Zelenák Zoltán, Madaras István és Zelenák Ferenc ebben a sorrendben értek célba. Az első csepeli futáson több, mint 100 igazolt…..
Nem sokkal a világpremier után a Burger Blog is elkészítette a saját verzióját a Ramenburgerre, főszerepben A Tészta, Amit A Smack Levesből Ismersz. A videó már most a legnézettebb lett a Burger Blog TV történelmében, szóval mindenképp ajánljuk, mert ütős lett! ..
FOOT-óbarom Szálka triatlon XL 2013.08.20 22:11:53
Ha korábban olvastátok a blogomat, talán azt hiszitek, már nem is futok. Nos, akkor tévedtek! Tavaly nyár végén valóban volt egy holtpont, de szerencsére nem tartott sokáig, októbertől ismét a sportnak szentelem életem jelentős részét, abból is elsősorban a futásnak. De nem…..
dvorcsakl 2013.08.20 22:42:49
Futóblog Napfelkelte Zamárdinál 2013.06.17 17:00:35
Varga Dániel, doncii ismerős lehet a Futóblog körüli közösségi csatornákról – nem egyszer posztolt már itt a blogon. Versenyzett idén is az UB-n, lenn az ő szemszögéből a verseny, és mivel eredetileg saját blogján jelent meg az írás, nézzétek el neki a hosszabb bemutatót a…..
dvorcsakl 2013.06.19 07:18:40
Két hét múlva hétvégén bizony itt az ország első Hamburger Napja - mit napja, napjai! Első körben megvannak a jelentkezők, illetve a zsűri is, fussuk is át őket! Varieté - Mindenki ismeri, Dining Guide Toplista harmadik helyezett burgeres Budapesten, együttműködő…..
dvorcsakl 2013.06.17 21:09:24
Hamarosan elindul az év egyik legfontosabb magyarországi futóeseménye, az Ultrabalaton 2013. A versenyen minden évben találkozhatunk valami eddig nem tapasztalt újdonsággal. Idén először jelenik meg az (okos)mobiltelefonokra kifejlesztett oldal, amin egy csomó hasznos dolgot…..
dvorcsakl 2013.06.05 15:07:50
Felfestés: egy helyen volt gondom a felfestéssel, valami kerek téren, de ott már a fáradtság is lehetett az ok, mert a bicajos viszont látta jó. Ugyanakkor azon a szakaszon, ahol a terelés volt, többen eltévedtek, az egyik balra-le kanyar nem volt kellően kinyilazva. Pont ott álltunk meg szurkolni, így mi beláttunk az utcába, és láttuk a szalagokat, onnantól irányítottuk a népet, illetve ordibáltunk, majd autóztunk az eltévedők után.

Eltolt rajt: idén is voltak pontot, ahol sok ember gyűlt össze, de korántsem volt az a szívás, mint a tavalyi első 8-10 ponton. Ez tetszett. Ugyanakkor az is, hogy tudtunk a saját társainkkal "versenyezni", mivel ők lassabbak voltak és előrébbről indultak. Így volt kit utolérni. Oké, sok ismerőssel nem találkozunk, de ez tavaly is így volt, hisz volt aki gyorsabb, volt aki lassabb volt nálunk.

Távok: igen, nekünk is volt két három szakaszon eltérésünk. Nekem rövidebb volt, nem bántam, van, akinek hosszabb lett, nem volt boldog. A terelés miatti eltérésre számítottunk.

Tésztaparty: sok ismerőssel ellentétben ki nem hagytam volna az UB-s party, de sajna 7 előtt nem sokkal estünk csak be. Enni nem tudtunk, nem volt kedvünk egy órát sorbaállni, de azért az ismerős arcokkal összefutottunk.

Cél: tavaly jobban tetszett, hogy világosban tudtunk beérni. Sötétben a fáradtság is jobban kijön, meg a buli is laposabb. Ez az egy nem tetszett. Mire a társaink beértek, addigra kivilágosodott. Utolsóknak indultunk, és nem voltunk extragyorsak, mégis sötétben értünk be. Negyed 5-kor. Szerintem jobb lenne a későbbi rajt ilyen szempontból.

Viszont mindent egybevéve: fantasztikus volt!
A múltkor arról írtam, hogy megpróbáltam összehozni egy hónapban 100 km-t. A Futóblog szerintem azért jó hely futással kapcsolatos gondolatok közlésére, mert mindig van valaki, aki konstruktívan áll hozzá a másik fejlődéséhez. Ezúttal viito válaszát adnám nyilvánosan…..
Futóblog Három nap 2013.05.29 11:51:40
2013. május 26., vasárnap – 7,2 km 2013. május 27., hétfő – 10,2 km 2013. május 28., kedd – 10 km A mérlegem májusra 80,6 km pillanatnyilag. Eredetileg úgy terveztem, hogy szerda pihenőnap, csütörtök 10 km, péntek 10 km és akkor meglesz életem első 100-as hónapja. Viszont…..
Futóblog Különös hétfő 2013.01.15 13:25:45
Reggel, ébredés után kitekintettem az ablakon, sűrű pelyhekben hullt a hó. Arcomon derűs mosoly, no, gyerünk futni. Összeszedtem magam, bögre tejeskávé, -5 foknak megfelelő öltözék. A kocsihoz vezető úton ellapátoltam a havat, akkurátusan letakarítottam a kocsit is, majd a…..
Futóblog Megfogadtad? Megfutottad? 2012.12.30 11:36:34
Tavaly a Nike Futóklub téli futóedzéseinek sorában volt egy különleges alkalom, amikor elmondhattátok a 2012-es terveiteket. MIndenki beállt a kamerák elé és elmondta a futással kapcsolatos terveit. Volt aki a félmaratoni táv teljesítését tűzte ki, volt aki maratont szeretett…..