Regisztráció Blogot indítok
Adatok
York Ketchikan

93 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A hetedik sor közepén:  SZERZŐ: SPANODCSAJA – 2013. MÁRCIUS 13. SZERDA  KATEGÓRIA: FILMKRITIKA Az a bizonyos első év (I Give It a Year) rendező: Dan Mazer, főszereplők: Rose Byrne, Rafe Spall, Anna Faris, Simon Baker, angol romantikus…..
Milyen az, ha nem akarsz visszamenni a régi sulid tanévzáró Te Deum-jára?  Talán csak a félelem és a tudat, hogy kényelmetlen lesz a sok kérdés. És nem szeretem a sok kérdést. Kifejezetten nem.  A mai nap pedig már így is elég tökéletes volt. Életemben először voltam…..
Háhh, és emlékszik. Márint a word, hogy mi volt az utoljára használt betűkészlet, mikor is? nem tudom, de nem is érdekel oly nagyon. Egyszer valahol, valaki, vagy egy kérdőív, nem is tudom mi, de az a lényeg, hogy megkérdezte, hogy mit gondolok: lehet hogy 20 éven belül mindenki…..
addict Mit rejtenek a márkanevek? 2011.11.24 09:30:00
Egy átlagembert naponta több ezer reklámüzenet ér, melyek mindegyikében ott van a cég neve, szlogenje és emblematikus logója. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontosak ezek a nyelvi és vizuális kifejezőeszközök a márkaismertség szempontjából. De vajon azt is tudjuk, hogy honnan…..
York Ketchikan 2011.12.11 02:05:06
Azt hiszem minden blognak megvan a periodicitása. így az enyémnek is. naná, én se vagyok kivétel. Ennek a blognak úgy hiszem a magányosságom adott affért, teret az életemben, de most valahogy ez a-Z-űr  betöltődött. No nem teljesen, de azt hiszem kezd egyre jobb lenni, vannak…..
Hmmm [hümmögéssel nem sokra lehet menni, de indításnak nem rossz >nyugodtan próbáld ki< ]. Szóval nyár, pont egy éve indultam el Kanadába és azt hiszem ez vette az elejét minden utazásmániás megmozdulásomnak. A tavalyi évem elképesztő volt [mármint és nem csak, de az…..
Noh, remek. itt ücsörgök már mióta, pont mint egy idióta. Ja, igen ez nem is áll túl messze az igazságtól, ahelyett hogy a szóbelikre készülnék kedvenc [nemrég avanzsálódott azzá] sorozatom harmadik évadjának letöltődésére várok… no comment. Igazából már úgy két…..
 Ez az első ballagásom, minden tekintetben, de azt hiszem hogy ezzel a legtöbben így leszünk és vagyunk, mellesleg ez nem is zavar, legfeljebb addig a másfél óra erejéig zavart, amíg végignéztem az általános iskolás osztálytársaimét, még nyolcadikban. Akkor egy röpke…..
Nagyon jó, hogy olvastam az Ági blogját, mert legalább képben vagyok, hogy mit is érdemes tennem, hogy ha meg akarom hódítani Pálfit. Ugyanis azt tervezem a most kezdődő tanévre, hogy elég volt a tökölésből, amit hetedikes korom óta folytatok, és az idén elcsábítom Csabikát.A…..
York Ketchikan 2011.03.06 20:51:22
Ági, Anna, Dóra Gyász 2010.05.16 18:48:00
Kedves Olvasók!Anna vagyok, az Ági nővére. Eddig tartott, amíg megfejtettem a jelszavát és bejegyzést tudok írni a blogjába.Ági egy hete meghalt. Ezt találtam a neten a betegségéről: A hosszú QT-szindróma a szív ingervezető rendszerének a zavara, amely eszméletvesztést vagy…..
Vetési Varjú 02. 21. 2011.02.21 21:33:06
Hű, de régen jártam erre. Kicsit fáradt vagyok, új helyen a munkában, túlóra, épp hogy csak alszom, mikor hazaérek… meg is feledkeztem a blogról. De azért jó, hogy le vagyok kötve, sikerélmények, tanulnivalók, kellemes fáradtság. Közeledik a tavasz, bár még mindig…..
Hmm. Azt hiszem ezekkel a dolgokkal akkor is szembe kell néznem, ha nem szeretnék. Már azt se tudom, hogy mikor írtam utoljára és miről, hogy mit írtam le és mit nem, valószínűleg semmi érdemlegeset nem sikerült megosztanom, de legalább valamit odavetettem. Azt hiszem egy kicsit a…..
  Igen? Erre jól ki lehet bogozni a gondolatokat? Nos, ha igen akkor egy próbát megér [amúgy egy számról van szó – Paul Kalkbrenner – Aaron. És tényleg. Amióta nem írtam azóta igen sok minden történt. Döntések sora. Hová felvételizzek, na jó ezt még…..
Hát már megint rég írtam… de hát ez van. Lehetne ellene tenni. Ja, gondolom kellene írni valamit erről az évről, mert hát ez így szokás, a politikusok évértékelő beszédeket mondanak, az emberek filmes listákat írogatnak. Pff. Én inkább az egyik barátom ötletétől…..
Nos, megint nekikezdek, mert már rám rakódnak az események és a végén még maguk alá temetnek, és akkor vége lenne. Azért nem felejtkeztem el teljesen, hogy írnom kellett volna, mert csináltam egy listát azokról a dolgokról, amik éppen a fejemben jártak, mint…..
Azt hiszem, hogy nem így vártam az újabb ihletre, az újabb témára, de nem lehet válogatni, ez van, akármilyen fájdalmas is. A csalódás abban, akiben a legkevésbé hitted volna. Nemhogy nem hitted, hanem nem szeretted volna, sőt nem is képzelted volna. Anyámban. Persze lehet, hogy…..
Kilencvenkilencedik bejegyzés. Eltelt egy év. Egy éve indítottam ez a blogot, és sok minden változott, de legfőképpen semmi. Néhány tapasztalattal, élménnyel több lettem [na igen, az élmények, azért ezek már nem semmik, sok minden történt, egy nyár itt-ott, utazások] régi-új…..
Mintha csak kötelességből írnék, de ez nem igaz, mert a normál kötelességeimet sem tudom mindig teljesíteni. Állandó zene, ez kell. Azt se tudom, hogy miről akartam írni. Ja igen, az elmúlt két hét beteljesedéseként túl vagyok a nyelvvizsgán, who cares anyway? [micsoda…..
Itt ülök a gép előtt, a köd éppen eloszlóban van, mivel a Nap is kegyeskedett felkelni végre. Múlt héten is kb. így volt, lefeküdtem időben [nem most :P] aztán másnap korán felébredtem, úgy döntöttem, hogy akkor most szépen napfelkeltét fogok nézni, meg fotózni – az…..
Nos [úgy látszik, ez már rajtam ragad, mint kezdőmondat-töredék, de ettől mindig olyan érzésem van, hogy a mesélést csak épp abbahagytam egy keksz erejéig, tehát marad, valamelyest], fogadóóra. Utálom ezeket a pillanatokat, akárhogy is csak kettő vagy három van belőlük az…..
Azt hiszem ez az őszi szünet is elszállt, de legalább most az eleje elég jó volt.Voltam Erdélyben, Bihari-hg., Pádis-fennsík. Azért emlékezetes nekem ez a hely, mert itt voltam először Erdélyben [persze, most lehet vitatkozni, hogy földrajzilag nem tartozik oda, de az érzés, a táj…..
Mostanság, egyik testnevelés óra alatt történt a következő eset [azért alatta, mert otthon hagytam a cuccomat, de ez most mellékes]: Kint rámoltunk néhány vasszerkezetdarabot, amikor megkérdezte az osztálytársam, hogy elárulnám-e neki, hogy mi történt kinn Kanadában. Kérdezem…..
 Kicsit gondolkodom [mert ugyebár az sose árt], aztán neki állok. Habár nem történt sok minden [ami meg igen, azt máshová kellene írni], azért akad néhány dolog.  Azzal, hogy beiratkozol valahová, akárcsak egy felkészítőre, az olyan, amikor egy hatalmas pecsétet…..
Azt hiszem mostanra lett elegem minden szarrágóból, akivel az élet összehozott, és most az osztálytársaimra, azok közül is egy nagyobb csoportra gondolok. Miért nem baszogatnak mást? Persze az se oldana meg semmit, legjobb lenne ha leállítanák magukat és ráébrednének arra, hogy…..