Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seospecialista

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevezetés A Google Ads (korábban Google AdWords) a digitális marketing egyik legjelentősebb eszköze, amely lehetővé teszi a vállalkozásoknak, hogy célzottan jelenjenek meg a Google keresési eredményeiben és a Google hálózatán. Ebben a cikkben részletesen áttekintjük a Google Ads kampányokat, és…..
Bevezetés Az online jelenlét kritikus fontosságú a vállalkozások és weboldalak számára, és a Google rangsorolás meghatározó tényezője ennek az elérésében. Az SEO (Search Engine Optimization) kulcsszerepet játszik abban, hogy a tartalom mennyire lesz látható a keresési eredményekben. Ebben a cikkben…..
Bevezeté Az online hirdetés manapság kulcsfontosságú szerepet játszik a vállalkozások és márkák számára a digitális térben való megjelenésben. A sikeres online hirdetés nem csak a termék vagy szolgáltatás hatékony népszerűsítését jelenti, hanem a megfelelő stratégiák alkalmazását is. Ebben a…..
A Magyar Detektív Szövetség tagjai széleskörű szolgáltatásokkal állnak ügyfeleik rendelkezésére.   Az MDSZ fáradhatatlanul kampányolt a magánnyomozás önálló újraszabályozásáért, többek között a szakma egyértelmű és részletes szabályainak a megalkotásáért, a hatósági engedélyek…..
Akármivel is kereskedj, a Google Ads rendszere hatékony abban, hogy emlékeztesse az embereket, akik már látták a termékeidet vagy szolgáltatásaidat az ajánlatodra. Ebben a posztban a Google Ads kampányokról, a hirdetések célzási lehetőségeiről és a hagyományos, valamint dinamikus remarketingről…..
Ajelenleg hatályban lévô, a személyés vagyonvédelmi, valamint a magán­nyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvény I. Feje­zetében, A mûködési engedély és az igazolvány címet viselô részében ekképpen szabályoz: 5. § (1) Vállalkozás keretében […] magánnyomozói tevékenység […] a…..
A lapostető szigetelés során a vízszigetelés és hőszigetelés követelményén túl a napfénnyel és a mechanikai sérülésekkel szembeni védekezésnek is meg kell felelni. A lapostető szigetelés kivitelezésekor tehát erre a négyes követelményrendszerre kell figyelni. Mivel ez komoly szakmai felkészültséget…..
A lapostető szigetelés során a vízszigetelés és hőszigetelés követelményén túl a napfénnyel és a mechanikai sérülésekkel szembeni védekezésnek is meg kell felelni. A lapostető szigetelés kivitelezésekor tehát erre a négyes követelményrendszerre kell figyelni. Mivel ez komoly szakmai felkészültséget…..
Egyre több házon felfedezni lapostetőket, melyeknek szigetelése modern módszerrel megy végbe. A lapos tető szigetelése hosszútávú befektetés. Minőségi szigetelőanyagokkal, megfelelő hőszigetelőanyag vastagsággal és tapasztalt kivitelezővel érdemes kiviteleztetni a lapos tetőszigetelést. Ipari és…..
A PVC vízszigetelés a legmodernebb lapostető szigetelési mód. A PVC lemezek gyártása folyamatos fejlesztés mellett a 60-as évek óta zajlik. Ma már a műanyag szigetelőlemezek a piac mintegy 40%-át fedik le Európában. A PVC lapostető szigetelés jelentős energia megtakarítást eredményez. A PVC…..
Tetőszigetelés PVC lemezzel PVC szigetelés új lapostetőn – A polivinilklorid azaz PVC alapanyagból készülő vízszigetelő lemezek legjellemzőbb felhasználási helye új könnyűszerkezetes lapos tetők, ferde tetők kivitelezésénél a létesítmények csapadékvíz elleni szigetelése. A PVC szigetelőlemez igen…..
Lapostető vízszigetelésnél, tetőszigetelés alkalmazható új tetőknél és felújítások során is, készülhet beton, valamint trapézlemez födémen egyaránt. Egyenes rétegrenddel általában nem járható lapostető, terasztető készül. Ennek a típusú szigetelésnek a lényege, hogy a hőszigetelő réteg felett…..
Akár új medencéről van szó, vagy a régit szeretné felújítani, ránk biztosan számíthat! Beton vagy fém falú medence, nekünk nem akadály. Kívánsága szerint a szigetelését rövid határidővel vállaljuk. A szigetelést Alkorplan típusú, különböző színű és mintázatú…..
Lapostető vízszigetelésnél, tetőszigetelés alkalmazható új tetőknél és felújítások során is, készülhet beton, valamint trapézlemez födémen egyaránt. Egyenes rétegrenddel általában nem járható lapostető, terasztető készül. Ennek a típusú szigetelésnek a lényege, hogy a hőszigetelő réteg felett…..
Szeretné új medencéjét fóliáztatni vagy a régit felújítaná? Napjainkban egyre szélesebb körben alkalmazott burkolási technika a medence fóliázás. Sikerének titka, hogy a hagyományos csempeburkolatnál olcsóbban és gyorsabban elkészíthető, emellett tisztántartása is sokkal egyszerűbb. A technológia…..
Az épületekben és építményekben a legtöbb kárt és bosszúságot a víz okozhatja,ezért is a víz elleni védelem- a VÍZSZIGETELÉS – az egyik legfontosabb feladatunk ! A talajvíz,vagy rétegvíz okozhat problémát a pincében /alagsorban/, de a csapadékvíz is okozhat gondot a sérült,lapos tetők beázása, vagy…..
Régebben a felújítandó tetőkön a fényvédelmet gyöngykaviccsal oldották meg. A gyenge, sérülékeny anyag, a technológiai kötöttségek, a tökéletlen fényvédelem és páraszellőzési problémák sok-sok beázást okoztak, ezért ez mára a bitumenes lemezen lévő színes…..
Nem oly régen a lapostető kifejezés sokakban még negatív jelentéstartalommal bírt. Beázó mennyezetek, rossz hőszigetelésű lakások jutottak eszükbe, nem is indokolatlanul. A lapostető szigetelő anyagai és technológiái azonban sokat fejlődtek az évek során, ezekkel ma már -…..
A lapostető szigetelés PVC technológiával szolgáltatásunk az egész ország bármelyik pontján elérhető az Önök számára, így valamely elérhetőségünkön nyugodtan keressen minket, bármely településről. A PVC szigetelés leginkább az új, könnyűszerkezetes lapos tetők esetében szokott elterjedt lenni,…..
Régi pincéjének utólagos szigetelésre van szüksége? Keressen minket elérhetőségeinken! Készséggel állunk rendelkezésére!   Régi épületeknél a szigetelés elöregedése vagy sérülése a pince falazatának nedvesedéséhez vagy akár vízáttöréséhez is vezethet. A…..
Pincékben, alagsorokban sokszor okoz gondot az épületszerkezetbe jutó talaj- vagy rétegvíz, ami a szerkezetre káros sókat is tartalmaz. A nedves környezet a penészgombák megtelepedésének és elszaporodásának biztos táptalaja, a sók pedig képesek még a levegő nedvességtartalmával is reakcióba lépni,…..
Víztározók rendszerint gyümölcsösökben mezőgazdasági területeken öntözővíz tárolására készül vagy pedig telephely engedélyeztetési eljárás során válik szükségessé, amikor a tűzoltóság írja elő a létesítését a tűzvédelmi jogszabályok meghatározása keretében a tüzivíztározót. Ebben az esetben a…..
A lapostető szigetelés többféle technikával történhet. A választott technológia sokszor attól függ, hogy már egy meglévő lapostető szigetelés megújítása, felújítása történik, (ebben az esetben utólagos lapostető szigetelés történik), vagy egy új ingatlan lapostető kialakítása kerül szigetelésre. A…..
Tüzivíztározók létesítése törvényi rendelkezés értelmében olyan telephelyeken kötelező, ahol nem érhető el tűzcsap, vagy annak vízhozama nem megfelelő. A tüzivíztározó megközelíthetőségét, vízszükségletét, a csatlakozáshoz szükséges kiállások helyét, számát, a könnyebb és hatékonyabb tűzoltás miatt…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..