Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csacse

336 bejegyzést írt és 611 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Subba Agyszint: Pantomim 2013.05.21 14:42:42
..
Földrengés Magyarországon, háromszáz felett az euró, de a netre ragadt egyszeri polgár számára mégis a nap híre, hogy már nálunk is működik a Google Street View. Míg az átlag felhasználó vicces jeleneteket keresett, mi az autóink után kutattunk. A képek tanúsága szerint…..
Egy 39 éves kínai férfi kissé becsiccsentve úgy döntött jó ötlet lenne fölnyomni egy angolnát a végbelébe. Elvileg egy korhatáros film egy jelenetét szerette volna újrajátszani. Miután beléhasított a szörnyű felismerés, hogy nemcsak, hogy nem tudja kiszedni, de az angolna…..
csacse 2013.04.11 22:43:51
Subba FUCKYEAH: Google Street View 2013.03.26 10:30:00
Manchester szürke utcáin jól jön néha egy segitő kéz.  ..
csacse 2013.03.26 19:52:17
@elizon pucsnik: vagy a fogazásról, spórolós a barátunk :)
Ma, most van éppen Tóni fiam fotókiállításának a megnyitója, a szombathelyi Café Freiben. ITT olvashattok róla./kattints rá/ A mocsok idő ellenére elindultam, gondolván én együgyű asszony jószág, hogy majd takarítják az utat, mint azt ilyenkor szokás. Szokás basszus, csak nem…..
A Dal című műsor óta az egész ország ByeAlexre kíváncsi, akinek az eurovíziós szereplése rendesen megosztotta a hazai társadalmat és celebvilágot. Az óriási sajtóérdeklődéstől kissé meghökkenő előadó nemrég szakított arra időt, hogy egy interjú során meséljen arról,…..
Harmadik éve örülünk annak, hogy a helyi sajtófotósoknak szerveznek kiállítást Szombathelyen. Az elsőről írtam itt, a másodikról pedig itt. Idén is öt képet küldtem be és már az is örömmel töltött el, hogy mind az öt képem bekerült a kiállított fotók közé, az…..
Tegnap egy kosármeccsen a nyakánál fogva rántotta a fotóst a földre egy indulatos szurkoló, a biztonságiak szedték le a drukkert kollégámról. Egyszerűen nem tudok elmenni az esett mellett, hisz én is többször fotóztam már az érintett csarnokban. A hazai csapat vesztésre állt,…..
csacse 2013.03.12 22:58:15
Zseniális kamucenzúrás videóválogatást találtunk a Youtube-on! Egy elmeroggyant, de lelkes retrómániás összevágta mindenki kedvenc Szomszédokjából azokat a részeket, ahol kúrás helyett fúrást, baszás helyett meg alvást emlegetett Lenke néni, Böhm bácsi vagy épp Gazdagrét…..
Európa legsikeresebb edzőjével találkozott Pep Guardiola. Orbán Viktor a FIFA-gálán fotózkodott a munkanélküli spanyollal, és kedd este töltötte fel a fényképet a Facebook-oldalára. Edzők egymás közt(Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala) A képek között van még egy, amin a…..
Alapvetően én azon a véleményen vagyok, hogy aki iszik, az ne vezessen, bár a több nyugat-európai országban megengedett (legtöbbször) 0,5 ezrelékes véralkoholszint-határt nem bánnám, ha tolerálnák. Talán ezzel a mércével még nem kerülnének bajba azok, akik egy kiadós vacsora…..
Vöröshajú lányok Anna 2012.12.16 09:19:00
..
csacse 2012.12.18 10:56:25
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
csacse 2012.12.07 17:57:21
Egy rövid ideig zavarban voltam, hogy mi is ez a fura doboz a bécsi zebrák előtti villanyoszlopokon. Olyan mint egy jelzőlámpa-kapcsoló, amire nem csak egy gombot tettek, mintha csak programozni lehetne velük a lámpák rendjét. Valójában persze nem gombok vannak rajta (a…..
csacse 2012.12.05 22:15:57
Cikk: Somogyi Levente Fotók: Mudra László, Tuszinger Károly Videó: Bankó Roland A riport a benne szereplő kép- és videóanyaggal együtt a készítők kizárólagos tulajdonát képezi, az anyag szerzői jogi védelem alatt áll. A forrás megjelölésével a blogbejegyzés és a…..
A fotókat elnézve a belga Gent városába pediglen egyszer jó lenne eljutni :).   ..
csacse 2012.11.22 21:39:32
- SPOILERMENTES - Három rendező, hat kor, hat történet - egyetlen óriási filmblöff? Nos, előjáróban csak annyit mondanék, hogy ha Ridley Scott nem idén gondolta volna úgy, hogy új nadrágot szab az Alien-univerzumra, akkor a Felhőatlaszból lehetne az év legvitatottabb…..
Érdekes, hogy amikor külföldi munkavállalásról van szó, általában a fiatalokról beszélnek, holott egyre többen keresik a megélhetést 50 felett is a határokon túl. Ilyen mai szerzőnk, Öregszárcsa is, aki megtapasztalt már egyet s mást, több országban is dolgozott, nem egyszer…..
Igencsak egzotikus országba vezet ma utunk, még akkor is, ha ez az ország Európában van, valahogy mégis keveset tudunk róla, leszámítva a jó öreg sztereotípiákat. Albánia az úti cél, nagyon sok minden kiderül, például hogy miként lehet helyes például az a mondat: „ott megy…..
Meglepetéskoncertet ad csütörtök este Párizsban a Rolling Stones, amelyre a délelőtt meghirdetett 350 jegyet - alig 15 euróért - néhány perc alatt elkapkodták. Az interneten szerdán terjedt el az a hír, hogy a Rolling Stones csütörtökön egy kis párizsi klubban, a 700 férőhelyes…..
csacse 2012.10.25 17:13:22
Megvannak az időpontok és a jegyárak a jövő nyári Sziget, VOLT és Baland Sound fesztiválokra. A VOLT július 3-tól 6-ig tart és év végéig akár még olcsóbban is meg lehet rá venni a jegyeket, mint idén. A Sound,- és a Sziget-bérletek viszont drágulnak. A Balaton-parti fesztivál…..
Elég az arcát figyelni, az egyszavas válaszait, az agresszív visszakérdezéseit. Hogy a tartalomról ne is beszéljünk...Tizenkétszer kérdezett vissza a vele készített 24 perces interjúban (ATV, Szabad szemmel, október 7., vasárnap) Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, az…..