Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walt Kowalsky

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondta, szeretne apa lenni, de még nem most. Vártam.   Sziasztok! Elmesélem nektek, hogy estem a saját hiszékenységem csapdájába. 29 voltam, amikor megismertem "álmaim pasiját". Két évvel volt idősebb nálam. Hamarosan összeköltöztünk. Fél éve éltünk…..
Walt Kowalsky 2011.08.02 11:03:23
@Köldökszösz (csodalampa): mert akkor még nem voltam ilyen kurva okos :) (igazából véletlen lett, és még csak nem is a csaj által szándékosan előidézett véletlen, ebben biztos vagyok)

@nemkellex: állítólag fél év után felhozta, aztán évekig szóba sem hozta. Ez így eléggé "szűrt" történetnek tűnik. A pasi meg lehet, hogy közben nem állt elé, hogy szakítsunk, mert nem akarok tőled gyereket, de egy több éves kapcsolatban tapasztalataim szerint nem is azt szokta érezni az ember, hogy most, 3 év, 5 hónap és 13 nap után billent át a kapcsoló és tegnap még nem tudtam, ma már tudom, hogy nem te leszel életem párja. Nyilván volt a kapcsolat olyan-amilyen, talán sokáig a pasi is bízott benne, hogy egyre jobb lesz, de nem lett, és amikor választás elé lett állítva, esetleg ő is akkor szembesült vele, hogy ebbe bizony most nem szeretne belevágni. De végül szakítottak, mert a csajnak nem volt elég jó a bizonytalan válasz. Kérdezhette volna egy évvel korábban, akkor egy évvel kevesebbet bukik. Én sem attól leszek biztos abban, hogy valakitől családot szeretnék, hogy X év eltelik, hanem attól, hogy odáig fejlődik a kapcsolat. De hadd ne én rúgjam már ki a nőmet, mert "nem haladunk elég gyorsan".
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
Walt Kowalsky 2010.11.23 13:22:42
@Muha: konkrétan pocsékak a fények :)
Amúgy meg igenis van olyan, hogy művészi akt, és azt hiszem, nem kell ahhoz hímsoviniszta disznónak (de még csak férfinak sem) lenni ahhoz, hogy valaki értékeljen egy esztétikailag kimagasló képet, amin egy meztelen nő látható.

Amúgy meg lehet egy kapcsolatot elvileg úgy is csinálni, hogy olyan tökéletes monogámiát várunk el, hogy képet sem szabad nézni másról, és ha van két ember, akiknek ez tényleg jó, ám csinálják (bár én ebben annyira nem hiszek)... de ezt minimum tisztázni kellett volna, és a csaj még csak arra sem volt képes, hogy legalább nyíltan és egyenesen megmondja, hogy neki csak úgy fog működni a kapcsolat, ha ez és ez így és így. Megalázónak érzi, ha egyáltalán mondania kell, és nem lesz minden (de abszolút MINDEN) magától úgy, ahogy ő akarja. Mennyen a búsba az ilyen p*csa.
Nosztalgikus tinitörténet az osztály elé kiállva szerelmet valló lánnyal és a fiúval, akinek elege volt a hülyítésből. Egyszer volt hol nem volt. Volt egyszer egy lány (mondjuk Jázmin). A lány azt hitte boldog, amíg be nem lépett az életébe a fiú (mondjuk Nomád). Ő hónapokig…..
Metroszexuális, önző fiú, akinek csak gyakorlatozni kellet a lány, akit utána persze eldobott, mint egy szál gyufát, amelynek nincsen lángja már. A következő történet nem egy hatalmas szerelem vége, semmi világvége-hangulat vagy soha-többé-más-nem-kell agonizálás nincs benne,…..
Walt Kowalsky 2010.02.22 18:24:20
@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): Reggel? Rögtön dugás után! :)

Nekem csak egy olyan nőm volt, akit nem szerettem, csak jól éreztem magam vele (sztorit ld. tavaly dec. 1. :), de ő egyszer maradt reggelig, többnyire már este hazavittem. Pedig amúgy nagyon jól el tudtam vele beszélgetni, de én is olyan típus vagyok, hogy pár óránál tovább csak akkor tudok együtt lenni valakivel, ha szerelemről, családról, közeli jó barátról van szó. Ezesetben akár 2-3 napig is bírom :) És ettől még nem érzem magam túlzottan degeneráltnak.
Walt Kowalsky 2010.02.22 19:07:40
@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): azért én sem "raktam ki" csak úgy még senkit... aki feljött hozzám, azt házig hazafuvaroztam utána, napszaktól függetlenül.
Walt Kowalsky 2010.02.22 19:46:21
@tom sailor: Nárcisztikusnak hívják az ilyet. Egy kevés hajlam bennem is van, de én azért biztos nem a külsőmmel foglalkoznék, ha a nőm épp dugni invitál :)
 Talán lapozni kellene a mesekönyvben, nagyon jól látja a levélíróValahogy mindig úgy gondoltam a szerelemre, mint egy tündérmesére, ami rózsaszín ködével mindent elsöpör az utamból. Nagyon sok szép történetem van, sok fiú, sok kaland, sok átmulatott éjszaka, számos…..
Walt Kowalsky 2009.12.11 11:52:04
@Frigyesur: őszintén szólva én ezt nem igazán értem, miért gáz a barátnő exével járni. Az igaz, hogy rögtön utána "beugrani" nem szerencsés, mert akkor felmerülhet a lenyúlás gyanúja. De akkor miért baj, ha már régebben szakítottak? Én nem bánnám, ha bármelyik haverom összejönne bármelyik exnőmmel :)
A születésnapon kapni kell, nem adni, de tényleg ne igyunk bele akárkinek az italába, mert csúnya vége lesz.Csak azt idd meg amit előtted töltenek ki! - mondja a mondás, ami biztos nem is így hangzik de a lényeg ugyanaz. Tizenkilencedik születésnapomon a főváros egyik legkedveltebb…..
Walt Kowalsky 2009.12.09 09:38:47
@Frigyesur: sokan viselkednek szánalmasan ezekben a helyzetekben, de nehéz lenne általánosságban ítélkezni, hogy épp mikor ki (kivéve az ilyen szélsőséges eseteket).

Volt már olyan esetem, hogy egy lány (akit régóta ismertem és jó barátok vagyunk, de soha nem akart velem semmit) egyszer megsúgta, hogy ha itatom egy kicsit, akkor valószínűleg lenne kedve egy kis "kalandhoz". Végülis ő mondta, de a felelősséget nem akarta vállalni saját maga előtt (van ilyen típus, én nagyon nem vagyok ilyen, mégis kicsit megértem). Hát vállaltam én, mondjuk akkor nem lett végül szex, viszont azóta is nagyon jóban vagyunk.
Tulképpen ez volt az egyetlen eset, hogy nőt "itattam", mert egyébként szánalmasnak tartom én is azt, aki egy ismeretlen csajt leitat, meg azt is, aki hagyja, hogy egy ismeretlen pasi leitassa. Ha akar kefélni, hát keféljen, nem kell ahhoz még az emberi méltóságot is elveszíteni, meg egy csomó veszélynek kitenni magát.
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
Walt Kowalsky 2009.12.09 09:28:22
@Zahal: > Évente 60 pasi? Jó tág picsád lehet már, ezért a 19 centi minimum.

Nem biztos, hogy többet kefél, mint aki együtt él egy pasival. Minőségben pedig biztosan elmarad a sok "kaland" az ismert és érzelmileg is kötődő partnertől. Mondom ezt férfiként. Nem tagadom, egy-egy ilyen néha jól esik, de évi 60? Neki már az újonság élménye sincs meg, számára az lehet a ritkaság, ha egy pasi másnap is felhívja :)

Szóval az igazi gond itt a valóság és az önértékelés szinkronjának a teljes hiánya.
Egy cukrászdában találkoztunk, nagyon jól elbeszélgettünk. Nem mondom, hogy bombanő volt, de amolyan kellemes MILF-kategóriának elment :)A kép innenSziasztok! Nem gondoltam volna, hogy egyszer erre vetemedem, de leírom legutóbbi, meglehetősen rövid kapcsolatom történetét, némely…..
Walt Kowalsky 2009.12.01 20:58:25
@Dr. Jula Watson: az egész kapcsolat során nem telt el sok idő. És mivel eleve csak átlag heti egy találkozóról volt szó, ennél jobban nem akartam bevonni az életembe, számomra semmi furcsa nem volt abban, hogy pár napig nem kerestem. Neki furcsa volt, én meg akkor azt éreztem, hogy annyit az egész ügy nem ér nekem, hogy naponta felhívjam. Így aztán vége lett.

Ő egyébként azt hitte, hogy érzelmileg zárkózott vagyok, pedig nem... én is nagyon régóta vágyom már igazi szerelemre (tudok én, nagyon is), de ez nekem nem az volt.
Walt Kowalsky 2009.12.01 21:16:17
@Letícia: ebből a sztoriból ez nem igazán derül ki, de amúgy romantikus alkat vagyok :)

@hasznavehetetlen régensherceg: ha mindenképp el kell dönteni, akkor én őt, de gyakorlatilag volt egy pillanat, amikor mindketten rájöttünk, hogy vége.
Walt Kowalsky 2009.12.01 21:30:45
@mütyür [kesztyűlakó]: igen, ilyen bonyolult :)

Vita arról, hogy miért nem kerestem három napig (ill. miért kellett volna), aztán új találkozót ajánl, nekem nincs kedvem... ezután pár másodperc néma csönd, ami után már mindketten úgy beszéltünk a dologról, mint aminek vége. Nem hangzott el az, hogy "szakítsunk" vagy "legyen vége", mert tökéletesen egyértelmű volt a helyzet.