Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anonim konyakosmeggy függő

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több ízben bemutattuk a Lavazza naptárját, indokolatlan lenne, ha az Illyről, az legminőségibb olasz kávéról nem ejtenénk szót. Annál is inkább érdekes a sztori, mivel a céget egy magyar ember gründolta, a temesvárról származó Illy Ferenc, aki az I. világháború után…..
Elkészült a Lavazza 2011-es naptára, ami körül mindig nagy a hype. Profi kedvcsináló egy profi terméknek. Az olasz kávék közül magam is ezt favorizálom. Az alábbi werk videó megmutatja hogy ess szerelembe ezzel a fekete levessel. És most jöjjenek a képek. A cég nem minden…..
anonim konyakosmeggy függő 2010.10.26 21:30:01
A milánói designweek, közismertebb nevén iSaloni véget ért, a termésből azonban időről időre szemezgetni fogunk, olasz blog lévén, kizárólag az olasz munkákból. Kezdetnek álljon itt Fabio Novembre maszk formájú széke, amely Nemo fantázianévvel indul majd világhódító…..
anonim konyakosmeggy függő 2010.05.01 08:06:30
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..