Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizi8

0 bejegyzést írt és 307 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus legfőbb célpontjai közé került az AS Roma fiatal támadója, Nicolò Zaniolo, s úgy tűnik, hogy a rómaiak egyre inkább beletörődnek a játékos távozásába. Mindeközben a farkasokat, legalábbis pletykák szintjén szóba hozták a Torinóból hét szezont követően távozó Paulo Dybalával, valamint a…..
Luca Momblano több napja számolt be arról, hogy megvan a megegyezés Ángel Di Maríával, tegnap pedig több hírforrás is lehozta végül ezt a hírt. Az olasz újságíró most arról tájékoztatta a mercatót figyelő sportszerető közönséget, hogy az AS Roma is szeretné Nicolò Zaniolo kérdését minél hamarabb…..
A Juventus egykori hátvédje, Nicola Legrottaglie megszólalt Matthijs de Ligt helyzete kapcsán, s a számos klubot megjárt olasz védő szerint túl sokba kerülne a Juventusnak a játékost akarata ellenére a klubnál tartani. Matthijs de Ligt kapcsán az elmúlt hónapokban több pletyka napvilágot látott,…..
Alfredo Pedullà értesülései szerint a Juventus továbbra is érdeklődik Nicolò Zaniolo iránt, miután Ángel Di María részéről továbbra sem érkezett semmilyen válasz. A Roma a játékost 50 millió euróra értékeli, és akár játékosok bevonásától sem zárkózik el a fővárosi klub, így Weston McKennie vagy…..
A rettenetes rajtot követően a Juventus győzelemmel zárta a Spezia és a Sampdoria elleni bajnoki mérkőzéseket, majd hét közben a Bajnokok Ligája-csoportkörében nagyszerű teljesítményt nyújtva aratott 1:0-ás győzelmet a címvédő Chelsea fölött. Szombat este torinói városi rangadó várt a…..
A feszített iram marad, a Juventus hét közben győzelemmel tért haza az AC Milan otthonából, de vasárnap este már a szezon során nagyszerű teljesítményt nyújtó Sassuolo látogat az Allianz Stadiumba. Andrea Pirlo keretéből hiányozni fog Alex Sandro, Juan Cuadrado és Matthijs de Ligt, akik az elmúlt…..
A Juventus továbbra is botladozik a bajnokságban, s ugyan hosszú ideig vezetett a Lazio otthonában, végül a mérkőzés lefújását megelőző utolsó pillanatokban gólt kapott, így elszalasztotta a győzelmet, s mindössze egyetlen ponttal térhet haza Rómából. "Nagyszerű mérkőzést játszottunk, egyetlen…..
A Juventus védője, Leonardo Bonucci tartózkodott attól, hogy az utolsó pillanatokban született római egyenlítő találat miatt a csapat argentin támadóját, Paulo Dybalát tegye meg felelősnek, habár az argentin támadónak kulcsszerepe volt abban, hogy a zebramezeseknek mindössze egyetlen ponttal kellett…..
Milik? Suárez? Džeko? Morata! Csatárt kerestünk nagy erőkkel, a csatár saga pedig hetekig elhúzódott.  Igazából nem is fontos a csatárposzt, vagy tényleg ennyire nehéz megfelelőt góllövőt találni?  Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint a korábbi spanyol Juve-játékos visszatér,…..
A La Gazzetta dello Sport friss cikke szerint Andrea Agnelli modernizálni kívánja a Juventust, ez az elnök mottója, de több is annál, mivel így akarja garantálni a Juventus jövőjét, úgy technikai, mint gazdasági tekintetben. Ennek egyik lépése az olasz futballban szenátoroknak hívott tapasztalt, ám…..
A Juventus BL-ből való kiesése után az elnök sem úszhatta meg az interjút, ő pedig kiállt Cristiano Ronaldo maradása mellett, miközben arról is beszélt, hogy 360 fokos kiértékelésre van szükség a klubnál, mivel több mindennek is változnia kell. „Ez a szezon egyértelműen keserédes. Nagyon nehéz év…..
Carlo Ancelotti egyértelműen kollégája pártjára állt, és véleménye szerint a Juventus megérdemelten nyerte meg a bajnoki címet, Maurizio Sarri pedig kiváló munkát végzett, és megérdemli, hogy egy nagy klubnál dolgozhasson. Maurizio Sarri a Napolival megmutatta, milyen szép futballt képes játszatni…..
Matthijs de Ligt műtétre szorulhat, hogy végre megoldódjanak vállproblémái, amelyek már november óta hátráltatják őt. A holland védő állapota korántsem ideális, a Sassuolo elleni 3-3 alkalmával is fájlalta a vállát, és a Corriere di Torino beszámolója szerint már egy ideje fennáll a probléma, és a…..
vizi8 2020.07.18 09:55:37
A vártnál is sokkal nehezebbnek bizonyul ez az időszak a Juventus számára, már három meccs óta nyeretlen Sarri együttese, és még csak ezután következik a Lazio elleni összecsapás. Ha ez mérkőzés pár héttel ezelőtt történt volna, akkor nem érintette volna meg egészen ennyire a szurkolókat az…..
vizi8 2020.07.17 15:22:26
@Holloka: Matuidi helyett bárki csak ő ne, mostanában mintha focizni is elfelejtet volna, futni meg pláne. Soha nem ért vissza ellentámadásoknál.
Az Atalanta ellen sosem szégyen a döntetlen, ezt megtanulhattuk az utóbb időben, ugyanis amióta a bergamói együttes vezetőedzőjét Gian Piero Gasperininek hívják, azóta a Juve mindössze négyszer győzött, ötször pedig pontosztozkodás lett a meccs végén (ezek a statisztikák csak a bajnokságra…..
A jobbnak bizonyuló Napoli vihette haza az Olasz Kupát, míg a Juventusnak szégyenszemre még a büntetők belövése is komoly feladatnak bizonyult, nemhogy akcióból gólt szerezni, vagy támadásokat vezetni, a tegnapi meccs tökéletesen 2019 tavaszát idézte elő. A játék képe ezen a mérkőzésen ugyanaz volt,…..
Továbbra sem enyhül a káosz, amit a koronavírus-járvány hozott Olaszország életébe, s a legújabb hírek szerint Lombardia és több megye is vesztegzár alá került, az intézkedés pedig mintegy 16 millió ember életét érinti majd közvetlenül.  A bajnoki kiírás huszonhatodik fordulójából több találkozó is…..
vizi8 2020.03.09 09:06:22
@Alex8610: Év eleje óta ezt mondom, de az a furcsa a magyar szakkomentétorok még mindig azt ecseteli hetek óta, hogy Pjanic nélkül nincs foci.
A Juventus a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében folytatja európai szereplését, s az Olympique Lyon otthonában tehet fontos lépést a sorozat legjobb nyolc együttese közé.  Az Olympique Lyon, mely korábban hazája zászlóshajója volt a Bajnokok Ligájában, idén nem nyújt igazán jó teljesítményt a Ligue…..
A Brescia fölött aratott győzelemmel a Juventus hozta a kötelezőt, s begyűjtötte a három pontot, míg a Lazio és az Inter összecsapása némi átrendeződést hozott a bajnoki tabella dobogóján. A fővárosi csapat győzelmével a tabella második helyére lépett elő,  míg az Inter már három pont hátrányból…..
A Gazzetta dello Sport transzferguruja, Nicolò Schira szerint a Juventus a nyár folyamán csere plusz készpénzes ügylettel próbálja majd meg a klubhoz visszacsábítani egykori játékosát, Paul Pogbát. Az utóbbi időben a francia világbajnok középpályás bátyja, valamint ügynöke sem próbálja titkolni,…..
vizi8 2020.02.21 17:14:39
Akadozik a Juventus gépezete, a zebramezes csapat előbb a Napoli otthonában szenvedett vereséget, majd hétvégén a Hellas Verona vendégeként is szerzett pont nélkül maradt, így rendkívül szorossá vált a bajnoki verseny. A torinóiak most az Olasz Kupa elődöntőjében vehetnek újabb lendületet, ehhez az…..