Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okosproli

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Bár a síelés nem maradt el hóhiány miatt, a sífutás azonban igen. Salzburg felett időnként inkább tavaszra hasonlított az idő, mint igazi alpesi télre karácsony és szilveszter között. A lesikló pályákat éjszakánként hóágyúval előkészítették ugyan, de környezetük…..
okosproli 2010.01.07 10:41:45
Korrektorblog Csoda szar 2007.12.09 19:14:00
Az -e kérdőszót az állítmányhoz kell kapcsolni, és ha a fókuszhoz kapcsolod, büdös a szád. – Új nyelvművelő műsor az m2-n. – Nem kívánom, hogy szarvasunkkal nyíl, bomba, méreg végezzen, de azt igen, hogy akkorát bukjon, mint az ólajtó...
Én már a kanyarodó sávból az egyenesen haladók közé bepofátlankodókat is rettentően tudom utálni, amit Northumberland írt és fotózott le nektek, az még ennél is nagyobb bunkóság. A csatolt kép története elé néhány szóban szeretném vázolni, hogy nem igazán tartom jónak…..
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
okosproli 2009.12.14 13:25:21
@DeToXXX: Szerintem meg aki kurvázza az összes nőt, annak savanyú a szőlő!
Voltál már nővel, kisfiú?
Lehet, hogy összepisilnéd magad, ha egy valamire való, dögös ringyó egy kis játékra invitálna Téged. (Ne félj. Erre csak maszturbálhatsz máximum...)
okosproli 2009.12.14 13:28:26
@Góliát2: ÍGY VAN!!! Köszönjük. Sok seggnyaló proli. Rongyosra verik a faszukat rá és még tisztelik is azokat, akik lezüllesztik ezeket a szerencsétlen, buta, proletár pinákat. Akiknek aztán majd a szoknyájuk alá bújnak, amikor elveszik majd feleségül őket. :-)
okosproli 2009.12.14 13:33:46
@bug jr.: Nekem ebből pont az jön le, hogy Te vagy itt a zacsinyaló.... Nem nekem imponál ez a szőrös,kopaszfasz. Neked tetszik, cukifiú...

Amúgy is kezdtek divatba jönni. Állandóan felvonultok, hőbörögtök. Lasan lötelező lesz homárnak lenni. Pfujjj...