Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mézescsók

0 bejegyzést írt és 3708 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beste Leben!..
mézescsók 2021.03.11 00:45:13
@repuloezustmokus #Piniteam: Gábor semmilyen formában sem kommunikálnék szivesen. Akármelyikőnk is a szellem.
Zakatol tovább a Gazda-Hét és stílusosan Zsolt Gazdával kezdünk, ugyanis kora reggel beoson a villába, hogy a magas ágyásokba beledugjon néhány csokor csenevész kis répát. Ezen tegnap elmorfondíroztam pár egész másodperc erejéig, vajh’ hogyan kerülnek majd a répák a ládákba, hogyan oldják meg, hogy…..
  A mai nappal a Vízöntő jegyébe léptünk - ezt reggel hallottam a rádióban – és megtudtam, hogy mi vízöntők rendkívüliek vagyunk, különlegesek, intellektusunk nem mindennapi! Ha nem kapaszkodtam volna éppen két kézzel a kormányba, még meg is veregettem volna a saját vállam, hogy érezzem a…..
mézescsók 2021.01.21 16:27:55
@Fu Szekh Li: Kösz a linket! Magamtól sosem jutott volna eszembe visszakeresni a régi dolgokat.
Kicsit elméláztam azon a szérián. Izgalmasabb karakterek voltak benne a jelenlegieknél.
Szóval még egyszer kösz.

Más:
A poszt nem tetszett. Nem kell szeretni a villalakókat, de a - szerintem - gyűlölködő hangnemre sem szolgáltak rá. Ez csak egy műsor. "Minden, amit hallunk, vélemény. Minden, amit látunk, nézőpont. Nem a valóság." (Marcus Aurelius, de nem garantálom, hogy szószerint idéztem.)
Helló-halló rajongók, egy nappal járunk a 15,46 után, de gondolom még minden erre lesz felhúzva, úgyhogy sem én, sem Ti nem ússzátok meg Renátókontent nélkül. Mert ezt szeretjük, ugye. Közben szolgálati közleményélnek is egyet gyorsan: Nem vagyok admin, csak egy egyszerű posztíró és nem kapok emailt…..
mézescsók 2021.01.19 00:01:58
@.Zsu: Virág - Dani jelenet: nem vesztettél semmit, az elején nem történt semmi. Amiről szó volt:
- D. : Mi bajod?
- V.: Semmi.
- D.: Mi történt?
- V.: Semmi.
- D.: De valami bajod van!
Ez ment vagy két percig. Aztán tért rá Virág, hogy van egy problémája, de nagyon sz..r róla beszélni, stb.
Ha kedd, ha szerda: Zsákba Macska! – ha kedd, ha szerda (esti adás) én írom meg hogyvót, hogyNemvót! S mivel tegnap szerda vót, hír áj em zisz iz mí.Ez meg itt a tegnapi záró jelenet folytatása Vivivel, akit Mó és Merci hallgat a teraszon. Vivcsó pityereg, Mó kérdezgeti és próbálja kideríteni miért…..
mézescsók 2021.01.15 02:56:12
@PYT: A lány neve Kinga volt.
mézescsók 2021.01.15 16:47:57
@PYT: Éjszakai hsz-dre: Kösz, bár nem olyan nagy bevállalósság ismeretlenül, a partvonalon túlról felvállalni egy véleményt. Konkrét esetben - vv10 szereplőinek kivesézése - nincs benne kockázat, ha szembe megy az ember az árral, mert egyik villalakóhoz sem fűz semmi, nem kampányolok senki mellett. Ha ezt az RTL teszi (megfed egy játékost olyasmiért, amit másik játékossal kapcsolatban - jóval súlyosabb és kirívóbb esetben - simán elnézett és nem tett meg), az azonkívül, hogy álszent dolog, szerintem nagy hiba és a nézők befolyásolásának tartom.
mézescsók 2021.01.15 17:07:27
@Kiégett Hobbynyúl: Maradjon az a kettős pont. Nekem tetszik.
A többi leírt dologgal egyetértek.
  Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló. Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol.…..
Köszöntök mindenkit kedves hölgyeim és uraim, én Rozé Ármándó vagyok és ma én fogom végigpojácáskodni a BeleHogyvoltot, ma kiválasztás hölgyeim és uraim, írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ki lesz a kiválasztott!!!! Vigyázzunk Dani előtt Moh nevével de vágjunk is bele mert elképesztő…..
mézescsók 2021.01.10 01:11:25
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Százalékban kifejezve jobban hangzik: 100 % - 0 %.
PP a mai porondmester, akin ismét van valami rózsaszín és ez már biztosan nem véletlen. Nekem nincs ezzel bajom, kaptam én is karácsonyra a csodálatos szerelmemtől egy olyan pulcsit, mint ami korábban rajtavolt… Nade kit érdekel az én magánéletem és karácsonyom, amikor ma a driccmadár és kitalálója…..
mézescsók 2021.01.03 15:28:04
@gala galuska: Nem azért, hogy vitatkozzak, de Bálint minden győztes párbaja után a szívére teszi a kezét és tapsol. Ez nem szinészkedés - szerintem.
Ha a tegnapi párbajon, sőt úgy általában egész villaléte alatt valaki színészkedet, az pont Gina volt, a folyamatos arcjátékával, szemmeregetéseivel, hadonászásaival, lazának szánt, de valójában roppant mesterkélt testtartásával. Hozzá képest Bálint mimikája legfeljebb egy kabuki álarc mozgékonyságával mérhető.
Ez a hogyvolt picit rendhagyó lesz. Telelövöm képekkel, mert a mai napot egyéb kötelezettségek teljesítésével kell töltenem. Ugyanakkor nincs ok szomorkodni, mert a tegnapi borzalomból egyébként sem lehetne sokkal többet kihozni. Azzal kezdünk, hogy Bálint edzi Dzsinát hogyan kell felkészülni egy…..
mézescsók 2020.12.31 00:31:05
@PYT: Akkor visszavonom a megjegyzésemet.Kicsit gyanús volt.
mézescsók 2020.12.31 00:56:33
@vágtázó vadmalac: Szerintem arra fog hivatkozni - ez is belefér az általad hivatkozott közeg világába -, hogy kezdettől fogva utálta Bálintot (egyébként nem emlékszem, mi volt a casus belli) és nem csinál szart a szájából.
Pedig ebből simán kifarolhatott volna a bilincses hét után.
mézescsók 2020.12.31 01:22:32
@Ármándójózsi: Jó éjszakát!
Büszkén mondhatom a VV hogyvolt csapat nevében én is, hogy VAGYUNK VÉGIG az ünnepek alatt, a mai összefoglalót különösebb történések híján inkább a vizuális tartalmak dominálják majd, úgyhogy giccsparádéra, színkavalkádra és könnycunamira felkészülni, nézzük, hogyan telt a villalakók karácsonya!..
mézescsók 2020.12.28 17:39:32
@kozi001: Fruék nagyon erősek lehetnének, mert van érzékük a kavaráshoz, Renatónak még a helyezkedéshez is, mert mindig visz infókat Bálintéknak (más kérdés, mennyire hisznek neki, mert lejáratta magát elégszer), de - ha igaz, hogy megnéztek pár korábbi szériát - néhány dolgot vagy nem vettek észre, vagy nem figyeltek rá. Pl. az, hogy nem szerencsés, ha nagyon összezárnak, márpedig ez az egész kvartettjükre igaz. Vagy pl., hogy ha valakit falkában támadnak (Merci), az elnyeri a nézők többségének rokonszenvét (ld. előző szériában Adri, az egyik korábbiban Zsuzsa és akkor még nem volt insta és tik-tok).
Gina egy sajátos karakter, ezt nem vitatom, de én nem kedvelem. Nekem túl, túl,túl... mindenben too mutch. És sajnos esze, alkalmazkodási készsége, taktikai érzéke nulla. Máshova pedig nem lehet sorolni, mert Bálinték közeledési kisérletei ellenére nem mozdul a "csapata" mellől. Szép dolog a hűség, de ha nem látja, márpedig nem látja, hogy mennyire mellékszereplő Fruék játékában, és hogy mennyire folyamatos nyomás és befolyásolás alatt áll, hogy simán beáldozzák, akkor neki annyi.
Azt meg már írtam, hogy bizony, egyszer minden csapat eljut oda, hogy egymásra kell tenni a jeleket, mert csak egy nyerhet. Így érnek véget a szép, egész életre szóló barátságok!
mézescsók 2020.12.28 17:47:36
@vígszínházas luvnya: A munkahéten - akkor kezdett főszereplő lenni - még volt egy sanda gyanúm, de az annyira szemét gondolat volt, hogy igyekeztem elfojtani. Ez pedig az volt, hogy Ginával reprezentálják az etnikuma munkához való hozzáállását. Gina pedig mindent úgy reprezentált, ahogy az a közvélekedésben él. A gondolatot azért vetettem el, mert ilyen eszközöket még egy ilyenfajta játékban sem szabad bevetni, mint a vv.
És igen, közhelyraktár, minden sztereotípiát hitelesen hoz, ami a való világ ezzel a rasszal kapcsolatban gondol.
Csak én nem nagyon tudok rajta nevetni, annyira szánalmas.
mézescsók 2020.12.29 00:43:24
@VV Erőlegény: Ezért írtam, hogy ilyen eszközöket még a vv-ben sem szabad bevetni. És igen, az RTL-ről én sem feltételezem, ezért is vetettem el a gondolatot, de van olyan csatorna, amelyikről igen.
A kihívás utáni pillanatokkal indítunk, parázs vita pattan ki, hogy Rencsó szekrénypüfölése mennyiben tér el Merci ajtó csépelésétől, Fru magabiztosan hátradőlve ecseteli Bálintnak, hogy de hát kéremszépen, a kettő márpedig teljesen más, hiszen Reni ÚGY jött be, ezzel szemben Merci meg egy 19 éves…..
mézescsók 2020.12.27 17:38:41
@Adamadam: És milyen kár, hogy nincs halálbüntetés, ugye?
mézescsók 2020.12.28 03:00:11
@Alice from madness: @Nátha ellen bálna: @Adamadam:
A halálbüntetéssel kapcsolatos kérdést iróniániának szántam, az ironikus oldala ezek szerint nem jött be. Oka: Adamadam hevesen kikelt Merci ellen, ami nem gond, véleménye mindenkinek lehet és mondja el annyiszor, ahányszor akarja. Viszont ebben a posztban, a zsigeri gyűlölködés nem volt szokás - legalább is nem túl szorgos kommerként eddig ezt tapasztaltam, már pedig régóta követem a vv-k történéseit. Azt már csak halkan mondom, hogy a dolog ugye okafogyott, bár ettől még el lehet rajta maszatolni egy ideig.
A halálbüntetést ellenzem, bár nem "szadizmusból", tehát mert az életfogytig tartó bezárást nagyobb büntetésnek tartom. Vannak olyan cselekmények, ahol nagyon is indokoltnak tartanám, pl. egyes élet, vagy emberiség elleni dolgok (pl. népírtás, emberölés súlyosabb esetei, stb.), de mégis jobb, hogy nincs. Egyrészt: mikor, mi számít bűncselekménynek, az változhat és változik is. Másrészt: könnyű vele visszaélni. Azt már nem is említve, hogy sokszor a jogszabályok maradéktalan betartásával lehet igazán megmutatni, hogy hol lakik az úristen. Harmadrészt: tévedés esetén nem korrigálható. Lenne még néhány érvem, de nem ragozom.
A közösségi média befolyása, jelenléte a mindennapjainkban - kivédhetetlen. Megváltozott a világ, a közösségi élet színterei is, akár tetszik nekünk, akár nem. Akkor követné el a nagyobb hibát az RTL, ha nem venné tudomásul és nem alkalmazná. Arról már nem is beszélve, hogy ellenőrizni sem tudná.
Béke mindenkivel, visszavonultam!
Post nubila phoebus – ez jutott eszembe, mikor reggel kinéztem az ablakon és megláttam milyen takony idő van már megint. Egyszer biztos lesz phoebus, csak lenne már az az egyszer, mert nem emlékszem mikor találkoztunk utoljára. Aztán elkezdődött az összefoglaló, mert karácsony -1. napon, vagy…..
Hellóhalló fiúk-lányok és EKG-csoport! Mivel a tegnapi hv-t nagyon sokat kattintottátok meg és sok volt a komment is, így ma is van hv és ma is engem kaptok. Igazából akkor is lenne, ha a kutya se olvasná, de így azért jobban hangzik. Párbaj van, így másfél óra nettó adásidő, úgyhogy csapjunk is…..
mézescsók 2020.12.14 09:49:12
@Qqts: Én Danit vizionálom nyerésre vagy Bálintot, de ez most nem érdekes.
Azt írod Renátóról, hogy "kirívó balhéja nincs, kerüli ezeket a szitukat, el van igazából mindenkivel"
Én éppen az ellenkezőjét láttam. Renató többször is belekötött Bálintba, Daniba, nem egyszer majdnem verekedésig fajult a dolog. Hogy nem így történt, az nem R. érdeme, hanem a többié, akik vagy visszafogták magukat, vagy mások fogták vissza őket, hogy ne legyen kizárás. Ugyanis Renató szemmel láthatólag a tettlegességre utazott és kifejezetten provokálta a balhét.
Részegen általában kötekedik, a részegség meg nem mentség. Ittasan sem hiszem, hogy megtenne olyasmit az ember, amit józanul nem, illetve ami józanul legalább megfordult a fejében.
mézescsók 2020.12.14 11:38:39
@Qqts: Igaz. Most vettem észre, hogy Robertót és nem Renatót írtál. Bocs.
mézescsók 2020.12.14 11:58:59
@Niemandhäuser: Amikor beköltözött Renató, nekem is szimpatikusabbnak látszott. Egy vidám, belevaló, laza fazonnak. Aztán később kiderült, hogy képtelen az érzelmei kontrollálására, semmilyen irányban.
A legfőbb rossz, ami Bálinttal történhet, az Fru. Ennél értelmesebbnek tartom. Lehet, hogy Fru csinoska, de kb. ennyi. Semmilyen szempontból nem bíznék benne. Rögtön utána jön Amanda. Ő nagyon hálás lenne, levakarhatatlan.
A kangörcsről közelebbi információim honnan is lennének, de kizárt, hogy pár hétig nem bírható ki. Ki mondta, hogy a 36 milliót ingyen adják?
„Olá misz ámígósz”! 4 hetes röpke kis egészségügyi kényszerszünet után „áj em bekk”! S nem csak én vagyok „bekk”, hanem lassacskán a hogyvótok is, mert mostantól (reményeink szerint) az irományok száma exponenciálisan emelkedni fog az eddigiekhez képest, szóval tartsatok ki, mert összeállunk, mint…..
mézescsók 2020.12.12 14:33:07
@VV Erőlegény: Nekem a tegnap esti buliban a csúcs mindenképpen Robi volt. Aki - mindannak ellenére, amit tett (piálás. Ginu-s táncika és szex-imitáció) - legaranyosabb, legszórakoztatobb fazon volt. A más- vagy még aznapos Robi is szerethető volt. A napokban eszembe is jutott az egy műsor láttán, hogy jelenleg a legnormálisabb figura az összes között.Megfigyeltem, hogy bármilyen balhé esetén sosem ő a főszereplő, de mindig megpróbálja oldani a helyzetet és megóvni a többieket a hülyeségtől. Talán a tapasztalata, talán a nemi identitása miatt - nekem semmi bajom a bi-, a transz-, akár az aszexualisással és társaival sem, de gyanítom, ha valaki felvállalja, és amíg felvállalja szív eleget - megtanult túlélési technikákat.
Még egy dolgon röhögtem, amikor Merci megigazította a Fru ölében ülő Renató gatyáját elfedvén ezzel a termetes köműves-dekoltázst. Úgy látszik, nemcsak a nézők szemét bántotta.
Máson nem nevettem.
Mindennel egyetértek. Valóban a "túltolta" kifejezést szántam a kulcsszónak.
mézescsók 2020.12.13 00:10:50
@Mysterious Thinker: Bálint megnyilvánulásai és megjelenése komolyabb személyiséget sugall, bár láttuk az ellenkezőjét is. Robi lazább, humorosabb, könnyebben közeledik és könnyebben megközelíthető.
Nőként nekem Bálint jobban tetszik - sokaknak nyilván ez is szempont a szavazásnál, de én nem szoktam szavazni, úgyhogy ennek semmi jelentősége -, Robiról gyakran Mazsola jut eszembe a bábfilm sorozatból. Ettől függetlenül szerethetőbb figura.
És sajna van annyi homofób ebben az országban, hogy a nemi identitás a szavazásnál számít.
Bár, majd meglátjuk, hogy mi lesz, ha egyszer Robi párbajozik. Nekem tetszene, ha maradna a végéig.
mézescsók 2020.12.13 00:39:42
@VV Erőlegény: A lábait eddig nem néztem, de még ma megnézem valahol. Van rá majdnem egy napom!
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
mézescsók 2020.12.09 23:35:05
@Alice from madness: Nem. Ha mégis, akkor kellemesen. Inkább ezerszer Moh, mint egyszer Gábor. Nem hittem, hogy be meri vállalni Bálintot. És nem gondolom, hogy azért döntött mellette, mert ennyire tökös, hanem azért, mert csapdába került. Olyan sokszor balhézott Bálinttal, annyiszor elhangzott, hogy nem bírnak együtt létezni a villában, hogy elvileg nem hívhatott mást. Csak nem hittem el, hogy meg is teszi ezt a lépést.
Egyébként nem drukkolok senkinek, de szivesebben nézem Moh-t Mercivel, mint Gábort akár szólóban, akárkivel, még Kata fényképével sem.
mézescsók 2020.12.10 04:00:54
Elkésett válasz a tegnap esti hozzászólásokra:
@Hannibal Gabter: Megírtam időben, küldtem is, de a technika ördöge, vagy bármi más miatt későn ért oda. Így már tényleg hülyén jött ki.
Ilyen könnyen nem kapsz tőlem egy milliót!
@tvbuzi: Ma még nem, igaz, csak fél négy van! Este kellett volna, előbb odaér a kommentem.
@Cimili2: Ja, de amikor írtam, még nem tudtam.
@szociál: Ő védett volt, vagy nem? De rohadtul idegesítő párbaj lett volna, süketek párbeszéde, előre tudott eredménnyel. Amúgy jó opció lett volna!
@PYT: Kösz, utólag is!
@Niemandhäuser: Ha párbajozni akart, illetve, ha győzni, későn rajtolt. Előbb kellett volna megmutatnia magát. Így csak közvihart robbantott ki, amiből nem győztesen került ki, a másik "csapatot" sem sikerült szétrobbantania, sikerült viszont "sohavégetnemérős" monológjaival ellenszenvet keltenie. Ez is eredmény persze, csak minuszban.
@Alice from madness: Ezzel tökéletesen egyetértek..
mézescsók 2020.12.10 10:54:22
@szociál: Így is van. A magas labdákat mmkk le kell ütni!
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
mézescsók 2020.12.08 01:51:13
Közönség előtt beszélni nehéz. Még akkor is ott a zabszem, ha tudjuk, van füles, súgógép, bármi. Ráadásul első alkalommal ebben a helyzetben. Annak a tudatában, hogy a képernyő másik oldalán csak a hibákat látják, de azokat aztán milliószorosra felnagyítva és persze mindenki jobban csinálná. Ha ez mentegetés, ám legyen.
Egyetértek, hogy szakma, rutin és még sok minden kell hozzá.
Nem azt mondtam, hogy jó volt, de nem annyira rossz, hogy most kapásból az agyagba kéne döngölni, vagy felhörrenni a felháborodástól. Egy második esély - akár a javításra - mindenkinek jár. Annak a kockázatával, hogy bebizonyosodik, totál alkalmatlan a képernyő előtti szereplésre, és akkor ennyi volt.
Nem mondtam, hogy neked vagy akárkinek a fotelben ülve okosabbnak, stb. kell lenned nála. Tapasztalataim szerint viszont majd mindenki úgy érzi, hogy ezt a feladatot jobban megoldotta volna, és ehhez még csak nem is kell dimenzionálnia a képességeit, mert ez természetes. Elég sok hsz-t elolvastam ahhoz, hogy ezt le merjem írni.
És még valami: nem vagyok elfogulatlan. Olyan mértékben irritál Gáspár Győző úgy egészben, ahogy van, hogy még akkor is jobban élveznék bármit, amiben szerepel, ha jeltolmács (tisztelet nekik) közvetítené a közvetíteni valókat. Erre konkrét okom nincs, tudtommal életemben nem voltam még csak egy légtérben sem vele. Nekem tehát a hölgy mindenképpen üdítő volt.
mézescsók 2020.12.08 01:53:06
@PYT: A fentieket a te hozzászólásodra írtam, elnézést, nem akartam kihagyni a megjelölést, csak valahogy kimaradt. Bocs.
Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt…..
Ismét PP köszönt minket, immár a megjavított asztalon, ami piros helyett kék színben pompázik. A párbaj előtti estébe kapcsolódunk be, a villalakók lefekvéshez készülődnek. A zuhany alatti első pár mondatot feliratozzák a szerkesztők így nem maradunk le a világmegváltó gondolatokról, a szöveg…..
mézescsók 2020.12.01 00:28:47
mézescsók 2020.12.01 08:58:30
@PYT: Szerintem ezek az eddigi kizárások okai szinte soha nem voltak szándékosok és tényleges sérülést sosem okoztak.
VV Zsuzsa tényleg megsorozta Olivért naranccsal, ásványvizes flakonnal, de még ennyi év távlatából is határozottan állítom, hogy ott, akkor eldurrant az agya Olivér kedves beszólása után. _Talán egy narancs eltalálhatta Olivért, de konkrét sérülés nem volt. Kizárás.
Még ugyanabban a szériában egy vita közben Alekosz megrántotta VV Laci székét, aki akkorát döndült a földön, hogy kb. az egész villa beleremegett. Magyarázat: nem szándékos, csak a vita hevében történt, nem okozott sérülést. Egy picivel sem volt veszélytelenebb, mint Zsuzsa csoffadt narancsokkal való dobálózása.Alekosz maradt.
Simon - VV Viki sztoriját már leírták néhányszor. Megsérült az a rohadt póló, ember veszélyben sem volt. Legrosszabb esetben a nézők szépérzéke amortizálódott volna, mert állítom, ha akkor Viki pólója leszakad, örökre a szemünkbe ég a látvány. Ráadásul ő kezdte Simon gatyájának a lerántásával. Kizárták a srácot.Viki a döntőig menetelt. Egyéb szemétségeiről most nem is teszek említést, mint pl. játékosok tudatos egymásnak ugrasztása.
Vv Zsuzsu kereste, de nem találta a szemöldök - csipeszét. Mint kiderült Csoki vitte el, valamelyik csaj szépészeti beavatkozást végzett rajta. A csipesz különben nem volt eldugva, mások is használták már. A csaj kéri vissza a csipeszt, Csoki visszadobta. Eltalálta a homlokán Zsuzsut, de sebet nem okozott, a visszadobás szándékos volt, maga a tulaj követelte, hogy azonnal adják vissza a cuccot. Csoki részéről nem volt szándékos, hogy eltalálja Zsuzsut, a nő maga is mondta a riportszobában, hogy nem volt ez akkora jelentőségű, eszébe nem jutott, hogy ebből a dobásból ez lesz. Csokit kizárták.
Ilyen korán reggel több nem jut eszembe, bár biztosan volt.
Ha túldramatizáljuk a helyzetet, akkor megsérülhetett volna akár a szeme is, maradandó nyomot hagyó sérülés is lehet belőle, fertőzést is okozhat. (Amúgy nemcsak a covid miatt nem fognék kezet sem Danival, sem Virággal. Isten tudja, mit fogdostak előbb és mikor mostak kezet. Fertőtlenítésről már nem is gondolkodok).
-Dani és az ő udvarlása - ettől mentsen meg bárkit is az isten. A pasit nem kedvelem - nem Virág miatt -, az állandó szövegelésétől a falnak tudnék menni, de alkalmasint egész jó megállapításai vannak és ez a kinti élet valamilyen szintű ismeretére utal. Nagypofájú, öntelt, de nem rosszindulatú. Még nem tudom eldönteni, jó-e nekem, hogy nem értem a beszédét, vagy nem jó. Hajlok az előbbire.

@Alice from madness: Ld. mint fent.

@Pamutbojt: Dani szövegelését, hogy Virág még kislány, én sem tartom nomálisnak. Attól eltekintve, hogy a jelek szerint ez a szöveg a lányt nem zavarja, kicsit talán még tetszik is neki, nekem mégis eszembe jut, hogy kisköcsög, ha Virág még kislány, akkor miért dugod? Neked a kislányok jönnek be?Mázlista vagy, hogy már elmúlt 18.
Persze értem, mire gondol, amikor a hölgy életkorát emlegeti.
Néha eszembe jut, hogy amikor Gáspár nyálazva, csillogó szemmel üvölti ország-világ pofájába, hogy most pedig megnézzük Virág puncikáját, vagy hogy Dani meg.....ta Virágot, mert ezeket a dolgokat már lélegzetvisszafojtva várta a plebs, szóval akkor felötlok bennem, hogy neki is van egy Virág nevű lánya. Akkor is ilyen lelkes lenne vajon, ha az ő lánykája lenne ott?
Egyébként bocsánatot kérek Gáspár Virágtól, megbántani nem akartam, a névhasonlóság juttatta eszembe csak az előbbieket. Nem hallottam róla semmi olyasmit, ami ne lenne vállalható.
Moh és Merci miért ne érdemelhetnék meg egymást? Normálisan játszó fiatal pár, nem hibátlanok, de nem bántanak meg senkit, nem napraforgók, nem keverik a szart. A háttérben el vannak a maguk körében, ezzel eljuthatnak elég sokáig, bár még az sem mondható el róluk, hogy a konfliktusok elől menekülnek.
Fru szarkavarása - EKG. Eklatáns példáját mutatta ennek pl. tegnapi adásban. Az jutott eszembe, minek annak ellenség, akinek ilyen barátai vannak?
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
mézescsók 2020.11.29 11:27:49
@Qqts: Az eredményt tekintve ua. a becsicskulás vagy a kisebb ösztönös védése. Virág azt csinál velük, amit akar. Persze, hogy kisebb lenne a szája. Ügyes ez a lány. Majd még kiderül, neki van a legtöbb esze és érzéke a játékhoz.
@Rugdoll: Fogalmam sincs, melyikőjük kezdte a vitát, de szerintem direkt provokálni valakit - még akkor is, ha az hülye -, annyira, hogy az lehetőleg üssön, az én mércém szerint legalább akkora bunkóság, mint a palávert kezdeményezni. Akkor már egyszerűbb, ha tömegverekedést tartanak a villában, aztán mindenki mehet a dolgára, Aki utoljára esik el, viheti a 36 millát. A vitában pedig Virágot nem kellett félteni, méltó ellenfele volt Renatonak, teljesen egy szinten moogtak.
Kivakarni egy sz...helyzetből egy nőt, akkor ha maga is felelős volt a kakiért, szerintem nem lovagiasság, hanem hülyeség. Elvonatkoztatva a konkrét esettől: akkor is warm welcome, ha a hölgynek esetleg nincs igaza, csak azért, mert nő?
És a félreértések elkerülése végett: nem védem Renatot, mert hülye volt. Hogy Virág nem hagyta szó nélkül, az rendben van. Hogy tovább lépett és átment provokátorba, azzal kapásból R. szintjére került. Ezen a véleményemen nem változtat az sem, hogy mindkettő mattrészeg volt.És ugyanmár, van rá egy fogadásom, hogy nem Renato védelme járt Bálint fejében, amikor kicipelte Virágot.
Ugyanazt a dolgot, személyt, eseményt nem látjuk egyformán, ezzel nincs semmi baj. Én olyannak látom Bálintot, ahogy korábban is leírtam (nagyképű, öntelt, lekezelő, stb.), te meg nem. Ha tévedek, alkalmasint bocsánatot kérek, de egyelőre nem látom okát.
mézescsók 2020.11.29 13:19:34
@Qqts: Pontosan így láttam.
@LaciHogyVoltol: Az erőszak semmilyen formáját sem tolerálom.(szerencsére engem sem vertek még és én sem bántottam élőlényt - na jó, takarításkor kiéve néhány pókot soha) veréssel fenyegetőzni gyengeség. Fogalmam nincs, hogy min akadt ki eredetileg Renato, mint ahogy te is csak találgatsz, hogy az irigység, Dani szerszámának használata lehetett a vita kiváltó oka. Én abban láttam - és látom továbbra is - Virág felelősségét, hogy amikor ez felmerül, akkor a szitut fokozta, hadd mérgesedjen el még jobban a helyzet. Aztán pedig rettenetesen büszke volt magára, hogy milyen jól megadta Renatonak, ugye?
@Kosztarika: Nem kellett volna eltűrnie, hogy megalázzák, de azzal, hogy fokozta a helyzetet, sikerült odáig elkeverednie, hogy megalázzák.
A helyében én valószínűleg azt mondtam volna, hogy ez most nem a legjobb alkalom, hogy megtárgyaljuk, beszéljünk róla holnap. Aztán, ha tovább mondja, akkor meghallgatom és megjegyzem, hogy ez is egy vélemény. Annyi. Semmiféleképpen nem uszítom tovább, mert azzal csak rontok a helyzeten. Kivéve persze, ha az a célom, hogy kiprovokáljam a tettlegességet, mert ha jól csinálom, akkor Renato már csomagolhat is.
Nem hiszem, hogy a konfliktusokat veréssel kell és egyáltalán, hogy el lehet intézni és ez független attól, hogy milyen kromoszómákkal rendelkeznek az érdekeltek. De el tudok képzelni olyan szitut, amikor a fenyegetett kiharcolja magának az abúzust.
És, na bumm, legfeljebb nem vagyok jó ember.
Egyébként eddig - mármint a tettlegességig, akár a szándék felmerüléséig - egyik hozzászólásomban sem jutottam el. Én végig Renato és Virág szájkaratéjától beszéltem.
@MsIreneAdler: Nem is kellett védelemért futnia. Azt már korábban elintézte magának.
Azzal egyetértek, hogy majd meglátjuk, ki, hova, meddig és hogyan fejlődik.

És
mézescsók 2020.11.30 00:19:58
@csodalámpa: A sztori jó. DDD
@pkovaks: Bálinté a 0- hoz közelít. Gáboré a 0.
Ancsa jutott mára megint, akinek rémlik, hogy valami külföldi nevű csávó költözött be tegnap, Di-vel kezdődik, forognak a kerekek, mi a faszom is volt te, DIÉGÓ, csak egy kicsit ment mellé Ancsám, négyes alá. Ancsa aggódik Merci miatt (mondhatott volna ladát is, ötös), ugyanis Vivi, Amanda és Gina…..
mézescsók 2020.11.19 21:40:29
mézescsók 2020.11.23 20:35:30
@kozi001: Már a játék alatt sem kedveltem, de később aztán végképp nem. Lehet, hogy sajnálni kéne, hogy tizenvalahány év után még mindig kétségbeesetten kapaszkodik egy celebkarrierbe.
Alapból talán nem volt buta lány, nem tudom, de mennyi mindent kezdhetett volna magával. Ennyi elvesztegetett energia, idő... és akkor úgy emlékszünk rá, hogy a lúzer alkesz. A nyomorult elcseszte az életét rendesen.
mézescsók 2020.11.24 16:20:34
@kozi001: Elsősorban Baukóra értettem, de Alekoszra dettó érvényes. Azzal a különbséggel talán, hogy Baukó valamivel értelmesebb volt (azt hiszem, hogy a közgázon végzett el egy - vagy kettő? -évet), de istentelenül összeférhetetlen, fékezhetetlen természettel "megáldva", hatalmas egoval, orbitális méretű önzőséggel, irigységgel, rosszindulattal, és reggelig nem fogynék ki a jelzőkből. Rühelltem Alekoszt és rá nem tudtam jönni máig sem, mi indokolta irdatlan népszerűségét, a szememben ő is egy szerencsétlen lúzer volt hamis önképpel, és ha a csatorna vagy bárki, akár Olivér, az országos cimborája segíteni akart volna neki, akkor nem külön műsort kap, hanem szakorvosi segítséget.. Szánalmas, az is, aki kihasználta Alekosz és Baukó személyiségi problémáját és az ország közhülyéjét csinálta belőle, és a két érintett is, mert annyira azért egyik sem volt fogyatékos, hogy ne foghatta volna fel, mi folyik körülötte és vele.
Nekik nem volt elég a 15 perc hírnév, hát kaptak többet, és mire mentek vele???
Nem tudtam, hogy Baukó az USA-ban van, Na, azok is...nincs elég saját celebszemetük, hogy importálnak is??? Viszont akkor már ne is engedjék haza!!!
Az első Vv-kre halványan emlékszem, de arra igen, hogy sokkal több mindennel foglalkoztatták a játékosokat, érdekesebb feladatok voltak komoly jutalmakkal (pl. az egyik játékban nyertes játékost színházi előadásra vitték ki, utaztak, külföldön kellett megoldaniuk feladatokat, igen, szinészek instrukciói alapján tanultak be jeleneteket, stb.) Nyilván jóval több pénzt áldoztak rá, de megérte, mert megágyazta a nézettséget, a nézőket érdekelte a műsor.
Lehet, nagyot tévedek, de nem vagyok biztos benne, hogy ha nem az rtl2-n menne a műsor, hanem az 1-en, akkor még mindig tarolna a nézettségi statisztikákban. Természetesen óriási felháborodás, kiátkozás, médiabotrány emlegetése és utálkozás mellett lógna a tv előtt a fél ország minden este.
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..
mézescsók 2020.11.23 14:25:05
@hereverő heverő: Tehát jófelé tapogatózom...
@Theriad: Robi nemi hovatartozása volt a téma főleg Charlie100 és Hereverő heverő között, amihez hozzászóltál. Írtad, hogy kb. 30 közös ismerősöd van vele és van egy olyan ökölszabályod, hogy akit legalább 5-en követnek, az csapattag. Később írtad a heteró pasik elemi képességeiről, amit "Ti" észre sem vesztek. Charlie és Hereverő mint férfi nem veszi észre vagy mint heteró nem veszi észre. Namármost ehhez képest akkor Robi melyik csapatban játszik? Mitől egyértelmű, hogy meleg és mitől, hogy nem?
És nem kérdezem meg, részben mert nem érdekel, részben mert ha érdekelne sem tartozna rám, részben mert sértő is lehet: te melyik csapatot erősíted?
mézescsók 2020.11.23 18:54:03
@PYT: Egyetértek!
@Theriad: Engem nemcsak az zavar, ha belegyalogolnak a személyes terembe, de az is, ha én teszem. Szóval most kicsit kínosan érzem magam. Nem kérdőjel kellett volna az utolsó mondatom végére. Tehát bocs.
A Survivor 2-re nem emlékszem. A botrányt, amiről egyébként sem tudok semmit, meg borítsa a feledés homálya.

@gala galuska: Fru mondta Renatonak, hogy kint esetleg lehetne köztük valami. Szerintem mindkettő hozta azt, ami nemének jellemzője. A pasik többsége - pláne, ha általában sikere van a csajoknál - nehezen veszi tudomásul elsőre a nemet. Nem a beteges zaklatókra, erőszakos támadókra gondolok
A nőt többsége pedig gyakran mond nemet, de az ellenkezőjét érti. Amellett ha nem kell a srác, és ezt meg is mondjuk neki, valahol belül hizeleg, bizserget és foglalkoztat bennünket, ha bejövünk valakinek. Erről olyan jó elnyafogni a barinőknek és csinálni a fesztivált, hogy dehát én megmondtam, miért nem érti meeeeeg??? Ha a pasi komolyan veszi az elutasítást és többé nem közeledik, akkor azért megy a nyafi.
Szép hosszú, senki nem ért semmit jellegű drámának nézünk elébe - a bentmaradás függvényében -, ordibálásokkal, egymásra borulásokkal, békekötésekkel és háborúval.
mézescsók 2020.11.23 20:28:26
@Theriad: Kösz, lépjünk rajta túl.
Láttam, tetszik. És ami a tartalmat illeti, más nem is történt. Talán ma.
Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb…..
mézescsók 2020.11.22 09:22:34
@Cérnahuszár: Én tudom de ők is tudhatnák,mert elmondásuk szerint megnéztek párV-t.A szerkik pedig hülyeséget adtak PP szájába, amikor azt mondatták vele, hogy ebből következtetéseket lehet levonni a kinti erőviszonyokra. Hát, a konkrét esetben nem.
mézescsók 2020.11.22 17:11:16
@Penimegamásik: Dani senkit sem tart egyenrangú partnernek, pedig ha jól meggondolom, mint egzisztenciálisan, mind emberileg egy senki. És még ha jól nézne ki? A tegnapi adásban nézegettem. Amikor elfeledkezett magáról, oldalról pont olyan szerencsétlen volt a tartása, mint anno Alekoszé, begörbült hát, kinyomott has, Alekosz legalább a tökeit nem vakargatta állandóan, vagy csak szelektív a memóriám. Nagyon remélem, pofára esik még. Mármint Dani.
@Cérnahuszár: Egyetértek (Dani és a nők, mint partnerek!).
@gala galuska: Sosem értettem, miért dehonesztáló az egy pasira nézve, ha nőt visz ki párbajra. A nő nem feltétlenül gyengébb játékos, hagyott már kint a történelem során párbajon nő férfit. És nem vagyok feminista.
mézescsók 2020.11.23 00:02:07
@Penimegamásik: Kislánynak és a vágy egyáltalán nem titokzatos tárgyának.
Üdvözlök minden olvasót, ebben a szezonban én is csatlakozom a VV hogyvolt-írók kis csoportjához. Remélem, hogy jól fogtok szórakozni az írásokon (nagyon fogok igyekezni, hogy így legyen és szánom bánom, hogy így megcsúsztam az írással) és azt is remélem én is jót mulatok majd a gyökereken mialatt…..
mézescsók 2020.11.20 11:42:33
@hereverő heverő: Annál ravaszabb. Már most sem meri senki helyre tenni. Később még rosszabb lesz, mert simán elhiszi, hogy terrorizálhatja a többit (ld. fenyegetőzés tegnap, amiben persze nagy része volt a részegségnek is), és meg is teheti. Mert vagy legyintenek rá, vagy elhiszik, hogy neki mekkora szövetségesei vannak és mekkora kinti szavazótábora. És ne legyen igazam, mert az ilyen típusú idiótáktól még a képernyőn másik oldalán is menekülök.
@Penimegamásik: Mercedes-Benz-ben látok valami keleti vonást, és nekem nem tetszenek a keleti népek. Mármint külsőre és nem tehetek róla, tudom, mások szerint - főleg a nők - csodaszépek. Pont a keleti vonás miatt nem gondolom, hogy eredendően debella lenne. Viszont kajálni, mit kajálni, ZABÁLNI szeret, ezért aztán jó eséllyel az egyike lesz azoknak, akik eltartják a szépségipart. Továbbra is azt hiszem, hogy Amandának vékonyabban és fiatalabban is volt min ülnie. Van olyan állítólag, hogy valaki csak erre, vagy arra a testrészére hízik, de ez szerintem csak az önbecsapás egyik formája, emellett nő a térfogata máshol is, csak az általa sokat emlegetett része (hasa, feneke, combja) dagadása zavarja leginkább.
mézescsók 2020.11.20 16:05:54
@hereverő heverő: Arra én is. A VV-be kellett volna menni.

@Penimegamásik: Keményhúsú, kerekded - én ennyiben maradok magammal.,Meg abban, hogy Amanda vékonyabb korában sem lehetett csípő- és deréktájt csontos. Egy körte, vagy homokóra, és nem tudom, hogy még milyen női formákat határoztak meg, alapból akkor is olyan marad bármennyit jojózik az alakja. De nem mindegy?

@mocskosmacska: Olyan Keresztapás? Amanda inkább nevetséges volt, mint félelmetes. Szerencsétlen.
mézescsók 2020.11.20 22:17:23
@Penimegamásik: Egyiket sem sajnálnám.
Tegnap óta megjavították a könyöklőt, így Ancsa nyugodt szívvel nehezedhet rá, míg elsorolja nekünk az összes válaszadási lehetőségünket a napi szavazásra, vagyis hogy ki szerintünk a legőszintébb villalakó, nem tudom nem észrevenni, hogy a felsorolásból véletlenül kimaradt a szoli. Ma reggel Mónak…..
mézescsók 2020.11.18 13:32:37
@Nátha ellen bálna: És ha csak ennyit kérdez, még finom lett volna. Én mentegethetem Manírt, hogy ez volt a Dani büntetése, ezért egy pont neki, de kétlem, hogy a pasiban akárcsak egy pillanatra is felmerült, hogy a nagybelépője - hogy is fogalmazzak - nem volt szerencsés.
mézescsók 2020.11.18 14:47:06
@Nátha ellen bálna: Ajánljuk fel a szerkiknek büntetési formának. Ha közben valamiért nélkülözni kéne Gáborunkat, akkor az hajtsa végre, akit a legjobban megsértett a vétkes villalakó. És igen, közbeszólás nélkül hallgassa végig, és utána sincs már kommentár.
mézescsók 2020.11.18 21:50:54
@Nátha ellen bálna: Nem könnyű, de ösztönzőnek valami súlyosabbat lehetne kilátásba helyezni.
Különben általában nem vagyok a büntetések híve.