Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bokatheking

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Kérem szíveskedjenek jobban fizetni ellenőreiket!” –így kezdi levelét Mariann. Olvasónktól egy 35 körüli nő pénzt kért a Boráros téren tegnap. Később kiderült, a nő egy BKV ellenőr, karszalagot is viselt. Vajon a sztrájk alatt nem dolgozó ellenőr így akar…..
bokatheking 2010.01.21 15:29:31
Le volt égve. Van az úgy.

Én is melózom és ez a tetü állam úgy lehúz, hogy örülök, ha kitart a lóvé a hónap végére.

Mi van ebben szenzáció?

@szekrenysor81: Viccen kívül tényleg azon gondolkozunk.
Nekem mondjuk családom van, ezért nem olyan könnyű se forradalmazni, se kivándorolni.
2006-óta megfogadtam, hogy nem megyek ki többet az utcára, mert csak azt hallottam vissza a sok otthonülő senkiházitól, hogy hülye az aki lelöveti magát. Meg miattuk van minden, mert nem bírnak magukkal.
Így marad a kivándorlás. Most ezt tervezzük és remélem egy éven belül már lépni is tudunk.

Nem fájna semmit itthagyni, mert már annyira megundorodtam itt mindentől, hogy azt leírni nem lehet.
:(

Haver trógerként is jobban keres Angliában, mint én diplomával itthon a nagy szemétdomb közepén.

Ha nem jön be, akkor haza még mindig jöhetek ugyanolyan nullingernek, mint ha külföldön lennék bevándorló.

Ha sikerül, akkor meg a gyerekeknek legalább jó lesz. Nem hiszem, hogy itt olyan kurva jó élet várna rájuk.
bokatheking 2010.01.22 08:15:39
Hát én találkoztam már teljesen jófej és értelmes ellenőrrel is, meg nagyon bunkóval. De az én tapasztalatom az, hogy a nagytöbbség normális. Pedig rajtam mindegyik megütközik, amikor próbálom elmagyarázni, hogy nincs zsetonom a jegyre, ha úgy gondolja, akkor leszállok, de pénzt nem lát tőlem.

A kivándorlással kapcsolatban, csak annyit, hogy nem vaktában felpakolva mindent, azt irány külföld, mint a Kanadába tartó fekák többsége. Többen indulnánk először a családot hátrahagyva. Így egymást is tudjuk segíteni, illetve számítunk az ottaniak segítségére is. Nem jó poén a gyerekeket otthon hagyni, sem az asszonyt, de mivel igen messzire mennénk, talán ez a legjobb megoldás. Ha ok minden, akkor jön ki a család is. Ha nem, akkor megy az Iwiw-re a fénykép, azt nagy kuss utána. :)
Itthon próbáltuk felépíteni az életünket, nem sikerült. Szerintem nem veszthetek semmit.
Egy haver hívott Angliába, de akkor vártuk a babát. Mostmár kimutatta az ország is, hogy mire képes. - semmire, csak a hülyének nézés megy arcátlanul a pofádba.
Én megértem a nyugdíjasokat, hogy az Ő pár évükre, ami hátra van, ez jó nekik. De nekem nem sok jelenem van itt és a jövőmről még elképzelésem sincs. Pedig jó szakmám van tizenéves tapasztalattal.
Szerintem sem aparátus, sem akarat nincs arra, hogy ezt az országot megreformálják. Vagy összeomlik magától vagy elvegetál valahogy.
Mér egyik sem érdekel.
A sztrájk első és harmadik napján is robbantással fenyegették meg a BKV-t. A magát BA-S-nak hívó szervezet e-mailben küldi el fenyegetését. A levelet csak a BKV-nak és blogunknak küldi el. Az első levelet 11-én éjszaka kaptuk. Akkor –mivel nem tudtuk, hogy a BKV olvassa-e-…..
Olvasónk a napokban a 28-as villamoson utazott. Három ellenőr ment oda hozzá, és kérték a jegyét, bérletét. Az utas szóvá tette, hogy a hajléktalanok mellett csak úgy elsétáltak, megkérdezte, hogy őket miért nem ellenőrzik? Ebből lett a vita: Kedves BKV-figyelő! Olyan esetnek…..
bokatheking 2010.01.12 09:01:55
Én sem értem, mi a bajod?
Mért nem mondtad te is, hogy feka vagy és a tesók váltották ki a te jegyedet is. (Ami átvitt értelemben igaz is.)

A fekákhoz meg hülyeség az ellenőrnek odamenni. Nem azért mert - jaj meg fog verni, hanem simán a képedbe röhög.
Egyszer én is megfejeltem egyet, mert felbaszott, hogy mosolygott a képembe, mintha nem értené miről beszélek.
De nem kell velük gecizni. A rendszer élteti őket. Teljesen olyanok, mint amilyeneknek lenniük kell. Ebben az országban ilyen állampolgárokra van szükség. Megkapják a kis pénzüket, kussolnak, igénytelenek, sok mindent rájuk lehet kenni.
Nincs velük baj. Pontosabban csak nektek van velük bajotok.
Én még fekát nam hallottam, hogy elvi meggyőződésből valamilyen pártra szavazott volna. Még a sajátjaira sem, mert tudja, hogy azok is meglopják.
Higyjétek el, hogy a nekik szánt pénzből, ami azért nem semmi, igen csak kevés jut el hozzájuk. (persze lehet anyázni, hogy egyáltalán minek, de ezt nem ti döntitek el és én sem)
Egyébként az egész életformájuk, ha úgy vesszük, egyfajta polgári engedetlenség. Meg is kapják érte a magukért, ki így (pénzelik), ki úgy (sittre vágják).
Sokkal jobban meg tudok érteni egy fekát, aki nem politizál, nem akarja megváltani a világot. Megél úgy ahogy lehet. Ahol potya pottyan, alá áll, stb., mint azokat, a törvényről papolnak, meg ugatják, hogy a pénzükért jogos valami is.
Egy dolgot mondjon valaki itt, ami nem a sajátja és tényleg, tisztán érte van. Valami olyat, amit nem arra használnak, hogy közben lenyúljanak egy csomó lóvét! Csak egyet, és letérdelek előtte és lesz..om.
bokatheking 2010.01.14 09:13:47
@kockavasutas4:
Szeretlek!
:)
Veled akarok utazni.

Jó balhékban lennénk benne az biztos.

Egyébként a szatyros témával, nekem inkább az jön le, hogy a szarfaszú turkálni akart a szatyrodban, a zsebkendő csak alibi volt.
Jó arc vagy!

Egyszer egy néninek turkáltak így a szatyrába. Erre mi történik?
Szerencsétlen turkáló leesett az ülésről. Aztán maga takarodott le a buszról kussban. Majd lent átkozódott.
- Azóta vagyok púpos.

Nem védeni akartam a fekákat, félreértés ne essék. Velük együtt élek. Utálom őket (bűnözőkre gondolok), mint más.
De az tény, hogy nem csak önmagukért ilyenek. Ebben az állam, a mindenkori vezetés a hibás.
Mi innen egy kis veréssel nem tudjuk megoldani a problémát, sem megnevelni őket. :)
Meg azért ki mer odaállni egy horda elé egyedül? Én nem.

Nem tudom mi lenne a megoldás, de ez így nem vezet semmi jóra.
Ha ez így marad, látom a környezetemben, hogy elkurvul mindenki.
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
bokatheking 2010.01.08 10:23:06
@Közlekedésguru: Azért ez elég durva.
Babakocsira is van korlátozás?

A sofőrnek meg azt üzenem, hogy sz.pjon ki bőnyállal!

Mondjuk eddig még soha nem láttam olyat, hogy a sofőr emelgette volna a mozgássérült fazont. Mindig mi utasok emelgettül le vagy fel.
Egyszer be is estem egy srác ölébe. Még jó, hogy nem értette félre a dolgot.
Olvasónk még mindig nem érti, hogy a 144-es busz vezetője miért szólt, és mutatott be neki vasárnap este, hisz semmi rosszat nem tett, csak figyelmes volt. Direkt ott nyitott ajtót, ahol nem ült senki, hogy az indulásig ne fázzanak az utastársai: Kedves BKV! Mindjárt a levelem…..
Olvasónk tanácstalanul állt a rákoskeresztúri városközpont buszmegállójában. Miközben útbaigazítást kért, egy buszvezető meglökte, majd azt mondta: "Húzzál már félre a p*csába te is az útból". Olvasónk a buszon kérdőre vonta a buszvezetőt, aki tovább…..
bokatheking 2009.12.04 10:35:21
@FDToth: Na azért nekem is volt, hogy a buszvezető srác "Kurva anyád"dal kezdet. Az utasok meg voltak lepve és tátott szájjal néztek, hogy mi van. Beígértem a buszvezető srácnak egy pofont a végállomáson. Addig ott álltam mellette. Aztán pár megálló után kezdtem lehiggadni. A végállomáson pedig váram, hogy kijöjjön. Az meg ott ült nagy kussban a fülkében. Na gondoltam, hogy ennek is csak a pofája volt nagy, amikor azt mondta, hogy szájbaver. Mondom "Na haver, most szájbaverhetsz. Gyere ki!" Az meg ott ült szánalmasan, rám se mert nézni. Akkor odamentem elé, és jó nagyot csuláztam a szélvédőre. Aztán mentem tovább és kezdtem magam szégyelni. Mindenkinek lehet rossz napja. Azért nem kell összeverni egymást. De azért az sem esik jól, ha a buszvezető sráctól kell megtudnom, hogy az anyám kurva volt. Meg, hogy egész út alatt attól kelljen félnem, hogy ő majd szájbaver. :) Bár arányaiban még mindig az utasok közül kerül ki a legnagyobb répa. Bár volt olyan is, hogy a szemem láttára rongálta meg a feka a buszt. Megyünk oda a buszvezetővel. A buszvezető megkéri, hogy szálljanak le. Erre nekiáll kakaskodni a buszvezetővel. Erre félrelököm a vezetőt azt ledobom a feka gyereket. A többi, meg ronan utána gyorsan le a buszról. A buszvezető megköszönte, mert ugyebár a többi utas, épp akkor nézett ki az ablakon, azt nem látott semmit. Felölük aztán meg is verhetik a buszsofőrt, de nekik ne essen bántódásuk. Egyedül egy öregasszony mert szólni. Na mindegy, buszsofőr visszament vezetni, én meg leültem lehiggadni a busz végébe.
Jó látni, hogy vannak még olyan buszvezetők akik felemelik a hangjukat, ha a buszukon valaki nem az utazási feltételek szerint utazik. Olvasónk a 23E buszon találkozott egy jófej buszossal, aki a zenét bömböltető fiatalokat rendre utasította. De jobban jártok, ha az olyan panaszokat,…..
bokatheking 2009.12.02 10:54:46
@virius: Ja, itt az utcában azért nem lincselték meg a feka gyereket elütő srácokat a munkaidőben is ráérő tömegek, mert a gázoló srác kocsija mögött pont egy civil rendőrautó jött két zsaruval. Olyan rikácsolás volt, hogy felkelek és kinézek az ablakon, mint a hangyák. Lent meg mondja a fazon aki látta az egészet, hogy a cigányasszony hívta át a gyerekét az utca másik oldalára, amikor jött a kocsi. A gyerek volt a hibás, meg az anyja. Szegény gázoló srác, meg ott remegett a haverjával. Ezek meg mint az állatok...
bokatheking 2009.12.02 11:02:08
@deuce: Ja, a rohadékok. Múltkor megyek le a pincébe. A lejáró tele tűvel és fecskendővel. Megyek oda a házban a drogdillerhez, hogy ne itt lövesse a haverjait, mert tele a tököm, még a végén belelépek egybe. Akkor két hónapig nem láttam egy tűt sem. Utána meg megint kezdődött minden elölről. Akkor megint szóltam. De most én járjak át a bűnözőhöz, hogy megkérjem, hogy legyen rendes? A rendőrség meg lesz@arja az egészet. Azok még akkor sem állnak meg, ha a hülye már halálra szúra fekszik a járdán.
Múltkor úgy kellett a kapuból lerugdosnom egy drogost, mert nem tudtam átlépni. Az meg csak morgott, meg haverozott.
bokatheking 2009.12.02 12:52:55
@virius: Ja, két megélhetési bűnöző felnyomta a kocsimat a ház előtt. (Elvittek egy Uniden radardetektort, ha esetleg találkozik vele valaki.) Érdekes, a megélhetés miatt, csak a sarki játékteremig jutottak, ott találtuk meg a zacskóját. A többi cuccal együtt "nyoma veszett" amit a kocsiból elvittek. Én ólmot adnék családostól minden megélhetési bűnözőnek. Ha már ilyen haszontalan féreg, akkor inkább dögöljön meg, de ne mást lopjon. Rohadt sunyi férgek. Jött volna oda, kapott volna egy ezrest játékra, azt örüljön a hülye feje. Így meg az egész vasárnapom el volt b@szva.
autózz! Levillogtam, revansot vett 2009.11.30 13:24:00
Biztos nem Norbert volt az első, aki rávillogott a belső sávban poroszkáló autósra, de pont akkor ér ott szakadhatott el a cérna, meg levélírónk le sem tudta szakítani magáról előzés után újonnan szerzett ellenségét. Rövid de annál idegesítőbb sztorival szeretnék…..
-Mondta egy rendőr olvasónknak akinek autóját egy BKV busz törte össze. A buszvezető először észre sem vette, hogy kanyarodás közben (az ívet levágva) összezúzta a Passatot. Olvasónk rádudált, a vezető leszállt a buszról, majd azzal vádolta meg az autóst, hogy Ő ment bele.…..
bokatheking 2009.12.01 13:58:37
@Bio74: Nagy igazság.
Az ellenőröknél kell kezdeni a közlekedési kultúra fejlesztését az állampolgári jogok országgyűlési biztosa szerint. Az ombudsman vizsgálata ugyanis megállapította: a MÁV-nál és a BKV-nál is kifogásolható a jegyvizsgálók durva intézkedése. A bliccelők okozta milliárdos…..
–Mondta olvasónknak egy turista, akivel ellenőrök kiabáltak a Nyugatinál. A lány napijegyet kért a pénztárban, de vonaljegyet kapott, és azzal utazott a metróban, mondván, az napijegy és kezeléstől számítva 1 napig érvényes. Az ellenőrök lecsaptak rá, elvették az…..