Regisztráció Blogot indítok
Adatok
derfed

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilenc gólt kapott a Pittsburgh  2011.02.12. 13:22 Ryan O'Brien..
derfed 2011.02.12 18:52:04
@CTZ78: Haha, Talbot a gyökér, mert hátulról, oldalról, sunyi, beszari módon támadtak rá, bravó.
@FürtösFülike: Erre meg inkább nem írnék semmit, látszik, mennyire képben vagy, Crosby nem is játszik, valószínűleg már idén nem is fog, Malkinnal egyetemben. gratulálok, a jelzőhöz különösen. Összejártok?
Amilyen vadászatot rendezett az Isles, az kritikán aluli volt, mindezt egy korrektül megvívott Johnson-Dipi bunyó miatt.
Örüljön az Islanders, még 20 évig ez legyen a legnagyobb öröme ennek a szerencsétlen bagázsnak.
derfed 2011.02.13 01:49:35
@FürtösFülike: Hülyeséget írtál, nem láttad a meccset. Amúgy meg nekem úgy rémlik, hogy döntőt játszott, majd kupát nyert a csapat nem is olyan rég. szóval tényleg nem értelek. És nem vettem a szívemre, ahhoz érdemi hozzászólás kell :)
Kiharcolta a továbbjutást a Philadelphia Flyers, ötödjére 4-2-re verte a Montrealt, ezzel 4-1-re megnyerte a párharcot. A Flyers 1997 után játszhat megint a Stanley-kupáért. A Philadelphia tizenhárom év után ismét a bajnoki címért játszhat. Drámaian indult a meccs, a 19 986…..
derfed 2010.05.26 13:59:32
@gastrogaleri: @kiralyfi: Tessék csak jobban megnézni azt az ütközés, szerintem teljesen szabályos volt(vállal, max. felkarral és csak utána tolt rá alkarral. Bergeron is el akarta adni, mint hatalmas szabálytalanság, olyan ugrott még pluszban, mintha a strandon lenne
Drámai harcban verte a Flyers a Rangerst. Fontos meccset nyert a Los Angeles, elkerülte a Chicagót, a Vancouverrel játszik. Szerdán négy meccsel kezdődik a playoff, megvan a szereposztás. Kelet: Washington Capitals–Montreal Canadiens, New Jersey Devils–Philadelphia Flyers,…..
derfed 2010.04.12 20:17:11
@FRee: Teli szájjal fogok röhögni rajtad, amikor a csapatod Tejóstól, AO gól/meccs arányostól, mindenestől zakózik a PO-ban.a kislányozással meg tényleg vicc vagy. legyen akkor a majomember mától egy dirty mészáros és akkor egál
derfed 2010.04.12 21:00:21
A szerdai játéknap egyetlen meccsének volt igazi tétje, a Rangers a Torontót ütötte ki, ígysorsa a Philadelphia elleni utolsó két meccsen dől el. A tét nélküli találkozókon felszabadultan játszottak a csapatok, öt meccsen 40 gól esett. A Detroit már az ötödik nyugaton. Keith…..
A szerda esti New York-i házirangadón mérföldkövéhez érkezett nemcsak az NHL, hanem az egész sportvilág. A rádiós és televiziós mérkőzések után most először közvetítettek sporteseményt 3D-ben. A választás a Rangers–Islanders összecsapásra esett. Azért egy-két…..
derfed 2010.03.27 02:38:12
@Maratonista: A Versus azért kilóg a sorból, azt inkább ne tanulmányozzák :) Egyébként teljesen igazad van.
Amúgy fasza a cikk, stero
Ha egyszer vagy kétszer győzni tudunk a döntőben, az számunkra a Kánaán lesz, mondta blogunknak Azari Zsolt, a Dab.Docler ügyvezetője a magyar bajnoki döntő reggelén. A közel kétezres dunaújvárosi közönség csütörtök este bajnokcsapatként ünnepelte kedvenceit. Az utolsó…..
Brent Seabrook, a hazaiak hátvédje a Chicago–Anaheimen belement egy adok-kapokba, és rosszul jött ki belőle. Először arccal a palánkra taszajtotta Correy Perryt, a Ducks egyik legjobb játékosát. Ezt persze nem hagyta szó nélkül James Wisniewski, a vendégek bekkje –…..
derfed 2010.03.19 00:59:46
@stero: Egyértelmű. Most szegény W-n csattant az ostor Cooke, Ovi, meg még tudom is én, hogy kik miatt. beszari Campbell...
Chris Pronger 2,1 másodperrcel a vége előtt ütötte a Flyers győztes gólját a Chicago ellen. A San Jose otthon kapott ki hosszabbításban, a New York Islanders a New Jerseyt verte. Fontos meccset nyert a Detroit, ezzel újra továbbjutó helyen áll. A Phoenix a Carolinát nullázta le…..
Mindkét párosításban ma játsszák a második mérkőzéseket az OB I. három nyert mérkőzésig zajló elődöntőjében. Aki kíváncsi mindkét mérkőzésre, annak számára ideális a mai időbeosztás, Káposztásmegyerről kényelmesen át lehet érni Székesfehérvárra. A Sport1…..
A Pittsburgh fiatal sztárja két gólt lőtt, így 44 gólnál jár. Steven Stamkos is duplázott a Tampában, a kettővel ezelőtti 1/1-es 40 góljával harmadik a listán. A Washington a New York Rangerst, a Phoenix az Anaheimet nullázta le. A Caps sorozatban 13 hazai…..
Hegyekben állnak a fegyelmi büntetések a mai két mérkőzést követően, amelyen két kérdés eldőlt, nevezetesen az, hogy az Újpest nem kerülhet a rájátszásba, nem végezhet érmes helyen a bajnokságban, és hogy a Dab és a Vasas végez a középszakasz első két helyén. A…..
Kanada és az Egyesült Államok 16 mérkőzést játszott az olimpiák történetében. Tízszer Kanada nyert, háromszor az USA, ugyanennyi döntetlen volt. Legutóbbi csatájukat a múlt héten vívták, az amerikaiak nyertek 5-3-ra. 2006-ban Torinóban nem találkoztak, 2002-ben Salt Lake…..
derfed 2010.03.01 10:26:04
@GC119: A cápából kiindulva Nabokov lehetett. az orosz válogatottban volt és a San Jose Sharks kapusa azóta is. nem 100%, de nekem ő lenne logikus
Vége a csoportkörnek a vancouveri olimpia férfitornáján, néhány gyors következtetés máris levonható. Odáig természetesen nem merészkednénk, hogy megjósoljuk, ki nevet a végén, az azonban biztos, hogy a nagycsapatok botladozása miatt összekuszálódtak a szálak alaposan. Kanada…..
A hazai válogatott másodjára csak büntetőkkel tudott nyerni a vancouveri olimpián, harmadjára úgy sem. A szokása szerint látványos és kombinatív jégkorongot játszó USA-csapat úgy nyert, hogy ellenfele egy híján kétszer annyit lőtt kapura. Végig az amerikaiak voltak előnyben,…..
Jönnek az első szuperrangadók az olimpiai jégkorongtornán. Mindhárom csoportban az első hely a tét a mai játéknapon, és hogy legyen egy kanyar is a dologban, a B jelűben a cseh–orosz rangadó vesztese a második pozíció helyett a harmadikban találhatja magát. Ez csak akkor…..
derfed 2010.02.21 23:17:28
@csatoimi: Ütközött egyet? Micsoda zseni...
derfed 2010.02.21 23:44:03
@csatoimi: A szlovákok elleni vergődéséről nem írtál ilyen magasztos szöveget :) szép ütközés volt, szó se róla. Malkin volt a legjobb ma
Nemcsak a németek, a szlovákok is erősebbnek tűnnek a vártnál. A presztízscsatában északi szomszédaink többet lőttek kapura, ám ez nem volt elég a sikerhez. A 3-1-es cseh győzelemből Elias, Jagr és Plekanec vette ki góllal a részét, a másik oldalon Gaborik talált...
Egy vezér nem elég, huszonkettő kell a csapatba, jelentette ki Ilja Kovalcsuk, a 2009-es vb MVP-je. Ez a mondat is jelzi valamennyire, mennyire fontos a legnagyobbaknak a vancouveri olimpia férfi jégkorongtornája, amely közép-európai idő szerint este kilenckor kezdődik az Egyesült…..
Megvan Ilja Kovalcsuk első New Jersey-gólja. Olli Jokinen a hosszabbításban nyert meccset a New York Rangersnek Pittsburghben. A coloradói Matt Duchene vezeti az újoncok pontlistáját. Cam Barker a Minnesota játékosa lett, több kereskedés is volt. A Philadelphia hat vereség és 2006.…..
derfed 2010.02.13 17:48:25
A Montreal megszakította a Capitals 14 meccses győzelmi sorozatát de nincs idő keseregni, hiszen ma hajnalban újabb összeecsapás vár a csapatra, az Ottawa otthonában lépnek jégre.February 11 vs. Ottawa Senators at Scotiabank Place        Time: 7:30 pm TV:…..
derfed 2010.02.13 00:21:31
@spiler: Crosby sír? Nézzél Pittsburgh meccset,ok? Ti beszéltek arról, hogy egyesek a blogon Amerikából átvett hülyeségeket szajkóznak? Crosbyra az első szezonja után ráragadt, hogy Cry Baby és hasonlók. sem tavaly, sem idén erre nem ad okot, megváltozott, már nem 18 éves. szóval ha sírásról szólnuk, akkor 100x inkább Budró, mint Sid :)
Alex Ovechkin 3 góllal és egy asszisztal járult hozzá a csodás feltámadáshoz. A meccset a fantasztikus iram és a Caps feltámadása miatt sokan az év(szezon) meccsének kiáltották ki."Elég izgatott vagyok még most is" - mondta Boudreau. "Az emberek azért fizetnek, hogy…..
Nagyszerű meccsen folytatta lehengerlő győzelmi sorozatát a Washington, Ovecskinék a Pittsburghöt verték hosszabbításban. Megszakadt a Boston pocsék szériája, a Bruins a két Original Sixes összecsapásán idegenben nullázta le a Montreal Candienst. A Washington Capitals erejét…..
derfed 2010.02.08 12:14:03
@csatoimi: Nálam Crosby 2. gólja volt a legszebb :)
derfed 2010.02.08 17:11:30
@kiralyfi: Capitals szárnyalás, hirtelen rengeteg szurkoló. ki érti ezt? :)
Még a január 27-ei CSZKA–Vityazon találta meg a KHL legnagyobb idiótája a moszkvaiak ifjú zsenijét, közvetlenül egy középkezdés után. Érdemes megfigyelni, hogy a kanadai mit művel a sikeres kiütés után. A CSZKA természetesen nyert, Nyikita Filatov 1+1-gyel zárt, Darcy Verot…..
derfed 2010.02.06 16:48:21
@kiralyfi: Éppen hogy a bottal lökés nem vészes, de ez a maflás hátulról/oldalról undorító. ebben kurvára benne van, hogy Filatov szétcsapja a fejét a jégen, vagy szarul esik, mert nem tud rá felkészülni. Elmeszelném 15-20 meccsre simán. azt mondjuk nem értem, hogy egy ekkora elmeroggyant mit keres egy ilyen ligában...
derfed 2010.02.06 19:16:53
@kiralyfi: @csiki hokis: Ja, ha semmi baja, akkor OK? ha én hátulról fejbe csaplak egy fej feletti parasztlengővel, de nem lesz bajod, akkor az ok?
Végrehajtották az év cseréjét az NHL-ben. Az Atlanta Thrashers hiába akarta maradásra bírni orosz kapitányát, Ilja Kovalcsuk nem fogadta el az ajánlatot, a New Jerseyhez került. Heten is vitték volna a kétszeres világbajnokot. Kovalcsuk ma játszhat is új csapatában. Ilja Kovalcsuk…..
derfed 2010.02.05 12:17:13
@kovacsistvan: Hát ha annyira bolond, hogy a legjobb korban inkább elmegy csilliárdokért "levezetni" a KHL-be, akkor egészségére. Jasin 2. Egyébként szerintem is kizárt, hogy KHL legyen az ügy vége
derfed 2010.02.05 12:28:25
@Szenszej: Inkább a vezetőségnek kellene elgondolkodni, volt nekik Heatley, Hossa, Savard, Kovalcsuk. nem ment velük, a cserékben értük nem jött senki használható, Savard UFA-ként lépett le, most Kovalcsukot is a semmiért adták tovább, Lehtonen bukta. képtelenek voltak csapatot építeni a sztárok köré, valószínűleg Kovalcsuknak is ebből lett elege. ki kötelezné el magát karrierje végéig egy ilyen csapathoz? költöztessék el valahova a Trasherst :)
derfed 2010.02.05 19:34:22
@Bpstars: Bergfors amúgy, és a ROY pedig Duchene :)
Szinte ingyen adták Kovalcsukot, nincs ezen mit szépíteni.