Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hmiklos

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aláírta egy éves szerződését, további egy éves hosszabbítási opcióval a HSC Csíkszereda régi-új szlovák játékosa Jozef Hruby. Elköszönt viszont a cseh Vaclav Novak, akit a klub vezetősége visszavár, amennyiben nem talál magának csapatot. Augusztusban a HSC Csíkszereda…..
Megtörtént a szezon első igazolása csapatunknál. Sok mindenki kedvence, a nagyszerű hátvéd, Jozef Hruby tér vissza a HSC Csíkszeredába. Hruby tavaly távozott csapatunktól a szlovák másodosztályban, a nagymihályi csapathoz, ahol 42 mérkőzésen 5 gólt és 21 gólpasszt jegyzett,…..
hmiklos 2013.06.07 21:56:10
@Kicsi Mikeee: akkor miért íród ezt: "Es ugyanaz az ember azt is elmondta hogy egy cegnel az alkalmazottak nem kell tudjanak mindenrol, ezert nem tudja Hodos Laszlo sem." Ez "szarkavarás" vagy "patkánykodás" ahogy "Az a szemely aki intezi a legiosokat a csapatnál" mondaná...
hmiklos 2013.06.08 10:32:23
@Kicsi Mikeee: nyugivan, csak a hangnem nem tetszett. Az alkalmazottas és a céges hasonlatod nem tetszett, mert sztem irreleváns. Amúgy tényleg nyugi van. Csak épp tőled nem vártam ezt a beköpést...

@HSC: egyelőre a Sportklub állami cég és nem magán klub. A klub költségvetésének nagy hányadát az állam biztosítja és nem egyes szponzorok. Ezt jó volna szem előtt tartani. Ez van és ezt kell szeretni. Ne érts félre, minden tiszteletem a szponzoroké/támogatoké akár cégek, akár magánszemélyek, hiszen nélkülük nehéz lenne. Csak azt túlzásnak tartom, hogy szerinted egy szponzornak elképzelései (mert pénzt ad) teljes mértékben átírhatják a klub irányítását. Ennyi. Ezzel befejeztem. Jelzem mégegyszer, senkit nem akartam/akarok megsérteni!
hmiklos 2013.06.08 10:59:46
@HSC: elhiszem, hogy így van. Csak azt is szem előtt kell tartani, hogy a létesítményfenntartás és a csapat működtetés kéz a kézben jár. Nem lehet a kettőt külünválasztani. A kettő egy egész szerves részt képez. Ha nincs az első akkor nincs csapat és ha nincs csapat veszít értékéből a működtetés.
Az interjú a Hargita Népe április 10-i lapszámában jelent meg. Két elveszített döntő után, a harmadikat megnyerte a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata. Az elmúlt jégkorongidényről, illetve a klub előtt álló feladatokról a Csíkszeredai Sportklub elnökét, Hodos Lászlót…..
hmiklos 2013.04.12 09:04:58
@4bdu1r4dj4: az a baj, hogy nem elég egyénenként készülni. Mert a srácok most is készültek egyénileg. Csak az a baj, hogy összhang kell legyen. Az edző feladata pedig az, hogy mindenkire egyénre szabott edzésmunkát szab. Egy 30 éves szervezetet nem lehet ugyanúgy terhelni, mint egy 20 évesét. És itt ez a probléma. A játékos nem tudhatja, hogy neki mennyi kell, vagy mennyi az elég. Ismerve Hodos múltját és amit régebb a csapat felkészítésében tett biztos vagyok benne, hogy a következő szezontól ez máshogy lesz.
Emlékezzetek vissza a tavaly nyáron mien kaotikus helyzet volt. Nem volt elnök, nem tudta senki h mi hogy lesz stb. Ezúttal sztem más lesz a helyzet.
Nem várt könnyed sikert aratott a HSC Csíkszereda a román bajnoki döntő harmadik mérkőzésén, hazai környezetben, a Brassói Corona ellen. A csíki fiúk az elejétől a végéig kezükben tartották a mérkőzést.  Mindkét oldalon több fontos hiányzó akadt, akik hiány…..
hmiklos 2013.04.04 07:40:11
@poraszabolcs: teljes mértékben egyetértek veled!! Sajnos ilyen a székely mentalitás. A szomszéd kertje mindig zöldebb... Azt nézzük, hogy kit, mikor és hogyan tudunk minél jobban megalázni, de a saját udvarunkon egy percig nem nézünk körül. És a pozitív dolgokat soha nem tudjuk megragadni, jelen esetben az lett volna a szép gesztus, hogy Jobbulást Hurtaj...
Létfontosságú mérkőzésen lépett pályára a HSC Csíkszereda Érsekújváron, ahonnan eddig még nem sikerült pontokat rabolni. Ezúttal nemhogy pontot rabolt a csapat, hanem győzött.  Kevés idő állt Gál Sándor edző rendelkezésére, hogy „gatyába” rázza a HSC…..
hmiklos 2013.02.18 10:12:20
@farkashazy69: ne haragudj, de ezt a hangnemet ("Az elvándorolt okoskodó magyaroknak") légy szíves tartsd meg magadnak. Ezek a srácok jóban rosszban a csapat mellett vannak. Amikor Dunaújvárosba 10-2-re kikaptunk nem szitkozódtak, hanem énekeltek és a csapatot bíztatták. Példát kéne venni tőlük. Az, hogy meghoztak egy döntést és elmentek ebből a retek országból, neked semmi közöd, biztos megvolt az okuk rá.
Eddigi is voltak akik vittek székely zászlót hokimeccsekre Csíkszeredába és ezután is lesznek. Az aktuális politikai helyzet pedig mindig is befolyásolta a jégkorong mérkőzések hangulatát. Emlékszünk még arra a bannerre, hogy: "Ti húszan egy nemzetért!" ???? És ez csak egy példa...
A Hargita Népe napilap február 7-i számában megjelent interjút IDE kattintva is megtekinthetik...
hmiklos 2013.02.12 17:14:40
Újabb két mérkőzés vár a Timo Lahtinen által irányított HSC Csíkszereda jégkorongcsapatára a hétvégén. Pénteken előbb az Újpesti TE gárdáját, míg vasárnap a Miskolci Jegesmedvéket fogadja a csíki csapat. A pénteken 16.45 órakor sorra kerülő Újpest elleni találkozót a…..
Hajrá Sport Club Dobj egy macit! 2012.12.19 07:30:26
Meg szeretné honosítani a Székelyföldön is a Kanadából származó kezdeményezést, a „Dobj egy macit!” programot a Csíkszeredai Sportklub. Ilyenkor előre kiválasztott mérkőzéseken jótékonysági célból plüssmacikat gyűjtenek a szervezők a rászorulók részére, az első…..
hmiklos 2012.12.19 10:41:55
@l.isti: sajnos egybe esik a kosármeccsel, ahol szintén Dobj egy macit akció lesz. MOndjuk a két sportnak két külön közönsége van. Elenyésző azoknak a hányada, akik mindkettőre szoktak menni. Kár, hogy nem lehetett más időpontokra szervezni a meccseket, hogy a kettő ne essen egybe. Én mindkét helyen dobtam volna macit, így most csak az egyiken lesz alkalmam...
Hajrá Sport Club DAB-HSC 2012.10.29 11:02:20
Ellentétes előjelekkel készülődnek a csapatok a ma esti derbire: a házigazdák a Megyeri úton ütötték ki a lilákat, mi pedig egy megnyert meccset buktunk hosszabbítás után a Fradi otthonában. Csapatunkat továbbra is sújtja az influenza, de ők vállalják a játékot, és bár Góga…..
Hajrá Sport Club Sportul-HSC 3-19 2012.10.03 00:09:18
  Kedd este csapatunk a Sportul Studentesc csapatához látogatott, természetesen sima edzőmeccs volt a Román Bajnokság keretein belül megrendezett találkozó.   Sportul - HSC Csíkszereda  3-19 Gólszerzők: Moldován 6, Molnár Zsombor 4, Mihály 3, Tranca, Szőcs, Novák, Papp, Nagy…..
hmiklos 2012.10.05 19:18:42
@Dinó: az biztos, hogy nagy tahóság volt a vezetőség részéről. Most arra vagyok kíváncsi, hogy megbüntetnek-e minket és ha igen mennyire visszamenőleg. Elviekben jogosulatlanúl játszott a 8 játékos eddig...
A másik dolog pedig, hogy ha a MOL Ligában nem szabadott volna játszanak a fiúk, akkor a KOnti kupában sem... Kíváncsi vagyok mi lesz...
Most már mindegy hajrá Szereda simán vezetünk Újpesten...
  Mint várható volt, a Kontinentális Kupa utolsó játéknapján is érvényesült a papírforma. A délutáni meccsen Ankara 13-1-re verte a az izraeli Maccabit Metullat. Este lejátszották az utolsó találkozót is, ahol kedvenceink a Vitez ellen mérték össze tudásukat. Fiataljaink…..
Első alkalommal feszült egymásnak a Mol Liga idei kiírásában a szeredai gárda és az egyik örök ellenfél, a dunaújvárosi Dab. Docler.  Iramos kezdést hozott az első harmad, a házigazdák valószínű még a tegnapi hetes mámorában léptek jégre, ugyanis rögtön nekiestek…..
hmiklos 2012.09.18 06:05:05
Gratula a csapatnak nem vártam győzelmet őszintén bevallom. Annál jobban esett mikor láttam, hogy mi lett.

Egy kicsit kárognék ha nem baj. Egyben off téma is. Nekem skacok nem tetszik az új honlap. Rendezetlen, áttekinthetetlen. Nincsenek rajta infók stb. :( Ajánlom mindenki figyelmébe a Székelyudvarhelyi KC megújult honlapját:
szkc.ro/hu.
Egyszerű és nagyszerű. Egy oldalon fent vannak magyarul, angolul és románul is a cikkek és infók a csapatról. Amilyen egy profi klubhoz illik. Jó volna példát venni róluk. Sok, sőt rengeteg dologban előrébb tartanak mint mi, pedig nem egy nagy multtal rendelkező klubról van szó. Tisztelettel Horváth Miklós
  Ma este óriási csata után csapatunk megszerezte zsinórban a hatodik bajnoki címét.  Jól kezdjük a mérkőzést, hisz Petres passza után Molnár Zsolt szerzi meg a vezetést. A harmad vége előtt viszont Filip egyenlíteni tud. A 33. percben Hruby góljával 2-1-re módosul az…..
Hajrá Sport Club Holnap folytatjuk 2012.03.27 17:59:00
  Szerda este 19 órától folytatódik Brassóval szemben a bajnoki döntő, ahol összesítésben csapatunk 2-1-re vezet. A tegnapi meccsről és a holnap esedékes negyedik találkozóról Nagy Béla edzőt kérdeztük. Hajrá Szereda!..
hmiklos 2012.03.30 07:06:32
@csatoimi: Nem érzitek úgy (vezetőség), hogy le kéne ülni a szurkolókkal a szezon végén és megbeszélni a dolgokat annak rendje s módja szerint. Az, hogy megy a csörte már lassan két éve minden közösségi fórumon és nincs egy "szerv" aki kezébe venné a dolgok irányítását és leültetné a feleket beszélgetni nem túl jó dolog.
Tudom, hogy kurva nehéz mindenkivel egyetértésre jutni. Mindenki mást és mást akar. Anno Antal Isti megtette és volt hatása. És a HC-nál is megvoltak ezek a beszélgetések. Persze akkor is sokan voltak akiknek ez vagy az nem tetszett, de mégis volt egy fajta konszenzus.
Kérdem én hányszor próbált meg a jelenlegi vezetőség leülni a szurkolókkal megbeszélni a dolgokat?
Sok kicsi apró lépésből a végén nagy ugrás lehet. Egy apró dolog aminek már volt haszna. Elhangzott itt a fórumon, hogy bezzeg azt a szurkolók nem ordítják, hogy Hajrá Szereda! és láss csodát a legutóbbi hazai meccsen már jött is a Hajrá Szereda!
Ez egy példa arra, hogy ha építő jelleggel lépnek fel az emberek és nem baszogatás céljából, akkor van haszna a dolgoknak.
Tiszteletem mindenkinek. És hajár Szereda! Ma legyen meg a 14. bajnoki címünk!
  Ma lejátszottuk második mérkőzésünket is a bajnoki elődöntőben, ahol sokkal nehezebben sikerült megszerezni a győzelmet, mint a pénteki 11 gólos győzelem alkalmával. A végeredmény 6-3 lett. A párharcot hétfőn lehet lezárni, azt a meccset is a Vákár Lajoson vívja a két…..
  Az magyar ifjúsági bajnokság elődöntőjében csapatunk eddig két meccset játszott, az elsőn sima győzelmet arattak, a másodikon viszont vereséget szenvedtek a Vasas ellen.   Pénteken, március 9.-én kezdődik a felnőtt román bajnoki rájátszás is. A mieink Galaccal…..
hmiklos 2012.03.06 06:08:14
@Crosby no.1: Szöcske himlős – felnőtt korba elég veszélyes lehet –, ha jól tudom, azért nem volt edzésen.
  Ma és holnap rendezik Galacon a Román Kupa négyes döntőjét. Ma délután 16 órától egy nagyon nehéz mérkőzésre számíthatunk, hisz Brassó ellen lépünk jégre, akik idén igen jól teljesítenek. Nagy Béla edző szerint is nagyon oda kell figyelni, a csapat felkészült az…..
hmiklos 2011.12.21 19:49:29
@marcika83: kezdhetjuk sajat magunkkal, vagyis a szurkolokkal...eddig az idenyben egy alkalommal sem volt szurkolas...es ez sokat elarul. Sajnos...
hmiklos 2011.12.22 07:11:23
@csatoimi: "ezen meg a régi szurkolók sem tudnak segíteni!" de egy új edző lehet, hogy igen...sezt a sertes barmilyen szandeka nelkul irom
  Ma 17,30-kor Bukarestben lép jégre csapatunk a katonacsapattal szemben. Valószínűleg ma sem lesz bevethető Hurtaj, Szőcs, Moldován és Kósa. Nagy Béla edzőt kérdeztük. Hajrá Szereda!..
hmiklos 2011.12.10 08:07:41
@wa1907: hat reméljük...:)
  Egyetlen mérkőzést rendeztek a mai napon a Mol Ligában, amiben mi is érdekeltek voltunk, hisz talán legerősebb ellenfelünkkel, a Dab.Docler csapatával csaptunk össze.Az első harmad nagyon jól sikerül, majd egy eseménytelen második játékrész után még az utolsó húsz…..
hmiklos 2011.10.04 07:42:20
@ilyéslaci: "KÖZÉPRŐL HIÁNYZIK VALAKI! Szóval, kellene egy center, de honnan s ki?" - örvendek, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen...sztem is cener kell...
A Mol Liga első helye a tét 2011.10.03. 13:30 F. Kapus..
hmiklos 2011.10.03 20:22:42
@SportClub: @scottysc: miért? nem nézitek ki Güzüből h képes ilyet csinálni pár perccel a vége előtt...??? :)) nem kell az összeesküvés elmélet..
hmiklos 2011.10.03 20:29:43
@SportClub: nem láttam azt már...nem tudom a magas bot általában elég egyértelmű szokott lenni..a testreütés az meg na..de úgyis mint utólag kiderült a Güzü kiállítása volt a fontosabb... Az igazság az, hogy itthon nálunk is a hazai bírók minket segítenek, inkább mint az ellenfeleinket. Az volna a jó, ha a meccseket egy vegyes bírói négyes vezetné..Akkor nem lennének olyan gondok, hogy most ez vagy az fújt félre.
Nagy Béla edző nyilatkozott a vasárnapi mérkőzés előtt, amit csapatunk a Ferencváros ellen játszik. Ezt itt olvashatják...
hmiklos 2011.09.18 07:13:00
@rex matias: "A baj, hogy a vezetöség(akiket én csak részlegesen ismerek)elkövetett egy stratégiai hibát, azzal,hogy nem ök kömmunikálták a HIR-t elsöként." - ezt aláírom, sajnos a klub mindenkori vezetőségének az öreg hibája, hogy nem kommunikálnak, habár a változás szelei ezen a szinten is érzékelhetőek. A ma esti hivatalos klub álláspontra kiváncsi leszek, addig tárgytalan minden találgatás, csak jó lett volna, ha a klub nyilatkozik hamarabb mert így a támadási felület egyes szurkolók részéről kisebb lett volna...
Hajrá Sport Club Felkészülés 2011.05.23 18:30:00
  Ma kezdte meg a felkészülést a következő szezonra a csíkszeredai felnőtt jégkorongcsapat, a HSC Csíkszereda. Részleteket itt olvashat...
Hajrá Sport Club Mol Liga 2011.05.13 09:46:00
  Horváth László klubelnök szólt néhány szót a mostanában kialakult helyzetről, miután találkozott az Osztrák Jégkorongszövetség alelnökével. Ezt itt olvashatják el...
A papírforma nem borult, szombat este az előzőleg is legesélyesebbnek tartott Horvátország és Románia vívta a feljutásról döntő találkozót. Nem kezdtünk jól, Kósa kisbüntetését ugyan kivédekeztük, de a 6. percben  Rendulic azonos létszámnál betalál, kezdhettünk…..