Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KirálySanyi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
KirálySanyi 2010.03.26 11:37:23
@Amiel: Nehogymár csak a renitens/retardált hülyegyereknek és családjának legyenek jogai! Ebben a szerencsétlen országban az erősebb kutya b...szik elv van, tudom!
Az én gyerekemnek meg joga van a nyugodt körülményekhez hogy tanulhasson és ne egy kezelhetetlen és érinthetetlen hülyegyerek határozza meg már azt hogy mennyit tudnak megtanítani neki ...
Az egyszeri kétszeri füles, nem jelent fizikai fenyegetettséget.
Meg tudod van egy olyan magyar (nem héber, vagy cigány) mondás, hogy : Amit nem tanult meg Jancsi nem tudja azt János!
A szakértői miniszterelnök is megszólalt végre a több milliárdos minisztériumi cafetéria-keret kapcsán: "Nem tartom magasnak a minisztériumokban dolgozó köztisztviselőknek 2010-ben járó cafeteriajuttatást." (vastagbőr) "Ezektől az emberektől összességében…..
Nemrég Szollár Domokos bejelentette, hogy "Fekete lesz idén a karácsony az államigazgatásban. A miniszterek, államtitkárok egyáltalán nem kaphatnak prémiumot. A kiemelkedően jól teljesítők pedig a harmadát kaphatják meg" Nem kellett sokat várni az abszurd folytatásra:…..
KirálySanyi 2009.12.03 15:35:46
@PublicEnemy: Mi van munkaügyi központban dolgozol? Meg ne haljál a melóban!
KirálySanyi 2009.12.03 15:47:49
@dr. dodó: Te dodó...én is tanár vagyok, de tudod azt mondom, hogy " a hülyegyerekek között gürcölünk"-et ott lehet hagyni! Nem tetszik a meló le lehet lépni!
Százan jelentkeznek a helyedre. Tudod, a pedagógus is pótolható, bármennyire hihetetlen.
KirálySanyi 2009.12.03 15:48:38
@PublicEnemy: akkor jó! : ))