Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.pupak30

0 bejegyzést írt és 1246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszerváltást követően, a szovjet hadsereg kivonulása után, - csak úgy mint egész Európában - a magyar honvédségnél is elindult egy lassú és fájdalmas leépülés, melynek egy része a nemzetközi leszereléssel köthető össze. A varsói szerződés felbomlása után hazánk éves katonai kiadásai nem érték…..
dr.pupak30 2015.01.24 10:43:48
@McKinney: most ki fizeti paks2, stadionok a prominensek lopásai. Ha egyszer háború lesz, márpedig az midnig van, a kérdés csak az, hogy hol, majd akkor lesznek a felősök elővéve, de akkor az utcán kapják meg ami jár nekik.
dr.pupak30 2015.01.24 10:45:04
@TetraB: Miért ami ukrajnában van az mi?
dr.pupak30 2015.01.24 15:57:27
@porthosz: Majdnem teljesen egyetértek. Szerintem a háború esélye nem minimális a régióban. Ukrajna esete jól mutatja, hogy a ruszkik mit akarnak. Ha jönne itt egy durva elhúzódó pénzügyi válság akkor elképzelhető, hogy bármit megtennének a befolyási övezetük kiterjesztésért. Látjuk, hogy semmitől sem riadnak vissza.
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
dr.pupak30 2014.09.02 10:44:05
@lourdyhaz: nálatok ez a jobbon nem divat. Hasonlóképpen bírkáskodik mindenki.
Slovensko, do toho! Hülyemagyarok 2014.08.25 11:58:22
Avagy, "mit szuszogtok, mint tót a pinában?" Itt az újabb magyar hiszti, villámgyorsan elterjedt a Facebookon Peter Oravec szlovák szlengszótára, amelyet idén adott ki a prágai Maxdorf kiadó. A hír hallatán egyrészt szomorúan vettem tudomásul, hogy már húsz év eltelt a Braňo…..
dr.pupak30 2014.08.25 20:13:17
@ggiza: nem a tótok védelmében, mert én sem kedvelem őket. De a zsidó nóbeldíjasokra gondolsz? :) Az igaz viszont, hogy az összes a magyar középiskolai rendszerben szerezte az alapokat.
A mai poszt szerzője fiatal ember (arra kért, nevezzem csak Kisvárosinak), aminek azért van jelentősége, mert elsősorban a fiatalok szemszögéből láttatja a mai magyar valóságot – ami nem túl szívderítő, az írás ugyanakkor tükrözi az életkornak megfelelő naivitást is.…..
dr.pupak30 2014.08.06 00:24:49
@sodalisO [eng]: Én is külföldön élek. Az összes otthoni dolgot kritizáló emberke mindig egy nézőpontból értékeli a dolgokat. MEg kéne érteni, hogy ellátogatni egy országba pár hétre, nem ugyanaz mint ott élni emigránsként hosszabb ideig. Én semmilyen a cikkben említett nyugatiakra jellemző állítólagos pozitív tulajdonságot nem sajátítottam el. Inkább keményebb, érzéketlenebb lettem a kint eltöltött évek alatt.
  Tisztelt Munkahelyi Terror jog!   Következő kérdéssel fordulok Önökhöz.  2 hónapja dolgozom egy cégnél. 1 hónapos próbaidőt kötöttünk ki a szerződésben. Óvodás korú gyermekem beteg lett, orvoshoz vittem, és itthon maradtam vele. Munkáltatómnak korán reggel…..
Kedves blog! Azért írok nektek, hogy megosszam életem eddigi legrosszabb napját. A történet tavaly februárban kezdődött. Közalkalmazotti munkaköri foglalkozás gyakorlati idejét a leendő szakmámhoz kapcsolódó önkormányzati intézményben töltöttem. A vezető nagyon kedves volt…..
Egy egészen durva történetet osztok meg ma veletek, melynek írója és elszenvedője, Annamária, akinek egy szép nap az az ötlete támadt az Egyesült Államokban, hogy egy évre Magyarországra költözik a már ott született fiával, hogy a gyerek is megismerhesse édesanyja hazáját és…..
A Tumblr nevű, különös és tanulságos echo chamber-ben a szokásos napi (hol jogos, hol fárasztóan önismétlő) Magyarország-ostorozásban rendszeresen előjön az a téma, hogy a magyarok mennyire nem beszélnek idegen nyelveket. Most is újra ezen megy a vita, ezúttal a Ténytár által…..
A hetvenes-nyolcvanas években Csongrádot hívta a népnyelv Pol Pot megyének, utalva az ottani kommunista pártvezetés überkonzervatív vonalasságára. Ennek leginkább a rockzene itta meg a levét, hisz rengeteg bandát kitiltottak a megyéből. Ennek ellenére (vagy pont ezért), innen, Szegedről indult anno…..
Csányi részvényeladásai és az újabb bankadók is megdöbbentő folyamatokra mutathatnak rá  "Végső soron kiszállt az OTP-ből Csányi Sándor!" - adták hírül az elmúlt nap az ország vezető oldalai. A hír nemcsak abból a szempontból meglepő, hogy az ország egyik…..
dr.pupak30 2013.07.21 10:58:24
@Budai Andris: mszp-szdsz téged hogy rabolt ki? hány éve vagy egyáltalán? szerintem még 30-se. akiket az átkosban nem hagytak érvényesülni, esetleg börtönbe zártak, azokat kirabolták. te hol vagy ezekhez képest? még a nagymagyar fidesz csürhét is hagyták élni és érvényesülni, egyébként nem lennének ma itt.
dr.pupak30 2013.07.21 11:09:02
@Budai Andris: lol. most járulékokban, adókban stb. fizeted ugyanazt. arról már nem is beszélek, hogy a pénzedért pedig semmit kapsz pl. az eü.-ben. egykulcsos adórendszer orbán legnagyobb trükkje a birkák megfelelő irányba terelésére. meg persze kezdetben nem adót emelnek, hanem a bankokat sarcolják, akik minden szépen áthárítanak. a sok hülye meg tapsikol örömében, hogy a szemét bankok most jól megkapják. miután felmérték, hogy a birka magyar nem megy utcára, lehet nyíltan új adónemeket is bevezetni.
Tiszteletem   Nos azt hiszem semmi sem változik! A fiam is hasonló gondokkal küzd jelenleg is ! A történet:  Jelentkezett egy céghez ahol közölték ,már másnap dolgozhat! Felvette a munkát, majd pár nap múlva megkapta a papirokat, amiből kiderült.....akinél…..
dr.pupak30 2013.07.17 23:05:18
@Chamea: a sok csóró cégnek kell az agyon képzett munkaerő mert így nekik nem kell egy fillért sem költeni az oktatásra. főleg magyarországon nagy divet a húsz körös interjú, hogy a legrátermettebbet válasszák ki. az már senkit nem zavar, hogy a nagytudású néha többet árt mint használ, adott esetben például nem lehet együtt dolgozni vele. régebben a cégek saját maguk képezték az alkalmazottjaikat. az egyszer már kialakult és jól működő, részben az iskola által adott elméleti képzésre, másik részben a munkahelyen megszerzett gyakrolati tudásra épülő rendszer már a múlté. manapság mindent tudni kell pályakezdőként is. tiszta elmebaj.
Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazi politikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból. Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!    Észak-kelet Magyarország egyik legcsúfosabb közelmúlti történelmével rendelkező városából írok önöknek, ahol a korrupció, a "cimbora-maffia" és az ismerősök ismerősének az ismerőse által szerzett javak és pozíciók már-már…..
dr.pupak30 2013.07.09 14:19:05
@GiaMarie: Akár hiszed, akár nem, az általa említett cégnél is így megy ez...
Természetesen a pornóipar is felfigyelt a magyar úszósport jelenleg legjobban eladható termékére, a szexkönyv-írónővé avanzsált Szepesi Nikolettre, aki röptében a legyet is leszopta, már ha hinni lehet a könyvének, amivel nyolcmilliós gázsit tett zsebre eddig. A Blikk infója…..
Ma egy poszt erejéig félreteszem a személyes történeteket, mert kíváncsi vagyok, mit gondoltok arról a brit kampányról, amely megpróbálja lebeszélni az uniós polgárokat arról, hogy a szigetországban vállaljanak munkát és persze arról is, vajon tényleg megtelt-e (ha nem is szó…..
Vendégszerzőnk, Schmidt Mária történész, egyetemi tanár, a Terror Háza főigazgatójának írása. * „A világ megmerevedett a jobb és bal felosztásban és elfelejtjük közben, hogy fel és le is van.” (Franz Werfel) „Sok mindent lehet örökölni, de a bátorságot nem.”…..
Elesne a 400 millió forintos Las Vegas-i szerződéstől az Attraction, ha elvállalná a szombat esti fellépést A Szépségkirálynőben, írja a mai Blikk. A bulvárlap úgy tudja, Hajdú Péter most idegesen hőbörög, mert az Attraction társulat vezetője, az ex-Hip Hop Boyz-tag Szűcs…..
Mint megírtuk, James Gandolfini 51 évesen, Rómában vesztette életét szerdán délután. A BBC információi szerint a színész halálát valószínűleg szívroham okozta, amit eddig is tudtunk, de azt nem, egészen pontosan mi történt Gandolfini szállodai szobájában. Úgy tudni, a…..
Csütörtök este "a BBC Parabolájában", a híreket vicces videómontázsokkal kommentáló Russell Howard's Good Newsben is beszóltak a Britain's Got Talentnek: egy édeshármas-imitálós árnyjátékot vágtak össze az ITV eredeti adásával, így a BGT-zsűri tagjai már nem az egykori Hip…..
dr.pupak30 2013.06.15 17:15:15
dr.pupak30 2013.06.15 17:20:03
@Kis Adél: lépj be a véderőbe és menj le gazdálkodni valahová borsodba.a zinternetet el ne felejtsd kiköttetni, nem kell az a disznókho...
Hiába csábították, nem ment ki Dubajba az Éjjel-nappal Budapest leszbikus lánya, írja a mai Bors. Reginát egy 60 éves arab üzletember, Juszuf próbálta befűzni: "Rögtön az ital után arra kért, hogy legyek a felesége, mondván, elvarázsolta a hangom, és különben is odavan a…..
dr.pupak30 2013.06.10 13:13:39
Nem foglalunk állást se pro, se kontra, de mivel a Facebook-on amúgy eléggé aktív Tvrtko mondanivalója némileg blogunk profiljába vág, ezért a Puzsérnak címzett levelét szó szerint közöljük. (Forrás: Vujity Tvrtko official.) Képkocka a közmédia horvát nyelvű nemzetiségi…..
A szörnyállam felfalja gyermekeit. Ákos, nemzedékének legjelesebbje, aki a Kossuth-díj és néhány zsíros állami megrendelés viszonzása gyanánt bármikor készséggel visszaveri a fényt a miniszterelnök környezetében - ha nem is személyes élmény alapján, de láthatóan -,…..
Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán…..
dr.pupak30 2013.04.04 11:46:10
@renard: csak a szokásos magyaros fanyalgás. ha kevés ember is hallgatja meg őket az is jelent pár millió embert kint. arányaiban kicsit más a dolog. Cseresznye meg adott magának egy esélyt a kinti befutásra. Jó tette! Sok sikert neki!
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
dr.pupak30 2013.04.01 22:57:29
@dr. Közbiztonság Szilárd: bírom gerendást? az mit jelent megcsináltad már? :)
dr.pupak30 2013.04.01 23:01:32
@hagyma: priorításokon kellene agyalni inkább. van egyéb fontosabb gond szerintem. vagy miért nem a kosárba, jégkorongba, kézilabdába tolják? esetleg rugby? ezek mind népszerű sportágak az egész világon.
dr.pupak30 2013.04.01 23:13:54
@dr. Közbiztonság Szilárd: de jó volt kihozni belőled az állatot. most mindenki láthatja mekkora alja vagy. szerintem te simán koncolnál, akasztanál, kínoznál amint lehetőséged lenne rá. szenny vagy, szóra sem érdemes. egy kis pöcs. :)
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
dr.pupak30 2013.03.31 00:54:29
@grani: szerintem nézz szét kicsit külföldön, hogy megértsd a magyar útleveled meg magyarságod mennyit ér. megtanulhatsz tökéletesen rovásírni max kiröhögnek majd a határon kívül. ezt kéne már felfogni. lehet itt erőlködni csak a nagy pukiból majd beszalad a gatyóba az a baj.
dr.pupak30 2013.03.31 01:03:46
@grani: akkor meg mit vagy úgy kiakadva, hogy a magyarságodért nem tisztelnek. megszokhattad volna, hogy csak egy kelet-europai jötment vagy és akor még finoman fogalmaztam. szerencsétlen orbán meg még adja is alájuk a lovat.
dr.pupak30 2013.03.31 01:22:12
@grani: ja a nagy visszaszológató művész. beszólogathatsz, aztán mit érsz vele nagyokos? majd jobban tisztelnek érte, netán több fizetést kapsz? okosabban kéne játszani ezeket a játszmákat, ez az amit orbán és ti fidesz zombik nem fogtok fel.