Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waix

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zahar sziget 2013.08.13 11:55:11
(előre szólok, hogy nem karok sehova sem kilyukadni ezzel a posttal, nincs  tanulság, íve sincs neki, se eleje, se vége, csak úgy van)jó pár éve már, hogy csak akkor megyek ki a szigetre, amikor lehetőségem van ingyenjegyhez/bérlethez jutni. engem sosem érdekelt a zenei felhozatal -…..
Subba FÉRFI: Fedor Emelianenko 2013.06.05 12:00:00
Tíz éves pályafutása alatt veretlen maradt minden idők legdurvább harcosa, Fedor, aki most épp politikai karriert fut be Oroszországban. Libabőrös leszel ettől a videótól, én pedig megyek is hozzá feleségül, sziasztok. ..
Waix 2013.06.05 12:47:16
@Medgar: Nem tudsz olvasni öreg? Kikapott háromszor, ergo a poszt állítása, amely szerint "pályafutása alatt veretlen maradt" hibás. Mit nem értesz?
..
Waix 2012.08.03 19:46:08
@sanch.sanch: "A parasztok persze kaszálni fognak rá, de ez a produkció úgy röhögi ki őket, hogy még élvezik is."

A Belga mit csinál? Ja igen, ugyanezt. A klipjeik/zenéik nyolcvan százaléka minőségben ez alatt a produktum alatt van, mégis minden mozdulatukra ki van nyalva a seggük és ugyanúgy örülnek az emberek a zenéjüknek, nem?
Miért lenne feltétlenül "paraszt", aki ezt (vagy azt) mókásnak találja és talán még bulizik is rá? Számomra érthetetlen, hogy itthon miért kell mindent, ami a Szigettel kapcsolatos, a legalpáribb, otrombább stílusban osztani, vakon. Okádhatnékom van már ettől. Ez az egész "Peti" dolog, amit a Sziget promójára kitaláltak, százötvenszer kreatívabb és tréfasabb mint a legtöbb gagyi, amit a magyar "reklámszakma" ki tud köhögni magából.
A focivébés számáról ismert K'Naan videójában nagyjából semmi sem történik, a Rise Against klipje társadalomkritikus és nyomasztó, a Soulfly szimplán csak nyomasztó, plusz véres és rémisztő, a magyar MC Ness videoklipjéről és Facebook-oldaláról pedig nem tudjuk eldönteni,…..
Waix 2012.02.19 14:17:21
@nitroerdely: A zene ott kezdődik, hogy ritmus és dallam egységét esztétikusan ábrázolod, mert megvan hozzá a megfelelő hallásod és egyéb készségeid. Adott zenei produkcióban a hangok előállításának technikai módja ma már kevésbé releváns, a lényeg a végtermék minősége. Én mindenféle zenét hallgatok a dub/ska/reggae vonaltól az elektronikus cuccokig, klasszikus és modern rockzenei dolgokig, komolyzenében Prokofiev-et, Tchaikovsky-t, Mendelssohn-t főleg, mégsem mondom azt, hogy egy kiemelkedő zeneszám megalkotásához feltétlenül szükséges a hang előállítására alkalmas klasszikus technikai berendezések használatának(legyen az akár gitár vagy zongora) mesteri szintű elsajátítása. Mivel igényes, minőségi elektronikus zenét írni ma bizonyos értelemben ugyanaz, mint 150 évvel ezelőtt kottát.
Subba Cica 2012.01.19 11:40:19
Waix 2012.01.19 17:38:37
@Sátán meg a Jocó: Mert saját viccek gyártásához nyilván szarok.
Subba Hát ööö nem akarok zavani 2011.11.17 13:00:00
Felröhögtem! via..
A Szivaros Fickó -akiről már olyan komolyabb orgánumok is írnak, mint az msnbc.com- megérkezett hozzánk is, itt vannak az első, általatok készített képek. Akinek ez nem elég, annak itt van két galéria: klasszikus sportfotós és klasszikus albumborítós, az utóbbi zseniális...
Subba Heti egy belefér! 2010.09.08 11:31:28
Waix 2010.09.09 21:45:04
@Conan a barbar: Én másként látom.

1. Felkerül egy ilyen poszt a Subbára. Te segget nyalsz, hogy tetszik. Nekem nem tetszik, de nem szólok semmit.

2. EZÉRT felkerül mégegy ilyen poszt a Subbára. Te segget nyalsz, mert továbbra is tetszik. Nekem továbbra sem tetszik, de nem szólok semmit.

3. EZÉRT felkerül az ezredik ilyen poszt is a Subbára. Te még mindig segget nyalsz, hogy tetszik. Erre viszont én már szólok, hogy már az elején sem tetszett, mert szarnak tartom, és most már végképp gáz.
Nem csak te vagy az olvasó, hanem én is, tessék már megérteni.

Artikulálom a véleményemet, mert szeretném, ha jó maradna a blog. Ennyi.
A szándékunk ugyanaz, a tartalomról alkotott véleményünk pedig bizonyos posztokat illetően különbözik. Mégegyszer: mit nem lehet ezen nem érteni?
Waix 2010.09.09 21:48:48
@Waix: Helyesen: "mit lehet ezen nem érteni?"
Na.
Túlbeszéltük.
Szerintem ezek bizarr szarok, nem viccesek, ennyi.
IDDQD Szerdai retro: Commando 2010.03.31 14:30:00
Eheti retrojátékunk a Commando, amit azért választottam ki, mert szeretnék eloszlatni egy félreértést, ami nemrég egy kommentben érkezett. Eszerint Rob Hubbard, a C64-zenék egyik királya (a másik Jeroen Tel) remek zenét írt a játékhoz. Na, ez nem igaz. A mondat helyesen: Hubbard…..
Waix 2010.03.31 23:19:39
Ez most komoly, hogy senki nem linkelte be a Press Play On Tape-től a Commando-t?!?!?!?
Gyerekek, hát itt van:
www.youtube.com/watch?v=pRYxEWIfqaQ&feature=related

0:40-től kezdődik az eksön. (előtte kis Prokofiev is van:-))
Legnagyobb.
Stöki, azért ezt illett volna ismerni egyébként, csalódott vagyok kimondottan.
Az MTV Az Este c. műsorának július 10-i adásában sajátos párbeszédet láthattunk a betiltott étrend-kiegészítőket forgalmazó orvos, Lenkei Gábor, valamint Falus Ferenc országos tisztifőorvos között. Ebben Lenkei Gábor tett néhány olyan állítást, amelynek valóságtartalmát könnyen ellenőrizhetjük. De…..
Waix 2009.12.07 17:35:40
@pounderstibbons: Hiába példálózol nekem ilyen emberekkel, és nem azért, mert én nem vagyok ilyen, hanem mert én nem ezek alapján akarok dönteni.
Ha ezzel meggyőzhető lennék, akkor már megvettem volna a legnagyobb adagot, mert a Te példád a tapasztalatok alapján messze kisebbségben van a Lenkei vitaminjait szedők általános megelégedettségéhez képest (még mielőtt belekötnél, erre nem tudok statisztikai adatot, de az elmúlt három évben kb. az általad említett az egyetlen negatív példa, amit hallok).

András:
"Az EFSA-dokumentum nem tartalmaz ajánlott beviteli mennyiségeket. "
Rosszul fogalmaztam, igazad van. Tudtommal ez a tanulmány maga egy általános ajánlás, és a 450 NE is ebbe értendő.
Ami azt illeti, most, a tanulmány vonatkozó részének elolvasása után én sem egészen értem az 1200 NE mennyiséget E vitaminból, bár hozzá kell tenni, hogy a tanulmányban felsorolt kutatások szerint a véralvadási probléma még 1300-2300 mg (1600+ NE) bevitelénél sem jelentkezett, ami alatta van még a legnagyobb csomagban kapható vitaminadagnak is.
Vagy ott a B6 vitamin, amiről azt írjátok, hogy 100 mg feletti mennyiség már neurológiai tüneteket eredményez, noha a tanulmányban ott sorakoznak a kutatási eredmények, melyek szerint ennek a többszöröse sem eredményezett semmilyen kimutatható tünetet, és ha jól olvasom a jelzett korlát is elsősorban premenstruális szindromában szenvedő nőknél - csak kirívóan ritka - esetekben jelentkező esetek miatt lett megjelölve (bár bevallom itt nem voltam túl alapos). A tanulmányból az rajzolódik ki, hogy a veszélyes mennyiség -- több különböző vizsgálat alapján -- 500- 2000 mg több tíz hónapig tartó, folyamatos szedése. Ez pedig tényleg sokszorosa annak, ami Lenkei cuccában van.
Waix 2009.12.07 17:41:24
@Joco74:

""Eleve azért van ez a téma terítéken, mert be akarják tiltani, nem? (Sőt be is tiltották.)"

Nem."

Ja értem. Én azt hittem, hogy a cikket is el kell olvasni kommentelés előtt.
Egyébként a dolognak az adminisztratív oldalát (ki mit tilt be, milyen néven kell regisztráltatni, blabla) pont le...-om már bocsánat. Engem az érdekel, hogy a vitaminok veszélyesek-e, és ha nem, akkor megelőzhető-e velük akár egyetlen darab gyógyszer felesleges szedése is. Mert ha igen, akkor inkább őket választom, isten bocsássa meg'.
Waix 2009.12.07 18:58:46
@tamaskodo:
"Mivel utanajartal, es ugy talalod, hogy a evszeleyes, mergezo hatarertek alatt van, egyertelmu, hogy erdemes szedni. "

Ezt nem mondtam, hiszen ilyen mennyiségben még nem szedtem vitamint. Logikusan megérne egy próbát, ha nem veszélyes, de egyelőre ennek a teljes bizonyossága sem áll fent, ellenére annak, hogy akiket eddig meghívtak Lenkeivel vitakozni, egytől-egyig balf.sznak bizonyultak, különös tekintettel rokonszenves tisztifőorvosunkra.