Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geminicorazon

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Roller Blade széria Szent Bűnözője újult erővel támad.  ..
Egy méltatlanul elfeledett, '60-as években készült csehszlovák mestermű, ami simán odaver nemcsak a legtöbb korabeli klasszikusnak, de még a maiak közül is lealáz jónéhányat. Semmivel össze nem hasonlítható, kihagyhatatlan darab, ami nemcsak műfaji szempontból igazi kuriózum, de…..
Geminicorazon 2014.05.02 09:45:05
@Diós Tészta:
Hát nekem is elmaradt a nagy gyomros vége. (MI lett az?)
HA nincs ez a nagy ajánlgatás a felénél lekapcsolom.
Geminicorazon 2016.07.17 13:00:54
Steven Seagal egyik korai filmje, amit gyerekként rengetegszer láttam, de felnőttként is abszolút mértékben elismerek. ..
Geminicorazon 2015.09.06 21:22:23
Hát itt van a folytatás.... Jól átgondoltátok??? Látni akartok további részeket ebből a filmből? Biztos? Hát akkor induljon a további őrült mészárlás, a "milyen" zombik ellen... Érdekesebb zombikat is láthattok ebben, kb mint egy mozgó hínárcsomó, de mindegy, nem lövök le minden poént, nézzétek meg…..
Geminicorazon 2010.12.02 02:04:46
@slindagor: Szia!
Ki az, aki búcsút mondhatott a karierjének, mert egy uwe boll filmben szerepelt?
Annyi pénzért én is szerepelnék a filmjeibe, amennyit adnak szerintem!:)
Többek között FreddyD is ajánlotta már ezt az óriáskrokodilos marhaságot, ami egy kicsit sem több egy újabb zs-kategóriás tucatszemétnél, de néha ilyen is kell! Desszertként pedig a Filmelemző Oscar-on legutóbb erőteljesen szereplő Filmkritikus Állapot két videóját tudom…..
Egy évvel ezelőtt tettük fel az első cikket a blogra. Hihetetlen, hogy ilyen sokáig "kihúztuk". Reméljük, még fogjuk is egy darabig!Többet nem is mondunk, a videóban minden benne van! :-)..
Geminicorazon 2015.01.21 21:35:22
Igen, valóban elkészült végre a 9. évad első része! Néhányan már ki is találtátok, hogy az év talán legnagyobb csalódása, a Godzilla lesz a nyitó alany. U.i.: Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, szerencsére nem tartott sokáig a haldoklásom! ..
Geminicorazon 2014.12.13 17:14:19
Ebben a bejegyzésben megtekinthetitek az eddig beérkezett videókat, egyelőre egybesűrítve, majd a díjátadó közeledtével szépen egyesével is kiteszem őket a blogra. A pályázók videóit megtaláljátok a blog bal oldali hasábján is, így ti is nyomon követhetitek az Oscar…..
Geminicorazon 2014.11.07 20:23:52
Ezzel végeztem a Holló összes folytatásával. Hála Istennek! A negyedik rész mindennek a legalja, amit csak ember el tud képzelni. Amit egy ilyen alapötletnél el lehet ronatni, azt itt elrontották a kreatív készítők. Egyetlen hibám van a vidóban, de emiatt már nem akartam újravenni, Edward…..
Geminicorazon 2011.01.09 21:29:26
@BlackSheep89:
Imádat nektek!
(Már kezdtem azt hinni, hogy csak azokra figyeltek, akiket ismertek!)
Geminicorazon 2011.01.10 22:44:25
Ahogy ígértem, íme az évadzáró finomság: a kultikusan hírhedt filmszéria, ami valahogy nem akar semmiről se szólni, de befejeződni se! Az első rész egyébként még nem olyan halálos, néhol egész vállalható. ..
Rögtön el is jutottunk a mélyponthoz. Az első még bemelegítésnek is kevés ahhoz az iszonyatos posványhoz, ami Kaptár 2 címen mozikba került. Az egyetlen, ami jó ebben a részben, hogy ehhez viszonyítva az összes többi zseniális. ..
Nem tudni, vajon a második rész utáni sokk miatt, vagy valóban ennyire szerencsésen álltak össze a csillagok 2007-ben, de a Kaptár 3 - bár dúskál a hülyeségekben -, abszolúte nézhető.    ..
Alig vártátok, hogy végre láthassátok a Nagy Ronda Fikát! Hát íme! Nem lesz benne köszönet!   ..
Ezennel befejeztem a Boa vs Piton bemutatását is. A film a végére gyakorlatilag igazi rémálommá válik, hülyébbnél hülyébb dolgokat láthatunk, úgyhogy kössétek fel a gatyátokat, mert nem egy könnyű menet végigszenvedni a filmet. Ja, az előző bejegyzésből kihagytam, hogy a linkek közé betettem egy…..
Geminicorazon 2014.05.01 11:04:49
@Sorter: A csávó miért a katonákat gyilkolja???
Azok is rosszak? Vagy csak az őrület miatt?
Baaad Movies Filmbarátok #40 2013.11.29 12:16:50
A videó mellé egy kis közlemény: ma lesznek feladva a nyeremények az Oscar nyerteseinek. Elnézést mindenkitől a késésért, de összejött egy-két probléma, amik miatt elhúzódott a dolog. Viszont mostanra minden megvan, a filmek és az oklevelek (amiknek az alapját Frog készítette a…..
Geminicorazon 2013.12.03 06:46:19
@BlackSheep89: Én megértem, hogy nincs annyi időtök. Szerintem - le sem merem írni - a színvonal is gyengébb. (Bár a Birdemic II. az jó volt.)
Ennek egy ellenszere van: Ne nézd! Igaz?
De azt nem tehetem! Ugyanis szeretem ezt a kikapcsoldódást és mindig nézni fogom, mert, mint minden hullámzó és a mai netes világban az itt történő szórakozás messze kiemelkedik az átlagból.
Geminicorazon 2013.12.03 06:46:29
@freddyD: "hadd döntsék el"
Nem tudom, hogy miért kell ilyet írni. Én nem adtam alternatívát, tanácsot, utalást, parancsot arra vonatkozóan, hogy mit csináljanak.
Csak azt írtam le, hogy NEKEM(!) ez nem tetszik és nem tudom végighallgatni. Ennyi. Semmi több.
Geminicorazon 2013.12.05 07:45:24
@freddyD: Hát tudod ez az internet és a világ. A bírálat. Ha valami kikerül a nyilvánosság elé és lehetséges, ahhoz hozzá fognak szólni. Olyanok is, akik semmi hasonlót nem csináltak és nem is fognak.(Pl. ÉN)
Másfelől indokolásod nem alapos. Nem úgy adtam elő a VÉLEMÉNYEMET, hogy azt MINDENKI(!) nevében tettem.
Csak VÉLEMÉNYT mondtam és nem tanácsot, nem elszámoltatást stb.
Tehát továbbra sem látom, hogy miért kellet írnod "hadd döntsék már" el.
Semmi több.
De nem akarok itt filozófálni. Ha te így értelmezted akkor sajnálom és bocsánat.
Z.
Íme a befejező videó James Nguyen ámokfutásáról. ..
Íme az ok, amiért nem készítettem élménybeszámolót se A jogászról, se a Thor 2-ről: mindkét filmet nagyon részletesen kiveséztük, több másikkal egyetemben. ..
Egy újabb gyerekeknek készült, gagyi vígjáték, a Minizsenik és A Maszk fia nyomvonalán haladva. 5 éves kor fölött csak saját felelősségre! ..
Az Oscar harmadik helyezettje, DosEvolution készítette nem sokkal a győzelme után ezt a listát, melyben a 10 legdurvább számítógépes túlzást mutatja be, melyeket tévésorozatokban elkövettek. Ha elsőre nem hangzana izgalmasnak, elmondom, hogy szerintem a videó baromi jó, rengeteg…..
Nagy szenvedés volt megcsinálni a videót, mindig közbejött valami, ami miatt kezdhettem előről, de hál'Istennek kész van végre. A filmet köszönöm Mangekyo-nak, a videóhoz pedig jó szórakozást mindenkinek!..